dijous, 17 de novembre del 2016

Ànima en èxtasi contingut


En aquests moments una ànima sent la plenitud i la serenitat d’estar amb el seu estat pristí, més enllà de la seva condició humana com a ser.
Estant en l’enlairament de la seva existència pot distingir i discernir tots els camins que travessen la sabana existencial i les aportacions en cada camí per a poder enlairar l’ànima quan, en el lloc i moment adequat hagi de trobar-se amb elles.
Les benediccions estan esteses en cada sender per més petit i aparentment amagat pugui arribar a estar. No hi ha presa de camins que no ens portin a la nostra essència.
Estant aquesta ànima en el cim del desaferrament terrenal pot divisar tota actitud i les seves conseqüències per a aquell que decideixi emprendre el seu viatge vers aquella direcció.
Estant des d’aquí pot veure els camins creats pel mateix ser encarnat, en el moment del seu naixement. Tot és calma i acceptació des d’on la nostra ànima pot observar les veredes de la nostra vida i les dreceres existents per a poder escurçar el trajecte vers el nostre sentit en aquesta vida. Hi ha calma, pau i una immensa tranquil·litat en aquest estat que et permet sentir aquell qui ets i veure les possibilitats de la teva vida per a poder prendre el camí adequat per a l’enlairament de la teva ànima.
Des d’aquí podem percebre i adonar-nos de tots els actes relacionats amb el  desamor aparent dins del mon on ens trobem.

Aparta’t de l’arbre que no et deixa veure el bosc

En aquest estat d’enlairament pot veure’s el procés que està seguint cada ànima encarnada i els resultats a aconseguir en el seu moment. Res és el que sembla. Podent veure i sentir amb intensitat l’amor que hi ha en cada acte i situació creada, la nostra ànima expandeix la seva essència abraçant a totes aquelles altres energies que l’acompanyen, formant-se una Unicitat amb totes elles. Sent l’Amor vers ella i ella irradia la seva essència amorosa a tots aquells sers lluminosos que l’envolten i amb ella estan.
La nostra ànima sap del que realment és la Plenitud existencial. Només l’Amor pot portar-te a ella. Sentint-la es transcendeix tot el terrenal, el físic que pugui haver en tu. Sents l’alliberament absolut del teu ser i permets que la porta de la major pau existent abraci cada una de les teves cèl·lules, sentint conforme has de deixar-te anar i ser portat segons la teva naturalesa superior en tu. Saps que res has de témer i que els teus passos seran guiats per un Amor Superior que es troba en cadascú, esperant ser reconegut en el seu moment per a activar i despertar cada una de les consciències i permetre que la intencionalitat inicial de la nostra presència en aquesta vida pugui ser manifestada tal com es va acordà anteriorment.  
Quanta pau hi ha en una ànima trobant-se en plena contemplació des de l’enlairament on ara es troba! Hi ha una sensació conforme tot està en ordre i es va realitzant segons la Voluntat inicial.
Tot ha de realitzar-se sense quedar-nos amb el detall, perquè aquest ens pot portar a una distorsió del sentit de l’esdeveniment. Més enllà de la seva presència, hi ha una finalitat superior on el present actual ens portarà a la realització de cada ànima i a una Unicitat cada vegada més ferma, forta i amorosa entre totes elles. La Terra està vivint moments de grans canvis. A vegades, aquests canvis requereixen ànimes que revolucionin o vagin en contra de l’establert per a remoure a les altres ànimes i així, despertar les consciència i a la responsabilització de cadascú per a poder crear i viure la vida que sent en el seu interior. Les somnolències creen sers i situacions que facin despertar a les ànimes disposades a obrir els seus cors i viure des d’ells. Més enllà d’un succés o situació apareguda, suposadament adversa i associada al desamor, hi ha un sentit espiritual per a remoure i activar les consciències del món que es viu i així poder establir una nova terra on estimar, acceptar les diferències, respectar, escoltar i comprendre siguin els pilars de la resurrecció del record en cadascú per a poder manifestar, cada vegada més, la Llum que cada ser arrecera en el seu interior i la seva veritable naturalesa amorosa per a sentir la UNICITAT no tan sols amb els seus sers més propers, sinó amb la Família de la qual tots pertanyem més enllà d’aquest pla dimensional.
La nostra ànima sent l’assossegament de trobar-se en aquest estat d’èxtasi contingut al poder veure i sentir com el procés que la humanitat està seguint la portarà a una vibració més enlairada i a una manifestació de la Llum i l’Amor que cadascú és. Des del lloc que es troba rep les energies d’emoció i alegria de la Llar al poder veure com la Gran Voluntat Superior serà portada a terme amb èxit.
El viscut actualment només és part del procés per a arribar allà.
Més enllà del físic i la forma, es troba el fons, l’essència i el sentit pel que vivim cada experiència en aquesta vida i el per què del succeït a cada racó del nostre estimat planeta.

Sentint l’Amor en ella, la nostra ànima, coneixedora de la seva missió en aquesta vida i del sentit de la nostra existència,sent una forta sensació d’agraïment per estar vivint aquests moments crucials de l’evolució del planeta i la humanitat. Sap per què està on està i el motiu de la seva presència en aquesta encarnació. Està contenta i feliç per estar on he d’estar segons la Gran Voluntat.
No hi ha major satisfacció que ser conscient de la teva vida i poder percebre el sentit de l’existent i el teu paper en cada present viscut.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.