dijous, 29 de setembre del 2016

Ombres?



Les ombres valoren la nostra presència. Saben que sense nosaltres no existirien. Pots veure la teva ombra en una paret, al terra, i segons et mous, així es manifesta ella. sense nosaltres no són res.
Durant molts anys s’ha parlat de les ombres, dels resultats obtinguts al llarg de les nostres decisions estant amb elles i dins del procés de la nostra ànima. Parlar de les ombres (o foscor) és veure’ns des de l’exterior. Una ombra no és dins nostre, sempre a fora, com a prolongació de nosaltres.
Els temps han canviat i ha arribat l’hora de no parlar més de les ombres que podem irradiar. Ja no és el temps de veure i remarcar els resultats que obtenim no sent nosaltres. Insistir sobre aquest fet és continuar amb una energia de limitació i de poca valoració del ser que som. No és això el que volem!
Veiem les ombres, però no és l’important. El que realment cal valorar i endinsar-nos és dins de nosaltres mateixos per a recordar aquell qui som i la llum que hi ha en nosaltres.
No som foscor, som essència lluminosa i amorosa.
Molts encara van al símptoma (com els estaments mèdics) per a arribar a ells. Només insistint i valorant les ombres engrandeixen la nostra suposada incapacitat i les creences de limitació per a arribar a sentir l’Amor, la Plenitud i la Felicitat.
No hem de basar-nos en el que no som, sinó amb el que sí som.
Per a poder alliberar qualsevol bloqueig o mancança innecessària a la nostra vida degut a com la veiem, no hem d’anar a l’exterior, al símptoma, sinó a l’interior de cadascú perquè és en tu on hi ha la sanació i l’alliberament de la teva ànima.
Una caiguda no és deguda a una pedra en el teu camí, amb la qual has ensopegat, sinó en la teva actitud i atenció davant la vida.
Centrar-nos en el que no és, ens allunyarà encara més de nosaltres mateixos i de la possibilitat de manifestar la Divinitat que som.
No som ombres, som llum.
No som malestars i desamor, sinó puresa i amor.
Som Divinitat esperant que cadascú recordi i s’adoni de qui és. Quan així sigui, les ombres desapareixeran, veient la llum i sentint l’amor de la nostra veritable essència, allà on estiguem.
La teva ombra no existiria sense tu. Per elles soles no existeixen. La no-consciència pot distorsionar i mantenir un passat obsolet, creant un malestar en el nostre interior.
Ets un ser amorós, i aquest amor il·lumina el teu camí per a fer-te veure que, com has actuat o viscut fins ara no és el camí a seguir. Aquesta mena de discussió interior és el senyal conforme el teu cor t’està parlant i indicant que hi ha un nou camí davant teu a seguir, alliberat de la densitat i les ombres irreals del teu passat.
Ja no tenen sentit actualment. Ja no ens hem de centrar en elles.
La proposta divina per a la humanitat d’aquest món ens porta a un alliberament de la nostra ànima i un apropament entre tots els sers de vida existents.
La teva terrenalitat ha caducat, havent arribat als temps on la majestuositat del resplendor amorós de cadascú té un lloc, ja previst, en aquesta vida teva actual.
No són els temps de les foscors, de les ombres, sinó de la Llum i l’Amor establert aquí a la Terra.
Sent!, i obriràs el camí, no tan sols teu, sinó també d’aquells que ho necessitin. Sent aquell qui ets!
No som sers limitats que hem de lluitar, amb grans esforços per a aconseguir una estabilitat. No! No permeteu que la vostra ment us traeixi i us enganyi. Ja no cal tenir una espassa per a lluitar, perquè ara, tota la nostra força pot ser manifestada des del nostre interior, la nostra Voluntat. És ara quan donant al nostre cor el paper que li correspon podrem sentir el veritable ser que som i quan sentim el Déu que som, llavors, tot és possible,....ara i aquí!
L’important és recordar i sentir qui som. Llavors, només podem esperar el millor que la vida ens depara.
Allà on hi ha Amor, les ombres, les foscors i les pors no existeixen. Desapareixen. Només si dubtem de nosaltres, obrirem les portes del que no és.


Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres. 

dijous, 22 de setembre del 2016

L'Alquimista

Pocs sers són els que mostren la seva veritable llum, no només il·luminant el camí i la vida dels altres, sinó fent possible amb la seva sola presència, que el canvi esperat sigui materialitzat.
Hi ha sers amb una puresa i que, només amb la seva presència, sense més, siguin capaces de transmutar tota energia existent en una situació o bloqueig. Són Fonts activades al servei de la humanitat i aquest planeta. Van anar arribant, com tots nosaltres, amb un fi superior, on degut a la seva predisposició, obertura i disposició incondicional a les mans de l’amor, les seves presències en aquest món de matèria fan que siguin una clau universal que pugui obrir i desbloquejar qualsevol situació que pugui estar bloquejada o de desamor, per a convertir-la en una situació harmonitzada i sentir l’alegria i la joia de viure. Poder sentir l’Amor és una de les grans fites que tot ser encarnat en el seu procés d’evolució pot arribar a aconseguir. 
Són ànimes despertes i conscients, sabedores de la seva missió en aquesta vida i del seu paper en el procés.
Avui voldria parlar-vos dels alquimistes que es troben al llarg dels diferents continents, fent-se càrrec de les energies d’aquest planeta i encarregats, junt amb els seus altres germans, l’enlairar aquestes energies i fer que la vibració planetària s’enlairi i tota la humanitat pugui sentir l’eclosió del gran despertar i col·laborar en la seva aportació al mateix pel major bé de tots.
ALQUIMISTA és una paraula més que podeu arribar a trobar en un diccionari, però no entesa ni compresa en tota la seva magnitud per molts degut que l’humà, fins fa poc, i encara avui en menor grau, no està molt disposat als canvis per a sortir del seu acomodament, tant físic, emocional o mental.
Els alquimistes espirituals no destaquen, i sempre han estat en un segon pla per a poder realitzar la seva obra. Si el veieu pel carrer, sembla algú com un qualsevol, però a mesura que us aneu apropant a ell, aneu percebent alguna cosa diferent en relació als altres. Us pot arribar a ser familiar i sentir-vos bé al seu costat. És un ser amable, discret però segur de sí mateix. Sap el que fa.
Un alquimista és algú de servei constant vers la humanitat.
És una ànima conscient de la seva vinguda en aquest planeta i la seva missió en ell.
Normalment no parlen massa en el seu dia a dia, però quan realitzen algun servei de la seva divinitat, llavors, saben quines paraules fer servir i com expressar-les. No és ell qui parla, sinó la divinitat a través d’ell. Són una font de Llum, Consciència i Amor per a les ànimes encarnades i altres sers vius. Els animals saben d’ell. Perceben la seva energia i l’accepten. Pot comunicar-se amb els animals i la seva presència és tranquil·la, calmada i serena. Està en harmonia estigui on estigui, perquè està connectat amb el seu centre interior, amb el seu veritable ser, la seva essència innata, procedent de la seva essència espiritual. Més d’un cop, ha tingut alguna comunicació amb animals, o aquests li han indicat el camí a seguir, quan en plena naturalesa necessitava dirigir-se a un lloc concret on trobar alguna cosa que necessitava. Sempre ha tingut una relació amb els altres sers de vida. Li agraden les plantes i els animals. Sap de la importància de la naturalesa, dels boscos per a reequilibrar les ànimes. Sempre han estat el seu aliat.
Un alquimista no viu segons els convencionalismes socials establerts. Sembla viure fora de la norma, perquè la seva guia és el seu cor, no unes pautes establertes per a “tots igual” sense respecte vers els individualismes ni la creativitat.
