diumenge, 28 de setembre del 2014

Trobades del mes d'octubre

 
 
 
·         Tots els dijous, de 20h a 21h, MEDITARIA. Inici:dia 2
·         Dies 4 i 5, tot dissabte i diumenge, Seminari SENTIR!
 
·         El segon dissabte, dia 11, de les 18h fins a les 20h, MEDITARIA – Dissabtes.
·         Dia 25, dissabte per la tarda, de 16’30h a 20’30h, Taller d”’El Camí del Transcendir – la mort”
 
Si voleu més informació d’alguna d’elles o per a les inscripcions, podeu enviar un mail a emaeljordimm@gmail.com
 
Tanmateix, si voleu que alguna d’aquestes activitats es realitzin en el vostre centre, associació o lloc de treball, envieu també, un mail a la direcció exposada.
 
Benvinguts sigueu a l’inici d’aquesta nova etapa!
 
A tots, una abraçada.

dijous, 25 de setembre del 2014

El camí que prenem

Tant és el camí que agafis i quina sigui la direcció que triïs a seguir. Estàs en una cruïlla i has de definir el teu avanç. Mires la llunyania de cada opció i tries la que millor s’ajusta als teus moments actuals. Dones el primer pas, i així fins a uns quants, adonant-te del què has triat. Ara et trobes en un camí concret, en una direcció escollida entre d’altres. Així ho has fet i et trobes dins d’aquest camí, que encara que no sàpigues on finalitza, sí que t’ha cridat l’atenció, o el paisatge és el que més t’agrada en aquest moment. Per les raons que siguin, l’has triat. No saps què serà d’ell més endavant. L’important és ara que vas avançant. Tot el teu ser està recolzat pels marges d’aquest camí, probablement sense asfaltar i portant-te vers el bosc que veus més enllà, o ja t’hi trobes.
No importa el camí que has agafat. L’important ha estat la teva decisió. On et porti, tant se val!, perquè és el teu caminar per ell el que et farà gaudir de la teva tria i recordaràs.
L’àliga, en el més alt d’on et trobes, divisa la diversitat de camins que hi ha dirigint-se vers la direcció que has triat. Ella pot veure els obstacles o la bellesa del camí que es tria. Tu avances per la teva decisió. Hi ha una força dins teu que t’empeny a continuar, i a gaudir del que veus i sents mentre vas avançant. És el teu moment. Formava part de les opcions que tenies quan vas haver de decidir. Així eres, així se’t va oferir, i ara, et trobes avançant sentint l’aire i el so de les teves passes en contacte amb el terra del bosc, parc o cales insòlites. L’important és que has triat, t’has decidit. Gaudeix del teu trajecte i de tot allò que vas veient.
Sempre pots tornar enrere i desfer l’opció i prendre una altra. Sempre segons ara ets tu.
Cada decisió que prenem parteix del nostre estat interior actual. Allò que sentim és el que ens fa triar.
Tots els camins et portaran a tu. Alguns seran més llargs o dificultosos que d’altres, però no t’amoïnis perquè en el seu moment arribaràs on volies arribar, a tu.
Per pujar la muntanya no hi ha un sol camí. Les opcions són diverses, i quan veus que només hi ha una sola ruta, pensa que també pots fer-ho camp a través o per un sender forestal on la gent normalment no hi passa.
Veus? Tota opció forma part d’un conjunt de propostes. Tota tria representa diferents opcions a prendre. La que tu facis dependrà segons el moment que et trobis en aquest moment i com et trobis, et sentis. Això és el que farà decidir-te per una direcció o una altra, per una decisió diferent a la dels altres.
Aquesta decisió et farà viure unes circumstàncies concretes a la vida, perquè formaran part del teu camí. Tu l’hauràs triat. Accepta’l i gaudeix-lo!
No importa el camí que ara et trobis, el que importa és el que ara sents. Aquest sentir és el que farà que continuïs en ell o triïs un altre.
Tots, absolutament tots, et portaran a tu, a la connexió amb aquell qui ets tu en veritat. La teva essència, la teva naturalesa divina està esperant poder manifestar-se. Triïs el camí que triïs, tard o d’hora, arribaràs on sents que has d’arribar.
