dijous, 30 de juliol del 2015

Des de la clariana més enlairada de la teva ànima

En la placidesa de l’abraçada de la teva essència conscient, sents la suau brisa del teu enlairament constant veient l’horitzó davant teu, i els orígens del teu ser, sentint-los en el més profund de la teva presència cristallina i amorosa, com l’aigua que flueix, clara, fresca i nítida, des dels seus inicis fins el teu present.
Veus com el sentit de la immensitat celestial es desplega davant teu i et mostra la veritable harmonia de tota existència en tu. Només sents. Només t’inunda la serenitat i la comprensió del Tot en un instant de l’ara.
Més enllà de tu es troba més de tu, la teva essència abraçant cada ser, cada vida, cada interrogant possible per a ser resposta amb el teu recordar, amb el teu sentir al llarg del teu sender.
No hi ha titubeigs quan et trobes immers en el cabdal d’aquest curs en el qual et trobes en aquesta encarnació oberta a la consciència i al donar el salt quàntic en tu, després de segles d’un passat fins el present lluminós on el despertar interior ha permès obrir les portes dels cors errants perquè els raigs de l’univers arribin al teu cor i et permetin començar a sentir la naturalesa que hi ha en tu procedent d’una Llar Celestial a la qual tots pertanyem i tornem quan ens despullem de tot sentiment de ego. És el tornar a Casa, de la qual vas marxar en el seu moment per a participar en la més Amorosa Voluntat Superior procedent d’altres dimensions del nostre firmament, en aquest planeta vetllat, guiat i estimat per les més altres esferes existencials.
Ara és l’hora de creuar aquesta porta vers la Llar i retrobar-te amb totes les ànimes germanes de la Llum i la Saviesa que sempre ha estat dins teu, actuant el teu ser, com a guardià i sabedor de la més alta consciència de la Divinitat que ets.
Ara és l’hora d’obrir les portes de la teva Divinitat i deixar fluir la teva vida per la catifa acollidora perquè la teva ànima pugui sanar-se i unir-se amb la Germanor de la Llum i més enllà del nostre món. El moment de la reunificació ha arribat.
El que puguis arribar a sentir i a percebre a partir d’ara, no ho rebutgis, perquè és part de tu, i alhora, Llum i empoderament en el teu camí. Aquell qui en veritat ets, et portarà a la manifestació del ser amorós que sempre vas ser i demana pas, a l’obrir el teu cor i permetre que la consciència que ets guiï la teva vida.
Els teus passos ja no seran els teus. Seran la intencionalitat de la teva Divinitat ves el que has vingut a fer segons la Voluntat Superior a la qual tots pertanyem.
Ha arribat l’hora perquè puguis arribar a sentir la teva veritable essència amagada entre la vestidura de les teves pors al llarg dels anys i l’acceptació dels convencionalismes socials, religiosos i culturals. Alliberar-se del no-teu, et permetrà percebre una nova vida i un nou sentit a la teva vida.
Ha arribat la teva hora perquè sentis el veritable amor en tu, i sentint-lo, alliberar-te de tot allò que necessitaves aferrar-te pel teu aprenentatge. Part d’aquest tipus d’aprenentatge, ja no té raó de ser. El teu aprenentatge pot ser a voluntat amb la teva predisposició i obertura del cor.
Sentint i sent conscient del que sents, escorçaràs el camí de la purificació i la materialització.
Hi ha alegria en mi per tots vosaltres, perquè la vostra hora, la nostra hora, per fi!, ha arribat.
Ara sí, JO SÓC, JO SÓC, JO SÓC.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.




dijous, 23 de juliol del 2015

Estimades ànimes germanes!

