dijous, 27 de novembre del 2014

Amb el Pare sobre el tresor més ben guardat


       -   Està bé, Pare. Explica-m’ho tot.
-         Tot és Amor, fill. Tot el que existeix conté el meu Amor. Aquest és el secret més ben guardat, segons paraules vostres, al llarg de la vostra existència. Sempre he estat amb vosaltres. Ha hagut de passar el temps fins al vostre present per a començar-vos a adonar que així està sent. Cada vegada sou més els que sabeu de l’essència de l’amor. L’amor, a la vostra dimensió, no és com l’accepteu i l’interpreteu. No és amor, segons la meva Voluntat. Allò que denomineu amor és un avís que sou molt més d’aquell que s’identifica amb tot el que viviu.
-         ...
-         Només existeix l’Amor, fill. Aquell qui el sent, entén les meves paraules . La meva presència es coneix, però no se sent. Cada vegada sou més els que em sentiu i us adoneu del veritable sentit del que anomeneu Amor.
-         ...
-         No és el mateix conèixer-lo que sentir-lo. Quan el sentiu us adoneu del veritable sentit i existència de la seva presència a les vostres vides al llarg del vostre procés. A mi em sentireu, no em coneixereu. Coneixent-me no arribareu a mi. Sentint-me em feu part vostre, però no perquè vinc de “fora vostre”, sinó perquè sóc part de vosaltres. Jo Sóc cadascú de vosaltres. Jo Sóc tu, i tu ets Jo. (Pausa). Sentint l’Amor en vosaltres, sabeu de la saviesa de l’univers i del lloc on procediu, perquè aquest, es troba dins vostre.
-         Tot és Amor. I llavors, perquè costa tant a sentir-lo en cadascú? – pregunto.
-         Perquè les energies amb les quals heu vibrat no us deixaven arribar a ell.
-         I per què no hem vibrat més alt?
-         Per què tot té el seu moment. La Voluntat del Pare s’havia de portar a terme.
-         I així està sent?
-         Sí, fill. Al final, l’Amor està sent sentit en els vostres cors. Heu après a obrir-lo, i aquells que ho heu fet, em sentiu. (Pausa). Quan els que us trobeu en aquest procés que viviu us adoneu que tot és Amor i des de l’Amor construireu la vostra Voluntat, Una amb la meva, llavors la vostra Consciència haurà enlairat el vostre planeta i la Voluntat del Pare haurà estat portada a terme.
-         Només existeix l’Amor – em dic en veu alta, sentint el majestuositat del què això representa. Tot està abraçat per la teva Voluntat, perquè, quan així sigui, el ser humà haurà passat vers la seva divinitat, cap a tu, Pare. (Pausa). Som Amor, i només l’Amor pot crear i fer sentir la immensitat que cada ser és.
Torno a adonar-me que no hi ha paraules per a descriure la placidesa celestial en un mateix. Si hagués de trobar alguna, aquesta seria Déu-en-tu o Amor Diví. Déu, Amor, dos sons que contenen tota l’energia de la Creació en un mateix. Tot és pur, incondicional i per a tots, incloent-hi.
-         Hi ha alguna cosa que puguem fer per a sentir-te? – li pregunto.
-         Escoltar el silenci. Allà em trobareu. Obriu el vostre cor i em trobareu. Sentiu-vos! Sentiu qui sou! Sent vosaltres, em sentireu, i quan em sentiu, sentireu l’univers i coneixereu la Veritat. (Pausa). L’Amor junt amb la Consciència us aportarà el major benestar que hàgiu pogut conèixer: la vostra plena realització, la Voluntat Divina manifestada.
-         Perdre les pors és part important del procés, Pare.
-         Està inclòs en el procés de sentir l’Amor en vosaltres.
-         Gràcies Pare! Al·leluia! Al·leluia! Al·leluia!
Finalitzo aquests moments, sentint la puresa i l’Amor dins meu. Gràcies Pare!

dilluns, 24 de novembre del 2014

En el desembre



-         Dia 6, dissabte pel matí: taller d’ESCRIPTURA EMOCIONAL I CREATIVA (veure document adjunt).
-          
-         Dia 12, divendres per la tarda: presentació de MEDITARIA a Les Franqueses (Granollers) a les 18’30h (veure document adjunt).