Les teves decisions seran claus per aconseguir SER TU. Els camins els tries tu. Ningú més decideix per a tu. Aquesta és una de les grandeses del teu ser, la teva Llibertat de decidir, el que es coneix com el Lliure Albir. Només tu decideixes viure com vols viure, tenir la qualitat de vida que tens. El que has viscut, també ho has triat tu. Ets qui té la darrera paraula. No hi ha culpables ni agressors, perquè tots són fruit de la teva presa de decisió. Has decidit ser víctima. Aquesta actitud de por, d’indefensió davant la vida, és la que crea i fa proliferà, a tots aquells que se’ns apropen a la nostra vida i ens fan patir o ens fan sentir malament. No són ells, ets tu amb la teva decisió de no voler ser tu. Tu tens la darrera paraula! Tu tens la capacitat de crear la teva pròpia vida. També tens l’opció de gaudir-la i sentir-te recolzat per ella, sent la teva aliada.
Ningú està en contra teu! Ets tu qui vol sentir-se bé i estimar-se, o al contrari!
Les decisions que prenguis a cada moment en el camí que ara et trobes, són part del teu procés tenint present el que el camí t’està oferint. No hi ha senders ni bons ni dolents, tots són necessaris per a algú. Segons el moment que et trobis triaràs un o un altre.  No hi ha obstacles, perquè les nostres resistències fan que ens trobem amb el que ens trobem. No és el camí. No és la direcció que estem seguim. Som nosaltres, amb el que sentim, les creences inculcades i apreses que fem que un camí sigui més planer o costerut.
Les nostres fites a la vida, depenen del procés de la nostra ànima. El camí que ens trobem es part d’aquest procés, i el que en ell vivim i experimentem, és l’adequat per poder continuar i recuperar la nostra integritat i divinitat.
No som víctimes. No som ego. No hi ha contrincants i lladres a la nostra vida. Tot són creacions nostres al pensar i sentir com ho fem.
No hi ha camins difícils en el nostre trajecte vers l’Ascensió. Res d’això hi ha. Només nosaltres amb el nostre apoderament per a decidir a cada moment allò que necessitem a cada pas que donem i ens anem trobant.
Un no és víctima per naturalesa. Aquesta actitud es fruit d’una por inicial que va fer que no donessis cap més pas per a ser tu. Vas deixar-te emportar per allò que no senties en el teu interior, i potser encara continues fent-lo. La sensació de sentir-te atrapat a la vida, amb els anys, va fer que prenguessis unes decisions, que malgrat et creessin malestar, era el que predominava dins teu a nivell d’anul·lació.
Saps? Tinc una bona noticia a donar-te: ara, ja no cal continuar com fins ara, i a més a més et diré que pots prendre les decisions que vulguis sense por al què diran, perquè aquells que temps enrere et van dir què fer, es troben perduts en un atzucac i no saben sortir-se’n, per tant, no estan capacitats per a continuar dirigint la teva vida, perquè a la teva, només tu pots decidir i saps cap a on anar. La porta és oberta. Passa-la i viu allò que durant tants anys no t’has permès viure!
Saps? Ara en aquests moments pots prendre una altra decisió a la que has pres fins ara. No hi ha ningú que pugui frenar la decisió que prenguis. La capacitat de decidir és teva i només tu pots decidir per a tu, perquè vols viure sent feliç. Fes-ho! Perquè ets tu qui ha de viure amb tu la resta de la teva vida.
No creus que ja és hora de donar aquest pas? Mai és tard. Ara és el moment adequat per a començar a ser tu i decidir per tu, perquè només tu saps el que sents dins teu.
Endavant, el nou camí és en tu. Deixa que el teu cor et guiï, i gaudeix fent allò que et digui. Així arribaràs a tu, a mostrar el veritable ser que ets.
Només tu pots decidir per a tu, perquè tu ets AMOR.
 
