dijous, 18 de febrer del 2016

La grandesa del ser



La grandesa del ser es troba en el seu grau d’humilitat i senzillesa. Quan us trobeu amb algú d’ells, veureu que van lliurar la seva vida al servei de la humanitat i el planeta. Tenen un fi superior, per a tots nosaltres.
Cada ànima té la seva funció de missatgera i font alhora, seguint el seu procés d’ascensió.
Tots seguim aquest procés d’evolució espiritual, on anem passant de la ment al cor, del raciocini a la intuïció, del pensar al sentir.
Hi ha qui, en el seu recordar, és instruït directament per sers de la Llum que el guien, li mostren el camí de l’Amor i la Saviesa de l’existència i la Veritat.
 Aquests, són Fonts a la nostra dimensió, però no per a guiar a les ànimes, sinó per a alimentar-les en el seu procés. Són sers purs, amorosos, comprensius, ferms en les seves paraules, així com esperançadores, donant coratge i consol alhora. La seva Llum desprèn aquesta puresa celestial de recordar qui són i la seva procedència. Viuen des del cor, i es troben en el camí de tot aquell que ho necessiti. Per a reconèixer-les, haureu d’obrir el vostre cor i sabreu d’elles, en mig del vostre entorn marcat per un gran mercat d’etiquetes i presentacions. El  vostre cor discernirà la Veritat per a la vostra ànima i la procedència del vell i obsolet.
Seran Fonts en mig del camí. Allà estaran. No us vindran a buscar, sinó que sereu vosaltres que anireu a ells perquè necessitareu l’aliment que us oferirà.
Una Font Celestial la trobareu just quan la necessiteu. La seva Llum i el seu Amor us abraçaran per a trobar l’assossegament i poder sentir la Veritat del camí a seguir en el vostre procés. La Llar d’on tots procedim es mostrarà amb senzillesa i simplicitat. Seran un exemple, un mirall del vostre potencial.
Quan algú s’alimenti de les seves presències, deixen ja de tenir fam per sempre més, no necessitant buscar l’aliment per a subsistir, perquè s’adonaran que el veritable manà es troba en ells mateixos. Ja no els vindrà de gust nodrir-se de la densitat, sinó de la vibració de l’Amor en el seu estat més pur i incondicional.
El nombre de Fonts aniran a més, sent tu, el teu propi aliment per a la teva ànima i el procés de l’ascensió a seguir.
Vosaltres sou la Font del vostre camí. Algú es trobarà amb aquests sers purs, mostrant aquesta humilitat i senzillesa de servir a la Voluntat Superior en la qual tots estem immersos.
A major humilitat en el servei i senzillesa, més lliurament i predisposició perquè la Divinitat que cadascú és pugui manifestar-se a la nostra quotidianitat. Ja no seràs tu, sinó aquell qui tu ets en veritat.
Ja no cercaràs, perquè seràs portat.
Ja no et protegiràs, perquè seràs abraçat i salvaguardat de tota vibració inferior a la teva Divinitat.
Ja no pensaràs, perquè sentiràs.
Ja no t’esforçaràs, perquè atrauràs tot el que puguis arribar a necessitar en el teu procés.
Cada vegada, la humanitat anirà sabent d’ells. Alguns, començaran a destacar dins de les multituds, de la nostra estimada humanitat, creant un nou camí de puresa, simplicitat, senzillesa i humilitat; un sender que portarà a totes les ànimes vers la realització i ascensió. D’aquí a pocs anys, nous sers seran reconeguts per les seves obres, paraules i presència.
Tot i així, estimada ànima, obre el teu cor i veuràs la puresa del camí i sentiràs la veritat de la teva vida i el teu procés deixa que el teu cor et xiuxiuegi i indiqui la direcció a seguir. Ell et portarà a la teva plena manifestació divina.
Ja no necessitaràs dependència, només responsabilitat dels teus passos realitzats al llarg de a teva vida actual.


Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.