-         Dia 13, dissabte tarda:MEDITARIA de 18h 20h a Cardedeu

Per a més informació o confirmació d’assistència sobre el taller o MEDITARIA en dissabte, podeu enviar un e-mail a emaeljordimm@gmail.com
Per a la presentació de MEDITARIA a Les Franqueses, trucar al telèfon que consta al document adjunt.

A tots, una abraçada, i gràcies als que fins ara, heu assistit a les trobades realitzades fins el moment.


Gràcies. 


dijous, 20 de novembre del 2014

Sobre el karma familiar


Avui voldria presentar-vos un e-mail rebut on se’m preguntava sobre el karma familiar. La persona que me l’ha enviat, havia realitzat el curs de les 36 Lleis Espirituals, i en ell, va sorgir el tema de la sanació. El rebut la va empènyer a aprofundir més en aquest aspecte i, concretament, en relació a la família.

Les paraules rebudes eren:

 

“Hola Jordi!

Quan puguis, em pots dir a on puc trobar informació sobre com sanar el karma familiar? He estat buscant a internet i només he trobat informació general (http://traduccionesdeinteres.blogspot.com.es/2010/12/kryon-metodo-de-sanacion-presentado-por.html). Potser en algún dels seus llibres? Saps en quin?

Gràcies per endavant!

Una abraçada!”

 
A continuació us presento la resposta a les seves paraules:
 

Ja que has posat un link relacionat amb Kryon, et comentaré el que m’has preguntat fent servir algun comentari del mateix Kryon per a donar enteniment a la teva pregunta.
 

Ell diu que la dualitat és la barrera existent entre nosaltres com a sers humans i el Déu que hi ha dins nostre i som. Quan aconseguim batre aquesta barrera, llavors, nosaltres som nosaltres.
 

Ara jo et dic que aquesta dualitat l’estem esborrant del nostre ADN. Això vol dir que estem sanant per a arribar a nosaltres mateixos. Quan nosaltres sanem, sanem tot el nostre ser. Quan el ser sana, no només és una part d’ell, sinó que aquesta sanació abraça a tots els nostres aspectes. No podem només sanar el dit del peu esquerre, sinó que la sanació d’aquesta part del nostre cos, influeix a tota la resta del cos, que està relacionada amb les nostres emocions i aspectes mentals, per tant, per a sanar una part de nosaltres, vol dir sanar tot nosaltres. Sanar és amor. Quan se sent amor, no podem deixar de cantó tots els altres aspectes de la nostra vida. No podem dir:

-         Jo només vull estimar la meva part laboral, o el meu aspecte de relació de parella, o el meu físic.

Quan només volem estimar una part nostre, no ens estimem, perquè l’amor és global i no parcial. No podem estimar a mitges. O s’estima, o no s’estima! Quan hom s’estima, és amb totes les seves conseqüències, implicant i influenciant a cadascun dels nostres aspectes a la vida.

Vols acabar de sanar el que es coneix com a karma familiar?

Tenint present el curs que has fet i les paraules de Kryon que diuen:
 

El ser humà de la Nova Era comprèn que és totalment responsable de totes les coses que tenen lloc a la seva vida. El que això significa és un coneixement a nivell intuïtiu que el que s’està produint ha estat planificat per nosaltres mateixos.
 

Ara jo et dic que al ser conscient que no estaves en el camí del benestar i l’amor i el fet de canviar de camí, ha fet que deixessis que l’amor anés entrant a la teva vida, produint-te el benestar i la sensació interior que ara sents.