Desitjant- te el millor, que l’Amor i la Pau siguin en tu, estimada ànima.

dilluns, 22 de setembre del 2014

Seguint el meu cor

Ja, en un parell de vegades, en diferents èpoques, os vaig comunicar que probablement no contestés a totes les vostres peticions o consultes que em feu per facebook, o fins i tot, per whatsapp. No és que no vulgui saber res de vosaltres, en relació a aspectes que em consulteu, perquè en alguna ocasió sí que us he contestat, sobre tot, d’un temps enrere.
Ja us vaig anunciar que no sempre puc ajudar-vos a través de les xarxes socials o a través dels mòbils.
És cert que faig servir l’ordinador per a poder arribar a tots vosaltres, des de la més remota distància a l’altre cantó de l’oceà, del continent on sóc, o a ànimes més properes a on visc, amb algun centenar de quilòmetres de per mig.
Internet és un bon vehicle per a arribar a tots vosaltres, però no és el mitjà pel qual atenc les vostres peticions, dubtes o decisions a prendre davant la vida, d’una manera sistemàtica.
Alguns de vosaltres voldríeu parlar amb mi, tenir una sessió amb mi a través de SKYPE o algun altre mitjà per a harmonitzar i sanar aspectes de la vostra vida. Us haig de dir des del cor, que no sento que aquest sigui el mitjà més adequat per a mi. Us faig saber que no sento que hagi d’utilitzar l’ordinador per a sessions individuals. En alguna ocasió vaig arribar a fer alguna xerrada o taller a través d’aquesta petita pantalla, i vaig sentir d’una manera clara que no era el meu medi. Així m’ho van confirmar els meus acompanyants i germans de la Llum.
No us sàpiga greu quan algun cop pugueu fer-me arribar algun tipus de consulta i no us respongui. Agrairia comprensió per la vostra part si no rebeu resposta del meu ser. No sento que l’ordinador hagi de formar part dels mecanismes per a poder ajudar-vos a tots vosaltres. Les meves publicacions poden donar-vos un cop de mà, però no és el meu camí, ni missió, el fer una sessió o consulta a través d’aquest mitjà.
Agraeixo la vostra confiança vers el meu ser. Sincerament, moltes gràcies per tenir-me present.
Per a mi, l’ordinador és per a fer-vos arribar la meva activitat i tot allò que estigui relacionat amb la missió que tinc en aquesta vida. També puc fer-ho servir per a rebre les vostres peticions de més informació en relació a les trobades previstes i inscripcions de les mateixes.
És per a mi, una eina on arribar a vosaltres, i podríem dir que una funció administrativa en moments determinats, però no per a donar-vos una mà directament, a nivell personal, com si fos una visita en una consulta. Alguns sabeu de la meva funció a distància o en presència, però no a través de la petita pantalla de l’ordinador.
Agraeixo la vostra comprensió i espero pugui arribar-vos aquest comunicat des del meu cor, degut que encara continuo rebent peticions d’ajuda a través de diàlegs per internet.
No és aquest, part del meu camí. No així ho sento. Tot i així, gràcies per les vostres presències a la meva vida.
Continuaré el meu sender, però no pels mitjans socials. Ells són, només, un mitjà de transmissió de comunicats i missatges des de l’Amor i la Llum.
Aquest serà el darrer comunicat que faré al respecte.
 
Gràcies a tots i espero que aquest missatge arribi a la família, a la germanor que fins ara hem estat connectats i ens hem relacionat.
No sempre les vostres peticions poden ser resoltes pel meu ser, tal com la situació requereix en aquells moments. No sempre es pot ajudar des de la distància.
A tots, gràcies.
Sou profundament estimats i beneïts per la Font de la qual tots procedim.
 
Que l’AMOR i la PAU siguin en tots vosaltres.
 
