dijous, 23 de maig del 2024

En els moments de grans canvis

 

En els moments de grans canvis és quan apareixen i es viuen las situacions no volgudes aparentment tal com estan succeint. Són en aquests instants quan un ja es troba preparat per a donar un nou pas vers la seva essència innata.

La vostra ment pot fer-vos veure i sentir alguna cosa que pot arribar a produir-te uns dubtes a la teva vida o una sensació de desemparament i mancança conforme no pots aconseguir, aparentment, allò que tant pots arribar a desitjar i ja has començat a donar passos en aquest sentit.

Aquests moments no són fruit de l’adversitat de la veritable vida, sinó uns moments per a enlairar al teu ser i obrir una nova porta en el teu interior, a la teva consciència, conforme pots arribar a adonar-te del sentit de tot el que atraus i vius.

No ho veieu com si la vida us donés l’esquena. No és així. Res és el que sembla. Tota situació viscuda ha estat atreta pel teu ser per a poder alliberar aquell qui ha estat creat pel seu entorn. El veritable ser non viu des del seu entorn sinó des del seu interior, des del seu mon interior aquell qui en veritat és.

Alegra’t perquè representarà que ja estàs preparat per a donar nous passos en el teu procés evolutiu, sinó, no ho viuries.

Més enllà del dolor emocional, les pors i els dubtes es troba aquell ui en veritat ets. Ves al teu interior i sent la Veritat de la vida, no tot allò que està establert segons el teu exterior.

Ets un ser amb un gran potencial innat i aquests moments viscuts no volguts, només és una porta perquè puguis adonar-te d’allò i sentir la Veritat de la vida en el teu interior. Tu ets una font universal. Només és qüestió de despertar la teva consciència i començar a sentir la veritat de la vida dins teu.

La comprensió i la connexió amb la veritable vida et portarà a sentir el major benestar, pau i serenitat en cada present del teu procés, visquis el que visquis. La teva essència és l’Amor pur i resplendent en tot allò que facis. Així serà quan sentis el sentit de lo viscut, aparentment no volgut.

Aquest no voler només és una porta oberta perquè puguis realitzar i manifestar en aquesta vida actual el sentit pel qual vares encarnar.

Més enllà de lo no volgut es troba l’Amor abraçant-te i obrint-te la porta per a poder veure i sentir la veritat de tot el que un pot arribar a viure.

Aquests moments t’estaran dient que estàs en moments de donar un nou pas en la realització del teu Pla Diví en aquesta vida.

Res és el que sembla.

L’Amor està en tu. sent-te’l. Sent aquell qui en veritat ets.

Tot té el seu sentit.

Ànims!