dilluns, 28 de febrer del 2011

Activitats pel mes de març



Aquests mes de març us anunciem un nou Seminari sobre la "Connexió Divina - La Sanació del Ser".

Degut a l'interès mostrat per part d'alguns de vosaltres i que no us va anar bé assistir al que es va programar pel mes de febrer, us proposem un de nou per aquest mes, esperant que aquest cop ens poguem trobar i veure tots en ell.

El Seminari es realitzarà a la població de Cardedeu (Barcelona), els propers dies 18, 19 i 20 de març, organitzat pel centre LA FONT de Cardedeu.

Tots aquells que estigueu interessats i vulgueu més informació o inscriure's podeu passar pel propi centre, ubicat al c/ Hospital 4 de Cardedeu, o bé trucar al 938455556 (dilluns pel matí tancat).

Us recordo també que em podeu trobar en aquest mateix centre fent sessions individuals, on caldrà demanar hora amb anticipació.

Tots aquells que vulgueu que el Seminari o els tallers sobre ÀNGELS i el GRAN PLA DIVÍ es realitzi a la vostra població, caldrà que truqueu al 606098752 (Jordi), o enviar un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com .


Us esperem a tots, desitjant-vos que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 24 de febrer del 2011

2011, any de recol·locació


Aquest any 2011 serà un temps on les coses es re col•locaran, fent que cada situació, persona, relació o grup es remogui per a anar a parar al lloc que li correspon.
Durant anys hem estat movent-nos, creant i fent per a aconseguir allò que volíem. Molts han despertat i han començat a obrir-se a la vida. Això ha fet que, no només la Terra, sinó el ser humà es sacsegés i s’hagués vist en la necessitat de fer grans canvis, o canvis no desitjats, a la seva vida.
Tots els habitants d’aquest planeta ens dirigim al lloc que ens correspon segons la nostra ànima i poder, així, portar a terme allò que hem vingut a fer. Gent que transcendeix i deixa el món de la forma, relacions que s’acaben, necessitat interior de “deixar-ho tot i començar de nou”, iniciar noves feines o activitats a les que fèiem fins ara, tot això i més s’està produint en els mons de cadascú de nosaltres. També podria dir, el fet de deixar de patir, d’aconseguir allò que tant hem desitjat, sortir-nos d’un dol que semblava etern, veure la vida d’una altra manera, fer les paus en l’ambient familiar,... Aquests canvis pot representar deixar de viure i, fins i tot pensar d’una manera en concret, per a donar peu a una nova vida amb una nova actitud davant d’ella.
Mentre passem per la situació en concret, pot semblar que mai ho aconseguirem, donant la sensació que només trobem traves o dificultats, la majoria d’elles per part nostra, per a aconseguir ser com volem ser o allò que volem. Són moments de “certa preocupació”, quan en el fons, només és deixar que tot succeeixi seguint en tot moment la veu del teu cor. Ella t’indicarà el què fer mentre avances per la “suposada inestabilitat”. Per moments sembla que t’hagis de tancar i no tens ganes de parlar, alhora que pots arribar a sentir la necessitat de estar a la natura i passejar pel bosc o els camins de muntanya. Si és així, ¡feu-lo!. La naturalesa esponjarà el vostre cor i us donarà la saviesa i la serenitat necessàries per a fer front als següents moments del vostre caminar.
Res és el que sembla. Després de la tempesta ve la calma, i aquesta és molt més apreciada quan es presenta. Cada vegada hi haurà més harmonia i benestar dins vostre, i això es reflectirà en el vostre entorn.
Acabem d’iniciar, fa poc, un nou any. Les coses es mouen per a col•locar-se en el lloc que li correspon. Fins ara, hi havia peces del trencaclosques que no estaven en el seu lloc. El dibuix semblava està acabat, però quan tot encaixi perfectament, veurem que és un altre dibuix al que ens pensàvem que era. La nostra vida canviarà i ens aproparem o aconseguirem el lloc adequat en el moment oportú per a mostrar-nos al món.
