dimarts, 16 de febrer del 2010

Una nova porta oberta per a tots de Llum i Amor



Em complau anunciar-vos que a partir d'ara la meva activitat, tant docent com terapèutica la podreu trobar en un nou espai situat a la població de Granollers (Barcelona).
És hora de difondre el missatge de la Nova Era i de sanar i equilibrar allò que va ser de nosaltres per a mostrar al veritable ser que som. A partir d'aquesta segona quinzena de febrer també em podreu trobar, de cara a demanar hora per a les visites com pels cursos i tallers, al centre Darsana, situat al carrer Bruniquer nº 3, baixos de Granollers (Barcelona), dins de la comarca del Vallès Oriental. Per això, podeu trucar al 938795217 (centre), o bé al 606098752 (Jordi).
Són temps de canvis i de començar en nous indrets que ens permetran realitzar i portar a terme allò que cadascú ha vingut a fer.
Per a qualsevol consulta sobre la meva activitat o el centre, podeu entrar a la web del propi centre: http://www.darsana.net/ i comentar o preguntar les vostres consultes.
Són temps de canvis profunds en el ser humà i ha arribat l'hora que la Llum i l'Amor arribin en aquels indrets on es necessita segons la Voluntat Divina per a generar saviesa, salut, consciència i prosperitat des de l'Amor.
Benvinguts sereu a tots aquells que passareu pel nou espai de sanació i autoconeixement, on les portes del benestar interior (espiritualitat) s'obriran de bat a bat per a poder mostrar a l'avatar que cadascú de vosaltres és.
Benvingut estimat àngel!
Que l'Amor i la Pau siguin en tu.