Quan més amorosos ens tornem, és a dir, quan més connectem amb la nostra essència, més ens alliberem de tot allò que no ens ha deixat ser nosaltres i ens hem identificat o fet cas fins ara, com pot ser els llaços innecessaris que hem creat amb la nostra família, i amb tot allò que ens hem identificat del què ens han dit dins del cercle familiar i no és el que nosaltres sentíem o pensàvem.

Tallar tots aquests llaços ens permetrà alliberar-nos de les influències (karma) familiar. Quan ens estimem, aquest amor ja va a allà on hi ha bloquejos a la nostra vida i a tots aquells aspectes que no ens deixen ser nosaltres.

 ENS ALLIBEREM DE TOT EL QUE NO SOM!!! (males influències, relacions limitadores, allunyaments de persones que no ens ajuden en el nostre camí,.....).

M’agradaria acabar, o no, perquè no sé quan deixaran de xiuxiuejar-me aquells que estan amb mi, amb unes paraules també, del 4rt. Llibre de Kryon:
 

L’Esperit de Déu diu que has d’agafar la teva llum i deixar que il·lumini a qui t’envolten. I, sense dir res a ningú ni explicar res a ningú de qui t’envolta el que està succeint, la llum brillarà a través vostre. Això és el que heu de fer. De què serviria una llum si no la portessis als llocs més foscos?(....)

Primer ocupa’t de TU MATEIXA!, Després, tot anirà encaixant poc a poc.
 

Per tant, per a sanar el que es coneix com a karma familiar, has de sanar tu, i aquesta sanació arribarà a la família a través de la teva presència i la teva irradiació. Recorda’t de la Llei de la Projecció.

(Sembla que el xiuxiueig està arribant al seu fi)

M’agradaria acabar amb unes paraules també de Kryon, ja que l’has nombrat en el link inicial. Pertanyen seu setè llibre. Diuen:
 

De sobte, la Terra tindrà Sers Humans, amb la capa de la dualitat amb la que van arribar a ella, que es transformarà i canviarà amb la realització de la divinitat que s’hauran convertit. Junt amb això arribarà una passió per la recerca espiritual. I la família – que es van mostrar d’acord en venir amb vosaltres com a família de sang – podrà retirar-se. (....)L’Amor és la clau perquè la futura capacitat de la Humanitat canviï aquesta Terra.(....) La Força resideix en la persona, no en l’organització.
 

Tu ets un d’aquests que s’està transformant i canviant per a fer un món millor. Sent tu, sanaràs, t’alliberaràs de les influències familiars i de tot allò que no et deixava ser tu. No hi ha una tècnica, com si fos una aspirina per a fer una sanació de la teva part familiar. No! T’estàs estimant i t’estàs sanant. Cada vegada acceptes més i saps conviure amb la teva família. L’amor és la clau en tu. És la clau mestre de la realització de la teva vida. T’estàs responsabilitzant de la teva vida.

És com una màquina corredora d’un gimnàs on el terra es mou cap enrere  Tu ets present i sempre estàs aquí. La màquina va cap enrere i torna a sortir per davant. El que ara facis repercutirà en el teu futur i, com no, en el teu present sobre tot. Si ara poses amor, aquest abraçarà el teu passat i crearà un futur meravellós.

Estimant-te ara, donant passos per a ser tu ara, sanaràs el teu passat i només pots esperar el millor per a tu.

Així és i serà.
 

Estem animant als sers humans perquè vibrin a un nivell tal que puguin crear una situació de neteja tan profunda que els antics vots (i passat) quedin neutralitzats i l’ADN desperti.  (de Kryon).
 

Això és el que estàs fent ara tu.

 
Gràcies per ser i estar. Endavant!
 

