divendres, 1 de gener del 2010

Temps de canvis

Vivim temps de grans canvis. Les energies d'enguany han permès salts quàntics en el ser multidimensional que som, fent que grans canvis es produeixin dins de cadascú. Aquells sers que ja s'han trobat preparats per a donar un nou pas cap a la seva evolució espiritual, aquest any els ha facilitat poder-ho fer.
Personalment he sentit aquests canvis dins meu, i per això, en el seu moment, vaig haver de fer una notificació en aquest blog per anunciar que les actualitzacions no podrien ser amb la constància que s'estava realitzant fins ara. No només degut a dificultats logístiques, sinó que el fons i la meva manera d'escriure també s'han adaptat als nous temps de canvi.
Visc moments d'una gran transformació dins meu i per aquest motiu m'he hagut de dedicar més al meu ser i el meu interior, motiu pel qual no s'han publicat tants articles com abans.
Tot està canviant i jo sóc part d'aquest canvi, igual que vosaltres. Els fluxs de l'ascensió els noto dins meu, per aquest motiu he necessitat i continuo necessitant el temps per a continuar aquest procés de canvis trascendentals pel ser humà i el planeta. Molts heu sentit aquestes energies de canvi i les vostres vides han canviat. Per això ens hem sentit com ens hem sentit i hem viscut les vivències adequades segons cadascú, sobre tot, a partir del darrer trimestre del 2009.
Mentre, podeu anar llegint escrits d'un passat que també us ajudaran a crear els pilars per a aquesta nova vida que se'ns presenta a partir del 2010 per a tots aquells que hàgiu obert el cor i predisposat als nous temps.
Us desitjo el millor en aquest nou any on l'Amor, la Pau i la Llum siguin en tots vosaltres.
Una forta i càl·lida abraçada per a tots.