dilluns, 29 de juny del 2015

Aquest estiu 2015



Sovint aprofitem l’estiu per a “descansar i prendre’ns unes vacances”, sense adonar-nos que per més que canviem el ritme que hem portat durant la resta de l’any, el procés de la nostra ànima continua.
Per a aquest fi, fins i tot a l’estiu el nostre ser necessita alimentar-se per a continuar amb el recordar de qui som i l’evolució de la nostra ànima.
Hi ha qui no surt a l’estranger ni s’allunya de la seva llar habitual. Per les circumstàncies que siguin el nostre interior ens està trucant contínuament a la nostra porta per a donar nous passos i poder arribar a nosaltres mateixos, a aquell qui som i sentir la plenitud del nostre ser.
Aquesta estació (estiu) ens permet tenir, potser, més temps per a nosaltres, i per això, pot ser un bon moment per a dedicar-te’l a tu mateix. Per aquest motiu, de juliol a setembre, Elvira ha obert les portes del seu nou espai, i part de les activtats i trobades programades que tinc previstes, las faré en aquest “24h. per a l’ànima”. Estarem, junt amb altres ànimes, a la vostra disposició amb els tallers, Seminaris, sessions individuals i cursos per a tot aquell que vulgui continuar el seu camí vers la seva veritable essència.
El camí no tanca per vacances”, i és per a mi, un plaer poder col·laborar en aquest nou projecte emanat del seu cor.
Són instants per a sentir la nostra veritable naturalesa.
La meva col·laboració comença aquest primer cap de setmana, 4 i 5 de juliol, realitzant el Seminari SENTIR! per a tots aquells que vulgueu obrir el vostre cor, potser una mica més, i començar a Sentir la vostra veritable essència.
Durant el mes d’agost i setembre hi haurà nous encontres, que ja aniré anunciant, com a part de la meva aportació en el Centre “Amigos, Despertar y Evolución”, que s’inaugura pel juliol, de la nostra estimada Elvira López del Prado.

Us recordo, també, que el proper dia 11 de juliol, dissabte a les 18h, hi haurà la darrera trobada de MEDITARIA a Cardedeu.

Allà ens veurem a tots els qui assistiu.
Aprofitem el nostre Sol central per a activar la nostra Llum interior!


Una abraçada. 


