dimarts, 19 de gener del 2021

Viure des de l'Essència

 Hola.

Avui us presento la segona mà que l'Univers ens ofereix a través del curs VIURE DES DE L'ESSÈNCIA .

Ens trobem en temps de grans canvis. Les energies de la Terra ja no són les mateixes, i per tant, no podem viure de la mateixa manera que ho hem estat fent fins ara. S’està produint un procés d’evolució.

Viure des de l’Essència és un curs on es donaran les pautes de la nova energia, per a poder seguir el nostre procés evolutiu segons l’evolució del planeta i de nosaltres mateixos.

Es transmetran les pautes del nou procés evolutiu, així com aspectes a tenir present en el nostre dia a dia per a activar el nostre potencial innat. També es veurà de quina manera un pot ajudar a la humanitat. Tots som diferents, però cadascú amb unes característiques molt concretes, que tenint-les present, podrem irradiar una energia per a ajudar als altres. Els talents i dons són essencials en cadascú.

Viure des de l’Essència és el camí perquè cadascú pugui manifestar-se segons és, segons la seva essència innata.

Tots ens complementen i ens necessitem en aquest món. Aquest curs obre les portes per a connectar amb un mateix, y saber de quina manera pot ajudar als altres i a nosaltres mateixos. Obre les portes del nostre Autoconeixment i la nostra realització en aquesta vida.

Tot aquest contingut es troba en uns vídeos que anireu veient al llarg del curs. Cadascú d’ells tracta d’un tema en concret. També hi ha algun de Meditació i vídeos complementaris per a tenir una major visió del transmet al llarg del curs. 

Feliç dia, a tots.