dilluns, 29 de febrer del 2016

DE TORNADA A LA LLAR a Girona

A tota la família de Girona, entorns i de més enllà, us anuncio la realització del Seminari DE TORNADA A LA LLAR, amb una xerrada presentació del dia 11 sobre "OBRINT LES PORTES DE LA DIVINITAT".
A tots aquells que vingueu, allà ens veurem.
Una abraçada.


dijous, 25 de febrer del 2016

Transparència i Integritat



El ser encarnat va continua buscant i buscant al llarg dels confins més amagats del seu planeta per a trobar el que des del Cel s’anunciava. Alguns escoltaven en el seu interior la crida procedent del centre del seu univers. Escoltaven paraules d’altres sers proclamant la seva vinguda. Tots es mantenien a l’aguait de poder veure el primer indici conforme així seria o començava a ser.

Durant molts anys cercaren més enllà de la seva essència, sense cap resultat. Des d’uns anys cap a aquí, la proliferació de transmissions esperançadores per part de sers a la matèria, comunicadors dels de més enllà, han anat en augment. Cada vegada eren més els pregons que ja havia arribat l’hora.
Tots continuaren buscant, encara que semblava que tot anava molt lent degut a la incapacitat de discernir les paraules escoltades o sentides.

Cert és, germanes ànimes, que l’hora ja ha arribat.
Cert és, que l’anunciat ja està sent, encara que no com molts ho interpreten.
Hi ha una nova vida a la nostra Gaia, encara que no procedent dels estels.
No s’ha d’esperar perquè no hi ha res a esperar.
No s’ha de cercar, perquè no hi ha res nou que trobar, més allà de les nostres possibilitats.
Sembla com si tots estiguéssim a l’expectativa per a veure relluir al nou ser i la nova vida tan desitjada i esperada. No hi ha res a esperar, perquè allò que s’espera i busca mirant més enllà del nostre ser, ens allunya de la Terra Promesa, el Camí, la Veritat i la Vida.
Hi ha una intensa emoció en alguns que ja estan connectant amb l’Amor de la nostra existència.
Sense dependències ni esperes.
Sense possibles recolzaments perquè no saben de les limitacions.
Només es necessita el present per a estar i viure a la nova vida, sentint la teva essència i la puresa de l’Amor, la Plenitud y ........ Alguns ja estan arribant a aquest estat de recordar més enllà del físic i de l’obertura del seu cor com a guia dels seus passos i el seu camí dins del procés que cada ànima es va oferir a seguir.
No hi ha recerca. No busqueu, perquè allò que esperanceu, no prové de las altures, sinó de la immensitat del vostre interior!
No mireu als estels com esperant el manà de la vostra vida, perquè ells només són el reflex del vostre interior. Brillen sense parar perquè aquesta llum guiï els teus passos i adonar-te quina decisió prendre a cada instant. El teu xacra cardíac t’està parlant des de fa un temps fins el dia d’avui. Escolta’l! Sent el que el teu cor et xiuxiueja!
El que busques no es troba més allà de tu. Sempre s’ha trobat en el teu interior, arrecerat en un lloc segur per quan despertis i t’adonis del teu veritable ser o comencis a recordar aquell qui en veritat ets. Llavors, arribant aquest moment, allò, abraçat per la part més amorosa del teu ser, començaria a brotar com una llavor que rep el rec i la llum per a poder manifestar-se plenament i enlairar el lloc on es troba amb la seva bellesa i distinció.
Tots som com aquesta llavor, d’alguna manera adormits fins que “la pluja espiritual” goteja sobre nosaltres i comencem a notar la seva humitat, així com la calidesa del nostre ser fins a obrir, brotar el nostre cor i poder rebre la Llum Estel·lar amb tota la seva majestuositat, estirant els nostres pètals existencials i dir al món estimat i tota la humanitat:
“Aquí estic, germans! Que la meva Llum sigui la vostra! Que el meu Amor el vostre y la meva presència l’essència que habita en cadascú!”