Segurament, alguns de vosaltres ja haureu experimentat els inicis d’aquest “Canvi Diví”, o us trobeu a les portes d’una gran oportunitat a la vostra vida. Probablement, d’altres us anireu adonant com aneu obtenint uns resultats en les vostres actuacions no obtinguts fins el present. Tot és fruit d’aquests temps de re ordenament i equilibri. Les coses perquè tinguin sentit han de trobar-se en el lloc adequat i el moment oportú. Tanmateix en els sers humans. Ara és el temps de portar-vos al lloc idoni on pugueu mostrar-vos al món i realitzar, o començar a materialitzar la vostra voluntat. Tot i tots seguim un procés diví, segons l’evolució de les nostres ànimes.
Perquè tot sigui, hem d’escoltar el nostre cor i despertar la nostra consciència; llavors, entendrem el per què, degut que ens coneixerem més i sabrem més de la nostra naturalesa i potencial.
Un dels aspectes que he anat veient d’un temps cap a aquí, és que gent amb una mentalitat tancada, han “afluixat” la seva visió de la vida, acceptant i tolerant més als altres que no pensen com ells. Persones que es mantenien rígides a les seves postures, m’he adonat que ara, poden arribar a escoltar altres postures sense voler-les contradir o convèncer als altres conforme el que ells pensen és la veritat.
Les mentalitats s’han obert. Les postures s’han flexibilitzat, i un dels resultats degut a això, és l’apropament i la unió. Realment alguna cosa està passant en el nostre entorn. Aquells, però, que es mantenen en el seu patró, s’allunyen més dels altres, i més dolor estan creant a les seves vides. Allò que no és amorós, es va esvaint, i les portes perquè el cel es manifesti a la terra s’obren de bat a bat. Cada vegada més el món de la Llum habita entre nosaltres. Cada vegada hi ha més sers de Llum que es manifesten entre nosaltres, sers que han estat preparats e instruïts per a mantenir els pilars de la nostra ben estimada Terra. Les seves energies estan ben recolzades per aquests sers, que per cert, cada vegada en són més.
Aquestes noves fonts de Llum i Amor estan removent a tot el planeta. Els nostres interiors i entorns estan vivint uns dels moments més àlgids de l’evolució del ser humà on no hi haurà uns altres d’igual. Vosaltres sou partíceps de la major transformació del planeta i els sers que l’habiten. Tolerància, acceptació, sortir a la llum fets coneguts i amagats, ara són destapats per a portar l’equilibri i la harmonia, no només a la Terra, sinó que la seva repercussió també influeix a l’univers en el qual ens trobem, però no només a ell, sinó a tot el firmament existent.
Són moments gloriosos de la nostra existència, on la nostra ànima va dir: Sí, jo també hi vull ser i participar!
Allò del passat es desestructura. El present que no està aposentat, sacseja, i qui ja es troba preparat, materialitza. Tot està en perfecte ordre, i tu, et trobes en l’instant precís per a veure com la teva vida et porta segons el pactat. El teu cor et parlarà del què has vingut a fer. Escolta’l perquè el que puguis sentir és l’eclosió del teu ser. Endavant!
Quan més ens endinsem cap a la calor (l’estiu), segons la latitud on em trobo, i el sol resplendeixi més alt, la Llum i el benestar seran més intenses en tu. Deixarem enrere la boira per a sentir el caliu de la Llar en els nostres sers.
Cada vegada apareixeran més sanadors i el mestre que hi ha dins vostre, molts el començareu a manifestar. No us amoïneu si sereu vosaltres o no, seguiu allò que sentiu que heu de fer en tot moment, i veureu els resultats a la vostra vida. Siguin quins siguin aquests, seran el preludi d’un nou pas cap a l’Ascensió. Allò que està sintonitzat amb el que has vingut a fer, ajudarà a la resta de la humanitat.
Tots et necessitem, facis el que facis, l’important és que tu siguis tu.
Sigues! Sent la divinitat en tu i permet que Déu es manifesti a través teu.
Tu ets Llum i Amor. Mostra’ns-ho!!

Gràcies per ser.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Connexió Divina - La Sanació del Ser



Aquest cap de setmana, dies 25, 26 i 27 de febrer es realitza el Seminari de "Connexió Divina - La Sanació del Ser" a Cardedeu, organitzat pel centre LA FONT, ubicat al c/ Hospital 4.

