dijous, 31 de gener del 2013

No hi ha major Amor....



No hi ha més gran Amor que sentir qui és un mateix.
Aquest Amor que vessa a cada racó del més allunyat univers.
Només un existeix per a tots els sers que l’habitem.
Més enllà de la nostra consciència actual hi ha un sender procedent del més profund de la Intencionalitat que ens va creà.
En ell tots ens dirigim, sabent que la voluntat individual fa que alguns prefereixin amainar el seu avanç vers la Llar.


No hi ha més gran Amor que sentir la crida de servir al sentit pel qual vàrem encarnar aquest cop.
Els vostres cors activen els seus desitjos de ser pont per a les llums menys atrevides. L’acompanyament cap a la Llum fa que el nostre ser s’unifiqui amb totes les ànimes disposades a la Font de la qual tots procedim.
Vosaltres, estimats sers que retireu el vel de la Llar, per a ser vist per les ànimes despertes, a vosaltres us dic que la vida eterna és en vosaltres.


El Pare que us va crear i la Mare que us va alimentà al llarg del vostre camí espiritual, ara estan amb vosaltres. Les seves presències sempre han estat en el vostre cor.
Mai el Pare, Fill, Mare i els vostres germans van estar tan a prop.
Ara que desperteu de la vostra somnolència, us donem la benvinguda a aquest despertar, ja previst en una ara anterior.


No hi ha més gran Amor que el que la Llar vessa sobre els vostres sers. La puresa i incondicionalitat són absolutes.
Quan se sent qui és, llavors les portes d’on procediu s’obren perquè podeu veure la Veritat que tant de temps heu estat esperant.
Sempre l’heu tinguda al vostre abast. Ara és quan molts de vosaltres, des del centre del cor sent l’impuls que aquest us indica.
A mesura que aneu avançant, la plenitud es va estenent a cada racó del vostre ADN, activant-lo per a reconèixer i manifestar la divinitat que hi ha a cadascú de vosaltres.  


No hi ha més gran Amor que sentir la Unicitat en un mateix
Hi ha tant d’Amor en cadascú de vosaltres que els estels son Un amb la vostra lluminositat!
Esteu sent acompanyats per tota la Llum celestial. La Llar està amb vosaltres. Allò que sentiu, només és la presència del món de la Llum en vosaltres. Sou vosaltres i nosaltres alhora.
Us anireu adonant que el que feu no és en va, més tota acció sorgida del vostres cor aproxima més l’Amor de la Llar, feu el que feu.


No és tant el que feu, sinó l’amor que irradieu a cada acte, obra i situació. Alguns ja us heu endinsat a la fase més profunda de la plena realització. La vostra divinitat està demanant pas per a manifestar-se. Veureu la biologia, però qui en veritat es manifestarà, serà aquell qui realment sou.
Despertareu de la matèria per a adonar-vos que el més important no és l’obra, sinó la vostra presència divina en ella. Aquesta energia serà la que permetrà que altres ànimes puguin arribar a nosaltres, a elles mateixes.


No hi ha més gran Amor que sentir a Déu en vosaltres, com la veritable essència que sou.
Alegreu-vos i deixeu a un costat el que va ser per a obrir el camí vers la Voluntat que us va creà. Així ha de ser.
Només l’Amor pot donar enteniment al vostre caminar.
Només l’Amor pot fer-vos sentir qui sou.
No espereu que us arribi, perquè durant eons sempre ha estat en vosaltres. Molts l’heu ignorat degut a la vostra condició humana, però l’hora de desprendre-us del que va ser ha arribat.


No espereu, sigueu vosaltres!
No busqueu allà on només és un reflex de vosaltres. Aneu al vostre interior, a la font de creació, perquè només en l’essència que sou trobareu la Veritat que busqueu.
L’Amor us conduirà allà on cadascú de vosaltres ha d’arribar.
Aquest Amor us donarà a entendre quan valuosos sous pel vostre estimat planeta i l’univers. Quan comenceu a sentir la vostra essència, llavors sabreu allò que tants anys heu estat cercant, fins i tot en la ignorància.
Ja no hi haurà és ignorància a partir d’ara. Allò que volíeu saber us serà revelat.


Estimats fills, el meu Amor és Gran vers vosaltres. Sempre heu estat sota la nostra protecció i guia. El Pare us estima i aquells que el serveixen, en aquest costat del vel, s’han mostrat davant vostre, encara que o sempre els heu acceptat.
Com ja us he dit, aquest vel ja ha estat retirat perquè pugueu ser Un amb nosaltres.
L’Amor us guiarà. No temeu perquè allò que us fa retenir, només és fruit de la vostra ment. Una il·lusió. Així havia de ser fins ara, però el temps de l’alliberament ha arribat.


Estimeu. Estimeu. Estimeu.
Deixeu que Jo pugui manifestar-me en cadascú de vosaltres. Sense la meva presència la vostra vida no té sentit. Deixeu que el Pare us agafi de la mà i us acompanyi per aquesta experiència que viviu.
No temeu. Allibereu la vostra ànima a les meves mans perquè Sóc Jo en vosaltres qui ha de manifestar-se.
Sou respectats, guiats i honrats per la vostra presència en el vostre planeta.

Cada un de vosaltres és el pilar d’un altre que necessita el vostre ser. Cadascú es recolza en un altre, i així construïu la Nova Jerusalem anunciada en el seu temps. Aquest és l’ara, el vostre present.
Les vostres ànimes necessiten saber de les altres per a formar la més gran foguera visible per tot el firmament.
Més enllà del vostre present, ens trobem nosaltres, sentint l’alegria del vostre despertar, del vostre lliurament.


Sou estimats i no esteu sols.
Si obriu el vostre cor ens sentireu amb vosaltres. Sabreu del Pare en vosaltres, i com sers d’alta vibració s’apropen per a donar-vos la mà i acabar de donar aquest salt quàntic a la dimensió que us trobeu.


Deixeu que la Llum i l’Amor siguin en tots vosaltres.
-        La Llar   -