dijous, 25 de juny del 2015

La llucidesa de la Divinitat

Segueixo el meu procés en el silenci quotidià de la meva presència davant lo racional.
Quan porto a terme la meva missió, parlo com sento, i sento la puresa dels sentiments més àlgids procedents de la divinitat en mi. El meu ser deixa de ser jo per a donar pas a aquell qui en veritat sóc.
Després retorno novament a la meva llar terrenal i sento el distanciament d’aquells que m’envolten. Sento el seu amor, el seu respecte i el seu recolzament vers el meu ser, però les paraules no tenen sentit davant d’ells. La meva presència els anima, els dóna coratge i, sobre tot, tranquil·litat, sabent que estic amb ells. Sóc El gran desconegut estimat.
Sento la meva màxima manifestació de saber que allò que estic sentint no surt del meu ser físic, sinó de la meva essència procedent de la Llar. Jo Sóc part de la Llar, d’on procedim, i la Llar, amb tots els meus germans de la Llum, són part de mi. Sento les seves presències junt amb mi, el seu amor i les seves energies a cada racó del meu interior. Tot el meu ser s’uneix amb ells, creant una plena i absoluta Unicitat, i alhora, amb tot.
Quan sents la puresa de l’Amor en tu,....... (Pausa), ho sento, a vegades em costa expressar la plenitud del que sento.
Quan sents la puresa de l’Amor en tu, deixes de ser tu per a ser energia subtil de més alta vibració que existeix com a base de tot l’univers i creat al llarg de tot el firmament. Aquesta sensació t’allibera de tot el que no ets tu però que portes a la teva conciencia racional, ralentitzant-te en el teu camí encara que els teus anhels siguin arribar allà on sents.
Conec a Déu. Sent a Déu en mi, i aquest sentir em permet arribar a ser Un amb ell i sentir la seva essència, la meva essència en el sentit més ampli que podeu arribar a imaginar-vos.  Més enllà dels estats de pau interior, calma i assossegament, hi ha un sender més profund que us pot portar a l’essència del vostre ser. Sentir aquests estats anomenats us permetran obrir les portes per a endinsar-vos més enllà d’aquests primers passos. Hi ha tant d’Amor esperant-vos! Vosaltres sou aquest Amor amb els braços oberts per a rebre-us a vosaltres mateixos! Endinseu-vos a qui sou! Recordeu qui sou! Sentiu qui sou! El sender del recordar sempre ha estat davant vostre. Avança per ell i deixa’t portar pels esdeveniments que la vida t’ofereix, sentint en tot moment, passi el que passi, que t’estàs dirigint vers el teu major bé, vers el major benestar interior que t’hagis pogut mai imaginar. Bé, doncs l’imaginat encara queda per sota del que realment és, perquè el que desitgem està basat des del raciocini i segons el que hem viscut fins ara i ens han inculcat des del nostre exterior. Estimat ser, el nostre interior és molt més amorós i generós vers a tu del que pots arribar a pensar.
Quan t’endinses i et deixes bressolar per la Voluntat Superior en tu, llavors veuràs com les portes es van obrint sense necessitat d’obrir-les, perquè elles mateixes es posaran davant teu i s’obriran amb només la teva intencionalitat. El que sentiràs no serà d’aquest món que ara vius, perquè sentiràs l’enlairament de la teva ànima i tot el teu ser vers els més enlairats desitjos amorosos més enllà de la teva imaginació. Quan no vulguis controlar el teu procés, llavors, és quan més t’enlairaràs. Quan avancem controlant el nostre avanç, tot és lent i la nostra preocupació es centra en la nostra ment. Quan ens deixem anar pel procés, llavors, és quan podem anar més enllà del previst inicialment, segons la nostra ment. Al no haver ment en aquest deixar-se anar i tenint la certesa en tot moment que esteu en el camí adequat, llavors, el vostre cor començarà a obrir-se i a sentir la plenitud i la majestuositat de la presència de Déu en vosaltres. O ment a cor, aquest és la decisió que heu de prendre degut al vostre lliure albir. 
Quan decidiu la ment, les vostres limitacions adquirides, el vostre passat, ralentitza el que la vostra voluntat vol. Vosaltres sou la nau que es deixa emportar per les inclemències del temps. El vostre camí es basa en el control, les pors i les influències externes que us poden fer alterar el rumb de la vostra vida.
Quan decidiu el cor, no sou vosaltres qui dirigeix la vostra vida, sinó que és la vostra divinitat qui la guia, protegeix i realitza. Vosaltres sou l’essència que regula el temps perquè tot sigui plàcid i hi hagi aigües tranquil·les. Hi ha una brúixola ben clara en el vostre interior: el camí de l’Amor. No hi ha temor, només placidesa, deixant-te portar pel que el teu cor et guia. Tot sembla accelerar-se i la teva qualitat de vida veus com va millorant cada vegada més.
No tan sols es necessari saber de Déu, del teu Jo Superior, de l’Energía Universal, d’Alà, o del nom que li vulgueu dir, sinó de SENTIR-LO. Quan sentiu, llavors obriu la porta vers la vostra manifestació divina.
Sentir a Déu en vosaltres és entendre el sentit de l’existència, el no immutar-se davant els esdeveniments i sentir la compassió i misericòrdia del que els vostres ulls poden veure i els vostres oïdes escoltar. És sentir la Unicitat amb tot l’existent i tota una sèrie de sentiments d’alta vibració en vosaltres, alguns d’ells tan subtils que es barregen amb els que ja coneixem.
Sent la grandesa del teu ser en la humilitat i senzillesa de la teva vida! Et dones compte de la simplicitat del creat i la nostra capacitat de crear harmonia i assossegament en cada cor que ens envolta! Aquesta Divinitat que ets, alliberarà les ànimes dels teus germans encarnats, senzillament sent tu, estimada ànima.
Les meves paraules pretenen mostrar el camí i el que un sent quan deixa que la seva divinitat es manifesti a través d’ell, però puc dir-vos que només són un intent de mostrar-vos la magnitud de la intensitat de l’Amor i la Plenitud que podeu arribar a sentir.
Només vosaltres podreu arribar a aquell qui sou. Tots som l’essència que unifica, sana, alegra, dóna assossegament i et fa sentir l’Amor més enllà del conegut.
El meu Amor està amb tots vosaltres, germans. A vegades deixo d’escriure perquè m’adono que l’únic camí per a arribar a entendre el que us escric, és SENTINT, obrint el vostre cor. Llavors entendreu el llegit.
Les meus paraules no sé si deixaran algun dia d’escriure’s, perquè el que es podia arribar a dir en paraules, ja s’ha dit. Al llarg dels meus anys, us he anat mostrant certa llum per a saber del camí vers a un mateix. Ara, en aquests moments, ja no és tant llegir, sinó que cadascú posi la seva part per a arribar a ell. Ha arribat l’hora de deixar de seguir a d’altres per a seguir-se a un mateix escoltant el seu cor. Aquesta serà la vostra veritable guia a partir d’ara. Ara el camí és vostre. Sou vosaltres qui l’heu de seguir. Al fer-ho, també us haig de dir que no esteu sols. El meu Amor estarà amb tots vosaltres, així com els vostres germans de la Llum que sempre amb vosaltres han estat, i a partir d’ara, és el moment de comptar amb ells. Us ajudaran. No esteu sols i mai ho heu estat. Obriu el vostre cor i els sentireu.
Només des del cor podreu saber amb exactitud de DÉU, del Déu que sou.
Aquests són els temps d’obrir les portes de vosaltres mateixos de bat a bat. Totalment, perquè tot el bo que la vida us té preparat pugui arribar a vosaltres. Sabeu què? Tot és bo, perquè tot el que viviu conté l’Amor pel vostre major bé. Sou uns afortunats per viure el que viviu, per viure els temps actuals, degut que su els creadors d’una nova vida, una nova humanitat i un estimat planeta on tots els que en ells ens trobem puguem viure en harmonia, pau, respecte i AMOR.


