dijous, 2 d’octubre del 2014

En la immensitat del silenci

Sento la melodia del silenci.
Sento la immensitat d’aquest buit expansiu que asserena el meu esperit i obre tot el meu ser.
Sento l’emoció de a Llar en mi. Jo Sóc la Llar.
Quanta vida existent en el res! Sents el màxim resplendor de la teva existència en aquest estat on el buit dóna sentit a la teva essència.
Existeixes en l’infinit en el present. Només ets, però aquest SER et permet alliberar-te de tot allò que no forma part de la teva ànima.
Sents com aquesta va estenent-se cada vegada més en el firmament que es troba. Tu ets part d’ella i vas veient i sentint la vida que t’envolta en aquesta dimensió que habites en aquest estat.
               Quanta bellesa! Quant Amor existent! Si els humans despertessin s’adonarien de la Veritat de les seves presències encarnades. Les seves existències tenen un sentit superior on l’Amor t’acompanya i guia els teus passos.
No hi ha paraules per a expressar aquest estat i el que es troba més enllà de la matèria, de tota forma encarnada. És l’Esperit que es mou lliurement, sent acceptat, estimat i protegit per la nostra veritable Família Celestial.
Tot i així, molt més del què he descrit és. Les meves paraules no poden identificar exactament el que un sent quan es troba amb un mateix. És el procés que cadascú ha de seguir per a arribar a ell, i quan així és no és a ell qui ha arribat, sinó a una plenitud més enllà de tota paraula que pugui triar-se per a denominar el sentir de la puresa de l’Amor i la plenitud.
Només existeix l’Amor, i és aquest Amor qui permet portar-nos de la mà vers el nostre despertar i activació del nostre ADN, podent així, deixar que la Divinitat que som pugui manifestar-se.
En el silenci del no-espai, de l’infinit existencial podem adonar-nos d’on procedim i totes aquelles energies que vetllen per la nostra ànima.
Aquí no hi ha matèria, només ESPERIT. Tu, davant la VERITAT d’aquell qui ets realment. Estàs acompanyat, guiat i estimat en tot moment, i és la Llum de la teva puresa la que t’ofereix en tot moment, però no perquè hi hagi alguna cosa que pugui ferir-te o atacar-te, sinó perquè allunyes a eons llum, tot allò que no ressoni amb la teva veritable naturalesa.
Aquest silenci és acollidor. És immens! És amorós en el seu estat més enlairat de vibració! El sents en tu i tot tu ressones en harmonia amb la Font que emana aquesta calidesa celestial i el bressol per a totes les ànimes existents en els diferents universos creats.
Sentir aquest estat va més enllà del creat fins ara, o arribat al llarg del procés de cadascú, ressona a cada una de les teves cèl·lules i envia la informació a cada una de les nostres capes de l’ADN, dient:
 
“Sí, tu ets divinitat manifestada. Tu ets el sentit de l‘existència i tota font d’amor que pugui necessitar la teva presència on la teva ànima encarnada va acordà.
Ets la força i l’essència de la Divinitat, de l’Amor creador de tota vida i harmonia.
Ets la font càlida i tendra de la compassió, la comprensió i la visió clara de les decisions del teu lliure albir.
Tu ets Jo, estimada ànima en connexió plena amb la teva Font original.
T’has convertit en brollador de la Meva essència. Tu ets Jo i Jo Sóc Tu.”
 
És en aquest estat que l’Univers et transmet i et recorda una i una altra vegada, la teva procedència i la teva naturalesa amorosa. S’obren i s’activen nous canals per a què, quan deixis aquest estat de connexió conscient, d’una manera absoluta, la teva ànima a la matèria pugui seguir el seu camí celestial, portant a terme el seu Pla Diví individual.
Tot és Llum.
Tot és Amor.
Ets part d’aquesta Llar lluminosa al servei de la Font Superior, de la qual tots emanem d’eons llum enrere.
No estem sols. Hi ha unes mans amoroses que ens mantenen drets per a continuar el nostre sender. Accedim a servir-lo, i ara estem aquí, encara que no sempre es comprengui el per què del viscut, portant la nostra presència als altres segons el que cadascú ha vingut a realitzar.
Quanta bellesa! Quanta saviesa al nostre abast! Quan d’Amor vers nosaltres!
Estimades ànimes germanes, només el Déu que ets et portarà a una plena comprensió del teu caminar. Escolta el teu cor i podràs percebre el xiuxiueig càlid de l’Amor en tu guiant-te. Llavors, començaràs a sentir aquell qui ets.
 
El meu Amor és amb tots vosaltres. Obro els meus braços i us acullo a la meva essència. Sers de la Llum també us abracen. Obriu el vostre cor i sentiu la magnificència d’aquell qui sou.
 
Que l’Amor, la Pau i l’Assossegament siguin en tots vosaltres.