Una abraçada.

dijous, 18 de setembre del 2014

Novament amb David sobre la ciència i la ment

               Novament us ofereixo una de les trobades amb David. Estem junts, perquè es una sensació extraordinària i única el poder estar al seu costat i escoltar les seves paraules. Puc dir que, quan l’escolto, sento la saviesa, la serenitat i l’amor en el seu estat més pur. Sento l’essència de qui som i la nostra procedència. David pot semblar com un més del veïnat, del poble, com un veí qualsevol, però quan et relaciones amb ell, t’adones de la seva lluminositat i la seva connexió amb la Divinitat que és, i que tots som. Ell és conscient viu conscient i sent la plenitud en ell, sabedor de qui és.

Parlant de com la gent identifica i classifica als que ens podem dedicar segons el nostre cor i portar a terme la nostra missió, em comenta, encara que no li agrada posar etiquetes perquè aquestes són mentals, el següent:

-         Sóc una ànima desperta, un canal de l’univers al servei de la meva Divinitat.

-         Quan un es lliure a la seva Divinitat i la seva vida entra a formar part de la seva Divinitat, no de la seva humanitat, ja es transforma en canal, no creus?

-         Sí! Quan poses la teva vida i tot el teu ser a les mans de Déus, aquest, més tard o més d’hora, farà el possible perquè puguis sentir, percebre i rebre tot el que has de fer, sentir i transmetre segons el que has vingut a fer. Quan la teva vida actual està dirigida per la Voluntat Superior a la qual tots estem units i pertanyem, llavors, sents la divinitat en tu i el teu potencial innat s’activa puguen anar i sentir noves dimensions a la nostra, i connectar alhora, amb tota la Germanor de la Llum de la qual procedim i que en cap moment hem deixat de pertànyer. Quan som conscients de qui som i d’on procedim, no hi ha cap impediment que ens permeti transcendir la nostra humanitat a la matèria. (Pausa). Tot separació és fruit de la ment. No hi ha límits, no hi ha barreres, no hi ha condicionants que ens privin sentir aquell qui som.

-         ...

-         La nostra ment deixa, cada vegada més, de ser racional, convertint-se en divina, en una ment expansiva i plena del potencial de realització que tenim.

-         Encara hi ha molt a fer, pel que veiem. Tinc la sensació que el ser humà encara no té la consciència del que és i representa exactament la nostra ment – li comento.

-         Els coneixements que transmeten els llibres estan basats en el raciocini i l’intel·lecte. La ciència necessita intel·lectualitzar i fer-se preguntes constants per a subsistir. (Pausa). En el fons la ciència representen les pors de la no acceptació de les lleis de l’univers. La ciència necessita del control per a sentir-se amb l’ego activat. Té la seva funció i sentit d’existir. A mals del raciocini, presenten remeis des de l’intel·lecte. El coneixement científic és la manera de justificar les pors i les limitacions d’una visió de vida basada des de la no consciència. Quan apareix la consciència, els mals comencen a desaparèixer, perquè el ser comença a obrar, no des de la creença rebuda, sinó des de la intuïció del seu interior: el nostre cor.

-         Tot i així, a la ciència hi ha branques que ens ajuden a viure una mica millor i ens estimulen a voler tenir més coneixement, per exemple, sobre l’espai, l’univers i la Terra. És una manera de despertar el nostre interés vers d’on venim – expresso.

Es produeixen uns instants de silenci. Deixo que aquests es mantinguin. Després veig a David que comenta d’una manera molt serena i amb una expressió de saviesa, com si fos un ser més enllà de la nostra dimensió amb una funció concreta amb nosaltres:

-         La ciència ajuda als incrèduls. Obre les portes que ens permeten entendre racionalment el nostre entorn. Aquests raciocini és part de nosaltres, en el sentit que vivim envoltats, immersos en un ambient terrenal. Per a entendre aquesta terrenalitat i certs esdeveniments, la ciència dóna una mà perquè així sigui. Hi ha qui necessita d’ella per a poder viure en la no consciència. Allò que es va revelar i transmetre a la humanitat segles enrere, l’home d’aquells temps no va entendre les paraules rebudes, i varen necessitar comprovar la seva veracitat. La falta de Fe augmenta la presència i dóna sentit a la ciència. Va haver, per exemple, de demostrar que la terra era rodona i es va acusar a Galileo Galilei de blasfem, boig i perillós per a la societat. Molts l’acusaren, fins i tot, de endimoniat o posseït, i tot, perquè el predomini del raciocini imperava en els sers no desperts.

