dijous, 5 de març del 2015

La fi de la màgia. L'hora dels miracles

El temps de la màgia s’allunya cada vegada més del nostre Ara, dels temps que vivim amb la presència d’una energia superior a la dels mags i xamans d’anys enrere i els nostres ancestres.
Tot va tenir el seu espai i temps per a donar una empenta i replantejar la possibilitat d’una vida, no millor, sinó amb una qualitat i nivell amorós molt superior al viscut fins llavors.
Les energies han estat transmutades on l’exterior ha estat transformat i modificat vers l’interior.
Basar-nos en elements externs al nostre ser va ser el primer pas per a enlluernar la capacitat de cada ser per a aconseguir i materialitzar allò que volia. Va sorgir el mag, el xaman, la wicca i d’altres humans etiquetats com a sers amb uns dons més enllà del terrenal.
Eren temps de la No Consciència
Els decennis i segles van anar passant i aquests primers passos interiors van arribar a un punt on les seves acciones van començar a distanciar-se i a quedar obsoletes amb la nova energia establerta en el planeta. Aquests sers continuaven basant-se en l’exterior per a aconseguir els seus propòsits, tant per ells mateixos com pels altres.
La presència d’aquests sers encarnats va ser necessària per a continuar amb el procés de les ànimes encarnades en aquest planeta. Va ser necessària fins a un punt del camí. A partir d’aquí, encara que mantenen la seva etiqueta, les seves energies no sempre són les adequades segons els temps actuals.
Segons diferents diccionaris consultats, la paraula màgia és definida de la següent manera:
Art o ciència oculta amb que es pretén produir resultats contraris a les lleis naturals, valent-se de certs actes, paraules, o amb una intervenció de sers imaginables, sers sobrenaturals o de forces secretes de la natura”.

Amb quina facilitat s’accepten conceptes basats en una manera de viure estàndard segons els cànons convencionals d’una societat, cultura o tradició!
Sabeu?, en el procés d’Ascensió de la nostra ànima, una de les de les claus perquè així sigui és el desaferrament, l’alliberar-se de tot allò que el pot arribar a condicionar o limitar perquè un mateix pugui arribar a ell i manifestar-se segons la seva veritable naturalesa.
En relació al concepte de màgia (sent mag/a tot aquell que realitza màgia) ens transmeten que:
1.       Vivim en contra de les lleis naturals.
2.      És des del nostre exterior que podem estabilitzar o aconseguir alguna cosa a la nostra vida o a la dels altres.
3.      Nosaltres, com a sers individuals, som limitats i ens creiem incapaços per nosaltres mateixos, portar a terme allò que volem a la nostra vida.
4.      La presència de sers foscos i de la llum. S’accepta una dualitat externa de “bons i dolents, de llum i foscor”.

Estimades ànimes, menjaríeu alguna cosa que vàreu tirar al cubell de la brossa, tenint aliments frescos, sans i saludables al vostre abast? Això és el que ens priva adonar-nos quan creiem en la màgia ancestral tal com s’ha vingut realitzant durant segles fins els nostres dies. És viure amb una energia obsoleta que pot arribar a confondre a les ànimes dels nous temps.
Vivim en sentit contrari a la nostra naturalesa perquè valorem més l’exterior que a nosaltres mateixos. Centrem la nostra vida en voler tenir un paper social i enfocats vers el nostre exterior per a trobar les respostes, la qualitat de felicitat que volem, el benestar desitjat, la parella adequada i tot el necessari per a arribar a ser nosaltres i sentir-nos bé. 
El veritable camí vers la plena realització, benestar i harmonia a la vida es troba dirigint-te cap el teu interior. Allà trobaràs al veritable ser que ets, amb tot el teu potencial adormit, i el teu cor disposat a guiar-te en el teu camí. Res de màgia existeix aquí, només la connexió amb tu mateix per a materialitzar, aconseguir, obtenir i sanar.
Les portes, quan t’endinses a tu mateix, començaran a obrir-se sense esforços i t’adonaràs, perquè aquest dia arribarà, de la Divinitat que ets.
Déu no necessita màgia. Ell ja és la font de creació! Tu ets aquesta font esperant ser reconeguda pel teu ser i adonar-te que l’important a la teva vida es troba en tu, en el teu interior. No necessites elements externs per a arribar a ser tu.
No hi ha il·lusionisme (màgia) en el teu procés, només la responsabilitat presa per tu mateix en relació a la teva vida. La teva força emana de tu. Ets divinitat encarnada, i per a arribar a aquest punt, has d’alliberar-te de les energies del mag/a, xaman, bruixot o wicca que potser vas ser en altres temps. Va haver una raó de ser. No ara.
Les energies que ara ens acompanyen són d’alta vibració perquè el Déu que ets pugui arribar a manifestar-se.
És la responsabilitat vers la teva vida i la presa de poder d’aquell qui en veritat ets, que farà enlairar la teva ànima i puguis veure la VERITAT de l’existència.
Ha arribar l’hora de mostrar-nos amb tota la nostra plenitud i materialitzar allò que sentim.
El ritual dóna pas a la Voluntat, l’exterior a l’interior, lo limitat a l’apoderament absolut, perquè l’Energia Crística dels temps actuals t’accedeix a la teva plena manifestació al món perquè el Sentir Superior pel qual vas encarnar pugui ser portar a terme amb tota la seva majestuositat i plenitud.
Vivim temps gloriosos, únics per a les ànimes d’aquest planeta.
Alliberar-nos del vell per a donar pas al nou, però no és que sigui nou, sinó que sempre ha existit en el nostre interior i ara ha arribar l’hora de mostrar-lo.
La màgia ha donat pas a la materialització segons la nostra Voluntat.
És l’hora dels miracles, de les intervencions divines en cadascú, i perquè així sigui, cada una de vosaltres, estimades ànimes de viatge, haureu de connectar amb la vostra veritable essència, i amb ajuda del vostre cor, us presentareu davant el món amb tot el vostre resplendor, col·laborant amb el Gran Pla Diví Superior.
Responsabilitzant-nos de la nostra vida arribarem a veure els miracles en el nostre camí.
Vivim el temps de passar de la màgia als miracles.

Tot miracle – com va dir Jesús – és una intervenció divina”.

Benvinguda Divinitat, al Ara de la teva manifestació.


Que l’Amor i la Pau siguin en tu.