dijous, 3 de novembre del 2022

Trabsmissió des de la Llum sobre la Nova Terra

 Degut als temps que estem vivint, avui vull fer-vos arribar unes paraules procedents de la nostra Llar Superior on ens parlen del moment que ens trobem i vers on es dirigeix la direcció de la Nova Terra i la Nova Humanitat. Aquesta connexió se’m va transmetre l’any 2017. Des de llavors, tot el procés avançat ha estat dins del que em van comunicar.

Vull donar-vos les gràcies per ser i estar en aquests moments tan àlgids per a l’enlairament del nostre planeta i poder col·laborar en l’enlairament consciencial perquè tots puguin obrir el seu or i puguin sentir la veritable naturalesa, l’essència que tots som i portem innata en el nostre interior.

Avui un deixo amb part d’una de les comunicacions transmeses dels nostres germans celestials. 


“Responsabilitat.

Restablint el vostre món. L’essència innata de cada ànima que habita aquest pla on us trobeu anirà abraçant cada recó on la inestabilitat i el desamor puguin arribar a predominar.

Dirigents i situacions de domini rígid i imposicions relacionades amb el que enteneu com a política, economia i serveis als més necessitats, aniran perdent la seva presència fins a desaparèixer dels primers llocs de popularitat que venien estant fins ara.

La relació amb la Terra canviarà. La morfologia d’algunes zones dels vostres continents anirà variant. La Terra farà un gran despertar per a adaptar-se, també, als nous temps i poder viure en harmonia amb els sers que vagin establint la nova raça: la Divinitat manifestada en cadascú de vosaltres. Aquell qui en veritat sou.

El cor començarà a donar passos cap endavant per a prendre el paper que li correspon pel gran canvi planetari.

La humanitat s’anirà unificant.

Tots els sers del vostre món us anireu apropant i establint una relació més propera i de respecte a com ha estat sent fins ara. 

La Terra reaccionarà a les energies d’aquest nou cicle, on hi haurà més moviments sísmics, com erupcions volcàniques. El canvi climàtic, com dieu, anirà a més, però heu de saber que serà necessari que així sigui per a la Nova Terra, on un nou tipus de ser s’anirà establint cada vegada més. Lo humà deixarà lloc a lo diví. No vulgueu negar o frenar un procés amb un sentit superior pel major bé de la vostra vida en la matèria.

Ara podreu creuar els llindars negats o bloquejats fins ara. El vostre potencial activat us permet adonar-vos de qui sou i de que la vostra realització és part del vostre procés individual. 

Sentir la vostra essència i el benestar en vosaltres és part del vostre veritable sentit pel qual vareu encarnar. Us és innat.

El vostre món canviarà obtenint un sentit comú segons sentiu en el vostre interior. Us dirigiu vers l’ordre mundial, on la vostra veritable presència s’anirà manifestant cada vegada més en la vostra vida actual.

Tal com s’està portant i actuant a nivell econòmic, té els dies comptats. El diner anirà deixant de tenir el valor que se li està donant fins ara. Amb el temps, es prevaldrà el que sentireu en el vostre interior des del recordar i la integritat individual, fent que les grans diferències entre uns sers i d’altres, a nivell econòmic, vagin escurçant-se, vers la desaparició de les classes socials.

El vostre món s’anirà apropant més, els uns amb els altres, predominant el servei als altres i sense interessos personals ni lucratius com en alguns àmbits està predominant en aquests moments del vostre gran despertar.

Us anireu  apropant i creant un món nou de més igualtat amb una consciència superior a l’actual. Això farà que la visió de la vida canviï i predominin els valors essencials del vostre cor. Aquest canvi d’actitud i visió de la vida permetrà, també, que “lo salvatge” desaparegui, i els animals, fins llavors denominats així per l’humà, deixaran de ser-ho cada vegada més. Ja ara podeu veure algunes mostres de sers que conviuen o es relacionen amb animals denominats pels que viviu en una civilització, com a salvatges. Deixaran de ser-ho perquè percebran un canvi energètic en tots vosaltres.

El més important per a l’enlairament del vostre món és l’anar al vostre interior i començar a sentir-lo. Sentiu i sabreu! Allà trobareu la clau que us enlairarà i us permetrà enlairar aquest planeta i manifestar l’essència de la vostra ànima, acordant-ho en el moment de néixer.

Un món de Llum us espera amb cada pas donat de cadascú de vosaltres per a poder portar el Cel, l’energia de la Llar, aquí a la Terra.

Nosaltres estem i estarem amb vosaltres per a la realització del nou Món.”