Vosaltres sou la Font i l’aliment esperat!
Vosaltres sou la nova vida, la nova saba i el nou ser!
El que esteu sentint és l’alliberament del vell ser per a donar pas al nou ser que en veritat sou. Tot el que esteu vivint en el vostre interior amb les vivències en cadascú ha viscut d’un temps cap a aquí, és el desencrostament, la curació de la vostra ànima per a donar pas a la vostra veritable essència, la vostra Divinitat.
El que està succeint en aquests moments gloriosos del procés de Gaia i tota la humanitat que l’habita, és treure’ns la densitat del que vàrem ser per a donar pas al ser que realment som. Sé que alguns heu hagut de viure situacions doloroses, però el vostre camí ja no té perquè seguir tal com ha estat fins ara. En aquells moments no éreu vosaltres, sinó qui vareu acceptar ser segons els patrons, els condicionants del vostre passat.
Ara tot s’està recol·locant i ajustant, incloent els vostres ADN. Les vostres ànimes van donar el consentiment perquè així fos, i ara, esteu vivint el resplendor del gran renaixement anunciat pel ser encarnat. Aquest no es troba més enllà de vosaltres, sinó en el vostre interior.
Allà trobareu a qui en veritat sou.
Allà us trobareu a vosaltres mateixos.
Allà sabreu de vosaltres i el vostre potencial diví.
Allà us sentireu com a Casa.
Allà no està a fora de vosaltres, sinó en el vostre INTERIOR.
Allò que cerqueu ja ho teniu des del vostre naixement inicial.
Alimenteu-vos del que sentiu estant amb vosaltres, i tot el demés us vindrà per sí sol.
Bressoleu-vos en el vostre interior i sabreu de la vostra Divinitat. El Déu que sou us està esperant. Sempre ha estat amb vosaltres. Sempre l’heu estat albergant en el vostre interior. El cerqueu a fora, pensant que vosaltres no éreu mereixedors que ell “us escolti o intervingui en les vostres oracions”. El que no sabíeu era que a qui en veritat pregàveu o sentíeu no era a algú de fora, sinó a vosaltres mateixos, la vostra veritable essència, l’amor pur i incondicional que hi ha en vosaltres, que vosaltres sou
Estimada ànima, per a manifestar a aquell qui en veritat ets, mostra’t tal com sents.
Parla segons sents.
Obra segons sents en el teu interior. Aquest serà el camí.
Decideix segons el teu cor. Aquesta serà la decisió adequada.
L’Amor no et farà sentir malament. Sempre et donarà consol en moments d’alliberar a aquell qui no vas ser, i tot el teu ser, se sentirà protegit i recolzat per una família més enllà de la matèria.
Està en el teu interior el que cerques. Sigues Fidel a tu mateix.  Sigues Honest amb tu mateix. Sigues ÍNTEGRE!
Quan pensament, sentiment, paraula, obra i actitud avancen a l’uníson, només pots espera l’alliberament de totes les pors i possibles obstacles que fins ara has anat trobant en el camí. JA NO, ARA.
Allò que busqueu ja ha arribat, així com l’hora de manifestar-vos tal com sou. La densitat, la foscor, ja no tenen el poder sobre vosaltres. Ara us heu enfortit pel que heu viscut al llarg d’aquests anys. Ara esteu despertant i heu dit “ PROU! a qui no éreu.
El meu cor s’alegra per aquesta elevació de les ànimes de la humanitat i de les vibracions del nostre estimat planeta.
Vosaltres sou l’esperat. La vostra Integritat està trucant a la vostra porta perquè, aquell qui en veritat sou, pugui creuar el llindar de la vostra manifestació al món. La vostra vida començarà a tenir sentit, i vosaltres, com a sers en procés d’ascensió, anireu veient el motiu i el veritable sentit de la vostra existència i encarnació.

Vosaltres sou la Nova Humanitat. Vosaltres sou la Nova Terra.
Transparència i Integritat.

