dijous, 12 d’agost del 2021

La teva Font interior

 


No busquis la Llum, perquè aquesta es troba en el teu interior.

No busquis l’Amor, perquè es ell qui et sosté en tu. Només sent-te’l.

Més enllà de lo anhelat, les teves arrels es troben en el teu interior. Rega-les.

El camí que segueix la majoria de les ànimes d’aquest món que viviu, és trobar i realitzar els seus desitjos en el seu món exterior. Aquest només és el reflex del que sents i creus a la teva vida actual. Ell no realitzarà tot allò que desitges al llarg de la teva vida, només exposarà davant teu allò que sents i la teva qualitat de vida interior.

Mirant-se en aquest mirall que t’envolta, pots arribar a saber la veritat de tot el que estàs vivint en aquests moments.

Quan s’estima, sents el benestar i la felicitat en tu.

Quan un s’ignora, només sembles percebre la nebulosa de lo incert i els suposats obstacles per a poder materialitzar la teva vida tal com la desitges.

Quan perceps i sents l’Amor en tu, llavors és quan el Cel es manifesta al teu interior. Són moments d’acceptació i comprensió pel teu proper pas a donar.

Quan només desitges i desitges, vols i vols, la realitat s’allunya de tu perquè reflexionis sobre el teu ser i valoris tot allò que no es correspon amb el volgut que hi ha en tu. Aquests moments i situacions poden ser la porta oberta per a començar a sentir l’Amor i percebre la Llum que sempre has estat.

Una vegada una ànima preguntà a Déu:

-         Què faig jo en aquest món on res es correspon amb el que sento?

Déu li respongué:

-         Tu vares decidir venir a aquest món. Aquest és com una escola on aprendre del veritable ser que ets. Quan arriba el moment de deixar aquest món, és com el final de curs per a preparar-te, a continuació, pel següent, podent gaudir de les suposades vacances que vius cada vegada que tornes a nosaltres. En elles veus amb gran claredat el per què de tot el viscut a la vida anterior, sentint en el teu interior la il·lusió de tornar per a donar nous passos en el teu procés i el d’aquesta Terra. (Pausa). Aquesta escola física té també el seu temps limitat. Arribarà el dia que deixarà de ser-ho per a poder ajudar a d’altres escoles situades en mig de nous universos.

-        

-         Viu, gaudeix i fes que la teva presència sigui la Llum per a tots aquells que poden viure a la foscor. (Pausa). Cada vegada hi ha més Llum en el vostre món perquè sers com tu han donat aquest pas. Nosaltres sempre estem amb tots aquells que es lliurin al sentit del que han vingut a fer.

 

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.