dijous, 25 de desembre del 2014

Des del bressol de l'assossegament

El suau llanguiment de l’harmonia interior no té obstacles ni reptes a superar. No hi ha murs ni situacions que puguin alterar aquest estat innat del ser. Al sentir la crida assossegada de la teva essència, fa que t’alliberis a ella per a ser gronxat per la gràcia divina de la teva majestuositat.
El flux que t’envolta, abraça i encoratja et fa sentir la fortalesa en tu, la capacitat de sentir l’absolut control, sense cap esforç en aquest sentit. La plena pau interior et porta a ser observador del procés, fent-te entendre cada pas, decorat i escena que puguis arribar a veure o sentir.
Des de la presència com observador divises el camí més enllà del present i perceps l’evolució del ser segons el seu procedir actual. Entens aquest “ara”, adonant-te de la perfecció que hi ha a cada acte i espontaneïtat que un pot arribar a tenir. No hi ha major satisfacció que poder veure l’evolució de l’existència espiritual i el Tot en cadascú.
Veus. Sents. Sents. Sents. Veus. Sents i sents. Veus i sents en el grau més àlgid de la nostra capacitat d’estimar.
L’odre i l’assossegament interior són part de la nostra naturalesa. Tornem a ella amb acceleritat, sense forçar ni accelerar, per la nostra part mental, cap pas realitzat. Sentim, som. Sent, accelerem el procés.
Des dels hangars de la nostra ànima disposada a mostrar la seva plena llibertat, la Terra es conjura amb l’Univers per a ser Un i poder enlairar cada ànima desperta, desplegant les consciències per a enlairar el vol.
El vòrtex de l’ascensió es va mostrant davant nostre per a poder pujar-nos a ell i enlairar-nos cap el més alt de la nostra voluntat, guiada per la divinitat que dins de cadascú hi ha.
No hi ha major bellesa que obrir el cor i sentir la perfecció de l’existent.
No hi ha major plenitud i èxtasi espiritual que saber del sentit de la nostra existència.
La nostra propera parada ja ens espera.
La calidesa de la terra on plantarem les nostres arrels més profundes està donant els seus brots per a recollir, a la teva arribada, els fruits desitjats. Deixa’t emportar, estimada ànima, per l’alè de la Llar! Deixa’t portar per la candidesa i familiaritat de les trobades del teu camí actual. El que vius, ressona en el teu interior, perquè així va ser acordat per la Font i tu. Tornes a recordar aquell qui ets.
El sentit calmat amb la teva harmonia interior, fa que aturis el temps i puguis adonar-te que només el present existeix i té sentit. Només ets. Un aurèola de pau, llum i serenitat t’envolten i arreceren cada racó de la teva matèria cel·lular, enlairant la vibració del teu ser, i irradiant el resplendor de la teva presència.
 És en aquest estat que entens el concepte de la infinita de l’univers. Sents la teva infinitat, el teu univers interior. Sents la magnitud de la teva essència.
Sent, arribes. Sent, t’empoderes. Sent, saps.
Quan arribes, sents la teva fortalesa, capacitat de creació i coratge i la saviesa emergeix de tu com un sortidor d’aigües cristal·lines i pures.
Tu et converteixes en aquesta Font Major en mig del teu entorn, alimentant els sers que t’envolten.
Perceps la melodia del silenci i l’emoció de poder-lo sentir.  
Hi ha tant per sentir, com únic camí de la saviesa celestial en nosaltres!
L’estat interior del nostre ser que ens recorda aquell qui som, es deu al lliurament incondicional de la nostra ànima i tot el nostre ser, no a unes pautes externes, sinó a la guia i voluntat emanada del nostre cor. És llavors, on els xiuxiueigs més enllà del nostre present arriben al nostre interior i la Veritat es manifesta en nosaltres.
Nosaltres som la Veritat. La nostra essència és la Veritat Universal en cadascú. Nosaltres som part d’aquest flux d’aigües tranquil·les, seguint el seu curs a la matèria.
 Esperem a la riba fins a divisar la nostra nau, ja en camí per a recollir aquell en qui ens convertirem, sent ja, la divinitat guiant-nos.
La remor de les aigües ens anuncien nous temps pel nostre ser, on el que va ser, ja no serà. Els somnis començaran a prendre forma dins del nostre procés de ja no demanar, controlar ni imposar a la vida allò que les nostres pors del passat val voler imposar-nos Ja no!

Aquieta’t i deixa’t portar pel que sents i pel buit interior que aquests instants poden proporcionar-te. Alegra’t per sentir i per permetre que el silenci t’obri les portes de la teva bellesa i el teu veritable ser.

No hi ha major plenitud que sentir la teva Divinitat habitant en tu.

Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.