diumenge, 28 de desembre del 2014

Activitats pel mes de gener

A continuació us anuncio les properes trobades de cara el mes de gener:


-         MEDITARIA a Les Franqueses (Granollers):  Tots els dimecres, a partir del dia 7, just després de les festes, iniciem un nou grup de MEDITARIA en el Centre SOL. Els interessats, bé per les inscripcions o més informació podeu trucar a Asunción (625540399).

-         MEDITARIA en dissabte per la tarda. Com sempre, continuarà sent els segons dissabtes de cada mes. La propera trobada serà el 10 de gener. Per a més informació o confirmació d’assistència, escriure un e-mail a emaeljordimm@gmail.com

-           Seminari SENTIR!: El cap de setmana 24/25 de gener. Pel gener es farà la primera part, i a finals de febrer, principi de març, la segona part. Per a inscripcions i informació, veure el document adjunt.  


Si estiguéssiu interessats que els cursos, tallers o el Seminari es realitzin a la vostra població, centre o associació, podeu enviar un e-mail a la direcció emaeljordimm@gmail.com 




A tots, una abraçada. 


dijous, 25 de desembre del 2014

Des del bressol de l'assossegament

El suau llanguiment de l’harmonia interior no té obstacles ni reptes a superar. No hi ha murs ni situacions que puguin alterar aquest estat innat del ser. Al sentir la crida assossegada de la teva essència, fa que t’alliberis a ella per a ser gronxat per la gràcia divina de la teva majestuositat.
El flux que t’envolta, abraça i encoratja et fa sentir la fortalesa en tu, la capacitat de sentir l’absolut control, sense cap esforç en aquest sentit. La plena pau interior et porta a ser observador del procés, fent-te entendre cada pas, decorat i escena que puguis arribar a veure o sentir.
Des de la presència com observador divises el camí més enllà del present i perceps l’evolució del ser segons el seu procedir actual. Entens aquest “ara”, adonant-te de la perfecció que hi ha a cada acte i espontaneïtat que un pot arribar a tenir. No hi ha major satisfacció que poder veure l’evolució de l’existència espiritual i el Tot en cadascú.
Veus. Sents. Sents. Sents. Veus. Sents i sents. Veus i sents en el grau més àlgid de la nostra capacitat d’estimar.
L’odre i l’assossegament interior són part de la nostra naturalesa. Tornem a ella amb acceleritat, sense forçar ni accelerar, per la nostra part mental, cap pas realitzat. Sentim, som. Sent, accelerem el procés.
Des dels hangars de la nostra ànima disposada a mostrar la seva plena llibertat, la Terra es conjura amb l’Univers per a ser Un i poder enlairar cada ànima desperta, desplegant les consciències per a enlairar el vol.
El vòrtex de l’ascensió es va mostrant davant nostre per a poder pujar-nos a ell i enlairar-nos cap el més alt de la nostra voluntat, guiada per la divinitat que dins de cadascú hi ha.
No hi ha major bellesa que obrir el cor i sentir la perfecció de l’existent.
No hi ha major plenitud i èxtasi espiritual que saber del sentit de la nostra existència.
La nostra propera parada ja ens espera.
La calidesa de la terra on plantarem les nostres arrels més profundes està donant els seus brots per a recollir, a la teva arribada, els fruits desitjats. Deixa’t emportar, estimada ànima, per l’alè de la Llar! Deixa’t portar per la candidesa i familiaritat de les trobades del teu camí actual. El que vius, ressona en el teu interior, perquè així va ser acordat per la Font i tu. Tornes a recordar aquell qui ets.
El sentit calmat amb la teva harmonia interior, fa que aturis el temps i puguis adonar-te que només el present existeix i té sentit. Només ets. Un aurèola de pau, llum i serenitat t’envolten i arreceren cada racó de la teva matèria cel·lular, enlairant la vibració del teu ser, i irradiant el resplendor de la teva presència.
 És en aquest estat que entens el concepte de la infinita de l’univers. Sents la teva infinitat, el teu univers interior. Sents la magnitud de la teva essència.
Sent, arribes. Sent, t’empoderes. Sent, saps.
Quan arribes, sents la teva fortalesa, capacitat de creació i coratge i la saviesa emergeix de tu com un sortidor d’aigües cristal·lines i pures.
Tu et converteixes en aquesta Font Major en mig del teu entorn, alimentant els sers que t’envolten.
Perceps la melodia del silenci i l’emoció de poder-lo sentir.  
Hi ha tant per sentir, com únic camí de la saviesa celestial en nosaltres!
L’estat interior del nostre ser que ens recorda aquell qui som, es deu al lliurament incondicional de la nostra ànima i tot el nostre ser, no a unes pautes externes, sinó a la guia i voluntat emanada del nostre cor. És llavors, on els xiuxiueigs més enllà del nostre present arriben al nostre interior i la Veritat es manifesta en nosaltres.
Nosaltres som la Veritat. La nostra essència és la Veritat Universal en cadascú. Nosaltres som part d’aquest flux d’aigües tranquil·les, seguint el seu curs a la matèria.
 Esperem a la riba fins a divisar la nostra nau, ja en camí per a recollir aquell en qui ens convertirem, sent ja, la divinitat guiant-nos.
La remor de les aigües ens anuncien nous temps pel nostre ser, on el que va ser, ja no serà. Els somnis començaran a prendre forma dins del nostre procés de ja no demanar, controlar ni imposar a la vida allò que les nostres pors del passat val voler imposar-nos Ja no!

