dilluns, 26 d’agost del 2024

La Vida Innata

 

Vivim en un món, en una dimensió que no es correspon a la nostra innata.

Cadascú té el seu sentit a l’encarnar en una família com la que tria i un ambient pel seu procés evolutiu com a ser i poder arribar a manifestar i viure des de la seva ànima, el seu interior, la seva essència innata.

Molts de vosaltres, i cada vegada més, us podeu adonar conforme el vostre entorn no sincronitza amb el que podeu arribar a sentir o veure en relació al vostre món exterior.

Un pot arribar a preguntar-se:

-         La vida és tal com ens l’ha presenten i la veiem?

Cadascú de nosaltres procedim de la Llar Celestial, per tant, la nostra energia no es correspon amb lo inculcat o establert allà on un es trobi.

La Vida no és lo establert. La Veritable Vida procedeix d’un mateix, i no de lo inculcat segons la societat on un es trobi. Quan un s’integra en tot allò segons el seu exterior, el que es produeix és una limitació del ser i el no poder manifestar-se plenament segons aquell qui en veritat és.

Actualment encara es viu des de lo establert i inculcat. Sent així, el veritable ser que cadascú és no pot ser manifestat i irradiar la seva llum, degut que viu des del seu mon exterior.

-         Llavors, quina és la Veritable Vida a viure?

Cadascú és la seva font de vida.

Cadascú té els elements i dons necessaris per a poder arriar a ser ell mateix i llavors, és quan pot arribar a viure segons la Veritable Vida de l’Univers. Sent així, el fet d’anar a l’interior d’un mateix, li permetrà conèixer aquell qui és i connectar amb tot el seu potencial innat, el seu potencial espiritual, perquè la veritable vida procedeix de l’’espiritualitat, no de lo terrenal.

Quan algú ha arribat a saber d’ell mateix, llavors és quan comença a sentir la direcció a seguir en aquest procés que està vivint en un entorn terrenal.

Tot això representa donar uns passos per a alliberar-se de lo establert, del seu món exterior i anar activant el seu món interior. Aquest món interior ve a ser el mateix per a tots, encara que uns tinguin activades pautes diferents en relació a d’altres, però aquesta activació interior està relacionada amb el sentit de la seva presència en aquest món. Tots han vingut a realitzar una missió, i perquè així sigui, segons el punt de la seva evolució interior, tindrà uns dons o característiques internes més activades que d’altres. Tot depèn del que hagi vingut a fer.

Tot i així, tots esteu relacionats perquè tots pertanyem a la Unificació de l’Univers, per tant, tots els passos que un pugui arribar a donar per a enlairar la dimensió d’aquesta planeta estaran connectats amb d’altres passos que un altre pugui arribar a donar. Quan un ser conscient dóna uns passos concrets està permetent que d’altres també els donin per a complementar la missió d’un, perquè tots estem units, i així poder portar a terme el que s’entén com el Gran Pla Diví.

Per què així sigui, que ja s’han donat passos en aquest sentit i hi ha la porta oberta perquè es donin d’altres de major ressonància i resultats, serà necessari que cadascú trobi i visqui des de la Veritable Vida, i no des del seu exterior, des de lo establert. La Veritable Vida es troba dins d’un. Quan així és, la visió que es té de tot el vist en el seu procés portarà a un alliberament de tota l’energia de baixa vibració i qualsevol limitació que fins llavors un hagi pogut arribar a tenir.

Quan s’està vivint realment la vida l’alliberament de tot lo dens, energèticament parlant, s’allibera d’un, deixant de tenir pors, dubtes, preocupacions, perquè un comença a sentir la presència Divina en ell. Només llavors, un se sent lliure, feliç, alegre i amb la plena Fe conforme la missió que un hagi pogut arribar a portar i realitzar en aquest planeta, serà materialitzada amb tot el seu resplendor.

Tots heu vingut am una missió molt concreta, però per a portar-la a terme, s’haurà de començar a viure des del seu món interior, que és la Llum i el sentit de la vostra presència en aquesta dimensió.

Tot esforç és terrenal.

Tot voler i voler és terrenal.

Tot desig de voler aconseguir i obtenir i quan més millor, és terrenal.

Tota limitació no pertany a la Vida, sinó a lo inculcat, a la ment racional.

Quan un s’allibera de tot esforç inculcat en aquesta vida terrenal, arriba a adonar-se que tot el que pot arribar a necessitar li arriba sense cap esforç. Tot el que necessita li es donat. No s’esforça per a aconseguir, però sí que dóna els passos necessaris per a arribar a sentir què li diu el seu interior per a avançar en el seu camí adequat.

Els grans mestres de la nostra història es varen alliberar de tot allò imposat i establert. Es varen adonar que la Veritable Vida es troba en un mateix. Llavors és quan un deixar d’esforçar-se per a aconseguir, i comença a fluir i a deixar-se portar per les aigües celestials que el portaran allà on va acordar arribar abans de la seva encarnació.

Estimats germans, les vostres vides non pertanyen a lo material, sinó a la vostra essència innata, a la vostra espiritualitat. Tot lo demés us anirà venint perquè pugueu arribar a manifestar aquell qui en veritat sou.

Viviu des del vostre interior i ajudareu a enlairar a aquest món en el qual ara us trobeu.

La Veritable Vida no procedeix del vostre exterior, sinó del vostre interior. Us recordo que cadascú de vosaltres és la Font de Vida de la vostra existència. Sent així, només lo millor podeu arribar a aconseguir i veure la unió entre tots aquells que habiten aquest planeta on ara us trobeu. Quan més un arribi a mostrar el seu interior, la seva integritat, anireu percebent, també cada vegada més, la Unicitat en aquest món. Aquest és un dels motius pel qual cadascú de vosaltres us trobeu aquí.

La Veritable Vida mai us ha donat l’esquena.

La vostra veritable Família Celestial, els vostres germans de la Llum sempre han estat i estan amb vosaltres.

Quan més aneu sent vosaltres, aquell qui en veritat sou, més anireu sentint les seves presències a la Vida, tal com és, no com l’han establert.

En la Veritable Vida, tots sou Un, us respecteu, i vetlleu pel major bé de tots. Ara són temps de donar nous passos per a obrir la porta de la Nova i Veritable Vida en aquest món on us trobeu.

 

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.