dimecres, 10 d’agost del 2016

Anhels de Connexió


Les paraules d’avui estan relacionades amb algunes de les preguntes que m’aneu fent arribar. La triada avui té a veure amb:

“¿Com puc connectar amb el meu Jo Superior?”

Pot una eruga volar? La resposta és no. Quan estem en una fase d’activar la nostra consciència per a recordar qui som i la nostra essència innata, hem de dedicar temps a nosaltres mateixos. Les respostes que volem aconseguir i experimentar en el nostre dia a dia, no precedeixen d’un ritual, un exercici en concret, sinó en anar-nos apropant cada vegada més a nosaltres mateixos.
La humanitat es troba en una fase d’eruga, ja molts sortint d’ella, on dins d’aquesta fase s’està transformant i creant un nou ser viu que, en el seu moment, enlairarà la seva essència i mostrarà les seves pròpies ales per a començar a experimentar el vol tan desitjat.
Aquesta eruga que s’està prenent el seu temps, important perquè tot pugui ser, no té pressa, i només es dedica a ella, deixant-se anar perquè cada pas de la seva transformació pugui realitzar-se per a convertir-se en la bellesa que és, i poder entrar a formar part del cicle de tota papallona que és. Després d’experimentar la dualitat, l’essència més terrenal, més densa (eruga), ha arribat l’hora d’estendre les seves precioses ales i enlairar-se vers el més alt a voluntat. Ja no haurà d’esperar més, sinó quan ella vulgui, s’enlairarà i es desplaçarà irradiant la seva lluminositat i bellesa, la seva gratitud davant la vida i el seu amor vers ella mateixa i el que l’envolta. Un amor existencial que sempre ha estat, però amb cada enlairament va percebent més el seu estat natural i entenent la necessitat de la seva fase d’eruga per a poder arribar al dia que ella ja no és ella, sinó un ser alat ple de tendresa, fermesa, serenitat i amor.
Així sou cadascú de vosaltres. Hem necessitat tot el viscut i el que ara estem experimentant per a poder donar un salt quàntic, al buit per a alliberar-nos de tot el nostre passat i poder viure segons el que sentim.
Hem estat alletargats a la fase mental (d’eruga), per a arribar fins aquí, on sentim que hem de donar un salt qualitatiu a la nostra vida i deixar tot allò que no es corresponia amb nosaltres.
Ha arribat l’hora de viure des del cor, des de l’estat de “papallona”, poder que la nostra consciència ens pot arribar a portar amb la nostra actitud al que hem vingut a fer en aquesta vida.
Com puc connectar amb el meu Jo Superior? : Sent tu!
Com? : Sent tu!
Però com s’aconsegueix això? : Sent tu!
Pots ajudar-me?” és una de les paraules que rebo des de diferents països al llarg del nostre estimat món. 
Abans he respost que per a arribar a connectar amb el nostre potencial innat, la nostra veritable essència, el nostre Jo Superior, els nostres guies espirituals, amb els nostres germans els àngels, amb......, en fi, amb aquells aspectes i sers de llum pertanyents a la nostra veritable identitat i Llar, hem de començar a ser nosaltres mateixos.
Quan sentis que has de dir alguna cosa, digues-ho!
Quan sentis que has de fer alguna cosa, fes-ho!
Quan creguis que no has de fer alguna cosa, no ho facis!
Quan hagis de dir “NO”, digues-ho!
Per a començar a ser nosaltres mateixos, hem d’escoltar el nostre cor i mirar de portar a terme allò que ens xiuxiueja, allò que sentim en el nostre interior.
Cada vegada que deixeu de fer allò que sentiu, us allunyeu de vosaltres mateixos i de la porta a creuar per a arribar a la vostra veritable Llar, d’on procedim tots els encarnats amb una ànima en procés d’evolució. L’encarnació ja comporta aquesta estat d’ascensió amb l’aprenentatge al llarg de la nostra vida, en aquest cas, la actual.
Tots podem arribar a nosaltres mateixos, a SENTIR aquell qui som, i llavors, sentirem i connectarem amb el nostre “Jo Superior”, com alguns diuen entre d’altres noms.
Tu ets Divinitat, i per a arribar a sentir i connectar amb el Déu que ets, has de començar a anar al teu interior i sentir l’Amor, el Benestar en tu.
Al llarg d’uns anys cap a aquí he anat mostrant-vos missatges i escrits sobre el Sentir i la necessitat d’anar al nostre interior, escoltar el nostre cor i sentir l’essència amorosa que tots som. A partir d’aquí, la roda començarà a girar fins a portar-te allà on hagis d’arribar. Ja no hi haurà marxa enrere, perquè hauràs començar a viure i a actuar des del cor. Ell et portarà a la teva realització i despertar.

A tots aquells que podeu estar interessats, entre les trobades que estic realitzant, el seminari “DE TORNADA A LA LLAR”, ens porta a creuar aquesta porta per a sentir i arribar a la Llar de la qual tots procedim.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.