dijous, 4 de maig del 2023

El nostre procés

 


El teu procés no és terrenal, sinó espiritual.

Tot lo terrenal és conseqüència del teu procés interior, de la teva espiritualitat.

L’espiritualitat és la nostra llavor innata, que regant-la, podem fer-la créixer i manifestar-la en el nostre dia a dia. Quan no es té en compte la nostra llavor, amb l’essència innata que comporta, la nostra vida es converteix com una prolongació de tot el nostre entorn més proper. Això representa activar la nostra part mental, el nostre raciocini, i tenir una interpretació de tot el que els nostres ulls veuen com alguna cosa subjectiva, no real, sinó la nostra percepció de la realitat que un pot arribar a viure. D’aquí que una mateixa situació, uns la veuen d’una manera i els altres d’una altre. Quan intervé la ment, la veritat queda allunyada de tot el que en veritat és i el sentit que conté per a qui ho viu.

Vivim en un món terrenal, i aquesta vivència té el sentit pel procés evolutiu del nostre ser. Quan es viu alguna cosa que no es correspon amb el que un sent interiorment, això comporta una reflexió personal i un aprenentatge. Quan així no és, la interpretació del viscut no es correspon amb el sentit pel qual un es troba on està vivint allò.

Quin sentit té el viure en un món que no es correspon amb la nostra essència innata? La resposta és: el poder evolucionar i arribar a connectar amb la nostra ànima, manifestant-la en el nostre dia a dia.

Per a poder evolucionar es necessita viure aspectes diferents al que un pot arribar a sentir. Llavors és quan, depenent del grau de consciència que es pot arribar a tenir, s’arriba a comprendre el per què es viu el que es viu.

 Tots els que en algun moment van encarnar en aquest planeta físic, va tenir el seu sentit superior per a enlairar al seu ser i a tota la humanitat. Aquest enlairament permetrà, també establir en el nostre univers i el firmament, la Unicitat Amorosa per a tota existència en els diferents niells de vida que es troben en les dimensions existents. 

Tot té un sentit basat en l’Amor.

Tot el que ha succeït en aquest món l’ha portat als moments actuals, on les ànimes que en ell habiten estan preparades per a donar un dels passos essencials de qualsevol procés espiritual: arribar a connectar amb un mateix, amb aquell qui en veritat és.

El viscut i no volgut només són portes obertes per a poder-les creuar i començar a sentir com una nova vida diferent a la que un portava, sentint alguna cosa meravellosa dins d’ell.

Quan més passos en aquest sentit es donin individualment, més un comprendrà, acceptarà i sentirà aspectes de la seva veritable essència innata: la felicitat, l’amor, la pau i l’expansió interior, alliberant tota densitat que pugui arribar a tenir degut a la interpretació que feia de la vida anteriorment. Tot això s’allibera i s’estableix un nou interior, que no és nou, sinó que és l’aparició d’aquell qui en veritat és.

Llavors, tot és possible i es comença a veure el veritable sentit d’aquesta vida i el que representa per a un. Només quedarà l’anar sentint i portar a terme allò que  un sent. Ja no s’haurà de buscar, ni pensar, sinó fluir, perquè tot el que puguis arribar a necessitar et sigui donat des de la teva Llar Celestial.

 

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.