dijous, 20 de juny del 2024

Les portes del nostre sentit

 

Saps el motiu pel qual vas venir a aquest món?

Moltes vegades un pot veure el funcionament de tot el seu  entorn i a arrel d’això, crear una interpretació per a ell seguir-la en el seu dia a dia i poder viure en aquesta dimensió terrenal.

No hem vingut a aquest sistema de vida per a manifestar lo establert i crear i realitzar tot allò que la ment d’un pot arribar a indicar-li. No estem aquí per a fer i fer coses per a sortir endavant. Aquesta no és la finalitat de la nostra existència.

Per a poder obrir la porta del sentit de la nostra presència aquí on ara ens trobem, no és el voler fer sinó el conèixer del per què un està encarnat en aquesta vida actual aquí en aquest mon.

Què has vingut a fer en aquesta vida? Per què vares encarnar recordant lo acordat amb la teva Divinitat Superior?

Quan un arriba a conèixer el sentit i significat de la seva existència, llavors, és quan ja no programa no vol fer per fer, sinó que flueix pel seu procés per a arribar allà on va acordar, manifestant la seva part del Gran Pla Diví. Llavors, el saber del per què està aquí, aquesta ànima deixa d’organitzar convèncer i voler aconseguir perquè tot el que tingui que avançar en el seu procés se li concedirà des de l’Univers, com a part d’ell que és i tots som.

Un dels passos fonamentals per a portar a terme allò que un ha vingut a fer, és el saber del per què està aquí i el tenir el coneixement d’aquell qui en veritat és.

Troba la Llum, la resposta del que has vingut a fer, isabent-lo, obriràs una altra porta per a arribar a materialitzar lo acordat en el seu moment. Aquesta altre porta, que juntes s’uniran cada vegada més i l’ànima anirà sentint també, la Unicitat amb la seva Llar innata i tots els seus Germans Celestials. Em refereixo al fet de conèixer-se a un mateix.

-         Qui sóc Jo?

Al conèixer-se un s’adonarà de tot el seu potencial activat i veurà la relació amb tot el que ha vingut a fer en aquest món el seu sentit espiritual per a enlairar les vibracions d’aquest sistema de vida terrenal.

Sabent el què ha vingut a fer i qui  és, llavors, totes les portes de la seva vida començaran a obrir-se per a portar a terme, d’una manera total i absoluta, allò pel qual es troba encarnat. Coneixent-se ell mateix i sabent del per què va decidir encarnar, la seva vida a partir de llavors, s’allunya i s’allibera del seu entorn perquè l’univers pugui arribar a manifestar-se a través d’ell.

Són temps de grans canvis, i aquests, estan relacionats amb aquestes dues portes nombrades anteriorment:

-         Per què estic aquí? Què he vingut a fer?

-         Qui en veritat sóc?: (Obrir la porta de l’autoconeixement espiritual en un  mateix).

Aquestes són les portes bàsiques del sentit de la nostra existència actual.

Us convido a creuar-les per a arribar a sentir la vostra veritable essència i arribar a percebre la Veritat de la Vida, per a crea una Nova Vida pel major bé de tots. Tots som Un i procedim de la mateixa Font Universal.

Més enllà del que veus, et trobes Tu, estimada ànima, per a enlairar a aquest món des de la teva veritable essència.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.