Aquieta’t i deixa’t portar pel que sents i pel buit interior que aquests instants poden proporcionar-te. Alegra’t per sentir i per permetre que el silenci t’obri les portes de la teva bellesa i el teu veritable ser.

No hi ha major plenitud que sentir la teva Divinitat habitant en tu.

Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.


diumenge, 21 de desembre del 2014

Feliç naixement i any nou

Us desitjo un feliç salt quàntic i un any nou a la vostra existència on el vostre cor serà la guia dels vostres passos vers la plenitud del vostre ser.

Sou sers amb una gran força interior quan sentiu aquell qui sou.

Obriu-vos i sentiu l’energia de l’Amor per a obrir el camí dels vostres passos i arribar a manifestar la Divinitat que cadascú és. Amb nosaltres, amb la nostra Divinitat, tot és possible.


Des del meu cor, a tots una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en cadascuna de les vostres ànimes.

Gràcies a tots per estar en aquests moments àlgids de l’evolució del nostre estimat planeta.

Gràcies. 


dijous, 18 de desembre del 2014

Dirigint-nos al nostre lloc i Ser

Sento un agraïment immens per tot el que se’m dóna i se’m permet aconseguir. Sento alguna cosa diferent en mi, com si m’estigués allunyant de tot academicisme establert al transmetre i portar a terme el que sento i vull fer. Sóc Jo. No té res a veure a com ho feia. L’energia és diferent, més amorosa, més pura. Jo no sóc el mateix.
Des del punt on he arribat, m’adono de les diferents maneres i papers que pot tenir cadascú al transmetre uns coneixements o missatges. M’adono de les diferències en el moment d’obrar i dir, entre ànimes que estan dedicant la seva vida als altres, a mostrar-los que ells no són ells. Diferents energies transmeten, a vegades, el mateix missatge. Cadascú té la destinació adequada, no per a tots, però sí per a una part dels qui estan cercant o s’han endinsat en el camí. Tots són respectables. Uns més purs que d’altres, a nivell energètic, però el seu grau vibracional els permet arribar a un tipus d’energia de la humanitat que els pot donar una mà. No a major vibració, tots han d’entendre i acceptar el que es transmet. Diferents paraules, actituds, temes, aspectes i energia. Cada moment del camí es pot necessitar una energia diferent per a donar-nos un cop de mà. Les energies iguals o semblants, s’atrauen. No tots poden entendre i acceptar una energia de més alta vibració a la d’un. S’ha d’estar predisposat i preparat perquè així sigui. Ha d’estar en el seu camí que en aquesta vida actual així sigui. El nostre Pla Diví individual facilitarà l’apropament i l’acceptació d’unes energies a les nostres vides, incloent en elles, uns coneixements i saviesa adequades a les que podem necessitar. Quan el deixeble estar preparat, li arriba el seu mestre. No tots el mateix, sinó l’adequat perquè se l’accepti i el deixeble s’obri per a rebre i acceptar allò que se li està donant i transmetent. Cada ànima necessita l’afinitat, una ressonància per a obrir-se a qui la vida li ofereix segons el grau de vibració que està irradiant fins ara.
Em sento diferent. Sento les meves energies vibrar diferent, a com ho feien mesos o setmanes enrere. Ha estat com pujar uns nous esglaons en el meu procés enlairant el meu ser i la meva ànima, i des d’aquí estant, poder veure més del què veia i adonar-me de més fets, més situacions i sentiments als que he estat sabent i vivint fins ara. Un grau de consciència superior, i una percepció de les noves energies, de la nova etapa que ja he començat a entrar.
Tinc la sensació com si, cada vegada més, em deixés emportar por una barca d’aigües tranquil·les i pausades. El flux em porta, des d’una serenitat profunda interior, a uns ports on poder manifestar més en acord a com ara vibro i sóc, allò que sento i vull fer.
Hi ha pau en mi, en el meu interior, una immensa calma que em bressola i em permet veure i sentir més de com ho he fet fins ara.
S’estan creant canals de connexió amb el meu ser per a la creació de noves oportunitats a partir d’ara. A finals de l’any 2014 serà el sentir d’allò que fins ara era anunciat, començar-se a materialitzar i a sentir, d’una manera més notable, el ser que som. El nostre interior ens farà saber dels grans canvis que les ànimes estem vivint en el procés individual de cadascuna d’elles.
