dijous, 11 de desembre del 2014

La Força de la teva Presencia

El sentit de la teva existència apareix ara només sent. Ser tu mateix. Sentir aquell qui ets. Decidir i parlar segons sents. No hem de pensar per a mostrar la puresa d’un mateix, només sentir i irradiar.
Prístina manifestació d’un mateix dóna de la mà al cor obert per a arribar i comprendre a tota ànima que es trobi al nostre costat i poder-la ajudar, sense intencionalitat de la nostra part, només sent. Només sent un mateix!
La teva presència és la font que alimenta a tots els que t’envolten. No són necessàries les paraules quan aprenem a sentir en el nostre interior tot allò que s’arrecera com a part de la nostra veritable naturalesa. Quanta plenitud! Quan d’Amor! Quant assossegament i força alhora, per a enlairar-nos i abraçar l’inestable per a harmonitzar-lo! Només amb la teva presència allò o aquell que ha vingut a tu pot ser estabilitzat. Quan l’ànima ja està preparada pel present, llavors només necessita sentir i tot é més directe, fàcil i alquímic. Tot és, sense necessitat de rebre, digerir i comprendre. Quan se sent, se sap, es transmuta i s’harmonitza a l’instant.
Quanta força irradiada pel teu ser, estimada ànima! Només necessitem la teva presència connectada amb la teva Font. Aquesta connexió irradia la llum i l’amor pel teu entorn, el planeta i tota la humanitat. Només sent! Només sent consciència i sentiment! Potser pensaves que els sentiments tenien només una funció d’alliberament  d’energia bloquejada en el teu interior? Potser pensaves que els sentiments et permetien expressar el teu interior per estar en desacord amb el teu exterior o plorar per a adonar-te de la tendresa i la bellesa que els teus sentis podien captar? Oh no, estimada ànima! Aquestes expressions són les etiquetes que la no-consciència ha argumentat. Els teus sentiments et permetran arribar a tu i transmutar la teva vida quan ets conscient de la força dels teus sentiments, aquestes sensacions internes que no sempre podeu controlar.
En el nostre estimat món no es canvies les coses a través del moviment físic, sinó a través de l’energia que irradieu. La vostra energia és el pilar del nou món que comença, ja, a agafar forma i direcció concretes. És la vostra presència discreta la que abraça la densitat i l’enlaira per a obrir algun cor tancat i poder sentir el tresor del teu interior.
Quan sentim la força que ens dóna vida i ens empeny a seguir en el nostre camí, acceptant e procés en el qual ens trobem i les suposades adversitats desapareixen del nostre pas, llavors, llavors és que estarem sentint l’Amor en nosaltres i el començarem a integrar en el nostre ser. Només l’Amor dóna claredat i respostes als nostres dubtes, preguntes i sortida a moments d’obstrucció.
Presència beneïda per la mà de la Divinitat que hi ha en tu!
Ets l’essència celestial vessant el teu estat interior en el cabdal de la teva vida actual. Ets consciència despertant en aquest brollador on tots ens bressolem i ens permet arribar a nosaltres i mostrar la radiant i amorosa plenitud del nostre ser.
En això consisteix la Felicitat a la nostra vida, en fluir, acceptar i sentir aquell qui ets
La teva presència Jo Sóc! (Sé tu!) balancejarà entre els seus braços el dolor d’un passat per a alliberar-lo de continuar vivint en un món d’il·lusió allunyat de la nostra essència. Quan les nanes celestials adormen la nostra inquietud, els somnis apareixen davant nostre, fent-se realitat. Els teus sentiments són realitat! Els teus sentiments creen la realitat i et mostren el camí a seguir a través del teu present!
Quan sents l’Amor en tu, tot és possible, fins i tot, el món somniat des del teu interior. No hi ha balles ni murs que limitin la teva capacitat de creació quan sents a consciència.
Aquesta és la teva Força, estimada ànima. El poder a voluntat de crear des del teu interior el camí que sents des del teu cor per a arribar a tu i a la realització del que vas venir a fer en aquest estimat món amb la seva dimensió de matèria. La teva presència pot enlaira-la, pel que la vibració d’una tercera dimensió, enlairar-la a la cinquena, estant encarnat.
Aquesta és la Força de la teva presència, estimat ser, que amb la teva intencionalitat estàs obrint pas per a arribar a la divinitat que ets. Sents un impuls que et fa seguir en aquest camí que ara et trobes tot és sentir, i és aquest sentir el que et permetrà aconseguir allò que vols i fer que els que t’envoltin, també ho puguin aconseguir.
La teva realització, el teu èxit es basa en la teva capacitat de sentir Amor en tu i sentir la consciència del teu interior irradiar-se en forma de llum, capacitat de transmutació i d’Amor arribant a tots els necessitats, sense actuar perquè així sigui. Només sent!
Sí, ànima encarnada, aquesta és la teva Força, el teu Poder per a saber de la Unicitat amb tot i tots, i el que representa aquesta connexió amb tots els que ens envolten i habiten aquest planeta. Tots estem interrelacionats i connectats i són les nostres energies les que permetran que tots ens enlairem o continuem cadascú al nostre aire, el nostre ritme, deixant que les diferències vibracionals es mantinguin i posin més distància entre elles per a no poder estabilitzar les polaritats.
Comences a adonar-te ara, del per què de la importància de la teva Presència? No necessites parlar ni fer-te veure, perquè el que arribarà als altres seran les teves energies, i seran aquestes es que pugui atraure el que està lluny i fer conèixer l’ignorat. Aquesta és la importància de la teva presència amb nosaltres. Per això et necessitem, perquè amb la teva manera de ser, amb la teva vibració, tots ens beneficiem. Veus ara cóm de fàcil és sembrar l’adequat i regar amb l’Amor del teu ser? Només necessitem que tu siguis tu! Només necessitem de la teva presència perquè tot puguem encaixar en la Gran Voluntat Divina!
Ets Llum en el seu procés de màxima intensitat i irradiació.
Ets Amor en el flux universal vers la seva majestuositat vessada sobre cada ser en aquest planeta.
Ets Presència en procés d’il·luminació i enlairament per a ressaltar la Divinitat Universal que hi ha en tu i concloure el propòsit pel qual vas venir aquí a la Terra.
Gràcies per ser i estar. 
Només sent, nosaltres podrem manifestar al veritable ser que som i fer que allò que és distant, el disgregat, comenci a unir-se novament i començar a mostrar la lluminositat de la intenció Superior al permetre que les nostres ànimes experimentin la matèria. Aquesta només és el vehicle, no la intenció ni l’objectiu de la nostra estància en aquesta dimensió. Necessitàvem un vehicle i dins d’ell, una guia, un GPS espiritual que ens porti a la finalitat de la nostra encarnació.
Sentint-nos arribarem a la nostra plenitud i a materialitzar la Intencionalitat Divina Universal.
Sent! Sent aquell qui ets! Sent l’Amor en tu, i sabràs de la teva essència!
Els sentiments són part d’aquest procés, i una guia del nostre estat interior per a connectar amb nosaltres mateixos i adonar-nos si estem en el camí o fora d’ell.
Comences a veure, ara, per què només amb la teva presència ja és suficient?
 
Vibra. Vibra el més alt possible, i deixa que la Divinitat faci la seva part.
Ets vehicle, canal del més bonic que s’ha pogut crear: la teva essència. Tu!
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tu, estimada ànima.