-         Els remeis que la ciència aplica i descobreix, només són mecanismes de supervivència. No guareix per a sempre els mals sorgits. Nosaltres (els sers encarnats) procedim de l’Amor i amb una saviesa innata. Som Divinitat des del nostre naixement. La ciència, cada vegada més, s’està obrint lentament, a d’altres camins que no siguin l’experimentar i el demostrar. Hi ha una força en nosaltres que ens allibera de qualsevol limitació que pugui sorgir en el nostre camí aquesta força és l’energia de l’Amor, el que molts coneixen con l’Energia Crística en cadascú de nosaltres. La nostra naturalesa no pertany a aquest món, però aquest món ens ha transmet unes creences des de la no consciència, des del raciocini, que era el que predominava llavors.

-        

-         Els temps han canviat, i tu bé ho saps, Jordi. Nosaltres ja no som nosaltres. Nosaltres som canals de la nostra Divinitat, i ella no necessita de l’experimentació i dades, sinó de la seva presència manifestada. Res més necessitem.

-         ...

-         La Terra trontolla. Està alliberant-se de la seva densitat, i a la ciència encara predomina l’ego. Això és el que s’està produint actualment en aquest planeta. La humanitat està despullant-se de la seva densitat per a enlairar la seva ànima i fer que la seva Divinitat pugui manifestar-se.

-         Les pors s’estan alliberant – dic. Així ho sento jo també.

-         Aquestes pors – intervé David – són fruit d’una vida des del raciocini. La vostra ment està canviant. Vosaltres no pertanyeu a ella, sinó que sou vosaltres qui l’heu de canalitzar. No sou d’ella. Ella és part de vosaltres, no vosaltres d’ella. La vostra ment no té cap poder sobre vosaltres, a no ser que li doneu. Tal com ha funcionat fins ara, sou records i limitats això ha de canviar. Ni sou records ni limitats. El vostre potencial és Diví. Ets Déu, el que passa, és que no us recordeu que així és. Aquest és el camí a seguir. Quant més recordeu, més sabreu de vosaltres, i aquest saber no és racional. És fruit de la crida de la vostra Divinitat i de l’acceptar aquesta crida per a arribar a cadascú a qui és.

-         I el que hem vingut a fer? – pregunto.

-         Ve inclòs en el procés d’aquest despertar. Quan comences a adonar-te de qui ets, també comences a adonar-te del sentit de la teva vida. Comences a sentir alguna cosa especial en relació a la teva vida i el teu paper en ella. El camí comença a perfilar-se i se’t comença a comunicar i fer-te veure quina és la direcció a seguir pel teu ser. Allò que sigui, accepteu-ho. Sent el teu cor, perquè ell et portarà a tu i a fer allò que has vingut a fer.

-         Cert – expresso en un moment de silenci. Tot va inclòs – prossegueixo. A mesura que un va endinsant-se en el seu camí, se li van apareixent els senyals que el porten a ell. Tot sembla sincronitzar-se i fluir.

-         Tot és senzill i basat en l’Amor – diu David. Quan t’adones que no hi ha obstacles en el teu camí i que el sentit de viure una situació és elevat, llavors, comences a veure la vida, no com us l’han transmesa, sinó segons la teva Divinitat, Una amb la Divinitat Superior i tots els sers de Llum d’altres dimensions. La nostra presència en aquest planeta enlaira les seves existències. No hi ha diferència entre ells i nosaltres. Som Germanor. Som Família, i ha arribat l’hora que aquesta, vagi apropant-se i unint-se més els

uns amb els altres. El cor és qui ens atrau. La ment qui ens separa. 