Tinc la sensació d’estar estirar en un matalàs de piscina sobre les aigües que es troben en un profund pou, i aquestes em van empenyen a ritme ràpid cap amunt. Em sento enlairar i enlairar, veient una llum cada vegada més gran, intensa i lluminosa. Quant més m’enlairo, més alegria i emoció sento dins meu, i alhora, més serenitat i naturalitat accepto cada instant de la meva ascensió. No tinc temps per a pensar en el present, perquè quan ho vull fer, aquest ja ha passat i em trobo en aquest, per tant, senzillament sento el moviment ascendent en mi i continuo escoltant allò que el meu cor i el meu interior em diu. Fent-ho, he anat notant l’acceleració del meu procés vers allò que sento.
Hi ha un gran agraïment en tot el meu ser, en cada una de les meves cèl·lules, fent-me sentir i vibrar sentint-me immensament beneït, recolzat, nodrit, protegit i estimat.
Ens estem dirigint vers els darrers dies d’aquest any ple de brotaments i començar a recollir algun que altre fruit, diferent als que estàvem recollint fins ara. Ha hagut una gran neteja pels sers desperts i predisposats a donar nous passos en el seu camí. L’ascensió és en tots, però no tots han volgut ara, seguir el flux del nostre enlairament segons les noves energies ens permeten.
Alguns ja em recollit mostres d’aquests fruits, i durant els tres propers anys, aniran a més fins a col·locar a cadascú en el seu lloc. Fins ara ha estat donar passos per a trobar-lo, transmetent un tipus de coneixements en llocs concrets. Tot ha tingut una finalitat per a definir, encara més, el camí, el sentit de servei de cadascú. En els propers tres anys, la força del despertar sacsejarà el món on vivim. Canvis importants i radicals succeiran de cara a la convivència, i el retorn a la Unitat i Respecte de les ànimes encarnades que l’habitem. Els interessos aniran deixant lloc a un bé major, per apropar a la humanitat entre ella i valorar més les persones que la dualitat que pot existir encara.
En aquest període molta densitat s’alliberarà del nostre planeta perquè l’amor, i la divinitat individual pugui ser manifestada en decisions, del que ara anomenen polítiques, econòmiques i del benestar humà.  Seran tres anys de canvis profunds des de l’interior del ser que farà que el món que fins fa poc ha anat imperant, es vagi allunyant més del sentit pel qual estem encarnats. El cor ens parlarà molt més alt i clar que fins ara.
Confieu! Deixeu que el vostre cor us parli, i no temeu portar a terme allò que sentiu. Aquest serà el camí pel major bé de tots. Allò que el cor us dicta o us digui, està en ressonància i unit a tots els cors dels sers encarnats.
Fins ara, ha hagut un procés, aparentment lent, però tot s’està accelerant. Ja no podem anar poc a poc. Ja no se’ns permet. Estem sent empès vers un fort canvi energètic en nosaltres. El nostre ADN s’està reestructurant per a poder manifestar la divinitat que cadascú és.  No podem frenar el procés. Ha arribat l’hora d’adaptar-nos o quedarem desfasats d’aquest món, havent de continuar el nostre camí en un altre lloc al nostre planeta. Aquest està destinat, perquè ànimes despertes han ajudat a treure la somnolència espiritual dels seus habitants. S’han plantat llavors on els seus fruits no permeten cap pas enrere.
Sentim el que sentim per aquest canvi interior, aquest canvi vibracional en cada ser per arribar a ell.
Iniciarem un nou any de moltes alegries per una gran part de vosaltres. Si viviu des del cor, us adonareu que el que viureu procedeix de l’amor i us alliberarà de la densitat que hom pugui arribar a tenir encara. Portes noves s’obriran, i no només per a uns triats, sinó per a tot aquell que s’obri i accepti les energies que ens acompanyen en aquests temps.
Els grans canvis provindran del vostre interior. Aquests canviaran el vostre entorn, la vostra vida externa. Serà el vostre interior qui us mantindrà ferms i aposentats en el vostre camí i la materialització d’allò pel qual vàreu néixer.
Un nou període per a una nova raça en aquest estimat planeta. Una raça on es basarà en el lliure albir des del seu cor, i la manifestació de la comprensió i l’amor vers aquest món i els seus germans de la humanitat.
Un nou camí d’acabar de desfer els vells patrons que fins ara han regit la nostra direcció a seguir.
No hi ha res millor que viure despert en aquest món creat des de la il·lusió de la dualitat! Aquesta es va esvaint per a veure clar la llum interior de cada ser amb el cor obert i conscient, il·luminant els seus passos per arribar al moment de trobar-se davant un gran resplendor amorós i lliurar-se a ell: la nostra Divinitat manifestada i Una amb la Divinitat Universal, creadora de tota Vida i existència.
En el 2015,.....continua la passarel·la posada, però no per temps il·limitat.
Creua-la! Vine! No estaràs sola, estimada ànima. Nosaltres estarem amb tu en tot moment.


