dijous, 17 de gener del 2013

Més enllà del vostre present


Qui van venir dels estels, a ells tornaran, recordant la seva procedència. Passaran els temps fins el present previst on el de dalt serà avall i el de dins a fora, sentint l’harmonia i l’amor a cada cor.


No hi haurà més vels que amaguin la veritat de la naturalesa dels fills de Déu realitzant l’acordat segons la Voluntat Superior.
El Fill ascendirà fins arribar a ser Un amb el Pare, no veient-se la línia que separa el Pare del Fill.


Més enllà de tot sentit humà existeix la veritat que dóna lloc al procés viscut per qui us vàreu oferéixer per a consagrar l’enlairament d’un univers en expansió.
Vàreu arribar, recordàreu i obrireu el camí per a arribar a la divinitat que envolta tot el material.


La densitat va anar desapareixent fins arribar a la porta de qui sou. Allà vàreu trucar. Se us va obrir i fóreu benvinguts novament a la Llar.
A mesura que les vostres ànimes anaven enlairant-se pel sender de la Llum, us vàreu anar desprenent dels llastres inicials del vostre principi.


No hi ha major joia celestial que el retorn a la Llar.
La vostra terra us va alimentar i amb ella el vostre esperit va anar despertant fins arribar a l’aliment que les altures us va anar oferint.
Despertàreu i el vostre ser va aprendre a llegir els senyals que l’univers va anar intercalant entre els vostres dies, obres i costums.


Us vàrem anar actualitzant les energies perquè poguéssiu arribar a la plena Ascensió.
Molts les vàreu acollir sabent de la importància d’elles. D’altres necessitàveu sentir els símptomes a la vostra biologia per a adonar-vos conforme tot estava anant bé.


Ara, quan Gaia té els dies comptats, molts dels que vàreu habitar temps enrere, serviu a la Font en d’altres dimensions i part de les ànimes que fóreu continueu en racons de l’univers per a completar la vostra ascensió, encara que aquesta ja no té la mateixa finalitat, per tant, el fi ja no és el mateix. Ajudeu als habitants d’altres espais per l’experiència que vàreu tenir en el vostre planeta, però amb altres finalitats no tan precises com les que tinguéreu en el seu moment.

Benvingudes a la Llar, estimades ànimes!
El vostre aprenentatge a la densitat permet ara, en un present posterior al vostre, poder servir a la Font portant Llum i Amor als racons allunyats al que vàreu viure. Sou honrats per les vostres presències on ara esteu.

Potser molts no entengueu aquestes paraules. Són escrites pels cors oberts i disposats a donar el gran salt quàntic en el vostre present de llegir aquestes paraules. No les racionalitzeu. Simplement, sentiu-les i sabreu el veritable sentit del llegit.


Aviat el vostre món canviarà a nivell inimaginats. En el vostre present, i fins uns trenta anys després, el que és ara serà com els temps primitius de la vostra evolució. Tot el vell desapareixerà i el nou es manifestarà allunyant i fent caduc el que fins llavors us acollíeu.

La Llar us parla, però no per a confondre-us, sinó per a encoratjar-vos a deixar les pors i obrir-vos perquè la nova energia sigui en vosaltres. Ella us transportarà vers la materialització de la vostra plenitud. El dens s’allunyarà i us convertireu en sers de Llum i en expansió interior.


No temeu perquè a mesura que els vostres passos s’endinsin vers el nou, la vostra Llum s’intensificarà, creant l’aproximació entre el Cel i la Terra. Quan més aprengueu a ser vosaltres en nosaltres, desapareixeran les barreres que ofusquen la vostra condició humana.


Veureu qui sou i les portes del Cel s’obriran en vosaltres. No hi haurà major joia que haver trobat l’entrada a la vostra divinitat. Sereu els creadors de la vostra pròpia vida, perquè sabreu de vosaltres. Sereu Un amb la Llar i qui us va creà serà, tanmateix, Un amb vosaltres. El Cel i la Terra seran Un.


Estimades ànimes! Veiem que us disposeu a venir en multitud a la Llar. Quan cada un de vosaltres truqui a la porta, nosaltres estarem allà per a rebre-us. Apropeu-vos a les llums del vostre temps actual. Tots teniu una propera, l’adequada pel vostre procés. Escolteu el vostre cor perquè, ja ara, els senyals es troben en el vostre entorn. Dirigiu-vos al vostre interior per a arribar a nosaltres.

La joia i l’alegria en el present on ara em trobo és absolut al llarg de tot el firmament. La Llar està radiant, plena d’emoció per la vostra vinguda.
A l’univers hi ha molts més estels que en vostre present actual. Res més bonic que la Llar escampada a consciència per tot el firmament.

Us estimem profundament  i no hi ha ànima deixa a les mans de l’atzar. Totes esteu sent alimentades per la mà del Déu. Esteu sent abraçats per la Llar de la qual pertanyeu. Els vostres pares interestel·lars també es troben entre vosaltres i junts compartiu el procés del vostre aprenentatge.

Sou estimats i honrats pel vostre procés, i la Llum es vessada per allà on passeu.
Des de més enllà del vostre temps i espai, us diem que allò pel qual vàreu venir, està sent realitzat amb plena satisfacció degut a la vostra predisposició i acceptació de l’acordat.

Per tot això us honrem i us diem que no esteu sols ni ho estareu. En el seu moment ens tornarem a trobar i ens reconeixereu.
Arribarà el dia que serem Un, que el Cel serà a la Terra, i que en d’altres vides més enllà de la vostra apareixeran més àngels dels actuals. Seran les vostres ànimes al servei de la Font Creadora de Tota Vida.

Així és i serà.

Us estimem profundament.
-        La Llar   -