Semblen viure en un món apart dins d’aquest món. Han après a viure en ell sense ser influenciats per les constants limitacions imposades des d’un règim ple de normatives i lleis a benefici d’uns quants, perquè fins i tot, la justícia humana és injusta al no tractar a tots per un igual i des del cor., no des de la ment com ve sent des de la imposició d’un reglament judicial de comportament per interessos d’un domini de la humanitat.
L’alquimista “no és d’aquest món”. Sap de la importància de viure en un cos, però comprèn que té un sentit superior i només és un vehicle per a arribar a nosaltres mateixos. No és un ser convencional, sinó un esperit lliure, creatiu i espontani, mostrant aquesta part oculta que tots hem de connectar amb ella i mostrar-la: la nostra part femenina i el nostre nen interior.
Si algú té l’oportunitat d’estar al costat d’un ser com el que us estic comentant ara, podrà adonar-se que no es queixen mai ni protesten. Senzillament acceptant. Saben que tot el que vivim té un sentit per a la nostra ànima, per tant, accepten les situacions que poden estar vivint i la dels altres perquè saben que els portarà a un aprenentatge i un recordar a un nivell més enlairat de qui és cadascú.
No esperen res, només fan allò que senten en el seu cor. Aquest és el seu guia. No estan temps pensant, perquè un alquimista no pensa, SENT. Tenen el seu cor obert i poden percebre totes les energies que els envolten, sabent què fer amb cada una d’elles en cas que hagi d’apropar-se a elles i donar els passos adequats al respecte en relació a elles. Hem de pensar que un alquimista té el seu potencial espiritual activat, és a dir, el seu ADN activat en un major grau que els altres. Això no implica que sigui més que els altres o superior. No!, res d’això és, senzillament, que ha arribat a un grau d’alta vibració en el seu procés que li ha permès activar les diferents capes del seu ADN com els grans mestres espirituals de la nostra història així també ho van fer: Buda, Jesús, Saint Germain, Sai Baba,.....Tots ells eren conscients de la seva Divinitat i el potencial de la seva essència. Tots ells sentien l’Amor en ells i transmetien aquest Amor, cadascú en la seva faceta segons el lloc on es trobava.
Són sers lliures que els permet sentir la felicitat i gaudir de la existència. Tots ells van estar en els seus inicis, en famílies don la majoria dels seus membres, sinó tots, no els van arribar a comprendre tal com eren. Se sentien diferents però iguals als altres i no entenien del dolor que els humans se produïen a si mateixos i als altres. Ja de petits el seu interior estava “sent protegit” perquè es cultivés i brotés la llavor de la Germanor, l’Amor, el Servei als altres i la Saviesa a transmetre. Tots ells van viure en un lloc on no varen trobar el seu lloc o els va costar molt fer-ho. Va ser amb el temps que varen aprendre a viure en aquesta dimensió i, amb la instrucció rebuda, tant per mestres encarnats com del món de la Llum, és a dir, la Llar, van poder arribar a mostrar la seva obra al món, i ajudar que aquest arribés al dia que veiés una escletxa de llum on salvar-se i no autodestruir-se i desaparèixer.
Un alquimista té una visió de la vida basada des del sentit de la nostra existència, no del que succeeix en el món terrenal. La seva visió és enlairada, no enganxada a un arbre que no et permet veure el bosc.
Degut a la seva puresa i lliurament total del seu ser a la seva divinitat, són creadors de miracles, sanacions, transmutant la densitat en alta vibració i convertir el desamor en amor, el bloqueig en fluïdesa i harmonia. Les seves obres no sempre són compreses pels altres, i fins i tot, per qui els envolten. El mestre i germà Jesús tampoc va ser entès pels seus apòstols, degut que aquests es pensaven que era ell qui feia els miracles, quan Jesús va haver de dir-los que no era ell qui els feia, sinó el Pare:
 “Tot miracle és fruit d’una intervenció divina
No era Jesús, l’home, sinó la Divinitat que havia en ell.

