dilluns, 19 d’agost del 2024

Trobada amb un Àngel

 

Una vegada, un ser envoltat per la foscor s’endinsà en un bosc per a arribar a un llac que es trobava en mig d’ell.

Caminant pel camí que el portava a les aigües desitjades, es trobà amb algú que li preguntà:

-         Perdona, saps quina direcció seguir per a arribar al llac que diuen que es troba a prop d’aquí?

El ser li indicà el camí amb la seva mà esquerra, dient-li que ell també es dirigia allà.

-         Si vol l’acompanyo? Jo també vaig  a allà.

El nou individu acceptà.

Pel camí aquest algú li va fer un comentari conforme un no sempre es troba bé, i que a vegades es necessita una ajuda i un temps per a establir- se en el benestar.

El nostre ser girà el cap a la dreta mirant-lo i com desconcertat pel que havia dit.

-         T’agrada venir a aquest bosc? – li preguntà aquest algú.

-         Sí! – li respongué.

-         No et preocupis. Lo important és sentir-se bé en cada moment – li respongué l’individu al ser.

-         Saps com estar bé constantment? – li preguntà el nostre ser.

-         Un imant atrau tot allò que és ferro. A vegades hauríem de no ser com el ferro per a no ser atret vers situacions que a un no li facin sentir bé. 

-         Ja ho faig, però no hi ha manera d’obtenir el volgut. Sembla com si la vida m’hagués creat per a atraure tot el pitjor.

-         No pensis o tinguis en compte el que no et fa sentir bé. Sent el teu interior, i llavors, veuràs com cada vegada més anirà sentint-te millor i creant bons moments. Centra’t en tot allò que et faci sentir bé, llavors la vida s’adonarà de la teva predisposició. Encara que et trobis en moments o situacions no volgudes, centra’t en el benestar que puguis arribar a sentir i en tot allò que et faci feliç. Confia que tot anirà bé.

-         .....

-         Cadascú és un imant d’allò que irradia. Quan la seva situació no li fa sentir bé, és perquè el seu imant no és l’adequat per a atraure la felicitat, la pau i el benestar a la seva vida.

De sobte, aquest algú trobat en mig del seu camí, assenyalà el llac que es veia una mica lluny. Llavors es convertí en una Llum, veient el ser, que aquest individuo era un àngel. Aquest començà a desaparèixer enlairant-se i el nostre ser continuà seguint el seu camí tenint present les paraules escoltades.

Tots som l’imant  del que atraiem a la nostra vida. A vegades, quan un es troba durant molts anys en una situació no volguda, és perquè el seu passat li ha portat fins a aquí en aquest moment. Igual que en el seu moment atraiem un tipus de situacions, amb els anys podem canviar aquesta atracció per una altra més en consonància amb aquell qui en veritat un és.

Hi ha vegades que per més que un faci, sembla que no arribi a alliberar tot allò que no voldria a la seva vida. Només és una qüestió d’anar al seu interior i canviar el seu ritme de vida, sense tenir en compte lo establert en el seu entorn.

Més enllà del no volgut es troba la vida, i a vegades, hi ha com un tornar a néixer, tenint ja una edat, per a establir totes les arrels que ens facin sentir bé a vegades es necessita el seu temps per a començar a veure els resultats tan desitjats.

Tot depèn d’un mateix, encara que sembli que estigui fent l’adequat. Un és la seva pròpia Font de Vida i Benestar.

Tot el que tenim a la nostra vida és perquè un ho ha atret segons la seva vibració. Sent un mateix, la densitat començarà a alliberar-se del nostre ser, llavors, ens adonarem que la vida és anar al nostre interior per a sentir a aquell qui en veritat som. Llavors, la visió de la vida canviarà i estarà a disposició pels grans canvis. No sempre l’estil de vida que un porta és l’adequat. El teu interior guiarà els teus passos. No temeu. Tot és temporal.

Quin tipus d’imant tens tu?