Des de el meu cor, una abraçada.

dijous, 13 de novembre del 2014

Només existeix l'Amor

              Cada vegada més, i a mesura que va passant el temps, les meves paraules deixen de ser les meves paraules; els gests, els meus gests i la meva presència, la meva.
Cada vegada vaig deixant de ser humà per a deixar-me emportar pel ser de llum i amor que hi ha en mi.
Sento el nou en mi i l’emoció de ser portat i manifestat per la divinitat del meu interior.
Cada vegada vaig deixant de ser jo per a donar pas a aquell qui en veritat sóc. És una gran satisfacció i emoció el sentir la seva energia emanar a través meu, i com les meves decisions i obres donen pas al major bé per a tots. Sento una immensa alegria i amor intens en el meu interior cada vegada que així és.
La meva vida ja no em pertany. Les meves paraules, sortint de mi, cada vegada deixen de ser les meves. Sóc jo, sent la meva Divinitat, aquest ser Superior en mi que dóna els passos per a manifestar-se a través meu. Sento que cada vegada sóc més ella. la meva humanitat s’està allunyant del meu ser, donant pas a la meva veritable essència.
Expressar aquests sentiments fa que reafirmi el flux vers on estic sent portat. Quant més em deixo, més amor sento en mi i major benestar veig en tots aquells que es troben en el meu entorn.
Són profunds sentiments irradiats des del centre del meu cor i la força d’una puresa interior que obre les portes del meu camí. És tan gran el que sento, que les meves paraules semblen insignificants per a tanta majestuositat amorosa!
El meu cor s’expandeix i aquell qui sóc va adaptant-se a la seva manifestació en mi. M’expandeixo per a abraçar-lo dins de la meva matèria. Ara el sento, i deixo que el meu lloc sigui el seu, la meva presència la seva.
SENTIR em permet connectar amb la Font d’un mateix i tots els sers que l’acompanyen i l’habiten. Sento la meva integració amb ells i la Unicitat amb els meus germans de la Llum.
És en aquesta connexió i unió que ets Un més amb i d’ells. És en aquest estat de ser la Llar i Font alhora, que pots rebre la saviesa de tota essència existencial al llarg de es diferents dimensions i universos. No hi ha limitació. No hi ha dubtes ni desconcert perquè allò que sents és el nivell de més alta vibració que pot arribar a existir. Tu ets l’Amor, i sent ell, pots sentir la magnificència de la veritat que som i existeix.
Des del meu cor obrim les portes del sentit de les nostres vides i la saviesa que ens dóna l’enteniment diví de les nostres presències en aquesta vida actual i el nostre bagatge existencial com la de tot l’existent. Sentir amb la unicitat de la nostra veritable Llar! Tu ets part d’aquesta Llar, que no es troba més enllà de la teva visió física sinó, en el centre del teu veritable ser, albergat a la consciència del teu interior. Tu ets l’Amor de la Intencionalitat Divina. Tu ets la clau del sentit de la teva existència.
Sentint, arribem a nosaltres, a l’essència i al veritable ser de nosaltres mateixos. L’emoció magnificada de saber de tu, i poder-te sentir fa que deixis de viure a la humanitat i obrir de bat a bat el camí de la teva divinitat per a portar a terme allò que has vingut a fer al servei de la humanitat i el planeta.
SENTIR no dóna peu a les paraules, sinó a una quietud i una plena satisfacció amorosa en tu que només vols mantenir aquest estat i continuar sentint l’immens ser que ets i les energies de la teva procedència, junt amb tots els sers amb els quals estàs unit des de l’obertura del teu cor. Llavors, només sents, sentint l’èxtasi de la teva presència en aquest estat de quietud, saviesa i pur amor incondicional compartit amb tot l’existent en qualsevol dimensió que pugui haver. Així, escriure no pot transmetre allò que només estant i sent tu pot.
Per tant, ara deixo de transmetre, i des del meu cor, a tots us abraço, beneint-vos i desitjant que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.
Gràcies per ser i estar.  

