dimecres, 30 de gener del 2008

Activitats a partir de febrer

  1. S'obriran nous blocs de l'Escola d'Espiritualitat
  2. Sessions de Meditació guiada i relaxament:

Aquesta activitat es realitzarà tots els dilluns i dijous de cada mes. Es podrà assistir a les sessions que es vulgui, no sent requisit el venir a totes elles. L'abonament es farà per sessions realitzades, i no mensual. És una nova proposta d'enguany, oberta a tothom, que el centre ofereix per a asserenar el nostre cos i esperit.

Hi ha tres opcions:

  • Dilluns matí: Inici el dilluns 11. Horari: 11'45h. - 12'45h. Preu: 9€
  • Dilluns vespre: Inici el dilluns 11. Horari: 20h. - 21h. Preu: 9€
  • Dijous nit: Inici el dijous 14. Horari: 21'30h. - 22'30h. Preu: 9€

La darrera sessió de cada mes de cada opció , es farà una sessió de puresa espiritual: Durada: 1'30h - 2h. (segons el nombre d'assistents). El preu d'aquesta sessió serà de 20

3. Reiki:

  • Mestria: Diumenge 17 (tot el dia), Preu: 150€
  • 1er. Nivell: Diumenge 23 (tot el dia). Preu: 150€

4. Xerrada:

El proper ijous 14 de febrer, es farà una xerrada sobre el teme: "Les pors". L'assistència és gratuïta. Horari: 20h. al propi centre.

Per a més informació sobre les activitats anunciades o d'altres, poseu-vos en contacte amb el centre L'Essència: 935404843

dilluns, 28 de gener del 2008

Fent surf

Has vist algun cop els surfistes a la platja sobre les seves taules enfilats sobre los ones de la mar? És tot un espectacle. A mar més brava, més espectacle. Quan més mal temps fa, ells més gaudeixen sobre l'aigua.
Quan veuen que el dia és ventós, s'alegren perquè saben que després de la feina podran fer el que més els agrada: enfilar-se sobre les ones procurant mantenir l'equilibri el màxim de temps possible fins que l'ona els deixi a prop de la sorra.
Tothom espera i espera fins que arribi el naixement de l'ona desitjada, i llavors, s'estiren sobre la seva planxa i neden direcció a la platja fins que l'ona esperada els agafa i els empeny direcció a la sorra. Llavors, el surfista es posa dret i guía la seva taula que porta als seus peus cap aquí i allà resseguint l'espai de la cresta d'aquest regal que la mar li ha ofert. Comença dalt de tot, i a mesura que es va deslliçant, l'ona el va cobrint com un gran barret, i el nostre surfiste es deixa emportar com si passés per dins d'una gruta. Al final, acabi com acabi la relació amb la seva benvinguda benedicció, sempre gaudeix, donant-i coratge i forces per a intentar-ho de nou i així poder gaudir del que més li agrada en aquesta vida: el surf.
No sempre troba les condicions adequades per a mostrar les seves qualitats, però no desespera, tenint la paciència adequada per a trobar el moment idoni i entrar en acció. Cada dia és un repte i una esperança per a millorar "la seva tècnica"i mostrar l'alegria i satisfacció del seu interior.
Un surfista sempre està a punt per a poder fer allò que més li agrada: estar sobre la cresta d'una ona el màxim temps possible, i acompanyar-la fins a la seva desaparició.
Què tal si et decideixes a fer una mica de "surf" a la teva vida? Què et sembla estar preparat/da en tot moment, cada dia, per aprofitar els abundants oportunitats i rebre les benediccions que la vida et dóna? Quant més tempesta, quan el dia sembla fris, és el millor moment per a fer "gaudir" a la teva ànima i ajudar-la a evolucionar.
Els moments més suposadament adversos, són els millors per a continuar el teu camí espiritual. Sigues com el surfista, que s'alegra quan la mar està brava. Llavors, és com pot arribar a mostrar el millor de sí. Fes tu el mateix a la teva vida. Aprofita aquests moemnts per a créixer. Aprèn i gaudeix del moments, de l'aprenentatge, perquè aquest et portarà a TU.
Deixa't emportar per l'ona de la vida i flueix. No et resisteixes i permet que tot sigui, mantenint l'equilibri. D'aquesta manera gaudiràs molt més de la vida, i la propera vegada sabràs triar la millor ona (situació) pel teu benestar i evolució interior.
Accepta tot el que et succeeix perquè et portarà al major bé. La teva ànima t'ho agrairà i tu et sentiràs feliç per haver mantingut l'equilibri en els moments més àlgids del suposat repte.
La vida és plena de benediccions i oportunitats. Accepta-les i fes d'elles una oportunitat per a allisar el teu camí, obrint les portes del benestar i la plenitud.
Sigues un surfista per a la teva vida.
T'esperen grans moments inolvidables.

dilluns, 21 de gener del 2008

Davant d'un mirall

Ens mirem al mirall, i potsr no sempre ens agradem o reconeixem a aquell/a que tenim davant.

Alguna vegada us heu preguntat què és el que veiem realment quan ens trobem davant d'un mirall? Quina és la part on els nostres ulls es dirigeixen amb la primera mirada davant d'un espill? Pensem per uns instants en què us fixeu quan sou davant d'aquell ser semblant a vosaltres. Si la primera impressió és que no us agrada, o ja no goseu mira-lo, o fins i tot, aneu directament al cabell, el nas o la barbeta,...... no esteu mirant en la direcció correcta.

