dilluns, 28 de gener del 2008

Fent surf

Has vist algun cop els surfistes a la platja sobre les seves taules enfilats sobre los ones de la mar? És tot un espectacle. A mar més brava, més espectacle. Quan més mal temps fa, ells més gaudeixen sobre l'aigua.
Quan veuen que el dia és ventós, s'alegren perquè saben que després de la feina podran fer el que més els agrada: enfilar-se sobre les ones procurant mantenir l'equilibri el màxim de temps possible fins que l'ona els deixi a prop de la sorra.
Tothom espera i espera fins que arribi el naixement de l'ona desitjada, i llavors, s'estiren sobre la seva planxa i neden direcció a la platja fins que l'ona esperada els agafa i els empeny direcció a la sorra. Llavors, el surfista es posa dret i guía la seva taula que porta als seus peus cap aquí i allà resseguint l'espai de la cresta d'aquest regal que la mar li ha ofert. Comença dalt de tot, i a mesura que es va deslliçant, l'ona el va cobrint com un gran barret, i el nostre surfiste es deixa emportar com si passés per dins d'una gruta. Al final, acabi com acabi la relació amb la seva benvinguda benedicció, sempre gaudeix, donant-i coratge i forces per a intentar-ho de nou i així poder gaudir del que més li agrada en aquesta vida: el surf.
No sempre troba les condicions adequades per a mostrar les seves qualitats, però no desespera, tenint la paciència adequada per a trobar el moment idoni i entrar en acció. Cada dia és un repte i una esperança per a millorar "la seva tècnica"i mostrar l'alegria i satisfacció del seu interior.
Un surfista sempre està a punt per a poder fer allò que més li agrada: estar sobre la cresta d'una ona el màxim temps possible, i acompanyar-la fins a la seva desaparició.
Què tal si et decideixes a fer una mica de "surf" a la teva vida? Què et sembla estar preparat/da en tot moment, cada dia, per aprofitar els abundants oportunitats i rebre les benediccions que la vida et dóna? Quant més tempesta, quan el dia sembla fris, és el millor moment per a fer "gaudir" a la teva ànima i ajudar-la a evolucionar.
Els moments més suposadament adversos, són els millors per a continuar el teu camí espiritual. Sigues com el surfista, que s'alegra quan la mar està brava. Llavors, és com pot arribar a mostrar el millor de sí. Fes tu el mateix a la teva vida. Aprofita aquests moemnts per a créixer. Aprèn i gaudeix del moments, de l'aprenentatge, perquè aquest et portarà a TU.
Deixa't emportar per l'ona de la vida i flueix. No et resisteixes i permet que tot sigui, mantenint l'equilibri. D'aquesta manera gaudiràs molt més de la vida, i la propera vegada sabràs triar la millor ona (situació) pel teu benestar i evolució interior.
Accepta tot el que et succeeix perquè et portarà al major bé. La teva ànima t'ho agrairà i tu et sentiràs feliç per haver mantingut l'equilibri en els moments més àlgids del suposat repte.
La vida és plena de benediccions i oportunitats. Accepta-les i fes d'elles una oportunitat per a allisar el teu camí, obrint les portes del benestar i la plenitud.
Sigues un surfista per a la teva vida.
T'esperen grans moments inolvidables.