Parlar d’ells pot portar-me molt de temps fer-ho, però quan se sent, quan s’ha après a obrir el cor i a sentir, llavors, sobren les paraules perquè només pensar en ells pots rebre tota la informació respecte a les seves presències. Pots rebre la seva energia i adonar-te del ser amorós que són.
Un alquimista respecte a tots, sense voler convèncer a ningú del que ell sap o sent. No vol convèncer a ningú, perquè a tots els arribarà el seu moment. Quan arribi, llavors el ser en procés d’evolució, donarà els passos adequats per a endinsar-se en el seu interior i poder veure i sentir d’una manera clara i nítida aquell qui és i el que necessita saber, tant d’ell mateix com de la seva existència i vida actual.

Hi ha també, un apartat que vull comentar-vos sobre els alquimistes, aquests sers plens de llum irradiant a cada instant, abraçant amb el seu pur amor les energies amb les que es va creuant a cada pas, a cada moment de la seva vida, enlairant les seves vibracions. Vull fer èmfasi en un aspecte important del seu potencial per a portar a terme la seva missió. És el fet de poder sentir el dolor dels altres i els seus estats interiors. Ells senten aquest dolor, podent saber què els passa per a poder-los ajudar. Aquest és un dels aspectes que hem d’acceptar. No només el que es considera com a bo, sinó també poder sentir el dolor, el malestar de qui viu allunyat de si mateix. Aquest sentir els permet conèixer la situació que viu aquest ser en fase d’evolució i despertar.
Puc arribar a dir, que a vegades, aquest dolor és intens, però puc també expressar que l’alquimista pot transmutar aquest dolor en amor i benestar, en alliberament de la densitat de l’ànima implicada. La seva presència pot arribar a alleugerar i transmutar el seu estat interior de abatiment i desànim en coratge i fermesa per a continuar el camí vers un mateix.
Un alquimista no és un terapeuta, ni un sanador, ni un psicòleg, ni cap etiqueta que se li pugui associar. Un alquimista és un ser que pots arribar a comptar amb ell pel que necessitis estabilitzar. Vivim en temps d’etiquetatge. Per a conèixer a algú se li demana un títol: I tu què ets, a què et dediques? Si no li dones cap etiqueta els sembla que no ets ningú. Ells estan aquí amb nosaltres per allò que puguem necessitar, sigui emocional, mental o físic. Ells no són experts en res, només en sentir l’energia i permetre que la Divinitat que és estabilitzi el ser humà.
Un alquimista és un activador y creador de canvis sense actuar, només fent presència o posant la seva voluntat vers una fi en concret. No necessita, fins i tot, estar present. Viu en el no-temps/no-espai. Només sabent que així és, la seva energia ja estarà amb tu i crearà les conseqüències que cadascú estigui disposat a acceptar.
Hi ha tantes coses a parlar sobre un alquimista!
Un alquimista és la manifestació de Déu, de la Divinitat que cadascú és en aquest pla dimensional on l’ànima es troba dins de la forma per a una fi superior.
Escolteu el vostre cor, com ells ho fan. Escolteu-lo i sabreu la veritat. Parlar d’un ser de Llum i Amor és parlar del potencial de cadascú de vosaltres, però per a poder arribar a connectar amb qui soms, l’univers ens ha ofert sers instruïts i evolucionats com a miralls de nosaltres mateixos, indicant-nos el camí a seguir amb el seu exemple.
Serà en al senzillesa, la puresa, la humilitat i la simplicitat com podreu arribar a conèixer-los. també en la capacitat de sentir-se bé sols, amb ells mateixos, així com d’altres aspectes com la discreció, el respecte i l’absència de crítica i judici vers el seu entorn. Ells accepten i senten l’amor en tot l’existent.
Torno a repetir, hi ha tantes coses que dir sobre ells, que podríem resumir-les en una de sola: AMOR!
Com anteriorment ja he dit, són font de Llum, Amor i Consciència.
Gràcies per ser i estar.

Que l’Amor i la Pau siguin en cada un de vosaltres.




dilluns, 19 de setembre del 2016

Trobades pel proper mes d'octubre

Comencem una nova temporada amb alguna novetat en relació a fins ara.
A continuació us presento les trobades previstes a realitzar en el proper mes d'octubre. Totes elles, excepte les col·laboracions radiofòniques, es faran a Cardedeu.
Si voleu que alguna d'elles es facin a la vostra població o centre, només cal que envieu un e-mail a l'adreça dels documents adjunts.

A tots, una abraçada.



dijous, 15 de setembre del 2016

Per què no em vas dir qui era?