-         Ens trobem en temps del Cor. La ment va tenir els seus moments, però no ara, tal com va ser. Ja no. Les energies que sou i manifesteu estan fent els canvia que s’estan produint a la Terra.

-         No et preguntaré què passarà a partir d’ara, o com serà el planeta a partir d’ara, sinó, quin és el pas, segons tu, que està predominant més a la humanitat actualment per a donar aquest nou pas quàntic?

Després d’una petita pausa, em mira, fa un petit somrís i diu:

-         El tallar els llaços amb el passat. Perdre les pors i obrir el Cor. Les ànimes estan evolucionant. Els sers d’aquestes ànimes estan despertant, sent més conscients de les seves presències. Troben un nou sentit per a les seves vides i la roda de la sanació segueix el seu curs fins a un alliberament i lliurament absoluts, per part d’aquest ser, a les mans d’aquell qui cadascú és. Aquest és el camí que la humanitat està seguint. Terra i ànimes estan actuant a l’uníson cada vegada més. L’apropament entre els diferents sers i el planeta permet que les energies de la Terra vagin enlairant-se, ajudant alhora, a tots aquells que l’habitem.

-         Dones esperança amb les teves paraules.

-         Només existeix l’Amor – em respon.

-         Sento l’Amor en tu, la Pau i la plena connexió amb el teu ser la teva Divinitat.

-         Recorda que el que jo sóc, també ho ets tu i cadascú de nosaltres. No m’agrada que la gent em vegi diferent, perquè aquesta diferència és mental. No hi ha diferència entre tu i jo. Aquell qui jo sóc, també ets tu i en tu està. (Pausa). Només existeix l’Amor en tot el creat.

-         Vols acabar dient alguna cosa més? – li pregunto.

-         M’alegro de conèixer-te, Jordi. Jo també sento aquesta Pau en tu, aquest Amor i la teva Serenitat en el teu procés. (Pausa llarga després d’un somrís).

-        

-         Accepteu i sentiu l’Amor en tot allò que feu. Vosaltres sou els passos a donar, no el resultat final. Accepteu-lo i deixeu que el vostre cor us guiï.

-         Gràcies David per aquests moments i espero que les teves paraules puguin arribar a cors que llegeixin el nostre encontre. Gràcies i fins a la propera.

-         Gràcies a tu – em respon amb un somrís.

 

dilluns, 15 de setembre del 2014

Seminari SENTIR!


Per a aquells que sentiu que heu d'assistir, o estigueu interessats, us comunico la realització del Seminari SENTIR!, les dues parts durant el mes d'octubre i novembre.
  • Díes 4i 5 d'octubre, tot dissabte i diumenge, es farà el Seminari SENTIR! (El Poder Diví) a Cardedeu.
  • Díes 15 i 16 de noviembre la II Part del Seminari SENTIR! (La Llar), també a Cardedeu.
Tot el Seminari es farà a l'espai Esbioesfera, situat al c/Lluís Llibre 29, al mateix centre del poble, a 5' de l'estació del tren.
Aquells que vulgueu assistir a les dues trobades, a tot el Seminari: 333€ + 15€ de material.
Si només s'assisteix a la primera part (octubre), l'aportació será de 210€.
Per a fer la segona part, s'ha hagut de fer abans la primera.

Allà ens veurem!