dijous, 6 de novembre del 2014

Saviesa i Consciència

La saviesa no existiria, en els confins del nostre ser, sense la presència de la consciència. Però, què és realment la consciència? Si és la clau per a adquirir la saviesa existencial, on es troba i cóm fer-la servir? Per tant, per a entendre a saviesa hauríem de conèixer el que és la consciència.
La consciència és com l’ADN de l’Univers. Tot ell és consciència. Tot ell actua en base a unes directrius d’ordre, harmonia i amor. Tota manifestació o moviment s’estableix per a un fi superior a l’individualitat de tota vida que en ell habita quan el TOT s’estableix, l’individual brota les seves arrels per a sintonitzar-se amb el TOT. Les nostres existències es basen en una sincronització amb el que succeeix més enllà de la nostra terrenalitat. Un univers en ordre, empeny a una tendència a l’ordre en qualsevol part d’ell. Quan la Font Universal emana una energia i patró a tots els seus racons , tota vida existent en ell, rep i adapta aquesta energia pel major bé del TOT.
La consciència és l’essència de la qual tots procedim i ens dirigim. Quan ens adonem del nostre trajecte i el sentit de la nostra presència en aquest món, la consciència està activada en nosaltres. És adonar-nos de l’essència del nostre ser i tot el qeu existeix quan arribes a aquest enteniment i sentiment alhora, fa que la teva vida flueixi a l’uníson amb tot l’univers, com part d’ell que ets. El seu ADN es troba en tu, i el procés de la nostra presència consisteix en activar l’univers en nosaltres, a traves del nostre ADN individual. Aquest està unit a l’ADN universal. Quan els dos s’uneixen, a través del teu despertar i evolució, vas adquirint una saviesa que et porta a pujar nou esglaons en la teva escala de l’ascensió.
La saviesa no existiria sense la consciència. Aquesta ens permet anar coneixent i sentint cada vegada més, aquell qui en veritat som. A major consciència, major saviesa. No existeix una saviesa sense l’activació dels teus gens i ADN.
La consciència, per tant, és l’adonar-te del teu ser, amb tot el que això representa. Si la teva presència té a veure amb el lloc que et trobes, llavors, la teva consciència et farà entendre el per què estàs on estàs i la teva funció en relació als que t’envolten. Aquesta funció està relacionada, alhora, amb una altra a nivell planetari. Entenent el teu ser en aquest lloc que et ara et trobes i et mous, llavors, podràs entendre la resta de l’existència que t’envolta. Entenent-te, entendràs el teu estimat món i a la humanitat, amb tot el que està succeint en ell i el per què de les situacions que estan vivint part dels sers que cohabiten amb tu en aquest món on vius.
Donar-te compte de les bases de la teva existència, farà que tot flueixi i puguis ajudar als altres, també a fluir. La saviesa et portarà a viure des de l’acceptació i l’amor que ets i tots som, com part de l’ univers, del qual pertanyem. Aquestes influències de l’univers ens arriben, i fins i tot, estan en nosaltres. Arribar a adonar-nos d’elles, ens portarà a un camí d’ascensió per a enlaira el nostre ser i les nostres energies. Som part de l’Univers, i quant més ens enlairem, també més ajudarem a enlairar i engrandir el potencial que en ell hi ha, i en cadascú de nosaltres.
La consciència és l’activació del teu veritable ser que habita en el teu ADN individual. Aquest ens portarà a la saviesa, al mateix ritme que ens predisposem a acceptar la nostra veritable essència
A major consciència, major saviesa.
La consciència va lligada a l’interès de tots, del TOT, sent nosaltres part d’aquest TOT. No prevalen les individualitats, sinó que tot el que succeeix és pel major bé del TOT i tots. La intencionalitat inicial és el TOT.