-         Pare, per què no em vas dir qui sóc jo? Per què no em vas dir en un principi qui era jo?
-         Perquè havies de conèixer al Pare, i això només cadascú té la voluntat perquè així sigui.
-         Però ja saps que jo sí ho vull i he volgut.
-         Però no eres conscient.
-         I per això has permès que visqués tot el que he viscut fins fa poc?
-         Per això he deixat que tu decideixis el creuar el llindar que porta al Pare. Tu l’has trobat i has volgut creuar-lo. Ara saps del Pare.
-         Si hagués sabut qui era jo, vols dir que no hagués arribat a conèixer-te?
-         En el moment que vas néixer i en la família convinguda, aquell qui ara ets no ho series, i la consciència del teu present no s’hagués manifestat.
-         Si no sabem qui som, com vols que arribem a tu?
-         L’eruga no sap que podrà volar, però continua el seu procés fins que s’adona que anant a seu interior i convertint-se en crisàlide li permetrà volar en el seu moment. (Pausa). El fet d’avançar pel vostre camí us portarà a les bifurcacions adequades perquè us decidiu a triar des del Cor. El dia que us adoneu que des del Cor arribeu a sentir la vostra essència, llavors esteu permetent que pugueu arribar a sentir qui Jo Sóc.
-         Però ha calgut viure tot el que he viscut?
-         Cada vivència ha estat un esglaó per a arribar a tu mateix i a aquell qui ets. Va arribar el moment que vas trobar unes “escales mecàniques” que et portaven i t’enlairaven, deixant que tot fos. Quan més t’has deixat, més t’has apropat al Pare i ha pogut guiar-te.
-         ...
-         Jo, el Pare, no sóc “exterior”. Jo Sóc aquell qui tu ets. T’has alliberat de la teva humanitat cada vegada més per a manifestar al Déu, com anomeneu, que tu ets. La teva essència és Divina, i haver arribat a saber qui eres, ha enlairat la teva ànima i et permetrà d’una manera més plena portar a terme allò que has vingut a fer.
-         Pare, per què no ens vas dir qui érem?

-         Fill, obtenir la saviesa sense estar preparats us hagués allunyat del camí vers qui sou. 

dilluns, 12 de setembre del 2016

Gràcies!

                                     
Vull donar les gràcies a tots els que heu sol·licitat i adquirit el meu nou llibre “LA LUZ DE UN ALMA ATRAPADA”, basada en una visió espiritual i emocional sobre el que es coneix com a alzheimer. No es centra en les cures vers la persona, sinó en l’aprenentatge que ella ens aporta a tots els que ens trobem al seu entorn i tenim cura d’ella.
Gràcies també pels comentaris que m’heu fet arribar després de llegir-lo, alegrant-me al saber que l’essència del llibre ha arribat als vostres cors.
Gràcies a tots els que ja heu llegit aquesta història des de diferents països llunyans, així com els que us trobeu aquí a Espanya. Gràcies a tots.
Pels que poguéssiu estar interessats i encara no el teniu, podeu entrar a la web del llibre on consta alguna paraula sobre el mateix i la possibilitat d’adquirir-lo: 


Gràcies, novament, a tots. 



