dijous, 2 de desembre del 2021

Gràcies!


Estem vivint un any de grans canvis en el planeta que ens trobem. Les vivències que s’han pogut viure al llarg d’enguany, i sobre tot a l’estiu que hem viscut, el teu ser semblava com alterat i afectat per sensacions no enteses aparentment. Els canvis s’estaven produint en tu.

El nostre món està iniciant una nova vida des del 16 de juliol, segons els Maya,  sent aquest el motiu de tot el que heu pogut arribar a sentir dins vostre des d’aquesta data.

Encara que faltin uns dies per a finalitzar aquest any 2021, vull donar-vos les gràcies a tots aquells que, amb les vostres paraules i benediccions al llarg de tot aquest any, heu volgut el millor per a mi a través dels mitjans socials. Moltes gràcies a tots. Malgrat havent una distància física entre nosaltres, aquest distanciament no priva que ens puguem sentir units els uns amb els altres.

Moltes gràcies per les vostres paraules i expressions emanades des del vostre cor així com les benediccions rebudes vers el meu ser. Moltíssimes gràcies a tots!

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.