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres. 

dijous, 11 de desembre del 2014

La Força de la teva Presencia

El sentit de la teva existència apareix ara només sent. Ser tu mateix. Sentir aquell qui ets. Decidir i parlar segons sents. No hem de pensar per a mostrar la puresa d’un mateix, només sentir i irradiar.
Prístina manifestació d’un mateix dóna de la mà al cor obert per a arribar i comprendre a tota ànima que es trobi al nostre costat i poder-la ajudar, sense intencionalitat de la nostra part, només sent. Només sent un mateix!
La teva presència és la font que alimenta a tots els que t’envolten. No són necessàries les paraules quan aprenem a sentir en el nostre interior tot allò que s’arrecera com a part de la nostra veritable naturalesa. Quanta plenitud! Quan d’Amor! Quant assossegament i força alhora, per a enlairar-nos i abraçar l’inestable per a harmonitzar-lo! Només amb la teva presència allò o aquell que ha vingut a tu pot ser estabilitzat. Quan l’ànima ja està preparada pel present, llavors només necessita sentir i tot é més directe, fàcil i alquímic. Tot és, sense necessitat de rebre, digerir i comprendre. Quan se sent, se sap, es transmuta i s’harmonitza a l’instant.
Quanta força irradiada pel teu ser, estimada ànima! Només necessitem la teva presència connectada amb la teva Font. Aquesta connexió irradia la llum i l’amor pel teu entorn, el planeta i tota la humanitat. Només sent! Només sent consciència i sentiment! Potser pensaves que els sentiments tenien només una funció d’alliberament  d’energia bloquejada en el teu interior? Potser pensaves que els sentiments et permetien expressar el teu interior per estar en desacord amb el teu exterior o plorar per a adonar-te de la tendresa i la bellesa que els teus sentis podien captar? Oh no, estimada ànima! Aquestes expressions són les etiquetes que la no-consciència ha argumentat. Els teus sentiments et permetran arribar a tu i transmutar la teva vida quan ets conscient de la força dels teus sentiments, aquestes sensacions internes que no sempre podeu controlar.
En el nostre estimat món no es canvies les coses a través del moviment físic, sinó a través de l’energia que irradieu. La vostra energia és el pilar del nou món que comença, ja, a agafar forma i direcció concretes. És la vostra presència discreta la que abraça la densitat i l’enlaira per a obrir algun cor tancat i poder sentir el tresor del teu interior.
Quan sentim la força que ens dóna vida i ens empeny a seguir en el nostre camí, acceptant e procés en el qual ens trobem i les suposades adversitats desapareixen del nostre pas, llavors, llavors és que estarem sentint l’Amor en nosaltres i el començarem a integrar en el nostre ser. Només l’Amor dóna claredat i respostes als nostres dubtes, preguntes i sortida a moments d’obstrucció.
Presència beneïda per la mà de la Divinitat que hi ha en tu!
Ets l’essència celestial vessant el teu estat interior en el cabdal de la teva vida actual. Ets consciència despertant en aquest brollador on tots ens bressolem i ens permet arribar a nosaltres i mostrar la radiant i amorosa plenitud del nostre ser.
En això consisteix la Felicitat a la nostra vida, en fluir, acceptar i sentir aquell qui ets
La teva presència Jo Sóc! (Sé tu!) balancejarà entre els seus braços el dolor d’un passat per a alliberar-lo de continuar vivint en un món d’il·lusió allunyat de la nostra essència. Quan les nanes celestials adormen la nostra inquietud, els somnis apareixen davant nostre, fent-se realitat. Els teus sentiments són realitat! Els teus sentiments creen la realitat i et mostren el camí a seguir a través del teu present!