Estimades ànimes germanes que habiteu en els racons d’aquest estimat planeta, a totes us beneeixo y vull agrair la vostra presència en aquests moments tan crucials de l’evolució del nostre planeta i el despertar i avanç de la consciència en cadascú. Sense vosaltres, res seria del que està succeint en aquests moments tan importants per a desterrar la foscor (no-consciència) del nostre món.
Part de les entitats de baixa vibració ja han començat a deixar aquest planeta per a dirigir-se a d’altres indrets on las seves presències ajudaran als sers que habitaran allà on siguin amb les seves presència. La nostra Terra es troba en un procés on no hi ha volta enrere. La Llum que ha anat adquirint gràcies a totes vosaltres, estimades ànimes germanes, està produint un gran alliberament per a tots.
Allò que has pogut viure i semblava que la vida no us somreia, ara està donant els seus fruits. Ho vas viure. Potser vas patir, però vas continuar el teu camí fins arribar al present. Ets fort, amb un gran empoderament activat des de fa un temps. Ara és l’hora de manifestar aquell qui en veritat ets. Tots necessitem de tu. Encara que sembli que no pots, la teva presència ens ajuda a tots. Et necessitem, i encara que la teva memòria no ho recordi, així ho vàrem acordar. Encara que visquis a l’altre cantó d’on jo visc, totes estem amb tu, perquè sense tu, aquest món no tindria sentit. Ets part de tots nosaltres i el teu Amor i la teva Llum són Una amb la nostra.
Estem creant la manifestació d’una nova raça en aquest planeta, on tu i tots els que l’habitem som part d’aquesta Intencionalitat Superior ens estem unint, i quan més recordem individualment la nostra essència, més ens unirem i alliberarem els egos, les pors i les densitats de l’interior de cadascú.
Quan t’estimem, estimada ànima! Ets tan estimada per tots els teus germans, tant encarnats com tu, com de tots aquells pertanyents a la Llar d’on procedim! No estàs sola, ni mai ho has estat, i en els temps actuals, la teva presència està donant de la mà a d’altres per a obrir els ulls del cor i poder veure la Llum a la qual pertany i poder sentir l’Amor que cadascú és.
Viviu grans moments estel·lars aquí en aquest món d’una sola lluna. Pensaves que eres poca cosa o que tu sola, estimada ànima, no podies fer res? Oh, no! Precisament la teva presència està il·luminant els camins de tots aquells que t’envolten. Que no te’n recordes de les vegades que has ajudat a algú, en el sentit que sigui? Cada vegada que ho feies, obries una mica més les portes de la Consciència, sent un Far Celestial per a aquells que et necessitaven en aquell moment. El teu Amor es manifestava.
Ets tan gran i bonica, estimada ànima encarnada!
Arribarà el dia que tornaràs on nosaltres estem, i ens reconeixeràs, perquè tu ets part de nosaltres, creadora d’aquesta Llar de la qual pertanys.
Estem amb tu i la teva presència en aquests moments del procés de l’estimat planeta on us trobeu, permet enlairar la vibració de tot aquell que l’habita, incloent el propi planeta. Tots us enlaireu i la teva ànima, en el ser que habites, pot aportar el que només tu saps transmetre i oferir de la manera que ho fas. Som uns afortunats de tenir-te encarnada, estimada ànima, en aquest lloc de l’univers que et trobes on gran part dels sers que l’habiten, estan col·laborant amb vosaltres en aquests moments perquè la Intencionalitat Divina Superior, pugui portar-se a terme.
Sabies que la teva Llum, et permet avançar?
Sabies que l’Amor que hi ha en tu, que ets, t’està obrint les portes del teu camí?
Estima, sent aquest Amor en tu i deixa que et porti més enllà del teu present per a sentir aquell qui en veritat ets, la teva veritable naturalesa, la teva prístina essència divina: DÉU en tu, manifestant-se ara i aquí.


Sé, perquè m’ho heu fet arribar, que alguns de vosaltres trobeu a faltar les nostres paraules quan alguna setmana no hi ha publicació. A vegades hi ha aspectes, segons la Divinitat en mi, que necessiten la meva presència i el meu total lliurament a ells. Deixo que ella em guiï i em porti allà on la meva essència em necessiti.
Vivim moments importants de gran eclosió amorosa, i potser, no sempre pugui transmetre-us unes paraules. La meva presència és requerida, cada vegada més, en aspectes del meu entorn que necessiten tot el meu lliurament i el meu Amor; tot i així, cadascú de vosaltres esteu en el meu cor i el meu Amor està en cadascú de vosaltres.
Estem units, i cada vegada més, ens estem apropant i unint.

Gràcies a cada una de vosaltres, estimades ànimes germanes per la vostra presència, on les vostres paraules emanades de la vostra essència vers el meu ser permeten que pugui arribar a tots aquells que la Voluntat Superior em designa.

