divendres, 26 de febrer del 2010

Temps de canvis

El ser humà està vivint moments únics en el procés d'Ascensió de la humanitat i el planeta Terra.Tots ens trobem en aquest camí que ens porta cap el nostre major bé. Les nostres vides semblen viure moments frenètics de moviments interns i externs. Les nostres emocions i sentiments semblen quedar d'acord per a manifestar-se totes a l'hora, on el temps sembla anar accelerat i no sempre tenim on agafar-nos per a trobar la serenor i la pau que tant anhelem. Per moments sembla que no tenim cap suport segur a la nostra vida i ens sentim sols, encara que només sigui una sensació, sabent que així no és.
No hem témer davant d'aquesta situació que vivim. S'està tot recol·locant en el seu lloc perquè cadascú de nosaltres pugui arribar a manifestar-se tal com ha de ser, amb tota la seva majestuositat. Qui diu que on estem o com som ara ho podem arribar aconseguir? Per això els canvis actuals i els grans moviments de la terra i els seus habitants. No ens hem d'aferrar i deixar que tot sigui.
Tot està en perfecte ordre.
Jo he canviat de domicili, anant a viure a l'interior, a la muntanya, quan durant anys he estat a prop del mar. He deixat centres on hem trobava perquè havia d'estar en d'altres on realment pugués donar nous passos cap a la meva manifestació. Tot ha estat en qüestió de dos mesos. L'acceptació en aquests casos és bàsica, així com la confiança conforme estàs sent portat i guiat per la Llum i l'Amor de l'univers.
Degut a això, a tot aquest aparent rebombori, res més lluny de la realitat, us faig saber que en nous espais estic fent presència i portant a terme la meva activitat, amb plantejaments i modificacions segons els nous temps. Actualment em trobo a les poblacions de Granollers i Cardedeu (Barcelona) i si voleu posar-se en contacte per a conèixer l'activitat i o informació de qualsevol esdeveniment o proposta de venir a les vostres poblacions, podeu trucar al 606098752 (Jordi).
A mesura que passa el temps sento que tornaré a publicar els articles amb l'assiduïtat com ho estava fent fins fa uns tres mesos. Els nous temps han fet que dediqués el temps i les energies als canvis que estava vivint. Començo a sentir les ganes de tornar a escriure com ho feia abans, però he hagut de necessitar temps per a mi per a aposentar-me en aquests canvis que a tots ens abracen. En tot moment estem sent protegits i res heu de témer. Tot va bé.
M'agradaria acabar amb unes paraules en relació als temps que vivim:
"Viu cada dia i deixa que la Vida actuï al teu favor. No la pressionis amb les teves insistències de neguitositat. Així frenes el procés. Deixa que tot arribi al seu temps. Camina i aprèn de tot el que vegis, escoltis, sentis i visquis. Aquest és el veritable ascensor per a arribar a la Felicitat, a l'Amor, a la Veritat. "
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.