Quan sents l’Amor en tu, tot és possible, fins i tot, el món somniat des del teu interior. No hi ha balles ni murs que limitin la teva capacitat de creació quan sents a consciència.
Aquesta és la teva Força, estimada ànima. El poder a voluntat de crear des del teu interior el camí que sents des del teu cor per a arribar a tu i a la realització del que vas venir a fer en aquest estimat món amb la seva dimensió de matèria. La teva presència pot enlaira-la, pel que la vibració d’una tercera dimensió, enlairar-la a la cinquena, estant encarnat.
Aquesta és la Força de la teva presència, estimat ser, que amb la teva intencionalitat estàs obrint pas per a arribar a la divinitat que ets. Sents un impuls que et fa seguir en aquest camí que ara et trobes tot és sentir, i és aquest sentir el que et permetrà aconseguir allò que vols i fer que els que t’envoltin, també ho puguin aconseguir.
La teva realització, el teu èxit es basa en la teva capacitat de sentir Amor en tu i sentir la consciència del teu interior irradiar-se en forma de llum, capacitat de transmutació i d’Amor arribant a tots els necessitats, sense actuar perquè així sigui. Només sent!
Sí, ànima encarnada, aquesta és la teva Força, el teu Poder per a saber de la Unicitat amb tot i tots, i el que representa aquesta connexió amb tots els que ens envolten i habiten aquest planeta. Tots estem interrelacionats i connectats i són les nostres energies les que permetran que tots ens enlairem o continuem cadascú al nostre aire, el nostre ritme, deixant que les diferències vibracionals es mantinguin i posin més distància entre elles per a no poder estabilitzar les polaritats.
Comences a adonar-te ara, del per què de la importància de la teva Presència? No necessites parlar ni fer-te veure, perquè el que arribarà als altres seran les teves energies, i seran aquestes es que pugui atraure el que està lluny i fer conèixer l’ignorat. Aquesta és la importància de la teva presència amb nosaltres. Per això et necessitem, perquè amb la teva manera de ser, amb la teva vibració, tots ens beneficiem. Veus ara cóm de fàcil és sembrar l’adequat i regar amb l’Amor del teu ser? Només necessitem que tu siguis tu! Només necessitem de la teva presència perquè tot puguem encaixar en la Gran Voluntat Divina!
Ets Llum en el seu procés de màxima intensitat i irradiació.
Ets Amor en el flux universal vers la seva majestuositat vessada sobre cada ser en aquest planeta.
Ets Presència en procés d’il·luminació i enlairament per a ressaltar la Divinitat Universal que hi ha en tu i concloure el propòsit pel qual vas venir aquí a la Terra.
Gràcies per ser i estar. 
Només sent, nosaltres podrem manifestar al veritable ser que som i fer que allò que és distant, el disgregat, comenci a unir-se novament i començar a mostrar la lluminositat de la intenció Superior al permetre que les nostres ànimes experimentin la matèria. Aquesta només és el vehicle, no la intenció ni l’objectiu de la nostra estància en aquesta dimensió. Necessitàvem un vehicle i dins d’ell, una guia, un GPS espiritual que ens porti a la finalitat de la nostra encarnació.
Sentint-nos arribarem a la nostra plenitud i a materialitzar la Intencionalitat Divina Universal.
Sent! Sent aquell qui ets! Sent l’Amor en tu, i sabràs de la teva essència!
Els sentiments són part d’aquest procés, i una guia del nostre estat interior per a connectar amb nosaltres mateixos i adonar-nos si estem en el camí o fora d’ell.
Comences a veure, ara, per què només amb la teva presència ja és suficient?
 