Una abraçada
 


dijous, 11 de setembre del 2014

Comunicació des de la Llar

No hi ha un sol camí que no finalitzi a la Llar.
No hi ha un procés individual que s’allunyi de l’establert des de la Llar.
Cadascú de vosaltres avança vers la seva ànima, no sempre sent reconegut per la vostra ment racional. Viviu situacions constants on el sentit de cadascuna de elles us porta a vosaltres, a la vostra veritable essència.
Avanceu per una somnolència pactada pel vostre despertar.
Arribarà el dia on els vostres ulls veuran, i el vostre cor sentirà.
Arribarà el moment adequat per a cadascú de vosaltres. Tots us apropeu i esteu venint vers la Llar. Aquesta no es troba en un lloc extern a vosaltres, sinó en el vostre interior. Quan connecteu amb qui sou, llavors la Llum es fa present i podeu veure el camí a seguir i entendre el seu sentit.
Tots sou benvinguts a la Llar, perquè la vostra ànima mai s’ha allunyat. Sempre heu pertanyut a allà d’on procediu. Cada acte i experimentació a la vostra dimensió us ha permès avançar vers ella. Vosaltres sou la Llar.
En els moments que semblàveu perduts, confusos, nosaltres estàvem amb vosaltres. Quan titubejàveu i us semblava viure en un punt de desconcert, la vostra ànima estava esperant les vostres decisions per l’aprenentatge i despertar la vostra consciència. 
Sempre heu estat acompanyats per les nostres presències, malgrat no adonar-vos i no poder veure amb els vostres ulls físics.
Pot una fulla tenir remordiments de consciència o de culpabilitat per no anar a parar a un lloc secà i poder abonar aquella terra? Per descomptat que no. Així vosaltres, no sou conduits a l’atzar, sinó al lloc idoni per a la vostra ànima. No heu de sentir-vos culpables ni frustrats pel succeït i heu viscut. Vosaltres sou sers estimats i protegits.
El vostre sender espiritual, d’autoconeixement rep les millors situacions per a poder activar i integrar l’essència que veritablement sou.
El teu camí, estimada ànima, està relacionat amb el nostre sentit d’existència. La Llar no és un lloc extern a tu. Es troba dins teu.
T’estimem i respectem el teu lliure albir, i tingues present que en tot moment estem al teu costat per a ajudar-te en la teva superació i realització. El teu despertar ha arribat sents els anhels del somniat en aquests temps, i nosaltres, estimada ànima, us anunciem que us trobeu en els dies anunciats, on la densitat està deixant pas al vostre veritable ser. Les divinitats individuals comencen a a trucar al vostre ser. Sentiu els moviments interns. Els fonaments trontollen, per a crear uns de nous on l’Amor de la teva essència pugui edificar el nou camí vers la divinitat fins a la seva manifestació.
El vostre planeta està resplendent, i cada vegada més. Hi ha més Llum. Aquesta està sent irradiada més enllà de la vostra atmosfera, cridant l’atenció d’altres sers de vida diferents al vostre. En aquests moments sou atenció en el vostre univers. Tots sabem de vosaltres i el que esteu fent segons la Voluntat Superior. Aquesta Voluntat no és cap imposició, sinó allò que cadascú va pactà en la vostra darrera vinguda a aquesta dimensió que ara us trobeu.
Des de la Llar honrem la vostra presència i el que esteu construint en el vostre planeta. Molts ja l’han deixat, i no tornaran, perquè els que continueu pugueu arribar a construir la nova terra anunciada en el seu moment.
Un nou ser esteu creant, on l’Amor i una vida des del Cor us portarà a enlaira i honrar, el vostre estimat món.
Estem i estarem amb vosaltres, fins a la fi de la realització de l’existència en el lloc on us trobeu. Després, les vostres ànimes continuaran el vostre procés a altres nivells d’energia.
Us estimem profundament, i som part de vosaltres. Obriu el vostre cor perquè puguem ser part de la vostra vida actual i ens pugueu arribar a integrar en vosaltres.
No som exteriors. Som part de vosaltres i de la vostra essència.
El nostre Amor és Un amb el vostre.
Des de la Llar, volem anunciar-vos els nous temps que s’apropen. Volem anunciar-vos el despertar majoritari que, en poc temps, es produirà en el vostre planeta. Vosaltres sou part d’aquesta gran obra creada des de la més alta Consciència Crística.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.



divendres, 5 de setembre del 2014

"¡SENTIR! - Vivir desde el Corazón"

Aquí us presento el meu primer llibre editat, després d'anys com a escriptor d'articles i d'altres llibres no publicats en un passat. Per fí ha arribat a la Llum el llibre que ara us presento:
 
"SENTIR! - Vivir desde el Corazón"
 
Per a mí és una gran satisfacció després de molt temps obrint el camí perquè s'hagi pogut produir aquest part literari.
A tots aquells que vulgueu obtenir un exemplar, podeu demanar-lo entrant al següent link:
 
 
 
Vull donar les gràcies a l'Editorial Nous per creure en el llibre i haver donat tots els passos perquè pugués ser editat. Gràcies a Xiomara, representant de l'editorial que ha estat al meu costat en tot moment, parlant i transmetent-me tots els passos a donar. Gràcies a tots.
 