Gràcies per ser i estar.


Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.





dilluns, 22 de juny del 2015

Trobades pel mes de juliol

A continuació us presento les activitats previstes per aquest proper mes de juliol.
Aquells que estigueu interesats en alguna d'elles, podeu enviar un email a l'adreça que consta en el full de sota.

Encara que sigui estiu, el camí continua, on el nostre procés ens truca a la porta per a obrir pas a la nostra realització i a la connexió amb aquell qui en veritat som.

A tots, una forta abraçada i que el nostre sol, en aquesta estació que ens trobem, purifiqui el vostre ser i pugui sentir l'Amor i la Pau dins vostre.

A reveure!


dijous, 18 de juny del 2015

Un nou oasi


Aviat, la nostra estimada Elvira obrirà un nou espai per a endinsar-nos en el nostre interior, estar amb nosaltres mateixos i poder arribar a sentir la nostra veritable naturalesa, i a tots aquells que es trobin en un punt de recerca, poder trobar el recolzament per a arribar a ells mateixos.
Un oasi de confraternització, llum i cor.
Em vaig alegrar quan vaig rebre una trucada de l’ànima d’Elvira López del Prado perquè col·laborés en el seu projecte emanat del més profund del seu cor. Una guia que la portaria a deixar el que va ser el seu present fins llavors, i obrir-se a allò que realment havia vingut a fer. La visió que va tenir ara va ser més nítida, clara i intensa.
Aquest estiu, aquesta llum solar obrirà unes noves portes per a les ànimes en el seu procés d’ascensió. “De tot una mica”, però tot el que es realitzarà ressonarà amb aquella qui ella és. Sent així, només podem agrair aquesta decisió i esperar el millor pel major bé de tots.
Un nou espai de Llum s’està creant a Sabadell, sent la presència d’aquesta Voluntat Superior, la nostra estimada Elvira amb tota la seva comitiva angelical xiuxiuejant-li als seus oïdes. Ella, atenta, va començar aquest projecte des de la més profunda fidelitat vers ella mateixa i el que sentia.

Gràcies per ser i estar. Serà per a mi un plaer poder col·laborar amb la teva divinitat.

