dijous, 25 de febrer del 2016

Transparència i Integritat



El ser encarnat va continua buscant i buscant al llarg dels confins més amagats del seu planeta per a trobar el que des del Cel s’anunciava. Alguns escoltaven en el seu interior la crida procedent del centre del seu univers. Escoltaven paraules d’altres sers proclamant la seva vinguda. Tots es mantenien a l’aguait de poder veure el primer indici conforme així seria o començava a ser.

Durant molts anys cercaren més enllà de la seva essència, sense cap resultat. Des d’uns anys cap a aquí, la proliferació de transmissions esperançadores per part de sers a la matèria, comunicadors dels de més enllà, han anat en augment. Cada vegada eren més els pregons que ja havia arribat l’hora.
Tots continuaren buscant, encara que semblava que tot anava molt lent degut a la incapacitat de discernir les paraules escoltades o sentides.

Cert és, germanes ànimes, que l’hora ja ha arribat.
Cert és, que l’anunciat ja està sent, encara que no com molts ho interpreten.
Hi ha una nova vida a la nostra Gaia, encara que no procedent dels estels.
No s’ha d’esperar perquè no hi ha res a esperar.
No s’ha de cercar, perquè no hi ha res nou que trobar, més allà de les nostres possibilitats.
Sembla com si tots estiguéssim a l’expectativa per a veure relluir al nou ser i la nova vida tan desitjada i esperada. No hi ha res a esperar, perquè allò que s’espera i busca mirant més enllà del nostre ser, ens allunya de la Terra Promesa, el Camí, la Veritat i la Vida.
Hi ha una intensa emoció en alguns que ja estan connectant amb l’Amor de la nostra existència.
Sense dependències ni esperes.
Sense possibles recolzaments perquè no saben de les limitacions.
Només es necessita el present per a estar i viure a la nova vida, sentint la teva essència i la puresa de l’Amor, la Plenitud y ........ Alguns ja estan arribant a aquest estat de recordar més enllà del físic i de l’obertura del seu cor com a guia dels seus passos i el seu camí dins del procés que cada ànima es va oferir a seguir.
No hi ha recerca. No busqueu, perquè allò que esperanceu, no prové de las altures, sinó de la immensitat del vostre interior!
No mireu als estels com esperant el manà de la vostra vida, perquè ells només són el reflex del vostre interior. Brillen sense parar perquè aquesta llum guiï els teus passos i adonar-te quina decisió prendre a cada instant. El teu xacra cardíac t’està parlant des de fa un temps fins el dia d’avui. Escolta’l! Sent el que el teu cor et xiuxiueja!
El que busques no es troba més allà de tu. Sempre s’ha trobat en el teu interior, arrecerat en un lloc segur per quan despertis i t’adonis del teu veritable ser o comencis a recordar aquell qui en veritat ets. Llavors, arribant aquest moment, allò, abraçat per la part més amorosa del teu ser, començaria a brotar com una llavor que rep el rec i la llum per a poder manifestar-se plenament i enlairar el lloc on es troba amb la seva bellesa i distinció.
Tots som com aquesta llavor, d’alguna manera adormits fins que “la pluja espiritual” goteja sobre nosaltres i comencem a notar la seva humitat, així com la calidesa del nostre ser fins a obrir, brotar el nostre cor i poder rebre la Llum Estel·lar amb tota la seva majestuositat, estirant els nostres pètals existencials i dir al món estimat i tota la humanitat:
“Aquí estic, germans! Que la meva Llum sigui la vostra! Que el meu Amor el vostre y la meva presència l’essència que habita en cadascú!”

Vosaltres sou la Font i l’aliment esperat!
Vosaltres sou la nova vida, la nova saba i el nou ser!
El que esteu sentint és l’alliberament del vell ser per a donar pas al nou ser que en veritat sou. Tot el que esteu vivint en el vostre interior amb les vivències en cadascú ha viscut d’un temps cap a aquí, és el desencrostament, la curació de la vostra ànima per a donar pas a la vostra veritable essència, la vostra Divinitat.
El que està succeint en aquests moments gloriosos del procés de Gaia i tota la humanitat que l’habita, és treure’ns la densitat del que vàrem ser per a donar pas al ser que realment som. Sé que alguns heu hagut de viure situacions doloroses, però el vostre camí ja no té perquè seguir tal com ha estat fins ara. En aquells moments no éreu vosaltres, sinó qui vareu acceptar ser segons els patrons, els condicionants del vostre passat.
Ara tot s’està recol·locant i ajustant, incloent els vostres ADN. Les vostres ànimes van donar el consentiment perquè així fos, i ara, esteu vivint el resplendor del gran renaixement anunciat pel ser encarnat. Aquest no es troba més enllà de vosaltres, sinó en el vostre interior.
Allà trobareu a qui en veritat sou.
Allà us trobareu a vosaltres mateixos.
Allà sabreu de vosaltres i el vostre potencial diví.
Allà us sentireu com a Casa.
Allà no està a fora de vosaltres, sinó en el vostre INTERIOR.
Allò que cerqueu ja ho teniu des del vostre naixement inicial.
Alimenteu-vos del que sentiu estant amb vosaltres, i tot el demés us vindrà per sí sol.
Bressoleu-vos en el vostre interior i sabreu de la vostra Divinitat. El Déu que sou us està esperant. Sempre ha estat amb vosaltres. Sempre l’heu estat albergant en el vostre interior. El cerqueu a fora, pensant que vosaltres no éreu mereixedors que ell “us escolti o intervingui en les vostres oracions”. El que no sabíeu era que a qui en veritat pregàveu o sentíeu no era a algú de fora, sinó a vosaltres mateixos, la vostra veritable essència, l’amor pur i incondicional que hi ha en vosaltres, que vosaltres sou
Estimada ànima, per a manifestar a aquell qui en veritat ets, mostra’t tal com sents.
Parla segons sents.
Obra segons sents en el teu interior. Aquest serà el camí.
Decideix segons el teu cor. Aquesta serà la decisió adequada.
L’Amor no et farà sentir malament. Sempre et donarà consol en moments d’alliberar a aquell qui no vas ser, i tot el teu ser, se sentirà protegit i recolzat per una família més enllà de la matèria.
Està en el teu interior el que cerques. Sigues Fidel a tu mateix.  Sigues Honest amb tu mateix. Sigues ÍNTEGRE!
Quan pensament, sentiment, paraula, obra i actitud avancen a l’uníson, només pots espera l’alliberament de totes les pors i possibles obstacles que fins ara has anat trobant en el camí. JA NO, ARA.
Allò que busqueu ja ha arribat, així com l’hora de manifestar-vos tal com sou. La densitat, la foscor, ja no tenen el poder sobre vosaltres. Ara us heu enfortit pel que heu viscut al llarg d’aquests anys. Ara esteu despertant i heu dit “ PROU! a qui no éreu.
El meu cor s’alegra per aquesta elevació de les ànimes de la humanitat i de les vibracions del nostre estimat planeta.
Vosaltres sou l’esperat. La vostra Integritat està trucant a la vostra porta perquè, aquell qui en veritat sou, pugui creuar el llindar de la vostra manifestació al món. La vostra vida començarà a tenir sentit, i vosaltres, com a sers en procés d’ascensió, anireu veient el motiu i el veritable sentit de la vostra existència i encarnació.

Vosaltres sou la Nova Humanitat. Vosaltres sou la Nova Terra.
Transparència i Integritat.

Que l’Amor, la Pau i la Puresa siguin sentides en cadascú de vosaltres.