dilluns, 27 d’agost del 2018

La Direcció en la Nova Energía


El vostre món es troba en uns moments on ha arribat l’hora de definir vers on voleu avançar. Després de tants anys, segles us trobeu en una bifurcació on haureu de decidir quin camí seguir pera continuar amb el Pla Diví Superior en el nostre planeta. Haureu de pujar nous esglaons en el vostre procés d’Ascensió, i per això, cadascú haurà de decidir quin camí seguir.
Són moments de gran rellevància pel vostre procés i el vostre món. Des d’aquí, des de la Llar, en els nivells multidimensionals que ens trobem, veiem com la vostra humanitat s’està definint i dividint. No importa quina decisió pugueu arribar a prendre individualment, perquè en tot moment, no estareu sols. Nosaltres estarem a prop de cadascú per a continuar amb el seu procés.
Hi ha una energia que evita desaparèixer en el vostre món, tenint els dies comptats, com diríeu, degut que una Energia de major vibració s’està integrant en el vostre planeta. Aquesta anirà aposentant-se cada vegada més en cadascú de vosaltres, en tots aquells que us obriu a ella i us predisposeu a continuar amb la Voluntat Superior procedent de l’Univers. En el seu moment vareu accedir a responsabilitzar-vos de la vostra energia, i així ho acceptàrem traspassant-vos la responsabilitat per a aquesta funció.
Fins el present, ànimes instruïdes per la Llar, estan portant a terme aquest procés de mantenir i enlairar les energies de la vostra Terra. 
Ara ha arribat l’hora que cadascú hagi de posar de la seva part. Cadascú de vosaltres ha de donar un nou pas en el seu procés per a acceptar i col·laborar amb la Nova Energia en la qual us trobeu. Aquesta nova energia, de més alta vibració, us ajudarà a enlairar el vostre ser i el vostre planeta.
Quina direcció prendre en aquesta bifurcació en la qual us trobeu?
Viviu en dos mons, on un preval i continua, encara, regint les vostres vides. No tots sou conscients d’aquest fet, degut al malestar, dolor i incomprensió que podeu estar vivint.
Fins el present, el ser humà ha acceptat com a seves una sèrie de pautes mentals, convencionals, socials, tradicionals i culturals, procedents del seu exterior. Ha anat avançant a través del dogma, les regles, sancions i directrius procedents d’alguna cosa o algú aliè a ell mateix: l’Exterior.
La vostra vida no procedeix del vostre entorn. La vostra vida és vostra, i aquesta es troba esperant a ser manifestada, dins de cadascú.
Ja sabeu com es viu i fins on podeu arribar seguint les directrius de l’exterior. Hi ha dos mons davant vostre perquè us definiu quin d’ells voleu acceptar com a guia del camí a seguir a partir d’ara: el món EXTERIOR o el món INTERIOR.
Durant mil·lennis heu estat integrats en un bressol on tot estava establert, i lo personal, no acceptat. Ho recordeu? La majoria de vosaltres ho vàreu acceptar perquè creieu que era el millor per a tots. Al final ho vareu integrar com a patrons d’actuació i realització davant la vostra vida actual.
Us recordeu, també, que no sempre que realitzàveu alguna cosa imposada no sempre coincidia amb el que vosaltres sentíeu en el vostre interior? Molts de vosaltres ho recordeu.
Ara, nosaltres, la Llar, us diem que ha arribat l’hora que cadascú visqui segon sent en el seu INTERIOR.
En quin món vius tu en aquests moments? Si tinguessis que fer-te una valoració de l’1 al 10, quina valoració et posaries segons vius el que sents o el que està establert i t’han fet fer?
Moltes vegades es confon aquell qui us han fet, amb qui sou. No sou qui us han et segons les creences del vostre entorn. Dins de vosaltres hi ha un ser esperant ser manifestat segons la vostra veritable essència.
No sou una prolongació del vostre Exterior, sinó un ser disposat a manifestar-se segons la vostra veritable essència.
No sou els altres. Sou vosaltres mateixos.
Tenint present això, en quin món vius: en el món Exterior o Interior?
La Nova Energia us guia, us agafa de la mà i us acompanya perquè decidiu manifestar aquell qui en veritat sou. Per això, i com heu pogut constatar gran part de vosaltres, el ser humà cada vegada més, necessita del seu espai íntim, particular, per a connectar amb ell i saber de si mateix.
Aquests moments d’interiorització són cada vegada més importants en el vostre camí i els temps que viviu. Ells us ajudaran a obrir la porta de qui sou i saber de vosaltres mateixos i del sentit pel qual heu encarnat. Dins de vosaltres hi ha un ser esperant ser manifestat per a arribar a materialitzar allò que heu vingut a fer. La vostra vida, els pilars de la vostra vida no es troben en el món exterior, sinó dins de vosaltres per a poder connectar amb ells i poder-los regar amb el millor aliment que puguin arribar a necessitar, per a així, poder brotar i florir en el seu moment.
Dins de vosaltres hi ha un ser ple de Llum, Amor i Únic per a portar a terme el Gran Pla Diví per a aquest planeta que us trobeu en aquests moments.
Aquest any vostre, en el qual us trobeu, és l’hora de definir quina direcció seguir a la vostra vida. El vostre Exterior us està empenyent i fer-se veure perquè no es produeixin els canvis del seu regnat. Us diem, des de la Llar, que la vostra manera de viure té els dies comptats. Dependrà de vosaltres, de cadascú de vosaltres, de la vostra decisió davant la bifurcació d’INTERIOR o EXTERIOR.
Escolteu el vostre cor i ell us dirà.

