dijous, 26 de febrer del 2015

El ritme de cada ànima

El camí de l’Ascensió no ens pertany, ni tan sols uns quants el segueixen. Tota ànima segueix el sender vers la seva plena evolució. Tots accedim a aquest procés amb un llibre d’instruccions on podem llegir:
·         Per més que es pressioni l’accelerador, podent-ho fer a voluntat, la nostra ànima no anirà més ràpida en el seu aprenentatge. Tota evolució comporta una instrucció i l’haver-la integrat en un mateix. No el voler córrer més, s’arribarà abans.
·         Quan la nostra velocitat no es correspon amb la nostra capacitat d’absorció i integració de l’aprés, el ser ha de preparar-se per a l’assimilació del viscut. Quan no és així, es desharmonitza i bloqueja el seu procés.
·         No es pot anar més lent a voluntat la lentitud inconscient us portarà a una acceleració del vostre aprenentatge a través del malestar el mateix en el sentit de l’accelerament.
·         Cada ànima necessita d’un ritme concret per a poder enlairar la seva vibració. Aquest està sincronitzat amb el que ha vingut a fer en aquesta vida i tot el seu contingut.
·         Acceptant el ritme individual arribem a manifestar allò que hem vingut a fer en aquesta vida.
·         Es recomana fluir i no voler obtenir una velocitat concreta, perquè ànima i ser han d’estar sintonitzats, i perquè això succeeixi, la consciència ha de fer presència en un. Quan aquesta apareix, o s’obté cert nivell, llavors, un deixa de voler arribar abans a algun lloc o situació, o no voler experimentar una situació important per a la nostra ànima.
·         Conclusió: Flueix. Segueix el teu curs i accepta’l. Aprèn del que vius i sent la teva naturalesa en el teu interior. Tota la resta vindrà per si sol en el moment adequat. Llavors, tot serà segons les teves necessitats i creacions.

Quan la nostra consciència comença a donar passos importants vers el seu enlairament i puja esglaons de l’Ascensió, és quan comencem a adonar-nos d’una manera més notable, de tota energia de menor vibració a la nostra. Aquesta presa de consciència ens fa, alhora, acceptar, comprendre i respectar el ritme de cadascú.
Sent nosaltres, ens enlairem. Sent l’aprés segons el nostre exterior, ens limitem i estanquem.
Sovint veiem com en una parella, els dos membres segueixen ritmes diferents. Una part pot estar molt interessada en arribar a conèixer-se ella mateix, en canvi, l’altre part sembla que no li interessin tots aquests temes de tipus “espiritual”. Els interessos i l’actitud davant de la vida semblen distanciar-se dels de l’altre part de la parella. Sembla, llavors, que cadascú segueix un camí diferent a la vida, en relació a quan es van conèixer per primer cop.
Sabeu què? No heu d’espantar-vos ni començar a tenir pensaments no del tot positius en relació a la vostra parella.
Quan algú comença a veure un cert suposat distanciament en relació a l’altre, vol dir que la llum del seu interior li il·lumina la situació o relació, començant a veure d’una manera clara, o millor, el que està vivint, podent adonar-se de tot allò que no vibra com ell. Quan vibres en un grau 5, per exemple, acceptes tot el del teu nivell o superior, però t’adones amb una gran notorietat  tot allò que no vibra com tu. Aquest pas és bo pel teu ser. Vol dir que comences a adonar-te quan no estem sent nosaltres o no ens trobem en el camí, potser, adequat pel nostre benestar.
Aquí és on hem de començar a ser tolerants, a confiar i a reafirmar-nos d’una manera més notable, per a viure segons nosaltres som.
Un primer pas és adonar-nos en quin nivell ens trobàvem abans d’arribar al nostre ara actual. Què fer en aquests casos?
Ha de prevaldre l’estable, no l’inestable.
Ha de prevaldre el benestar en tu. El teu cor, potser comença a ser escoltat pel teu ser.
Sabeu que un ser il·luminat pot amb una multitud de foscor? Poder veure la Llum en el nostre camí ens permet donar els passos adequats per a continuar el nostre procés a voluntat. Quan vivim en la foscor, en la no consciència, anem a cegues sense saber del camí. Necessitem una Llum, un far on tenir una referència per a dirigir-nos vers nosaltres mateixos.
Quan comences a donar-te compte que els vostres dos camins no van igual, vol dir que comences a veure la Llum de la Veritat de la teva vida. Aquesta Llum no serà desaprofitada perquè pot servir-te de guia per a la teva parella o família. Conec situacions on un membre de la parella és conscient de la seva presència en el lloc on està. Això li facilita arrelar-se en els pilars de la seva essència amorosa i poder, així, ajudar a la seva parella i família a avançar pel camí de la Llum, creant uns fonaments on l’amor, la confiança, el respecte i l’enteniment siguin els patrons de la nostra etapa en les seves relacions.
Els temps canvies. Tot canvia. Per què ens aferrem a un tipus de relació potser obsoleta i sense sortida? Quan ens mantenim en unes creences, una cultura i maneres de ser externes, la nostra vida comença a “morir en vida”.
Cada una de vosaltres, estimades ànimes despertes, sou la Llum pel vostre entorn i relacions. Senzillament sigueu vosaltres, i deixeu que tot sigui. Mostreu la vostra harmonia interior, el vostre amor vers qui us envolta, i deixeu que la vostra presència s’encarregui d’enlairar als altres, també.
Quan els dos membres d’una parella segueixen ritmes diferents, això no és dolent, i penseu que la de major vibració ajuda als de menor vibració. Precisament estàs on estàs, per a ajudar als altres, sent tu, i per a poder-te reafirmar en el teu camí. Sigues tu en tot moment, sentint l’amor i el benestar en tu. No temis i confia que la vida escolta les teves pregàries i té en compte la teva manera de ser. Et mereixes el millor, però per això, has de sentir aquell qui ets dins teu. Les conseqüències derivades d’aquesta actitud i presència davant la vida, et permetrà atraure només el millor, no tan sols per a tu, sinó també, per a tots aquells que t’envolten.
Seguir ritmes diferents no és un problema, sinó una oportunitat perquè cadascú doni un pas més en el seu procés d’Ascensió.
Tu que comences a adonar-te, potser, d’aquest fet en el teu entorn, no temis, estima ànima, perquè la teva presència està fent que cadascú es recol·loqui en el seu lloc, i tu ets font de llum i amor perquè així sigui. Tots hem vingut a aquest planeta per a portar a terme part d’un Pla Diví Superior. deixem que cadascú faci la seva part, i tingues present, que la teva part és just allò que sents que has de fer en el teu cor. Escolta’l!, i porta a terme allò que sents dins teu. Serà el just i adequat per a tots, perquè quan tu ets tu, estàs ajudant que tots puguin ser ells mateixos.   
Necessitem, a vegades, uns referents, perquè volem però no sabem com fer-ho. Tu pots ser aquest referent per a la teva parella o família.
Sigues tu, i allò que sentis, fes-ho, sigui el que sigui, sense pors, perquè al vida vol somriure’t i recolzar-te en el teu camí. Així és amb tu i amb totes les ànimes encarnades.
Ets una benedicció pel teu entorn. Deixa que la teva Llum il·lumini el camí de les tenebres perquè puguin viure els que t’envolten.
Gràcies per ser i estar.


Que l’Amor i la Pau siguin en tu.