dijous, 24 de març del 2011

El Mestre a punt


Noto al deslligar el sac de la saviesa, com aquest està a vessar, a punt d’expandir el seu contingut per les terres de la humanitat.
Hi ha tot un corrent d’informació rebuda a ser transmesa, reclamant l’oportunitat de sortir a la llum i ser irradiada sobre els sers disposats a escoltar amb el cor obert.
Ha arribat l’hora de deslligar el sac per a regar les noves energies en mig de la dualitat per a transmutar els vells temps ja obsolets en el present actual.
Cada vegada pesa més, per tota la saviesa adquirida. El Mestre, al qual pertany tot el coneixement aplicat està preparat per a mostrar-se al món. Ho ha anat fent al llarg dels anys, i ara, mira en el seu interior i s’adona de la Veritat de l’existència i dels detalls del dia a dia. El Mestre està preparat i en el lloc adequat perquè, de més enllà fins i tot, vinguin a escoltar-lo i així poder sanar.
Imponent i majestuós es troba damunt del turó, amb els braços oberts rebent a tot aquell que se li apropa. Van prenent seient, a mesura que van arribant. El mestre es troba a punt per a manifestar-se plenament al seu entorn.
Hi ha saviesa, tendresa, fermesa, humilitat i una immensa pau en la seva expressió. Déu és a punt de parlar i obrar.
Tots se l’escolten. Obren els seus oïdes a punt d’escoltar la seva paraula. Venen d’arreu i l’espai es va omplint cada vegada més.
Tots el miren. Tots estan atents als seus gests i al que els ha de dir.
L’home de Llum i Amor dóna un cop d’ull a tots els assistents, i després d’un petit silenci, comença a dir les primeres paraules:

Gràcies per venir. Déu us vol parlar i els vostres cors estan ansiosos de poder rebre la seva presència. (Pausa).

A continuació s’escoltaren unes paraules amb un to diferent:

No temeu pels moments que esteu vivint. El que veieu i escolteu en els vostres mitjans de comunicació no és el que es veu i diuen. Hi ha vida i Amor en tot el que passa en el planeta Terra. No us deixeu impressionar per allò que més escandalitza perquè és el que menys força té. No alimenteu als qui més criden, perquè és el darrer xiscle de qui ha de deixar la foscor, en contra de la seva intencionalitat, per a donar peu a la llum. És com el darrer sospir del moribund abans de “transcendir”. Així el planeta s’està resistint, per part d’alguns, abans de donar pas al que ha de ser segons la Voluntat Divina.
Hi ha alguns de vosaltres que per la vostra Llum i el vostre Amor esteu sostenint els pilars energètics del vostre planeta. Aquests són molt més poderosos que qui es nega a ressuscitar a una nova vida, que ja ha començat en els vostres temps, per a tots aquells que heu alliberat la vostra ànima, obrint el vostre cor i despertant la consciència. El temps de la somnolència té els dies comptats, i poc a poc van retirant-se per a deixar lloc als nous temps, on la pau i el fi de la dualitat és un fet.
Alguns es neguen a donar aquest pas, i hauran de marxar per a “veure-hi clar i renovar-se”. D’altres s’adonaran del què està passant, i per si sols, obriran els seus cors i s’adaptaran als nous temps que ja han començat. El fet d’estar a aquí, ja és un senyal que alguna cosa gran s’està produint dins de cadascú.

El Mestre els parlava i el seu Amor i la seva Llum anava abraçant a cadascú dels qui estaven allà escoltant-lo.
Una gran Llum va envoltar a la multitud, sentint un immens Amor i com els seus cors s’obrien. Part de la Llum treballava amb algun dels assistents, i aquests sentien ganes de plorar sense saber exactament per què sentien el que sentien. D’altres, ja velles ànimes, es van adonar de la presència celestial que es trobava amb ells.
Les paraules del Mestre, llavors van entrar directa al cor dels oients:

Déu està amb vosaltres. Es troba dins de cadascú i per això sentiu el que sentiu en aquests moments. Deixa que es manifesti i sent el que et vol dir. Escolta’l perquè té alguna cosa a dir-te que només tu has de saber.

Llavors es creà un silenci, i el plor per part d’alguns, es va sentir.