Vibra. Vibra el més alt possible, i deixa que la Divinitat faci la seva part.
Ets vehicle, canal del més bonic que s’ha pogut crear: la teva essència. Tu!
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tu, estimada ànima.
 

dijous, 4 de desembre del 2014

Dels Arxius Akàsics



Com si estigués en una gran sala plena de llibres en immensos prestatges, em dirigeixo sense pensar a un dels llocs d’aquesta “gran Biblioteca” que són els arxius akàsics.
De sobte se m’apropa un ser amb una forta energia i em pregunta què busco, què vull consultar.
 Un llibre per a transmetre alguna de les seves paraules. El que tu vulguis – li dic sentint la seva forta energia, i conforme no tots poden llegir aquells llibres quan vulguin.
Llavors, després d’uns instants de contacte energètic de la seva energia amb la meva per a ell rebre la meva informació vibracional, em diu:
-         Si necessites alguna cosa m’ho dius – tenint jo la sensació conforme puc triar qualsevol llibre d’aquella gran Biblioteca.
Tinc la sensació de ser acceptat i recolzat, no tan sols per aquell ser, sinó pels qui regeixen aquell espai. (Pausa). És immens. Allà es troba tota la informació de l’existència, on cadascú de nosaltres té el seu lloc, la seva història i el seu procés viscut fins ara, incloent el camí a seguir a partir del nostre present. Tota la saviesa existencial es troba en aquest lloc.
Em dirigeixo vers uns prestatges i veig llibres molt antics. Cadascú d’ells pertany a un ser encarnat o no encarnat. Tots es troben allà.
Continuo sentint la forta presència del ser que se m’apropa a l’entrar on ara em trobo, però alhora, em sento segur i acceptat, recolzat.
Vaig caminant veient la quantitat de llibres, d’informació que allà hi ha. Es respira sacralitat i protecció. Estan ben resguardats de qualsevol energia que no sigui l’adequada pel seu manteniment i protecció. No tots poden consultar el que aquests llibres contenen. Hi ha sers però no encarnats. Semblen lluminosos o translúcids. Sers com guardians d’aquest lloc, revisen constantment l’energia que habita aquesta biblioteca akàsica.   
 Vaig caminant pels llargs corredors de tota la història haguda i per haver. Finalment, veig un gruixut llibre vell que posa el meu nom. És el meu llibre, la meva existència, posat en perfecte ordre segons els paràmetres d’ordenació i seguiment.
-         Puc agafar-lo? – li pregunto a qui m’assessora.
-         Espera! Primer fes el que has vingut a fer.
Em dirigeixo a uns prestatges on es troben les directrius de la nostra existència (els humans). Veig un llibre que fa temps ja vaig consultar i transmetre algunes de les seves paraules: “El llibre de tornada a Casa”. És un llibre, però com si fos un apèndix d’un Contingut Major. Tots els que es troben en aquests prestatges tenen a veure amb la nostra existència, amb la presència e història dels sers que ara estem encarnats en aquests moments.
Vaig a agafar-lo i el Ser Assessor em somriu, donant conformitat a la meva tria. Fullejant a l’atzar en diferents pàgines del mateix, vaig llegint fragments del seu contingut:

1.       La il·lusió que l’humà pot arribar a viure, pertany a un estat de no consciència que el portarà a un despertar per a desfer aquesta il·lusió i activar la consciència de la realitat.

2.      No hi ha deutes pendents en el camí, només la llum que et guia per a arribar a tu mateix. És en la llum que l’evolució arriba a la connexió del ser amb la seva pròpia essència. El que pot arribar-se a conèixer com a deutes pendents (karma), només són les germinacions del vostre amor per a poder regar la nova llavor i sentir la pau i la plenitud de la vostra existència en aquells moments. Una vegada l’ànima senti l’harmonia de la seva essència, els deutes deixaran pas a l’alquímia del potencial del propi ser.