 
Una abraçada y que l'Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.
 
Gràcies. 

dijous, 4 de setembre del 2014

Ressorgint de la foscor

Renaixereu de la foscor. Enlairareu la vostra ànima allunyant la densitat de la vostra existència.
Exalçareu el vostre esperit i arribarà el dia que prescindireu d’aquell qui vàreu ser.
La Llum serà en vosaltres i un nou inici es mostrarà davant els vostres peus, on la finalitat de la vostra presència on us trobeu començarà a recollir els seus fruits.
Hi haurà un nou dia on començareu a sentir. La vostra veu interior us guiarà i la passarel·la de la integritat us animarà a creuar-la. Ho fareu i veureu com molts de vosaltres deixareu el planeta. No tornaran. Deixeu que segueixin el seu camí.
Ressorgireu i començareu a comunicar-vos des del silenci. Les paraules ja no seran vostres. El vostre cor us parlarà i, la seva expressió per voluntat pròpia, ajudarà a la resta de la germanor encarnada.
Nosaltres estarem més a prop de vosaltres.
La Llar tindrà els seus espais a la Terra.
Tindreu una nova oportunitat per a obrir el vostre cor i alliberar la vostra ànima.
El temps anunciat ja ha arribat.
 
Alguns de vosaltres deixareu de fer el que fèieu. La vostra vida canviarà dedicant-vos al que sentiu en el vostre interior. Viureu segons sentiu i això farà que les vostres societats hagin de canviar la seva manera d’actuar i estructures que van arrelar temps passats.
El temple s’abatrà per a edificar un de nu on el ser tingui sentit per a existir i pugui avançar segons la integritat, honestedat i l’Amor de la vostra essència.
Aquests temps ja han començat per a alguns de vosaltres, i cada vegada, hi haurà més ànimes que començareu a notar els canvis interns que us portaran a creuar la passarel·la.
En el silenci de la discreció, sou molts els que ja ho esteu fent. Aquesta discreció, agermanada per la humilitat i la senzillesa, estan il·luminant el camí de molts dels habitants del vostre planeta. Comencen a ser reconeguts i poder, aquestes ànimes, a exercir la finalitat per la qual van encarnar.
Alegreu-vos pels temps que viviu, perquè la humanitat està decidint quin camí seguir: el de la Llum, o el passat. Ens alegra comunicar-vos que la majoria esteu avançant vers la Font de Llum de l qual tots emaneu i procediu.
 
Aviat moltes ànimes sabran de nosaltres, els vostres germans de la Llum, com ens coneixeu alguns.
El vostre planeta està transcendint i les vostres ànimes estan seguint el curs de la Gran Intencionalitat Divina Superior.
 
Us estimem i una nova oportunitat teniu a les vostres mans. Ajuda celestial esteu rebent per a agafar-vos i ser enlairats vers la vostra essència.
No sabeu l’alegria que hi ha a la Llar per ser i estar on esteu!
Ens complau comunicar-vos que aviat, per a alguns de vosaltres, ja no pertanyerem a una altra dimensió, sinó a la vostra a través vostre. Serem Un amb vosaltres i ens podreu sentir i veure.
Us estimem i continuarem estant al vostre costat en aquests moments àlgids de canvis energètics en el vostre racó de l’univers que us trobeu.
 
Els vostres germans.  

dilluns, 1 de setembre del 2014

La Llum de les Paraules (91)


  " La meva Llar està on ara jo estic. Aquesta es la meva Llar, perquè és en el meu interior on habita l’apreciat espai per a sentir qui sóc jo. "


Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.