dijous, 17 de març del 2022

La funció de cadascú

 


El peix està al marge de tot el que succeeix a la terra?

El lleó està al marge de tot el que succeeix en el fons del mar?

Cada ser que habita aquest planeta té la seva funció. Tots i cadascú de nosaltres, ens troben en el lloc adequat per a poder ser i mostrar-nos al nostre entorn. Tots tenim un potencial que necessita d’un entorn apropiat per a poder-lo expressar. El lleó té el seu espai i el seu sentit d’existir, així com el peix o el ser humà. Tots units amb les nostres particularitats per a poder enlairar a la resta de la nostra família terrenal.

Cada membre necessita ser ell per a fer que tot funcioni. Hi ha algú estrany  amb el que fa? Bé, el peix pot pensar que a qui se li ocorre  sortir fora de l’aigua i viure allà on el sol calenta. El lleó pot pensar que només existeix la sabana africana, i que més enllà no hi ha res més i que la mar, l’oceà, és un món imaginari, irreal.

Cadascú està en el lloc perfecte segons és, i tots alhora, ens estem ajudant que tot sigui. que jo tingui una vida diferent a la teva o a la de molts altres, això no és que no sigui important, sinó un regal que la vida ens fa perquè tots puguin ser ells mateixos. Les diferències des del cor, ens atrauen i ens uneixen.