Si quan us mireu fixeu la vostra mirada en els vostres ulls, esteu veient al veritable ser que sou en aquests moments. Contempla els ulls, la seva expressió d'aquell/a que també t'està mirant. T'agrada? Perfecte! No t'agrada o no pots mantenir la mirada? Llavors en aquests casos és quan més necessita de tu aquell/a que es troba davant teu. En aquestes situacions és quan no haas d'apartar els teus ulls i dir-li que l'estimes i que no s'amoïni que tot anirà bé. Dir-li una i una altra vegada li donarà la confiança, seguretat i estima que necessita. Quan mires als ulls de qui tens davant estàs veient al veritable ser que ets.

T'agrades mirant-te als ulls? Si només t'agrades quan la teva mirada no coincideix amb l'altre és que hi ha alguna cosa que a la teva vida no va bé. Quan un només s'agrada a través de la forma, és senyal que s'ha allunyat d'ell mateix, de la seva ànima; però si un se sent bé mirant-se als ulls, enhorabona, perquè podria ser que tornessis a ser tu, el veritable ser que ets, acceptant-te i deixant que l'Amor sigui en tu.

Davant d'un mirall no hi ha temps, ni passat ni futur, només existeix el present, tal com ets tu en aquests moments, i la teva essència es veu reflectida i manifestada a través dels teus ulls. Què veus en ells? No dubtis que tot el que puguis veure es refereix a tu. Sabent-ho, si hi ha alguna cosa que no t'agrada, pot ser el moment de dir-te: "Avui és el primer dia de la resta de la meva vida", i comença a obrir les portes de l'alliberament d'aquell/a que hi ha en tu engarjolat/da des de fa temps amb ganes de mostrar-se al món, tal com és.

No creus que val la pena que sigui hora que així sigui?


Posa't davant un mirall i digues-te: "Jo Sóc el veritable ser manifstant-se ara i aquí. T'estimo."

Parla-li de la manera més tendra i amorosa que sàpigues, com li parlaries a un nen o nena petita buscant a algú que li digués que l'estima i en busca d'una forta abraçada. Així li has de parlar. Digues-li allò que necessita sentir, i parla-li suaument, des del fons del teu cor, sabent que allò que tant necessita tu li pots donar.

Potser ja ha arribat l'hora d'estimar-nos una mica més i deixar enrera el dolor que tant de temps ens ha donat de la mà.

Quan et miris al mirall, mira a aquell/a que és davant teu, i amb l'Amor que tu saps, digues-li en veu alta:

"T'estimo i t'accepto tal com ets".

diumenge, 6 de gener del 2008

Absència temporal

Durant un temps és probable que, per anomalies tècniques, no pugui anar renovant el blog. Per aquest motiu us comunico que el Blog continua obert, fent el possible per anar-lo actualitzant. Si aneu entrant i veieu que no hi ha cap novetat, serà per qüestions alienes a la meva voluntat.
Fins que la situació no es solucioni pot ser un bon moment per a tornar a llegir els articles ja editats i aprofundir més en el seu contingut, relacionat amb la veritabla essència del ser humà.
Esperant poder solucionar els motius que han provocat aquesta situació, una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimarts, 1 de gener del 2008

Activitats de cara al 2008

Comencem un nou any. y aquest 2008 pot ser l'inici d'una nova vida de felicitat i amor. Tots podem gaudir de la nostra existència. A vegades no sabem què fer o on anar perquè així sigui. Per a aquest fi, us recordo la creació de l'ESCOLA de l'ESPIRITUALITAT que us permetrà donar passos cap el vostre autoconeixement i el despertar de la consciència.
L'Escola estarà oberta tot l'any amb els seus respectius continguts en diferents opcions a triar perquè tots aquells que vulgueu alliberar-vos del vell ser per a mostrar el veritable ser que sou, pugui ser possible.
Paral·lelament a les activitats de l'Escola d'Espiritualitat es realitzarán una sèrie d'activitats relacionades amb l'essència del contingut d'ella. Per això, es realitzarà en aquest mes de gener<.
  • Seminari d'Escriptura Emocional i Creativa: Hi haurà dues opcions:

- Dilluns 21, matí, de les 9'30h. fins a les 11'30h.

- Dimarts 22, vespre, de les 20h. fins a les 22h.

Aquest seminari serà de 5 sessions i el seu preu és de 110€

  • També es realitzaran una sèrie de xerrades de caire gratuït, obert a tothom relacionades amb l'espiritualitat. La primera que es farà serà el dijous 17 a les 20h. al mateix centre. Agrairíem que aquells interessats us posessiu en contacte amb el centre per a confirmar la vostra assistència.

El tema que es tractarà aquest mes de gener serà: "La Sanació (a les nostres vides)"

Si esteu interessats en alguna activitat de l'Escola, poseu-vos en contacte amb el Centre L'Essència (935404843).

Aquest mes de gener estan programats, entre les activitats de l'Escola, dos cursos de Reiki:

  • Reiki Mestria: dia 20 (tot el dia)
  • Reiki 2n. Nivell: dia 27 (tot el dia)

Us desitjo el millor per aquest nou any que comencem i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltre.

Una abraçada.