A tots, gràcies.  

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.



dissabte, 18 de juliol del 2015

GRÀCIES!

Vull donar les gràcies a tots els que em saludeu des de diferents indrets del nostre estimat planeta i pels bons desitjos vers el meu ser, així como de les paraules emanades del vostre cor, obrint-lo i expressant allò que sentiu. Només així podem apropar-nos i unir-nos sabent que no estem sols i que la vida, a través vostre, de cadascú, ens vetlla.


Des del meu cor, GRÀCIES! GRÀCIES! GRÀCIES!,  i que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.


dijous, 9 de juliol del 2015

Alegria i emoció pels nous temps


Sento una gran alegria en mi, al poder veure i sentir a realització d’ànimes que, en el seu moment, varen decidir endinsar-se a ells mateixos. El que van trobar va fer que s’aposentessin pilars ferms pel seu nou caminar. Aquests fonaments han donat llum i realització a les seves vides.
Veig sers que són estimats per altres ànimes, o per alguna en concret, després d’insatisfaccions de relació. Sembla que tot torni al seu cabdal. La normalitat espiritual consisteix en sentir l’amor, ser estimat, veure realitzat els teus somnis i adonar-te com les oportunitats no paren de venir-te degut a la teva atracció.
El nostre iman interior comença a atraure tot alò que sintonitza amb la nostra essència amorosa. No hi ha res com sentir l’amor en tu i veure’l reflectit en tot el que a la teva vida succeeix! Quina grandiositat i generositat!
Quan les ànimes canvies, la nostra vibració s’enlaira, i quan així és, llavors tot és possible.
Això estic veient i sentint al saber de qui en el seu moment van donar els primers passos ferms vers el seu veritable ser. A partir d’aquell dia, tot va fluir i el nostre interior va començar a sentir la integritat i el benestar innat del nostre ser.
No hi ha canvi impossible quan l’Amor voluntari decideix intervenir. Els miracles apareixen i es mantenen a prop de tu constantment. Tu et converteixes en obrador d’aquests miracles a la teva vida, perquè prens la consciència necessària per a atraure el tipus de vibració que desitgis a la teva vida. La teva vida és vibració. Les teves vivències i situacions que experimentes contenen una vibració. Quan sintonitzeu, ho atraus.
Així es com obtenim totes les benediccions, del tipus que siguin a la nostra vida. No hi ha suposades calamitats ni desgràcies. Tot és manà per a la nostra ànima. Les seves presències t’ajuden a donar el gran canvi esperat per l’Univers perquè et converteixis en una ànima conscient com a part integrant de la Llar que ets. Quan la nostra consciència s’enlaira, la nostra vida s’enlaira. Quan ens enlairem, tot, llavors, és possible. Tot èxit, realització, manifestació i obtenció que ens fa sentir bé, seran mostres conforme tot és possible.
En les darreres setmanes estic veient en el meu entorn, sers amorosos, plens de llum que veig que les seves vides comencen a mostrar-se tal com els seus cors respectius senten. Això m’alegra. Em fa sentir bé, més feliç encara, perquè veig que les seves divinitats estan trucant a les seves portes, i en alguns, comencen a manifestar-se a través d’ells. Quanta emoció al veure’ls i sentir els seus interiors! Em fa vessar d’amor, perquè veig que en una part del seu procés, jo m’he trobar present a les seves vides. No hi ha major satisfacció que saber que la teva missió i el que portes a terme té el seu sentit i pots veure els resultats!
A tots ells, els agraeixo que hagin decidit, en els seus moments, donar passos per a arribar a ells. El camí encara continua, i en l’esglaó on ara es troben poden començar a veure la vida des d’una visió més objectiva i més enllà del present, en gran part d’ells. Comencen a veure quin camí estan seguint i es reafirma quina és la direcció que senten que han de seguir. Tot flueix. Tot és i està sent.
Sento una gran emoció, alegria i Amor en mi al veure que la meva presència és part de tots vosaltres i l’univers, i que tots, som Un dins del sentit pel qual hem encarnat una i una altra vegada. Al final ha valgut la pena “esperar” tant de temps per a saber que ens estem unint i un complementa a l’altre, sempre i quan obrim el nostre cor. Quan així és, la vida pren un altre sentit, i la nostra, va obrint les portes de la nostra realització i èxit en ella, sent el major de tots, l’arribar a SER UN MATEIX.
Miro al meu entorn més proper i veig la transmutació de la vida que existia fins ara, en una altra plena d’harmonia, respecte, comprensió i amor.
Gràcies per ser, estar en aquests moments d’aquests temps.
Gràcies per tot, per tots i per mi. Gràcies.
Que l’Amor i la Pau us acompanyin aneu on aneu.

