dijous, 18 de gener del 2024

La Felicitat

 

Fa poc hem finalitzat un any, el 2023. Ell va ser el primer d’un cicle d’onze anys: del 2023 al 2033.

Al llarg d’aquest cicle es produiran uns moviments i canvis en aspectes del nostre món. Tots ells estan relacionats, basats en la resposta de la següent pregunta:

-         Ets feliç?

Tot el que vivim en el nostre dia a dia és una base per a poder arribar a la materialització de l’acord que tots varem tenir abans del nostre naixement. No hi ha situacions adverses, sinó situacions que ens porten a donar un  nou pas vers aquell qui en veritat cadascú és.

En relació a la pregunta que he nombrat sobre si ets feliç, ens dóna peua comentar realment què és la Felicitat.

La Felicitat és el benestar que cadascú té en el seu interior davant el que està vivint i l’envolta. Amb això, vull dir que tot depèn de l’actitud d’un davant el que la vida li ofereix.

No importa el que un pugui arribar a viure, sinó la seva actitud davant les vivències.

Quan més un depengui del seu entorn i de les seves creences, tenint present que aquestes són les limitacions que fan que tot aquell que no accepti el que viu en el seu dia a dia, sent un malestar en el seu interior, i fins i tot, un enfadament en relació a la seva situació, una preocupació, o bé una ràbia per no poder viure segons allò que un sent. Les creences són mentals, procedents de l’entorn d’un, perquè  aquell que és ell mateix, no té creences, senzillament sent, i fa.

Els grans mestres espirituals que aquest món ha arribat a tenir i té, viuen en el seu present, acceptant-lo i aprenent d’ell. Això els porta atenir una pau interior i una satisfacció dins de sí mateixos, que els permet sentir l’agraïment a la seva vida degut al que està vivint. La situació d’algú potser vista de diferent manera segons qui l’observi: bé des de la ment, o bé des del cor, el ser conscient del que representa per a un allò que viu. Quan realment així és la seva vida es relaxa i el seu interior li va obrint les portes perquè pugui veure i entendre el per què viu tot el que viu.

Tot és un fruit pel procés de qui viu el que viu. A partir d’aquí, llavors, només depèn de com vegi la situació qui l’està experimentant. La veritat de totes elles, de les situacions, és que són, en el fons, una benedicció perquè les viu.

Només aquell que la necessiti, la viurà. D’altres necessitaran altres situacions diferents a les que viuen en aquells a prop d’ells.

La Felicitat és l’acceptació i la consciència del per què es viu el que es viu. Tota suposada adversitat, en el nostre món, ens ha portat a augmentar la solidaritat, el respecte, la compassió i l’altruisme, entre d’altres aspectes.

Quan un entén el que viu i ho accepta, llavors, el seu interior es relaxa i s’expandeix obrint portes en la vida d’aquell que sent el seu interior, sentint-se agraït per tot el que viu.

Podríem dir, llavors, que la Felicitat és el benestar interior que el ser pot arribar a tenir, indiferentment del que pugui estar vivint. Lo important és el que un sent en relació al seu potencial innat. Aquest no és terrenal, sinó espiritual.

En l’espiritualitat, que és la nostra veritable essència perquè tots som espirituals, tots posseïm la més alta energia espiritual dins de nosaltres: l’Amor. Quan un no està sent ell mateix, depèn del seu entorn, del seu món exterior, i llavors, és quan més viu situacions, inicialment no volgudes i la visió tinguda d’elles no és d’Amor i Acceptació.

Tot té el seu sentit.

Quan un enlaira la seva vibració i arribar a despertar, arribant a nivells alts de consciència, llavors la Felicitat es manifesta en ell, amb el que això comporta en relació amb els altres, degut que els accepta més i els respecta també, segons són.

El ser feliç, comporta viure aquesta vida sense ser afectat per tot el que li envolta. Aquesta felicitat fa que l’univers el protegeixi i li permeti veure la Veritat de la Vida i el sentit del que un ha vingut a fer.

Quan un sent la Felicitat en ell, ja no critica, ni jutge, ni es preocupa, ni vol convèncer a ningú perquè el que està vivint és segons la seva vibració innata, segons la seva veritable Llar, que no és terrenal.  

Tots els que aquí venim, tenim un propòsit espiritual per a nosaltres mateixos i el planeta que ens trobem.

La Felicitat fa que el teu somrís abraci a tots aquells que ho necessitin i els hi doni l’esperança conforme les seves situacions no volgudes finalitzaran, comportant un aprenentatge i un recolzament celestial per a continuar amb el seu camí, amb el seu procés de la seva vida actual.

Ser Feliç és la manifestació del ser conscient. Tots seguim un procés, i arribar a la Felicitat és sentir l’Amor i la Veritat de tota la seva vida i lo existent en el seu entorn.

-         Ets feliç?

La Felicitat no depèn de tenir lo material, sinó de ser un  mateix i entendre el per què del que es viu sent així, la seva essència innata es manifestarà amb tot el seu resplendor amb tot el que això comporta.

Només el millor podeu esperar sent vosaltres mateixos.

En els darrers anys, he anat transmetent aspectes relacionats amb el comentat fins ara, perquè s’estan produint grans canvis en aquest món en que ens trobeu.

La ment no us portarà a la Felicitat, i sí, el Sentir del vostre interior. Ell us indicarà el camí a seguir per a manifestar aquell qui en veritat sou, no aquell que us han fet segons el vostre entorn.

Torno a fer la pregunta:

-         Ets feliç?

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.