dilluns, 12 d’agost del 2024

Quan els canvis t'abracen

 

Abans que res dir-vos que no hi ha cap canvi que no tingui el seu sentit evolutiu. Cada moment no desitjat que un viu, comporta una porta oberta per a l’evolució del seu procés. Vindria a ser una mà que l’univers li ofereix per a poder intensificar a seva llum interior si així el ser ho accepta.

Tot el que atraiem a la nostra vida és fruit de la nostra font energètica, i aquesta, té la qualitat segons com és el ser en la seva vida quotidiana. Si les nostres actituds expressions i relacions tingudes no li fan sentir bé, llavors, la pregunta a realitzar seria:

-         Llavors perquè ho he atret jo a la meva vida?

Cada ú atrau les energies que emet en el seu dia a dia. Segons com és un, atraurà circumstàncies o persones amb aquesta mentalitat que un pot arribar a tenir, o més intensificada perquè el Ser s’adoni i reaccioni per a arribar a ell mateix, no a ser segons com l’han fet.

Tot té el seu sentit a la nostra vida. No hi ha res que sigui arbitrari, sinó relacionat amb com som actualment.

Davant situacions d’aquest tipus us diria:

“Tingueu la Fe conforme tot s’estabilitzarà a la vostra vida”.

“Centreu-vos en tot lo positiu que la vida us dona i que encara teniu amb vosaltres”.

“Centreu-vos en tot el vostre potencial que encara podeu manifestar”.

“Allunyeu-vos i aparteu-vos de tot el relacionat amb el desamor”.

El fet d’anar al vostre interior i analitzar si aquelles característiques que heu percebut d’algú que us ha fet sentir malament, podreu arribar a adonar-vos que els altres, que el vostre entorn només és un reflex del vostre ser. No culpabilitzeu a ningú, només tenir-lo present perquè les seves actituds o tipus de paraules poden arribar a ser igual que les vostres. Us recordo que a la vostra vida actual atraieu situacions o persones que us faran alliberar tot allò que podeu arribar a tenir dins de vosaltres no pertanyent al vostre potencial innat.

Tot allò que veieu i us faci sentir malament, pot arribar a ser un reflex del vostre interior atrapat per la vostra ment Allibereu-lo! Adoneu-vos de quin aspectes són els que necessiteu alliberar i canviar!

Més enllà de la forma es troba el sentit pel qual un viu el que viu. En el vostre interior trobareu lo acceptat imposat pel vostre exterior. Són temps de grans canvis i aquestes representen l’alliberament de tot aquell qui no sou, i la manifestació, cada vegada més, d’aquell qui en veritat sou.

Sou sers de Llum. Sou sers amb un gran cor, només és qüestió d’anar al vostre interior i sentir la vostra veritable essència. Qui sou va més enllà de la forma.

Els temps que estem vivint en aquest cicle d’onze anys, des del 2023 fins el 2033 es van vivint etapes que procedeixen de la fi d’una manera de viure fins ara, per a iniciar una altra més en acord a qui sou espiritualment.

Cada vegada s’aniran produint més situacions d’aquest tipus que podeu estar vivint, o el fet que cada vegada pugueu estar veient com persones del vostre entorn es van trobant amb les suposades adversitats que la vida els va oferint.

Tot té el seu sentit. Tot està basat en l’Amor. Tu ets Amor.

Tu pots arribar a aconseguir tot allò que sentis en tu, per això, has de sentir la situació que tu vols, per a arribar a materialitzar el que en veritat has vingut a fer. Sent-lo!, perquè el Sentir t’obrirà les portes del camí a seguir i poder trobar la Pau, la Felicitat, l’Amor i la Serenitat en tu. 

Tot té el seu sentit. Tot està basat en l’Amor. Tu ets la teva Font d’Amor.

 Que l’Amor i la Pau siguin en tu, estimada ànima.