dijous, 30 d’abril del 2015

El retorn

Una mateixa ànima, en nou ocasions al llarg de la història del procés del nostre estimat planeta, va girà la clau per a obrir el sender del recordar, el sentir i la unicitat. La seva darrera encarnació va ser amb el nom de Jashua (Jesús), anunciant el seu retorn, en temps futurs. Aquests, són el nostre ara.
Els ulls humans van cercar en els exteriors del seu ser i en la forma, intentant trobar a qui cadascú esperava. Es van centrar en la matèria del seu entorn i res vàrem trobar, només alguns gests i actes que confirmaven que l’esperat es trobava entre ells, però no arribant a saber d’ell.
Durant segles i segles van creure que algú aliè a ells mateixes arribaria al seu món i establiria l’ordre i la pau tan anhelada. En cap moment podien imaginar-se la procedència d’aquell anunciat per a portar l’estabilitat a les ànimes d’aquest planeta.
Hi ha qui continua llegint el mateix llibre on consta la vinguda de l’esperat. Continuen cercant i cercant fins on els seus ulls físics poden divisar. Però, exactament, què estan buscant? A qui o què esperen?
L’anunciat ja és present!
No és algú aliè a un mateix. El que el món i la humanitat han estat esperant durant segles, ha estat la manifestació de la teva ànima i la divinitat que hi ha en tu. Ets tu l’esperada, estimada ànima! El desitjat no s’ha trobat a la forma, sinó en l’essència d’aquell qui som. És el recordar de l’essència individual, de la nostra naturalesa el que ha permès, fins ara, arribar fins on hem arribat, havent molts que ja han reconegut “l’esperat” i vivint des de la seva veritable essència.
L’esperat ets tu, estimada ànima. No busquis més enllà del teu interior, perquè no hi ha font que pugui alimentar la teva ànima de manera que ho pot fer l’amor en tu. Sent l’Amor a cada recó del teu interior i deixa que la placidesa de la saviesa i l’assossegament bressolin el teu ser diví esperant poder manifestar-se a través teu!
Ja no cerqueu,....SENTIU!
Deixeu de buscar perquè el desitjat sou vosaltres mateixos per a vosaltres mateixos. No espereu res des del vostre “a fora”, perquè el que necessiteu es troba en el vostre interior. Aquell qui la humanitat espera des de fa segles, ets TU! No segueixis  cap creença establerta, cap llibre dogmàtic ni ritualístic, perquè el camí a seguir ja està traçat en el teu cor. Escolta’l i sent-lo!
No busqueu en el desert del vostre exterior, perquè l’acordat es troba en el vostre interior. Ell us alimentarà i us guiarà vers la vostra terra promesa i tan esperada.
Reposa en els llençols de la quietud i el silenci per a poder vibrar amb la presència divina en tu. No és alguna cosa aliena a tu que es troba en tu en aquests moments. Estimada ànima, el que pots arribar a sentir és la teva veritable essència, la divinitat que sempre has estat, començant ara a recordar la Llum que et i sempre has arrecerat en les teves entranyes.
És el despertar del nou ser l’esperat. Ets tu sense la somnolència de temps passats. És el teu despertar vers el recordar i endinsar-te en el camí d’aquell qui tu ets. Per fi deixes la forma per a endinsar-te en el fons! Ets essència, no matèria. Aquesta és el vehicle pel qual aquell qui ets pugui manifestar-se i complir amb l’acordat abans del teu naixement
Deixa de buscar amb els teus ulls físics. Hi ha enormes comportes que s’estan obrint en el teu interior esperant ser creuades per a arribar a la font inicial d’on procedeixes. 
L’esperat ha retornat.
Aquell qui tot esperen ets TU.

Benvinguda estimada ànima. Ets honrada per tots nosaltres per a permetre ser aquella que ets al servei de qui tots procedim i som: Déu.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.


dilluns, 27 d’abril del 2015

Trobades pel mes de maig


Hola!

Aquí us presento totes les trobades i activitats previstes pel mes de maig.
El proper mes m'alegra comunicar-vos, a tota la família de Múrcia i entorns, que estaré a Elx els dies 22 i 23 de maig. Espero aviat, poder-vos donar més informació al respecte.

A tots, una abraçada.