Des del meu cor, a tots una abraçada,...i GRÀCIES! novament.  

dijous, 2 de juliol del 2015

El major secret existent

Una vegada, una ànima d’aparença jove, es va endinsar sota el cel puntejat, lliure de tot núvol, i allà, va expressar en veu alta:
-         Quin és el major secret que no aconsegueixo trobar encara?
En mig del silenci i sota les llums del mantell superior, com si procedís del no res, es va escoltar:
-         El major secret està en tu, que encara que no hagis pogut veure’l, sempre ha estat.
-         En mi? – va dir aquella ànima d’aparença jove. No sento meu el meu entorn ni el que em succeeix. Cóm pots dir que el major secret està en mi, quan sempre és el meu entorn qui altera la meva pau i assossegament?
-         El que en el teu interior està, procedeix de la teva naturalesa. La teva veritable essència no altera la teva ànima. Quan la planta té aigua per a absorbir a través de les seves arrels, aquesta creix i dóna els seus fruits. Si no segueixi el seu procés, no és la planta, la seva naturalesa la que li priva créixer, sinó el seu instint d’absorbir l’aigua del seu entorn. El seu interior està preparat per a seguir el seu procés, sent aquest entorn, a vegades, qui la priva d’obtenir el seu veritable aliment.
-         Per què llavors estic en l’ambient que em trobo?
-         Perquè les teves arrels aprenguin a cercar més enllà del proper. Quan més profundament vagin, més possibilitats hi ha que trobin el seu aliment. Una vegada l’aconsegueixen, ja mai més tornaran a inquietar-se, perquè l’important no és visible a la seva presència. Així succeeix amb la teva ànima. Cerca l’aliment del teu camí, però no profunditza en el seu interior que és on es troba la teva voluntat per a arribar a tu, a la teva veritable essència, el major secret que habita en tu. Tu ets el major secret i aliment per a tots, incloent-hi.
-         Per això, tot el que visc, és per què no trobo aquell qui sóc?
-         Així és – li respongué la veu. Escolta la teva veu interior i fes que el xiuxiuejat sigui portat a terme. Quan aprenguis a seguir el teu interior, trobaràs en el camí, el tresors que tant busques.
-         Podries dir-me quin és>?
-         Quan es troba, la lucidesa et permetrà adonar-te que et trobes davant d’ell. No hi ha una sola porta per a dirigir-te a ell. Escolta el teu cor.

L’ànima d’aparença jove es va quedar uns instants en silenci. Després d’una llarga pausa, la veu va dir de nou:
-         Bé! Has trobat les dues primeres passes: el silenci i la quietud. Després va continuà: no hi ha secrets per a l’ànima, només el desconcert del teu passat que no et permet arribar a qui ets. Allibera’t d’ell i arribaràs a tu.
De sobte, creuant el cel d’esquerra a dreta, l’ànima va veure una llum fugaç desaparèixer més enllà de la seva presència. Com si se li hagués permès una rebel·lació, va expressar:
-         I si vaig al meu interior, quin paper tenen els que m’envolten?
-         L’aprendre a ser tu envoltat de desavinences i diferències. Aprendre a seguir el teu camí encara que els altres portin el seu. Ells necessiten del teu per a continuar el seu, i tu necessites les seves maneres de ser per a arribar a tu.
-         Ah! – va dir aquella ànima. Ara ho entenc! Ara si que ho entenc!

Va fer un sospir, un somrís i després de donar un cop d’ull al mantell celestial, es va dirigir vers la seva llar, sabedora del contingut rebut.

El major secret es troba en tu, per a tu, on només amb la teva voluntat i disposició. És en tu on es troba la bellesa de la teva vida i la teva existència.


Que l’Amor i la Pau abracin el vostre ser.