3.      La fi que pugui anunciar-se només és el principi  de lo nou a l’interior de cada ser. Allò que sentin enlairarà els seus esperits i unificaran les seves presències amb la Font de la qual procediran. Els encarnats tindran diferents etapes, fins a la seva plena vibració espiritual, sents els canvis més importants aquells que procedeixin del seu interior, de l’acceptació de les seves existències i el reconeixement incondicional de l’Amor que són. No hi haurà darrers finals, degut que la Voluntat Superior no té fi. Cada finalització comportarà nous graus d’acceptació i consciència fins arribar a l’eteri. Dins de la no-matèria, la disposició del ser vers un servei d’enlairament d’altres nivells de vibració inferior, farà que la seva dedicació sigui absoluta, sentint una major Unicitat amb tot l’existent en el seu univers.

4.      No hi haurà gènere a les seves existències innates. El que coneixeran com a masculí i femení seran les dues parts del ser que hauran de complementar-se i acceptar-se en un mateix. Aquestes dues parts a nivell de matèria, seran vehicles per l’apropament del ser vers sí mateix. Totes les variacions al respecte es manifestaran perquè el ser pugui arribar a connectar amb la seva veritable naturalesa. En el seu estat pristi res existeix que pugui crear limitacions, per tant, no hi haurà dualitat en un mateix quan estigui connectat amb si mateix. El masculí i femení seran dos aspectes en un mateix per a arribar a la plenitud del ser. Quan ho aconsegueixi, tot ell brillarà i il·luminarà a totes les ànimes que l’envoltin. Serà l’equilibri de l’univers allà on sigui. Serà Font de l’Univers.

5.      Malgrat les diferents tendències d’interpretació que es realitzaran en el planeta dels encarnats de lliure albir, només existirà la Veritat, la pura Intencionalitat Amorosa per la qual va ser creada. Només l’Amor regirà el camí a seguir. Les elucubracions que es realitzaran, es basaran en una ment racional que endarreriran el camí d’aquell qui vulgui conservar el que denominarà com a Veritat. Aquesta es trobarà en el silenci de consciència d’un mateix, i es mostrarà en la presència de la humilitat i respecte que alguns sers manifestaran. No imposaran ni convenceran, només es manifestaran i deixaran al lliure albir de cadascú que decideixi si vol veure la Veritat en les seves presències o no.

6.      El que activarà el procés dels sers encarnats serà l’Amor. Serà l’únic camí a seguir. Molts es perdran pel camí vers ell, a l’obsessionar-se per lo superficial del sender. El veritable Amor serà la manifestació d’un mateix allà on es trobi. Al final, el planeta de la humanitat mostrarà el seu resplendor, havent disminuït la seva població en els sers seguidors de la seva Llum interior. No hi haurà grans mestres, només sers conscients que, des de la seva divinitat enlairaran les existències de tots aquells que l’envoltaran. Així cadascú dels habitants d’aquest planeta encarnat. L’Amor serà la plena manifestació de la divinitat que seran.

7.      Les desigualtats que es podran crear seran les limitacions interiors de cada ànima. No hi haurà desigualtats des de l’ànima, sinó des de les ments racionals dels seus habitants. Quan aprenguin a fer ser servir les seves ments, la racionalitat deixarà de manifestar-se, i les seves ments, es convertiran en recolzament per a les seves realitzacions i harmonitzacions. Deixaran els seus raciocinis per a deixar que les seves vides no siguin guiades pels seus passats. Quan aprenguin a adonar-se del valor dels seus presents i la importància de les seves presències en ells, llavors les desigualtats començaran a desaparèixer, ressaltant l’amor exaltant l’amor en cada desigualtat fins a fer-la Una amb la Intencionalitat Superior, enlairant als sers que es trobin en aquest camí. Les densitats desapareixeran perquè el sentit de les seves existències hauran trobat el camí vers la Unicitat.

8.      No és important el que faran els sers des de la seva humanitat, sinó des de la seva intencionalitat segons sentin des de la seva veritable naturalesa. La força del seu sentir obrirà els camins, enlairant el seu planeta i a tots els que l’habitin. Cadascú serà la Força per l’altre. Cadascú serà el camí de l’altre. Quan vegin que així és, cadascú individualment començarà a deixar qui és segons el seu bagatge, per a manifestar al veritable ser que és segons la seva naturalesa. L’humà deixarà lloc a lo diví, i serà des de lo diví que atrauran la Llum en ells i aproparà l’univers a les seves vides; llavors, el procés de les seves existències avançarà des del sentiment, i no des del raciocini.