Que l’Amor, la Pau i la Puresa siguin sentides en cadascú de vosaltres.


dilluns, 22 de febrer del 2016

Noves trobades pel proper mes de març

Aquí us presento les noves trobades a realitzar al llarg del proper mes de març. 

Si estiguessiu interessats que alguna d'elles es realitzi en vostre centre o població, podeu enviar un e-mail a l'adreça del document adjunt que teniu a continuació. 

Gràcies. 

Desitjant el millor per a cadascú de vosaltres,......una abraçada.  



dijous, 18 de febrer del 2016

La grandesa del ser



La grandesa del ser es troba en el seu grau d’humilitat i senzillesa. Quan us trobeu amb algú d’ells, veureu que van lliurar la seva vida al servei de la humanitat i el planeta. Tenen un fi superior, per a tots nosaltres.
Cada ànima té la seva funció de missatgera i font alhora, seguint el seu procés d’ascensió.
Tots seguim aquest procés d’evolució espiritual, on anem passant de la ment al cor, del raciocini a la intuïció, del pensar al sentir.
Hi ha qui, en el seu recordar, és instruït directament per sers de la Llum que el guien, li mostren el camí de l’Amor i la Saviesa de l’existència i la Veritat.
 Aquests, són Fonts a la nostra dimensió, però no per a guiar a les ànimes, sinó per a alimentar-les en el seu procés. Són sers purs, amorosos, comprensius, ferms en les seves paraules, així com esperançadores, donant coratge i consol alhora. La seva Llum desprèn aquesta puresa celestial de recordar qui són i la seva procedència. Viuen des del cor, i es troben en el camí de tot aquell que ho necessiti. Per a reconèixer-les, haureu d’obrir el vostre cor i sabreu d’elles, en mig del vostre entorn marcat per un gran mercat d’etiquetes i presentacions. El  vostre cor discernirà la Veritat per a la vostra ànima i la procedència del vell i obsolet.
Seran Fonts en mig del camí. Allà estaran. No us vindran a buscar, sinó que sereu vosaltres que anireu a ells perquè necessitareu l’aliment que us oferirà.
Una Font Celestial la trobareu just quan la necessiteu. La seva Llum i el seu Amor us abraçaran per a trobar l’assossegament i poder sentir la Veritat del camí a seguir en el vostre procés. La Llar d’on tots procedim es mostrarà amb senzillesa i simplicitat. Seran un exemple, un mirall del vostre potencial.
Quan algú s’alimenti de les seves presències, deixen ja de tenir fam per sempre més, no necessitant buscar l’aliment per a subsistir, perquè s’adonaran que el veritable manà es troba en ells mateixos. Ja no els vindrà de gust nodrir-se de la densitat, sinó de la vibració de l’Amor en el seu estat més pur i incondicional.
El nombre de Fonts aniran a més, sent tu, el teu propi aliment per a la teva ànima i el procés de l’ascensió a seguir.
Vosaltres sou la Font del vostre camí. Algú es trobarà amb aquests sers purs, mostrant aquesta humilitat i senzillesa de servir a la Voluntat Superior en la qual tots estem immersos.
A major humilitat en el servei i senzillesa, més lliurament i predisposició perquè la Divinitat que cadascú és pugui manifestar-se a la nostra quotidianitat. Ja no seràs tu, sinó aquell qui tu ets en veritat.
Ja no cercaràs, perquè seràs portat.
Ja no et protegiràs, perquè seràs abraçat i salvaguardat de tota vibració inferior a la teva Divinitat.
Ja no pensaràs, perquè sentiràs.
Ja no t’esforçaràs, perquè atrauràs tot el que puguis arribar a necessitar en el teu procés.
Cada vegada, la humanitat anirà sabent d’ells. Alguns, començaran a destacar dins de les multituds, de la nostra estimada humanitat, creant un nou camí de puresa, simplicitat, senzillesa i humilitat; un sender que portarà a totes les ànimes vers la realització i ascensió. D’aquí a pocs anys, nous sers seran reconeguts per les seves obres, paraules i presència.
Tot i així, estimada ànima, obre el teu cor i veuràs la puresa del camí i sentiràs la veritat de la teva vida i el teu procés deixa que el teu cor et xiuxiuegi i indiqui la direcció a seguir. Ell et portarà a la teva plena manifestació divina.
Ja no necessitaràs dependència, només responsabilitat dels teus passos realitzats al llarg de a teva vida actual.


Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.  

dijous, 11 de febrer del 2016

Retrobar l'alegria de viure



Avui voldria comentar unes paraules sobre un dels missatges que he rebut de vosaltres. La pregunta que se’m deia era:

Com puc tornar a trobar la il·lusió i l’alegria de viure?

Abans que res, dir-vos que ens trobem en un període de grans canvis a les nostres vides. Les energies de la Terra van enlairant-se i això influencia a tots aquells que vivim en ella. aquestes noves vibracions, més pures i amoroses, ens porten a adonar-nos que la nostra vida no sempre és com nosaltres ens agradaria que fos i, per moments, com si tinguéssim un flash de consciència, ens donéssim compte que no estem vivint segons ens agradaria i que el fet d’haver seguit les pautes del nostre exterior, comencem a sentir una mena de resistència i ens tanquem en nosaltres, adonant-nos que no som feliços i hem perdut la il·lusió, i fins i tot, l’alegria o les ganes de viure.
Quan el ser humà s’adapta al rebut del seu exterior i aplica tot el convencionalisme establert, en relació a la manera de viure, està minvant el seu poder interior i s’adapta als altres, deixant-se anar i posant-se a mercè del que se’ns imposa o suggereix segons les tradicions, cultures, creences d’un passat molt llunyà, i sobre tot, perdent l’empoderament que cadascú té. És a dir, anul·lant-se dia a dia. Arriba un moment que un s’adona, més tard o més d’hora, d’aquest estat interior que no li crea cap benestar, tot al contrari. Aquest estat, semblant a un abatiment interior, una desgana per fer alguna cosa per la seva vida, o fins i tot, el denominat per “depressió”, només ha estat motivat per no escoltar el cor de cadascú, de no viure en acord a com un sent, o fer allò que sentim en el nostre interior. Quan ens anem reprimint o bloquejant els nostres sentiments i somnis, arribar un moment que el nostre ser ens demana una aturada, un repòs per a regenerar-nos, aclarir-nos i recuperar les forces per a arribar a ser nosaltres.  
En aquests moments on hem arribat a establir una rutina no volguda a la nostra vida, és quan encara nosaltres podem fer alguna cosa per nosaltres mateixos. Haurà arribat l’hora de donar un pas endavant, malgrat tot el nostre estat interior, i dir: Prou! per a iniciar una nova vida sent nosaltres.
Mai és tard. Sempre estem a temps i tenim a la nostra mà el fet de ressuscitar a una vida més en acord com nosaltres sentim i volem.
Tot el bo que hagis pogut pensar o sentir per a tu.....és possible. Estiguis com estiguis, com et trobis, sempre disposes de la capacitat per a superar aquesta situació i donar un pas endavant per a dir: Aquí estic jo!
Quan la nostra vida cau en pou sense il·lusió, alegria, ni cap motivació per a fer alguna cosa i obrir la porta de la felicitat a la nostra existència, és l’indici conforme la teva vida necessita un “reset”, un reajustament i una transformació a algun nivell per a començar a manifestar al veritable ser que ets, apagat i marginat a un costat sense donar-li cap oportunitat que es mostri tal com és, tal com ets. Quan més ens allunyem d’aquest ser que som, més anirem notant el desencant de la vida i el tancarem en nosaltres mateixos degut que veiem que el nostre entorn no te res a veure amb nosaltres. Haurem creat una energia tan densa que haurem quedat empresonats en ella, limitant-nos en el nostre camí i no podent veure cap on ens dirigim per a sentir l’Amor i la Felicitat en nosaltres mateixos.

