dijous, 30 d’agost del 2018

El Sentit de l'existència


No és la felicitat, ni l’èxit, ni l’alegria que fa que la teva presència en aquesta vida pugui arribar a entendre’s amb totes les situacions que has viscut.
Per a arribar a entendre el motiu del per què heu arribat fins on heu arribat i el vostre món es troba en el punt on es troba, haureu de tenir present el Sentit de la vostra existència.
Quan el ser es troba en el seu moment del procés on pugui arribar a saber el Sentit de la seva vida i tot el viscut, llavors, arriba a Sentir-lo en el seu interior i l’activa en el seu ADN. Una vegada ha arribat a saber del perquè de la seva experiència en aquest planeta amb tot el que succeeix, llavors, la seva visió, la seva actuació en aquesta vida i el seu Sentir, es sintonitzen amb la vibració amorosa del seu veritable ser i deixa de ser qui va ser per a mostrar-se des de la seva veritable essència. Tota conseqüència derivada d’haver arribat fins aquest punt, comença a aparèixer a la seva vida. El seu paper el seu sentit del per què es troba aquí, comença a mostrar-se cada vegada més.
Quan algú sent en el seu interior el sentit del seu per què, llavors, la seva vida canvia per a deixar la porta oberta de la seva realització. Sentir és saber. Deixa de ser un coneixement per a integrar-lo en la seva essència i percebre el món des d’una visió més enlairada que el coneixement adquirit inicialment. Enlaira el seu ser i va més enllà d’un coneixement, on la seva percepció s’enlaira de lo terrenal per a poder-lo sentir com la Font Central de l’Univers por arribar-ho a sentir. Us convertiu en part d’aquesta Font Conscient on la matèria només és una percepció humana per a arribar a donar els primers passos de l’autoconeixement existencial. Una vegada ja sou conscients, deixeu la matèria per a endinsar-vos i acceptar només l’essència.
El vostre món s’ha enlairat, i ara, els sers que l’integren poden arribar a donar els passos per a la realització del seu propi Sentit Existencial.
Us trobeu en moments on la Saviesa Universal es troba a les vostres mans. La porta està oberta. Molts la contemplen i la ignoren, passant de llarg. D’altres dubten de qui l’ha deixada oberta, i d’altres, els més conscients, s’alegren de trobar-la i la creuen.
No esteu sols. No esteu deixats de la mà de Déu, perquè aquell qui anomeneu Déu es troba en vosaltres. El vostre Sentir us farà lliures.
Quan creuen el llindar de l’oportunitat de saber de vosaltres i del vostre Sentir en aquesta vida, aquesta, deixarà de tenir el sentit que tenia fins ara, per a adonar-vos de l’Amor que sempre us ha acompanyat per part de l’Univers i els Sers de la Llum que l’habiten. Recordant la vostra essència, la vostra vida canviarà per a poder Sentir la il·lusió, l’emoció de viure-la i l’alegria de poder estar en aquests temps que viviu aquí en aquest món per a ajudar a materialitzar el Gran Pla Diví en el qual us trobeu.
Entenent el Sentit pel qual esteu aquí a la matèria us permetrà arribar a manifestar aquell qui en veritat sou.
La porta nombrada anteriorment no quedarà oberta per sempre. Durant un temps restarà oberta per a tots aquells que vulgueu arribar a vosaltres i ajudar a la creació de la Nova Terra i la nova Humanitat. Així està establert i serà.
És ara quan la vostra lliure decisió ha de triar entre aquell qui us han fet i aquell qui sou. La decisió està en vosaltres. Vosaltres sou els responsables del vostre món.  
Hi ha un Sentit Superior per a cadascú de vosaltres i aquest planeta en el qual us trobeu. No és l’atzar el fet d’existir en un racó d’aquesta Via Làctia on us trobeu en aquests moments. Tot té un Sentit, i aquest, té a veure amb el vostre potencial espiritual, diví.
La decisió de creuar-la porta i endinsar-vos en vosaltres mateixos, us portarà a un enlairament vibracional que us permetrà unir-vos i cooperar conjuntament amb tots els sers que decideixin habitar en la Nova Jerusalem, la Nova Terra.
Sigui la decisió que prengueu, volem dir-vos que no esteu sols. L’Univers sempre us acompanyarà i us recolzarà en totes les vostres decisions.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.