dijous, 23 d’abril del 2015

Deixant l'humà


Hi ha cert revolt en el vostre interior.
Aviat serà la fi del desconcert de les vostres ànimes.
No teniu una comprensió sobre el que està succeint, moltes de vosaltres, estimades ànimes encarnades, en canvi, noteu un remolí interior que no concorda amb el que heu adquirit en el vostre aprenentatge fins el present.
Sentiments intensos i sensacions profundes no volgudes, ha fet presència, i encara per a molts, es manifesten, i per moments, incapaces de superar-les o no recordant el vostre potencial per a alliberar-vos de la inquietud i el desconcert d’aquests temps.
És cert que l’alliberament del vostre passat s’ha intensificat des del mes de març i aquest mes d’abril. No us adoneu que la vostra llar interior s’està transformant en una morada de Llum, Amor i Assossegament? Aquesta és la transformació que s’està produint dins de cadascú de vosaltres, estimades ànimes despertes.
No hi ha una inquietud perquè sí.
No hi ha un suposat malestar conscient sense un sentit superior.
Res del que sentiu té a veure amb la vostra terrenalitat. Ja no. Cada vegada us esteu allunyant més d’ella per a donar pas al bell ser que sou i al potencial de la seva manifestació. Per això, la petita morada s’està ampliant en una llar àmplia, assoleiada i amb vistes a la Veritat que sou i d’on procediu.
El desconcert viscut us permet avançar.
Poseu la vostra atenció en els vostres somnis i ideals.
Poseu la vostra atenció en tot allò que en algun moment heu sentit en el vostre cor. Ell us guia i us portarà allà on ara s’està construint la preciosa casa de la vostra nova estància. Una nova vida us empeny a un canvi interior amb una major vibració perquè cadascuna de vosaltres, estimades ànimes, pugueu tocar el cel del vostre interior.
Aquest és el pas del present que esteu donant.
Aquest és el moviment que sentiu dins vostre.
Que no recordes que ho vas expressar amb totes les teves forces en el seu moment? Oh, sí, estimada ànima! La teva voluntat va ser escoltada i ara és el moment de la seva representació davant teu.
Deixa’t emportar i sent en tu aquell qui ets. Aquesta serà la força que et permetrà arribar allà on vas somniar. Aviat, segons cadascú de vosaltres, aquest somni deixarà de ser-ho per a transformar-se en Realitat.
Manteniu-vos en el vostre centre, sentint aquell qui sou.
L’Amor de la vostra essència us donarà comprensió, força, coratge, acceptació i enteniment.
Ha arribat la teva hora. Deixa que la nova casa finalitzi per a poder sentir la majestuositat de la teva essència.

La teva presència és dirigida vers el renaixement de l’avatar que ets.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.


dijous, 16 d’abril del 2015

La porta està oberta

A vosaltres, estimades ànimes, que us dirigiu vers els designis de la vostra ànima segons l’acordat en un altre present. Ara i aquell són Un, perquè els temps que viviu pertanyen al no temps del vostre procés.
Enlaireu el vostre ser per a il·luminar el camí de la Voluntat Superior. tots us trobeu en ell, bressolant la vostra essència per a aconseguir i donar sentit a allò que cadascú de vosaltres, estimades ànimes, vàreu accedir a encarnar per a un “Bé Major”.
Sou molts els que ara sentiu l’estranyesa d’adaptar-se a aquell qui sou. Res succeeix que no estigui previst, i després de regar la terra fèrtil del vostre sender, els brots dels vostres fruits estan demanant pas per a manifestar-vos segons la vostra essència, Una amb l’Univers i la Font d’on totes procediu.
Ara sentiu com no ho heu fet fins ara, molts de vosaltres. Heu obert els vostres cors per a sentir la vostra naturalesa i poder er ús del vostre potencial com a divinitat que sou.
La porta de la manifestació (en vosaltres) està oberta. No dubteu d’ella perquè ha estat la vostra ànima qui l’ha creada i l’ha atreta, perquè ara, pugueu creuar-la i sentir la plenitud de qui sou.

Creueu-la! No temeu.


Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres. 

dijous, 9 d’abril del 2015

El temps de dir adéu

Deixar enrere és avançar en el camí vers a tu.
Mirar el present i el que sents en el teu interior et permetrà crear la direcció a seguir des del teu ara.
Sentir el flux del canvi i deixant-te balancejar per ell, sentiràs la confortabilitat de la Llar i la sensació conforme el que va ser, no va ser segons tu, sinó les necessitats de la teva ànima per a arribar a l’ara actual.
Acomiadar aquell qui vas ser des de l’amor de la teva essència et permetrà rebre i sentir aquell qui en veritat ets. Un nou ser està trucant a la teva porta per a mostrar-se al món i poder, així, portar a terme el que has vingut a fer.
El procés del teu camí escurça els temps de la consecució, perquè el teu ser, enlairat per les noves energies en tu, i la teva voluntat, materialitzaran la Voluntat Divina en el teu ser. Obra’t per a donar-li acolliment i allotjament, perquè res som sense la nostra essència amorosa, només vehicle per a portar la nostra ànima al més alt del nostre enlairament.

Sent, obra’t i accepta perquè lo volgut es troba en el lliurament del teu ser i la teva vida a les mans de la teva essència més enlairada: l’Amor. Déu. 

dijous, 2 d’abril del 2015

El vol esperat

No pot haver vol esperat sense les ales adequades. Sent. Sent. Sent. Deixa que la quietud eixampli el teu camí i aparti els possibles obstacles que en ell puguin haver. (Pausa). El teu present està realitzant el què has vingut a fer. El pas a donar necessita que tot flueixi i sigui segons la Voluntat Superior. Tot el que s’esdevingui en el teu procés sense temps, rega la terra fèrtil on creixeran les teves noves arrels segons el teu nou ser. Tota la teva situació està sincronitzada amb la Voluntat d’aquell qui ets. Estant en tu sents la seva presència. Ell et portarà a deixar el teu present per a enlairar el vol tan esperat. Aviat donaràs passos vers la teva nova llar encarnada. Sentiràs el buit en tu i la seva veu ressonant amb claredat en el teu interior, en cada una de les teves cèl·lules, animant-te a bategar les teves noves ales, ja en tu, que t’enlairaran fins els més alts corrents de vent de la teva divinitat per a portar-te allà on la teva ànima va acordà.