dilluns, 15 de maig del 2017

"Abraçant el cor"

Abans que res, gràcies per l'estima que rebo de tots vosaltres, estimada familia de Mallorca, cada vegada que em convideu a venir. Els moments d'Amor i Llum que vivim són inexplicables amb les paraules humanes, i el nostre cor sempre s'ha expandit sentint la Unicitat entre tots aquells que cada vegada hem estat en els esdeveniments creats. A tots, gràcies.
Avui em complau anunciar-vos la nova trobada que es farà a Mallorca a principis de juliol, al llarg d'una setmana amb tota una sèrie de esdeveniments relacionats amb el nostre procés per a poder sentir la  nostra essència i poder gaudir d'uns dies de tranquil·litat, descans i contacte amb l'entorn, la natura.
Són moments importants del nostre procés, i aquestes jornades ens ajudaran a donar nous passos en el nostre camí. Només em cal convidar-vos, i a tots aquells que vingueu compartirem uns dies d'amor, aclariment i llum.
Per a assistir-hi, no cal inscriure's a totes elles, només a aquelles que el vostre cor així ho senti. La xerrada inicial i presentació de la setmana, així com la trobada final, del diumenge 9, són d'assistència gratuita, podent assistir encara que no hagiu assistit a cap activitat al llarg de la setmana.

Fins llavors, una abraçada.