dijous, 18 d’agost del 2016

De la màgia a l'alquimia

La humanitat està seguint un procés d’ascensió, sense un límit pel seu enlairament. Les consciències individuals estan, ja no despertant pera gran part de les ànimes, sinó trobant la claredat de les seves existències, obrint les portes del seu interior per a connectar amb la saviesa que en cadascú hi ha.
Tot el viscut fins ara he tingut un motiu per a activar el nostre ADN, permetent que el nostre potencial innat pugui ser manifestat fins a arribar a la seva plenitud. Aquesta porta la connotació de la puresa i la senzillesa, de la simplesa abraçada amb una pau interior, i una serenitat procedent de la nostra veritable essència: l’Amor.
La humanitat ha seguit un procés per a anar trucant a les portes d’aquells sers ja preparats i disposats a recordar la seva existència i acceptar el veritable ser que és.
Venim d’un fort arrelament a la dualitat, on parlar de la Veritat de l’existència podia arribar-se a perdre aquesta vida encarnada. Els que sentien en el seu interior la crida, van haver d’allunyar-se de les multituds i grans poblacions per a poder viure i transmetre la saviesa de l’univers en comptagotes a ànimes triades, sent a través d’associacions i grups secrets. Ells van ser els que anaven irradiant l’energia adequada perquè la humanitat anés avançant sense ser extingida en la seva totalitat. La Veritat y l’Amor ens mantenien.
Van ser èpoques on el xaman tenia un sentit per a recordar a totes les altres ànimes que la connexió amb la mare Terra i el pare Cel era possible, i que el “ser humà” podia arribar a tenir un potencial per a sortir-se’n de totes les situacions suposadament adverses. Eren temps on existia la màgia, aplicada no sempre, amb una consciència adequada.
El xamanisme va tenir lloc en temps passats. L’esotèric va servir per a començar a plantejar-se més enllà del terrenal. Van tenir el seu sentit degut al punt que es trobaven els habitants de Gaia de cara a obrir les capses del prohibit en relació “al més enllà”, aquí en aquest món encarnat.
Els temps van seguir el seu curs amb totes aquelles ànimes que començaven a parlar cada vegada més, amb naturalitat, del veritable sentit de la nostra existència en aquest món i mostrant el camí del recordar de qui érem en veritat.
Es començava a viure des del cor, relegant la ment a una subordinació de la guia primordial del nostre cor. Tot va seguir el seu ritme.
Va canviar el mil·lenni i l’energia, fet que permetria la presència d’un nou ser en aquest estimat planeta en fase d’experimentació, amb uns resultats notables per a la consecució de la realització i manifestació plena de la veritable essència de cada ser encarnat.
La era del xaman, amb tota la pràctica que amb ell va associada està sent obsoleta en aquests temps. Actualment pertany ja, a la vella energia. Estem donant el pas del xamànic al diví.
Estem en temps on passem de la màgia a l’alquímia. El mag està desapareixent per a donar pas a l’alquimista. Seguim un procés on els recolzaments conforme nosaltres sols no podem estan quedant-se enrere, com una visió d’una energia limitada.
Recordeu i coneixereu la Veritat. Sou sers complerts, amb un potencial espiritual que us permet, si així ho accepteu i decidiu, mostrar-vos amb tot el vostre resplendor.
Ja no hi ha mags en vosaltres, sinó divinitats en fase d’expansió. És el temps on el Déu que ets pot arribar a manifestar-se en aquesta fase d’evolució de les consciències en la matèria.
Ens trobem en una vibració superior on cada ànima pot ser enlairada amb l’Amor manifestat de cadascú. La humanitat s’està dividint, i no queda molt de temps per a decidir-se perquè el Gran Sentit de la nostra existència en la forma ha de ser portada a terme. L’Amor que s’està creant dins de cada ser ha de ser irradiat transmutant tota densitat en alta vibració, i aquells que no vulguin seguir el curs de la Unicitat, l’Harmonia i l’Amor Diví en cadascú, deixarà el seu lloc en aquest planeta en ascensió perquè tot sigui segons el Gran Pla Superior.
Ha arribat l’hora de decidir, per això aquests estats interiors que molts de vosaltres arribeu a sentir. No tingueu por, estimades ànimes, perquè són els símptomes de tot procés per a arribar-vos a manifestar amb plena integritat i majestuositat. Només sent vosaltres us podeu arribar a realitzar.
Ha arribat l’hora, els temps d’alliberar-nos del nostre passat per a arribar a connectar amb nosaltres mateixos, amb el Déu que cadascú és. Estem creuant el llindar de:

La màgia, vers l’alquímia.
El mag, el xaman, vers Déu, la Divinitat.

No us espanteu pel que esteu vivint i sentin perquè l’univers i la Llar de la qual tots procediu estan donant-vos el suport que necessiteu.
Obriu el vostre cor i sentireu la força de la vostra essència. Sentiu la melodia del vostre interior i sentireu la divinitat esperant a ser manifestada a través vostre.
Sou sers estimats, font de Llum i Amor pel nostre estimat món i tota la germanor humana. Per què creieu, sinó, que esteu on esteu?
Alegreu-vos per viure aquesta gran transformació planetària, sent vosaltres, part important del procés.
Ets llavor per a la nova Terra i la nova raça de sers que cohabitin amb ella.
Gràcies per ser i estar estimada ànima.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascuna de vosaltres.