dijous, 24 de febrer del 2022

El procés, no l'objectiu

 


A la vida d’un hi ha moments on es centra en un objectiu desitjat. Ens trobem en un món, en una societat, on el que predomina és l’aconseguir els objectius anhelats per a poder tenir tot allò que un desitja. La pregunta que s’hauria de fer és: és necessari obtenir tot el desitjat, o bé el que necessitem? Aquí és on radica la major veracitat de les nostres vides.

Degut a l’entorn que un pot arribar a trobar-se, predominant la imatge l’estatus social i el sentir-se valorat per l’establert socialment, el ser pot centrar-se en la forma més que en el fons, en els fonaments de la nostra existència actual.

Cóm és que hi ha persones que, podent, no aconsegueixen certs objectius establerts com de lo millor en la seva societat? Per què no tots aconsegueixen allò que es proposen? La resposta es troba més enllà de lo terrenal. Ningú obté el que desitja, sinó el que necessita. Per això hi ha qui per més que desitgi i ho intenti, no aconsegueix obtenir el que desitja segons la seva ment.

El nostre procés evolutiu no consisteix en realitzar per a tenir i tenir, sinó en viure allò que li permetrà donar passos per a arribar a ell mateix i poder evolucionar, enlairar la seva ànima en aquest món terrenal.

No us desanimeu ni us enfadeu quan veieu que les coses no són com vosaltres voldríeu. El procés que un segueix no consisteix en obtenir i obtenir, vivint en l’abundància perquè sí, sinó en anar donant els passos adequats per a arribar a ell mateix i poder viure des de la seva veritable essència.

Els objectius poden ser uns desitjos mentals però no espirituals. Els objectius no existeixen en el procés d’un quan és conscient del seu ser, la seva vida i del sentit pel qual es troba on ara està. Els objectius venen a ser desitjos relacionats amb la societat i l’entorn que es troba. Llavors, la pregunta que vindria a continuació seria: 

-         No hem de tenir desitjos i objectius a la vida?

La resposta és:

-         No a nivell terrenal!

Un ha de viure els moments que se li presenten. Ha d’anar al seu interior per a saber d’ell, i allà trobarà totes les respostes i la manera d’actuar davant aquesta vida actual. Si haguéssim de ressaltar algun objectiu a la nostra vida, aquest seria el de portar a terme allò que un ha vingut a fer. Quan més sigui un mateix, més sentirà que tot el que necessiti li serà donat. Només ha de seguir el seu procés, sigui quin sigui, sabent que aquestes vivències i situacions el portaran a sí mateix i a despertar o a augmentar encara més la seva consciència.

El ser evolucionat no anhela, només accepta, sabent que tot està anant bé en el seu procés perquè ell pugui arribar a materialitzar el que ha vingut a fer.

Els anhels i objectius físics, terrenals, són mentals, són part de l’exterior d’un i de es pautes inculcades i establertes per a tots els de la societat que viu.

Ens trobem en temps de grans canvis interiors en cadascú. Des de l’any 202o, i sobre tot el 2021, ja se’ns va fer saber des de l’univers que era un temps per a redefinir la nostra vida i començar a crear els fonaments per a viure-la, tenint present que la nova vida estava relacionada amb el Gran Pla Diví de cadascú. He arribat a conèixer a persones que estan donant aquests passos, i puc dir que les seves vides estan canviant notablement per a un major bé i benestar interior de l’individu.

Els objectius, moltes vegades poden allunyar al ser del seu camí d’ascensió. Tot objectiu material, comporta un bloqueig i estancament del ser.

Quan els teus anhels procedeixen del teu interior, deixes de buscar i buscar per a aconseguir, deixant-te portar pel que pots arribar a viure, aprenent de tot el que se t’està donant i experimentant. Ja no anheles. Saps perfectament que ho aconseguiràs, i el que es fa, és obrir-se a tot el que la vida pot donar-te, sabent que això, és el més adequat per a tu. És llavors quan reps tot el que necessites, no tot el que desitges. Quan és el que necessita el teu ser et fa reflexionar per a trobar la llum en els aspectes interiors que estan relacionats amb el teu procés evolutiu. Un arriba a no esperar res, només s’obre per a rebre el que hagi de rebre, i a major consciència, fins i tot arribarà a saber el que li arribarà.  

Quan la persona ja flueix davant la vida i viu segons va sentint en el seu interior, llavors els passos a donar en el seu procés seran per a materialitzar allò que sent en el seu interior relacionat amb el sentit de la seva presència en aquesta vida.

Els grans mestres espirituals que han estat en aquest món, no anhelaven, només acceptaven i feien allò que sentien pel major bé de tots, i per a sentir la pau, la serenitat, l’amor i la plenitud dins de sí mateix.

En els temps que vivim, cada vegada més, hi ha sers que han començat a despertar la seva consciència, i alguns a augmentar-la a nivells més alts. Les seves vides s’estan estabilitzant i trobant el benestar, cada vegada més en ells.

No és qüestió de tenir objectius, sinó d’aprendre a acceptar tot allò que necessitem pel nostre procés, no sent tots conscients del que allò que la vida ens dóna està relacionat amb la nostra evolució interior.

Aquest és un dels passos a donar en aquesta nova vida que estem iniciant enguany. Molts de vosaltres notareu canvis en el vostre ser. Aquests seran deguts a la vostra predisposició de ser vosaltres mateixos. El vostre cor us parlarà i us xiuxiuejarà el sentit de la vostra presència en aquesta vida actual. Sentiu i sabreu l’adequat per a cadascú de vosaltres. 

Tot el comentat fins ara, ho podríem resumir dient que tot allò que podeu arribar a sentir en el vostre interior segons el vostre autoconeixement, accepteu-lo; i tot el que provingui de la vostra ment per a voler alguna cosa només regarà les arrels del vostre malestar, i més, si el desitjat no procedeix segons un voldria.

El procés és el que ens farà evolucionar. Ens farà aprendre independentment si arribem a l’objectiu o no. Hi ha qui no arriba, però ha adquirit uns coneixements i un aclariment d’aspectes de la seva vida que li han permès fer les paus amb ell mateix. El procés és la clau de la nostra evolució. L’aconseguir uns resultats segons un vol, a nivell terrenal, no és part del sentit pel qual va néixer en aquesta vida actual.

Tot el que pugueu arribar a necessitar us serà donat. Quan un accepta lo rebut, i des del seu interior percep el sentit del per què, llavors és quan superarà els moments viscut per a començar a sentir la relaxació, la pau i la serenitat interior.

La nostra vida té un sentit, per això cadascú, segueix un procés concret, perquè el que experimentarà estarà en acord amb els suposats objectius a voler aconseguir. Al final s’adonarà del bé que li ha produït viure el que ha viscut.

Tot procés prové de l’AMOR.