Per a aquells que decidiu viure des de l’INTERIOR, des del vostre veritable món, nosaltres estarem al vostre costat en tot moment, i la vostra vida anirà canviant perquè anireu sabent cada vegada més de vosaltres, de qui sou, i del  vostre potencial per a canviar la vostra vida, sortir endavant i materialitzar el sentit pel qual vareu encarnar. El vostre Interior us portarà a la plena realització de la vostra presència en aquesta vida.
A mesura que aneu endinsant-vos en el vostre Interior, anireu obrint les portes dels majors tresors mai trobats per vosaltres mateixos. Tot el que necessiteu se us facilitarà i el benestar i la felicitat seran en vosaltres, donant de la mà a tots aquells del vostre entorn disposats a obrir-se i que puguin arribar a necessitar la vostra ajuda.
En el vostre INTERIOR trobareu la vostra maleta de viatge, on en ella, podreu trobar totes les eines i utensilis que pugueu arribar a necessitar en el vostre viatge per a aquesta vida. La vostra Llum il·luminarà el vostre camí i la vostra Divinitat trucarà a la vostra porta per a poder-se manifestar.
Per a aquells que decidiu viure des de l’EXTERIOR nosaltres també estarem al vostre costat en tot moment, i la vostra vida es mantindrà en les injustícies, el caos, la preocupació, l’angoixa i el dolor com fins ara ha estat. El vostre món Exterior serà un reflex del que sentiu. El vostre Exterior us portarà a la continuar amagant aquell qui en veritat sou. El que pensin els altres, serà part vostra, i vosaltres, una prolongació d’ells. Com ha estat fins ara.
A mesura que aneu aferrant-vos cada vegada més al que ja està establert, us anireu trobant cada vegada més sols, perquè les Energies estan canviant i allunyant-se de les limitacions i el desamor. Si decidiu continuar com fins ara, se us respectarà i la vostra vida, cada vegada s’anirà allunyant més de la realitat, arribant a sentir-vos fora d’aquest món perquè el que sentiu no es correspon amb el que és.
El nou camí del vostre estimat planeta es basa en el vostre Interior. Tot el que teniu i feu té un sentit. Els sentiments, les percepcions, les emocions, els plors i el riure, tot, absolutament tot té una fi pel vostre procés. Si apliqueu i escolteu el vostre interior sabreu del camí a seguir pe a arribar a vosaltres i poder alliberar-vos de tot allò que no us pertany i ha estat acceptat com a vostre.
El vostre INTERIOR us farà lliures. El vostre EXTERIOR beneficiarà als interessos personals d’uns quants.
La Nova Energia us ha estat donada perquè pugueu arribar a manifestar aquell qui en veritat sou. Ara ha arribat l’hora de decidir, per a un major bé de la vostra vida, com pel planeta que habiteu.
En quin món vius: en el teu, INTERIOR, o en el dels altres, EXTERIOR?
Ha arribat l’hora de responsabilitzar-vos del vostre veritable món. Només anant al vostre interior podreu trobar els majors tresors mai trobats a la vostra vida. L’Univers us recolza en tot moment i mai estareu sols.

Estimades ànimes, l’Univers s’està expandint i beneficiant gràcies a la vostra predisposició per a arribar a manifestar aquell qui en veritat sou. Per a tots aquells que ja heu donat els passos corresponents per a arribar a vosaltres, esteu enlairant la Font de la qual tots precediu: L’Amor.
Sou Divinitat, i aquesta es troba en la vostra essència, en el vostre Interior. Aneu a ell i obriu les portes d’aquell qui en veritat sou.
Allà ens trobareu.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.