dijous, 20 de novembre del 2014

Sobre el karma familiar


Avui voldria presentar-vos un e-mail rebut on se’m preguntava sobre el karma familiar. La persona que me l’ha enviat, havia realitzat el curs de les 36 Lleis Espirituals, i en ell, va sorgir el tema de la sanació. El rebut la va empènyer a aprofundir més en aquest aspecte i, concretament, en relació a la família.

Les paraules rebudes eren:

 

“Hola Jordi!

Quan puguis, em pots dir a on puc trobar informació sobre com sanar el karma familiar? He estat buscant a internet i només he trobat informació general (http://traduccionesdeinteres.blogspot.com.es/2010/12/kryon-metodo-de-sanacion-presentado-por.html). Potser en algún dels seus llibres? Saps en quin?

Gràcies per endavant!

Una abraçada!”

 
A continuació us presento la resposta a les seves paraules:
 

Ja que has posat un link relacionat amb Kryon, et comentaré el que m’has preguntat fent servir algun comentari del mateix Kryon per a donar enteniment a la teva pregunta.
 

Ell diu que la dualitat és la barrera existent entre nosaltres com a sers humans i el Déu que hi ha dins nostre i som. Quan aconseguim batre aquesta barrera, llavors, nosaltres som nosaltres.
 

Ara jo et dic que aquesta dualitat l’estem esborrant del nostre ADN. Això vol dir que estem sanant per a arribar a nosaltres mateixos. Quan nosaltres sanem, sanem tot el nostre ser. Quan el ser sana, no només és una part d’ell, sinó que aquesta sanació abraça a tots els nostres aspectes. No podem només sanar el dit del peu esquerre, sinó que la sanació d’aquesta part del nostre cos, influeix a tota la resta del cos, que està relacionada amb les nostres emocions i aspectes mentals, per tant, per a sanar una part de nosaltres, vol dir sanar tot nosaltres. Sanar és amor. Quan se sent amor, no podem deixar de cantó tots els altres aspectes de la nostra vida. No podem dir:

-         Jo només vull estimar la meva part laboral, o el meu aspecte de relació de parella, o el meu físic.

Quan només volem estimar una part nostre, no ens estimem, perquè l’amor és global i no parcial. No podem estimar a mitges. O s’estima, o no s’estima! Quan hom s’estima, és amb totes les seves conseqüències, implicant i influenciant a cadascun dels nostres aspectes a la vida.

Vols acabar de sanar el que es coneix com a karma familiar?

Tenint present el curs que has fet i les paraules de Kryon que diuen:
 

El ser humà de la Nova Era comprèn que és totalment responsable de totes les coses que tenen lloc a la seva vida. El que això significa és un coneixement a nivell intuïtiu que el que s’està produint ha estat planificat per nosaltres mateixos.
 

Ara jo et dic que al ser conscient que no estaves en el camí del benestar i l’amor i el fet de canviar de camí, ha fet que deixessis que l’amor anés entrant a la teva vida, produint-te el benestar i la sensació interior que ara sents.

Quan més amorosos ens tornem, és a dir, quan més connectem amb la nostra essència, més ens alliberem de tot allò que no ens ha deixat ser nosaltres i ens hem identificat o fet cas fins ara, com pot ser els llaços innecessaris que hem creat amb la nostra família, i amb tot allò que ens hem identificat del què ens han dit dins del cercle familiar i no és el que nosaltres sentíem o pensàvem.

Tallar tots aquests llaços ens permetrà alliberar-nos de les influències (karma) familiar. Quan ens estimem, aquest amor ja va a allà on hi ha bloquejos a la nostra vida i a tots aquells aspectes que no ens deixen ser nosaltres.

 ENS ALLIBEREM DE TOT EL QUE NO SOM!!! (males influències, relacions limitadores, allunyaments de persones que no ens ajuden en el nostre camí,.....).

M’agradaria acabar, o no, perquè no sé quan deixaran de xiuxiuejar-me aquells que estan amb mi, amb unes paraules també, del 4rt. Llibre de Kryon:
 

L’Esperit de Déu diu que has d’agafar la teva llum i deixar que il·lumini a qui t’envolten. I, sense dir res a ningú ni explicar res a ningú de qui t’envolta el que està succeint, la llum brillarà a través vostre. Això és el que heu de fer. De què serviria una llum si no la portessis als llocs més foscos?(....)

Primer ocupa’t de TU MATEIXA!, Després, tot anirà encaixant poc a poc.
 

Per tant, per a sanar el que es coneix com a karma familiar, has de sanar tu, i aquesta sanació arribarà a la família a través de la teva presència i la teva irradiació. Recorda’t de la Llei de la Projecció.

(Sembla que el xiuxiueig està arribant al seu fi)

M’agradaria acabar amb unes paraules també de Kryon, ja que l’has nombrat en el link inicial. Pertanyen seu setè llibre. Diuen:
 

De sobte, la Terra tindrà Sers Humans, amb la capa de la dualitat amb la que van arribar a ella, que es transformarà i canviarà amb la realització de la divinitat que s’hauran convertit. Junt amb això arribarà una passió per la recerca espiritual. I la família – que es van mostrar d’acord en venir amb vosaltres com a família de sang – podrà retirar-se. (....)L’Amor és la clau perquè la futura capacitat de la Humanitat canviï aquesta Terra.(....) La Força resideix en la persona, no en l’organització.
 

Tu ets un d’aquests que s’està transformant i canviant per a fer un món millor. Sent tu, sanaràs, t’alliberaràs de les influències familiars i de tot allò que no et deixava ser tu. No hi ha una tècnica, com si fos una aspirina per a fer una sanació de la teva part familiar. No! T’estàs estimant i t’estàs sanant. Cada vegada acceptes més i saps conviure amb la teva família. L’amor és la clau en tu. És la clau mestre de la realització de la teva vida. T’estàs responsabilitzant de la teva vida.

És com una màquina corredora d’un gimnàs on el terra es mou cap enrere  Tu ets present i sempre estàs aquí. La màquina va cap enrere i torna a sortir per davant. El que ara facis repercutirà en el teu futur i, com no, en el teu present sobre tot. Si ara poses amor, aquest abraçarà el teu passat i crearà un futur meravellós.

Estimant-te ara, donant passos per a ser tu ara, sanaràs el teu passat i només pots esperar el millor per a tu.

Així és i serà.
 

Estem animant als sers humans perquè vibrin a un nivell tal que puguin crear una situació de neteja tan profunda que els antics vots (i passat) quedin neutralitzats i l’ADN desperti.  (de Kryon).
 

Això és el que estàs fent ara tu.

 
Gràcies per ser i estar. Endavant!
 

Des de el meu cor, una abraçada.