Aquí us deixo amb el primer mes de juliol,  les primeres activitats en aquest nou espai de Sabadell d’”Amigos, Despertar y Evolución”.
Per a tots aquells que vulgueu més informació o reservar ja les places de la vostra assistència a algun dels esdeveniments que es faran, podeu enviar un mail a despertaryevolucion@hotmail.com  o enviar un whatsapp al 671874591 (Elvira).

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.  



dijous, 11 de juny del 2015

Amb Àliga Blanca

Deixa’t emportar pel vol. Planeja i gaudeix del vol que estàs fent. Res més has de fer, només deixar-te emportar pel planejar del teu vol que t’està portant més enllà del teu present. Allò pel qual has estat instruït i encarnat s’està portant a terme. Et sent estrany perquè potser veus que planeges, però no entens exactament què està passant en el teu present. Gaudeix d’aquests instants, i res has de fer degut que estàs sent portat vers el Sentit pel qual vas encarnar i haver pres el vol que ara et trobes. Res facis. Escolta només el teu cor que et mostrarà la veritat d’aquests moments i et parlarà cap a on vas, com dels batecs d’ales que hauràs de fer en els seus moments. Escolta el teu cor, perquè veuràs la Llum del teu present. Llavors veuràs amb claredat, també, més enllà del teu ara.
El Cel t’acompanya i tots aquells que en ell habitem amb tu estem. Continua dedicant-te emportar pel que sents, perquè allò que sents és part del teu sentit en aquest planeta on ara ets. No hi ha un voler, sinó un deixar-se anar per l’acompanyament de la Gran Voluntat. El teu cor et parlarà clar i alt on les veus que surtin d’ell seran les guies del teu gran vol que ara estàs fent. Quan més et deixis emportar, sabent aquell qui ets, abans deixaràs enrere els dubtes i tota inquietud pel que estàs experimentant.
No temis, estimada ànima que vols emprendre el gran vol que vas acordar. Aquí on ets, deixa que el teu cor et guiï i no hi ha moments que estiguis sol. Tota la Família estem amb tu. (Pausa). T’estàs enlairant pel Gran Vol que sents en el teu ser. (Pausa). Nosaltres estem amb tu.

Metakuye Oyasin.


dijous, 4 de juny del 2015

Allunyant-se la foscor

Veig la Llum davant meu.
Em sento atret per ella  i com si diferents sers m’animessin a dirigir-me i endinsar-me en ella.
-         Ves amb el cos que ara tens. Creu-la amb ell – sembla com si em diguéssim.
M’apropo a ella, sentint l’energia de la seva irradiació.
La creuo i mentre ho faig, el meu cos va sentint un gran amor, un gran alliberament de tot el meu ser.
En ella em sento envoltat de sers de Llum. Em són familiars, amb un gran amor vers el meu ser. És com si em trobés amb la meva veritable Família existencial.
-         Endavant – em diuen perquè continuï avançant per aquesta Llum. 
Escolto una mena de melodia celestial dient: “Jo Sóc, Jo Sóc, Jo Sóc”.

El sentit en ella no pertany a una llum física. És l’essència de la nostra naturalesa.
-         La vostra Llum allunya la foscor que ha anat envoltant el vostre espai terrenal. Ja no poden mantenir les seves vibracions amb vosaltres. Estan perdent tota la força que fins ara tenien. La Llum els allunya vers altres racons del vostre univers, i part d’ella (la foscor), han donat el salt a altres universos amb una vibració més propera a les seves. (Pausa). El vostre planeta és un planeta en Ascensió, un planeta que està pujant el cim de la il·luminació, enlairant a les ànimes que l’habiten. només la Llum es mantindrà i crearà un nou món i una nova relació entre tots els habitants existents i el seu entorn. 

Sento cada paraula en el més profund del meu ser, sabent que així és i serà.
Els meus ulls s’humitegen per l’alegria que em produeix el poder sentir tot el que he sentit fins ara en mig d’aquesta Llum.
-         La Família està amb tu, estimada ànima germana – em responen, finalitzant aquesta trobada tal com ha estat fins ara.
-         Gràcies – acabo dient.