dijous, 8 de setembre del 2016

Final de l'estiu 2016

Amb setembre acabarà un període d’activació important del nostre ADN. Una activació del nostre potencial espiritual, de la nostra part “femenina”, de la nostra consciència i una claredat i lucidesa per a expressar la nostra saviesa i redreçar-nos per a portar a terme el nostre Pla Diví, allò que hem vingut a fer.
Tot l’univers ens està observant per a veure la nostra evolució, com anem ascendint degut a l’ús de les nostres emocions i decisions.
Estem sent protegits, recolzats i encoratjats per tota la Llar de la qual procedim.  
Agost/setembre és l’activació de la fi, de l’alliberament del passat i una porta oberta a la realització del nostre ser. Tots han rebut aquest moviment energètic amb una sola missió: fer que tot ser encarnat despert pugui realitzar-se portant a terme la Intencionalitat Superior, accedint a veure els fruits pels quals vàrem accedir a viure aquesta experiència en la matèria.
Sigueu pacients perquè a finals d’aquest mes molts de vosaltres notareu un alleugeriment del vostre interior, sentint la vostra essència que us permetrà avançar vers la nova etapa que se us presentarà.
Tot el transmès al llarg d’aquests darrers anys, ara s’està tot recol·locant perquè així sigui, sent el nostre cor qui ens guiï cap el sentit de la nostra existència.
Sentiu!, i sabreu del nou camí a prendre i avançar. No espereu, senzillament deixeu-vos emportar pel vostre cor que us dirigirà vers la manifestació de la vostra Divinitat.
La Terra s’il·lumina i la humanitat s’està seleccionant per a poder crear una nova vida, un nou ser en harmonia amb els altres sers de vida d’aquest planeta, obrint les portes perquè el Cel sigui a la Terra.
Estem arribant a la fi d’un període esperat per a molts. L’Amor es fa sentir dins de cada una de les ànimes ja despertes, per això alguns de vosaltres percebeu tot allò que no sintonitza amb l’Amor, i d’una manera molt més clara i intensa, no volent ja, formar part d’aquesta vibració.
2016, on numèricament es representat pel 9 (2+0+1+6), és la fi d’una etapa i la mestria per a molts, portant-vos allà on tants anys heu estat insistint per a aconseguir-ho.
Allò que sentíeu, a partir d’aquesta tardor, es predisposarà per a fer-se realitat.


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres. 

dilluns, 5 de setembre del 2016

Inici d'aquesta nova etapa

Hola a tots/es:

Aquí us presento l'obertura de les portes d'aquesta nova etapa, començant a donar un pas més per a viure conscientment.
La primera trobada que farem, serà aquest mes, el diumenge 25 pel matí sobre "ELS SENYALS DE LA VIDA".

Serà l'inici d'un nou període amb alguna novetat ja exposada.

Si sentiu que qualsevol de les trobades que veieu que es van proposant han de realitzar-se a la vostra població o centre, encantat estaré de ser amb tots vosaltres, enviant un e-mail a l'adreça del document adjunt.

A tots, una abraçada i benvinguts a aquesta nova etapa.


dijous, 1 de setembre del 2016

Nova trobada

A vegades, un recés fa que el teu interior pugui parlar-te i guiar-te vers una nova Llum més intensa i una claredat sobre què fer a partir d’ara en relació a algun aspecte de la teva vida.
Aquest mes d’agost m’he pres uns dies per a estar amb mi i la Llar, sols, en el silenci i la serenitat de saber que les nostres energies són UNA, procedents de la Font de la qual tots procedim. Poder estar amb la teva veritable Llar, fa que tot tu et renovis i puguis veure amb major claredat els canvis a realitzar en la teva missió a partir d’ara. Els temps estan canviant a un nivell accelerat, i es necessita un canvi d’actitud i consciència en tot aquell ser encarnat compartint aquest planeta per a una fi major.
Amb això vull dir-vos que a partir d’aquest proper mes d’octubre s’iniciarà un nou projecte, una nova trobada amb “L’ALQUIMISTA”. Així ho he anat sentint durant aquest mes d’agost, xiuxiuejant-me el meu cor amb una visió més àmplia i relacionada amb la nostra missió aquí a la Terra. Per això, vull transmetre-us el rebut a través d’ells i la consciència activada en mi per a continuar amb el meu procés, i poder-vos expressar el camí de les Llums que estan portant aquest món, sostenint l’energia i equilibrant-la per a poder anar més enllà del nostra ara actual, i enlairar les seves vibracions.

Vull anunciar-vos la primera trobada que tindrà lloc amb “EL ALQUIMISTA”: el diumenge 23 d’octubre, pel matí de 10h a les 14’15h a Cardedeu.

Si algú de vosaltres sentiu que hauria de realitzar-se a la vostra població o centre, així com per a tots aquells que ressoni en el vostre cor i vulgueu assistir o vulgueu més informació al respecte, podeu enviar un e-mail a:   emaeljordimm@gmail.com   Encantat de poder estar amb vosaltres.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.