Sento i veig la presència assessora del meu ser, alhora que també m’adono que m’envolten molts més sers de Llum en relació al principi. Tots ells semblen somriure’m. Torno a mirar el llibre que tinc entre les meves mans, fixant-me en unes línees de la pàgina dreta que tinc davant meu. Llegeixo:

9.      Al final, quan trobin el sentit de les seves vides s’adonaran que aquest sentit eren ells mateixos, i tot el que hauran viscut fins aquell moment, haurà depès d’ells mateixos segons el seu lliure albir. Aquest els va ser donat per a arribar a ells mateixos i ajudar a l’univers, a d’altres formes de vida, on aquest lliure albir no existeix. Al final, els sers que evolucionaran s’adonaran que tota la seva existència ha estat basada en l’Amor, i que tot el que hauran viscut haurà estat regit per l’Amor, perquè només existeix l’Amor a l’Univers. Quan el ser humà desperti i accepti aquest Amor en ells, deixaran la seva humanitat per a donar el pas vers la seva divinitat serà en ella on podran comunicar-se amb d’altres sers més enllà del seu planeta i univers. Serà en ella on podran crear un nou sentit a les seves vides encarnades i transmutar a densitat en Amor, enlairant la vibració del seu planeta i sentir la plenitud de qui són.

Veig que van envoltant-me, cada vegada, més sers de Llum, sentint les seves presències en mi i un gran Amor més intens i pur en tot el meu ser. Veig en les seves “expressions”, com si m’animessin a continuar una mica més amb el llibre.
Jo, vaig passant les pàgines d’una manera aleatòria, fins a sentir un impuls d’aturar-me. Vaig cap a la part final del llibre, quedant poques pàgines per a la seva finalització, que llegeixo:

10.  Una vegada aconseguida la funció per la qual van encarnar, tornaran a la llar d’on procedeixen. Des d’allà, ajudaran a d’altres sers, no tots encarnat, a enlairar les seves consciències, vibracions o altres tipus d’energies que arribaran a necessitar perquè la Voluntat Superior de tota la Creació sigui realitzada per a exaltar l’energia de l’Amor. Serà des d’aquest Amor que els sers encarnats estan i estaran Units amb tota freqüència d’alta vibració, allunyant i transmutant tota foscor existent per a donar pas a un univers il·luminat i irradien aquesta freqüència vibracional d’una octava superior a tots els universos creats. La Unicitat serà més forta i intensa.

-         I nosaltres estarem amb tots vosaltres – em transmeten els que allà es són amb mi. Continuen dient-me: ves a la darrera pàgina i llegeix la última línea.

Paso totes les fulles fins arribar a la darrera. M’adono que em trobo en una pàgina numerada, com totes, que conté moltes xifres. Dirigeixo els meus ulls fins on m’han dit i llegeixo:

11.   El viscut haurà estat per pròpia voluntat. Mai van estar sols.

De sobte em venen ganes de plorar de l’emoció i l’alegria del llegit. Miro als meus acompanyant i em somriuen.
Sento el seu Amor en mi, i el meu propi Amor Un amb el seu. Sento aquesta Unicitat anomenada en aquest llibre que tinc a les meves mans. El tanco i el torno a posar en el seu lloc.
Tot està en perfecte ordre. Tot és harmonia aquí on sóc. Sento que és part de mi i ells em confirmen que tota aquesta informació, tota la que habita en aquesta “gran biblioteca” es troba en mi, en el meu interior, podent anar a ella quan ho cregui convenient.
-         Gràcies per permetre’m poder arribar fins aquí fullejar novament la nostra existència. Gràcies!
-         Quan arribes a tu, les portes se t’obren perquè només l’Amor que sou us permetrà arribar a la saviesa i plenitud de la vostra existència – em comenten.
-         Gràcies! – dic novament, sabent que cada vegada es van obrint més, les portes de bat a bat.

Faig un respiració profunda i sento el seu Amor en el meu interior, i el meu, com a part del seu. Sento com si fos part d’ells i ells de mi.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.