No hi ha res que visquem que no puguem superar. Tota experiència suposadament adversa comporta un aprenentatge. Tota situació viscuda, aparentment hostil, té un sentit pel nostre major bé”.

Per tant, estimada ànima, siguis qui siguis, estiguis on estiguis, visquis el que visquis, la situació que estàs vivint només és un pas més vers la teva plena realització i manifestació a la vida.
Si hem creat tot un procés per a arribar a aquí, també el podem aprofitar per a crear un nou camí que seguir a partir d’ara a la nostra vida sentint-nos millor i segons el nostre cor ens guiï.
Com podem tornar a trobar la il·lusió i l’alegria de viure? Aquesta és la pregunta realitzada.
La resposta és molt curta, clara i senzilla: SIGUES TU! No tinguis por de ser tu. Per què no comences a fer coses que t’agradin a la vida? Quan fem alguna cosa que ens atrau i gaudim amb ella, el nostre ser es regenera i equilibra. Cada vegada que fem alguna cosa que ens fa crear benestar en nosaltres,...això és l’adequat. Comencem a fer allò que ens agrada allò que potser fa temps vàrem deixar de cantó i ens agradava. Torna-ho a recuperar i fes-lo!
Què estàs fent actualment que gaudeixis amb allò i t’ho passes molt bé? Què és el que t’agradaria fer i no estàs fent estant a la teva mà, podent-lo fer?
Recuperar la il·lusió i l’alegria de viure no és difícil, només és qüestió de ser nosaltres. A mesura que anem sent nosaltres, escoltant el nostre cor, el nostre interior i fent allò que sentim, anirem trobant-nos millor, i us puc assegurar que noves portes s’obriran davant vostra per a creuar-les i començar a trobar la felicitat, l’alegria, la pau i l’amor a la vostra vida.
Comença a fer coses que t’agradin, que et facin sentir bé.
Un altre dels passos que podem fer és reafirmar-nos en veu alta, perquè els nostres oïdes escoltin  “el molt que valem i podem fer-ho”. Les frases de pensament positiu poden ser una bona eina per a regar la nostra terra interior i poder mostrar, amb tota la seva bellesa, els fruits que arrecerem en el nostre interior.
Nosaltres podem transmutar qualsevol situació que estiguem vivint. Tenim el potencial per a fer-ho i les eines necessàries per a portar a terme la nostra missió en aquesta vida. Per això, hem de ser nosaltres i no tenir por al llarg del procés. Esteu sent acompanyats i protegits per tots es germans de la Llum que estan amb vosaltres animant-vos a seguir i a adonar-vos que el camí que esteu seguint fins ara, potser no és l’adequat per a la vostra ànima, i per això sentiu ara el que sentiu.
Comença a expressar en veu alta el que vos i el molt que tu vals.
Comença a fer coses que t’agradin de veritat. Això crearà una energia que alimentarà el teu esperit, la teva ànima, per a anar adquirint seguretat i fortalesa en el teu camí.
Tu pots, estimada ànima, seguir els passos del teu cor! Ell és la teva guia i la teva protecció, alhora, davant la vida perquè quan seguim la direcció correcta, tot es sincronitza i s’adapta al teu ritme. Tot flueix, i per tant, tu seràs el motor que anirà creant l’energia adequada que et permetrà sentir al veritable ser que ets, el teu potencial interior i l’AMOR de la teva veritable essència. Amb ell......tot és possible.

A tots els que podeu arribar a trobar en una situació, suposadament adversa, amb la sensació de sentir-vos atrapats en ella, us dic que no hi ha res ni ningú que pugui influenciar-vos si vosaltres no li doneu el consentiment. A l’accedir a les seves propostes, deixeu de ser vosaltres, quan el camí és el vostre no el del vostre entorn. Només vosaltres podeu donar una qualitat de vida al vostre procés.

Somriu. Reafirma’t en veu alta i fes allò que et faci sentir bé.

Que l’Amor, la Pau i la Fortalesa siguin en cadascú de vosaltres.