dijous, 29 de setembre del 2022

Sers enviats per l'Univers

 


Trobant-te en mig d’una gran selva sonora,, el teu silenci fa que passis desapercebut en mig d’una multitud.

El viure sense fer-se seu tota la sonoritat existent en el seu entorn, fa que la seva vida es distanciï de tot allò que li envolta permetent entendre i comprendre el per què del que un pot arribar a expressar degut a aquesta identificació amb l’entorn que ens envolta.

Moltes vegades, aquesta alteració que un pot arribar a tenir el porta a allunyar-se de si mateix. El fer-se com a propi tot allò que a un li envolta, el porta a sentir un malestar en tot el seu ser, que amb el temps, el fa membre de la humanitat on viu. Aquesta manera de viure no pertany a l’essència d’aquest ser que ha nascut en aquesta dimensió en la qual es troba.

Molts es pregunten:

-         Què és la vida?

La vida és viure des de la nostra connexió amb l’essència innata que som des de la nostra vinguda a aquest món. El veritable viure comporta l’alegria la felicitat, la pau i el benestar de tot el teu ser, conjuntament amb una tranquil·litat interior que et permet obrir els braços i dir:

-         Gràcies per tot, per tots i per mi!

Viure no és adaptar-se i portar a terme tot allò que està establert i se’ns va inculcant al llarg del temps, això només fa que t’adaptis a lo ordenat, a lo terrenal, fent que siguis part integrant de tot lo establert. Llavors, és quan apareixen les idees, les creences i el voler que aquestes es compleixin, sent part del seu control. Aquest control no és part de tu.

Hi ha qui viu, no des del seu món exterior, sinó des del seu món interior. Aquests sers són les llums d’aquest món. Gran part d’ells viuen com en un segon terme, en la discreció i el silenci. No són membres que es trobin en la primera línea d’algun aspecte o sector d’aquesta vida actual; en canvi, tot aquell que està obert de cor, la vida el portarà a un d’ells, bé personalment o a través d’alguna referència, fent que les seves vides es predisposin per a realitzar el canvi tan esperat en els seus processos evolutius.

Són sers que no venen a ser molt coneguts, ni famosos, ni de gran renom, però les seves presències venen a ser la Nova Energia per a aquest planeta. Allà on van, transmuten les energies existents, enlairant-les per a poder facilitar l’enlairament de tot aquell que allà es trobi.

Són sers discrets, com si fossin una font pel nostre planeta. Hi ha sers amb una gran consciència espiritual que han arribat a ser coneguts, atraient a molta gent segons les seves transmissions, activitats realitzades, i fins i tot, pels seus llibres editats.  

El nostre món no és el que sembla. Dins d’ell es troben els sers que l’ajudaran a donar els nous passos de la Nova Era. Aquesta Era, no serà nova, sinó que sempre ha existit, i ara amb els canvis d’energia existents, és quan torna a aparèixer en nosaltres. Encara anirà a més, i aquests mestres que es troben en la discreció, són i seran els que ajudaran a donar els canvis decisius tan esperats en aquest món per a arribar a crear una nova vida. Aquesta, no pertany a lo material, sinó a lo espiritual, relacionada amb l’interior de cada ser.

Vivim grans temps de transformació, i aquests sers, amb les seves presències fan que tot aquell que els coneguin o siguin amb ells, arribin a portar a terme allò que transmeten o irradien, per a arribar a ser elles mateixes i arribar a materialitzar qui són en veritat.

Cada vegada hi ha més sers que transmeten part de l’espiritualitat o dels inicis d’ella en aquest planeta que en el seu moment es trobava en la tercera dimensió. Actualment ja ens hem enlairat a la quarta, però algú d’ells, d’aquests sers de Llum encarnats, arribar a viure, no tan sols en la quinta dimensió, sinó fins i tot, en la sisena dimensió, tenint experiències més enllà del conegut. Aquests són els sers que avui us he volgut comentar.

Amb el temps arribaran a ser coneguts des de la humilitat i la senzillesa. Són i seran la Font Universal encarnada, on tot aquell que vulgui alliberar la seva vida portada fins aquell moment, ho podrà fer, creant una de nova, basada en el seu món interior on només es podrà esperar el millor.

Actualment encara hi ha limitacions i pors en aquells que ja tenen un coneixement espiritual, faltant-los la seva aplicació en el dia a dia, i alliberar-se de la seva manera d’actuar segons ha estat fins aquell moment.

Les vibracions energètiques aniran augmentant cada vegada més. Aquestes aniran en augment quan cada vegada hi hagi més ànimes que decideixin viure segons qui són i no segons lo establert. Llavors és quan crearem una nova vida, basada des de la nostra veritable essència innata: l’Amor.

No estem sols, i aquests sers que actualment es troben en la penombra, estan preparats per a fer d’aquest món , aquell segons lo acordat dins del Pla Diví d’aquest planeta en el qual vivim.

No estem sols, però no tan sols a nivell de sers espirituals, sinó de sers celestials encarnats com aquests sers comentats avui. No estan lluny de vosaltres. Només és qüestió de predisposar-vos, de ser vosaltres mateixos i llavors la vida, si així ha de ser pel vostre procés, us portarà a ells. Sent vosaltres atraureu tots aquells que vibrin segons la necessitat de la vostra ànima. La vida mateixa us portarà a ells. No haureu de buscar-los, perquè si els necessiteu, vindran per si sols. Tu els atrauràs.

Ells estan disposats constantment per a donar una mà a tot aquells que ho necessiti i de la manera que ho necessiti per a la seva evolució personal.

El teu món interior té un sentit per a la teva existència actual. Llavors podràs entendre del tot, del per què has arribat fins a aquest punt, i del per què has viscut tot el viscut.

 Aquests sers de Llum són una Font d’Amor, Pau, Serenitat, Saviesa, Felicitat, Benestar, Comprensió, Esperança i del Sentir aquell qui en veritat ets.  Llaors, és quan arribaràs a conèixer a la teva veritable Família, de la qual procedeix la teva ànima. Llavors, sentiràs la connexió amb l’Univers, i l’alliberament  de tot allò que puguis arribar a tenir no pertanyent a la teva veritable essència.

No estem sols, i aquests sers es troben més a prop de tu del qu pots arribar a imaginar-te. L’Univers ens protegeix, ens ajuda iens facilitat tot allò que un pot arribar a necessitar per a sentir l’Amor, la Felicitat i aquell qui ets, a nivell innat. Sent així, llavors, totes les portes s’obren per a materialitzar el sentit de la teva existència i l’enlairament e tot el teu ser, perquè la teva ànima pugui expressar-se amb tota la seva plenitud.

 

Que l’Amor i la Pau siguin  en cadascú de vosaltres.