Aquesta unicitat fa que siguem com vasos comunicants que si una entrada s’omple, les altres surten beneficiades. La teva evolució, beneficia a tots i a tot l’univers. Aquesta és una de les grandeses de les teves capacitats per a establir l’harmonia i l’amor a les nostres vides i l’univers. Ets part d’ell no podem parlar del ser humà sense relacionar-lo amb l’univers. Van units. La consciència és la mateixa.
La saviesa no és coneixement. Aquest és el primer esglaó d’una escala on no divises el seu final. Coneixement no és saviesa. El coneixement es basa en saber des del raciocini, , mentre que la saviesa està relacionada amb el cor amb l’amor. L’amor és l’energia de més alta vibració existent a l’univers. Nosaltres, com a fills d’ell, com a part d’ell, també tenim aquest amor en nosaltres. Adonar-nos d’ell ens portarà a adquirir un grau de consciència per a enlairar la nostra veritable llar universal i ser la nostra ànima està relacionada amb la intencionalitat d’adonar-nos de la nostra procedència i essència. Un dels nostre fins de les encarnacions, és el fet d’adquirir major grau de consciència a través del nostre procés com a ànimes en evolució que som.
L’Univers ens facilita tots els elements i eines perquè així sigui. El sorprenent de tot això, és que aquestes eines les portem ja en el nostre interior des del moment de cada naixement a la matèria. Anar-les descobrint i adonant-nos d’elles, ens portarà a qui som nosaltres en veritat i al sentir de la nostra presència en aquesta dimensió que ens trobem actualment.
La saviesa procedeix del grau de consciència que un pot arribar a tenir. No és coneixement, perquè aquest és mental, intel·lectual. La saviesa pertany al nostre veritable ser, no a l’humà, sinó a la divinitat que hi ha en cadascú.
Consciència i saviesa van de la mà, encara que la segona, tindrà que veure amb els aspectes que el ser necessiti segons el seu Pla Diví Individual.
L’Univers és energia. Nosaltres també.
L’Univers és consciència. Així nosaltres.
L’Univers és amor, com essència d’harmonia. Nosaltres també.
Som univers i entenent-nos, l’entendrem també a ell. Entenent-lo, entendrem el funcionament de tot l’existent i encarnat, incloent-nos. Volent-lo entendre des de l’exterior, el físic, no arribarem a comprendre’l del tot, perquè la seva presència va més enllà del raciocini i el físic. Per això estem nosaltres, els humans, inicialment. Per a entendre l’univers des de el nostre interior. A través nostre arribarem a ell, però no perquè ens haguem separat, sinó per a engrandir-lo i unir-nos més, entenent aquest “unir-nos”, com l’atracció entre tots els sistemes de vida existent en ell, i adquirir Unicitat més ferma i amorosa entre tots els que existim en aquest estimat bressol celestial.
Tenim un sentit en el nostre camí. Avançant per ell, cadascú el seu, ens anirem apropant els uns als altres, i anirem enlairant i magnificant l’essència de la qual tots procedim: l’Amor.
Per això, ara, tot el que succeeix en el nostre racó on habitem. El nostre planeta s’enlaira, i tu sents amb força aquest despreniment de l’humà per a donar pas al veritable ser que ets: divinitat. 
La consciència necessitava fer presència a les nostres vides, i ara que ja és sabut el camí per a activar-la en cadascú, depèn del ser donar els passos per a acceptar-la a la seva vida i viure amb ella. es respecte el lliure albir. Sentim una força que ens impulsa a alliberar-nos del que ens identifiquem amb nosaltres i donar pas al veritable ser que som.
Ets amor, consciència i aliment per a tots aquells que t’envolten. Ets una corda on agafar-se i vèncer les pors i resistències que puguin arribar a tenir els que t’envolten. Sigues font en mig del seus camins.
Sigues conscient de la teva presència i no vulguis fer res d’especial, només SIGUES i manifesta’t tal com ets. Tot, llavors, fluirà i rodarà vers la trobada amb el teu veritable ser amorós.
Ets part de l’Univers, i ell et recolza i protegeix.
Ets estimat.
 
Des del meu cor, que l’Amor i la Paus siguin en cadascú de vosaltres.