"Sanar és un alliberament i un tornar a l’equilibri que teníem quan érem a la nostra veritable Llar abans de venir a aquesta dimensió.
Obrir les portes de la nostra Consciència i del sanador que hi ha dins de cadascú, ens permetrà que el Déu que ets i hi ha dins teu pugui manifestar-se amb tot el seu resplendor.
Connectar amb Ell, amb tu, no només permetrà sanar-nos a nosaltres mateixos, sinó també, a aquells que ens envolten.
En el Seminari es donarà informació per a conèixer i sentir les nostres capacitats, la nostra essència i el nostre potencial per a manifestar la nostra plena grandesa i amorosa Divinitat.
Fer la Connexió amb l’univers, a través d’una sèrie de tècniques ens permetrà convertir-nos en el ser multidimensional que som i obrir les portes de la sanació, els miracles i la realització, sentint la Unicitat amb la Font Creadora de tota vida i el món espiritual de la Llum.
El Mestre i Sanador que hi ha en tu, demana pas per a complir el teu Pla Diví, fer un món millor i poder sanar i vessar el teu perfecte Amor al planeta i a tots aquells que l’habitem."


Serà impartit per en Jordi Morella, creador del Seminari, equilibrador, canal i mestre espiritual.
Tots els que estigueu interessats, trucar al 938455556 (centre) o al 606098752 (Jordi).

Si esteu interessats que es faci en la vostra població, centre, lloc de treball o associació, podeu escriure un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 17 de febrer del 2011

Perdreu-ho tot per a guanyar-ho tot

Em trobo en uns moments on em ve molt de gust, senzillament sentir el que visc, així com la presència de la Llar en i amb mi.
Són instants on tan sols tinc ganes de sentir. Sé que puc escriure de situacions i aspectes de la divinitat del ser humà, però no sento la inspiració per a fer-ho com ho he estat fent durant anys.
Sentir la meva essència m’omple plenament, sentint i sabent del cel aquí a la terra.
Potser arribarà un dia, on em llevaré i tornaré a teclejar l’ordinador per a transmetre a través dels meus blogs i les webs que estic col•laborant, però de moment, gaudeixo tant sentint!!!
Un gran canvi s’ha produït dins meu. Aquest m’ha portat a manifestar-me i a aturar el que he estat fent durant temps, o fins i tot anys en algun aspecte, fent una reestructuració de la meva vida, del camí que he estat seguint fins ara, de la manera que m’endinsava en ell. Res és com abans. He necessitat un temps d’interiorització, per a adonar-me cap a on dirigir-me a partir d’ara.
Per a ressuscitar i mostrar al veritable ser que havia en mi, vaig haver de morir i començar de zero. Se’m va haver de treure tot per a començar el tram de l’Ascensió tant esperat. Primer va ser el cotxe. El vaig perdre. Després la feina. Necessitava l’absència de lo material per a prendre decisions, que ara, una vegada preses, crec que ha estat un regal que se m’ha fet pel meu major bé. No només les portes de la meva activitat es van tancar a com eren, sinó que vaig haver de deixar la vivenda on em trobava. Aquesta decisió va fer que, després que la vida em fes una proposta, jo l’acceptés. No només això vaig haver de deixar, sinó també la població on havia viscut els darrers dinou anys.
He arribat a entendre del per què vaig anar a parar a allà. No hagués arribat fins el present, sense tota la instrucció i aprenentatge après en aquella població costera. Va haver persones que em van ajudar en el meu camí cap a l’evolució de la meva ànima, sense elles saber-ho inicialment. Tot el que tenia terrenalment se’m va treure del meu costat, havent de deixar persones que fins llavors m’estava relacionant, però tot tenia la seva finalitat. Quan aquesta ja va ser realitzada, la meva presència allà ja no tenia cap sentit. Havia arribat l’hora de “marxar”.
Vaig haver d’acceptar i desaferrar-me de tot, fins i tot de les persones. Em sentia lliure. Quan menys tenia, més lliure em sentia. Aquest sentiment el vaig emmagatzemar en la meva memòria i saviesa per a adonar-me que res ens pertany i se’ns és donat per sempre. Tot té una finalitat espiritual, i quan ja s’ha après, i ens ha donat el que ens havia de donar, necessitem nous canvis per a continuar el nostre camí. Jo no vaig ser una excepció. Així va ser amb mi.
Res tenia, ni a vegades per a menjar, però el meu esperit s’enfortia notablement i el ser que havia en mi que havia de mostrar-se vibrava intensament demanant pas per a ser manifestat.
Viure en la mancança terrenal, t’enlaira i t’obre les portes a l’abundància espiritual. Quan aquesta s’arriba a sentir intensament en un entorn de no tenir res, llavors és quan la resurrecció és possible. Allò que se sent interiorment, es materialitza.
Quan en el buit de no tenir les teves necessitats bàsiques cobertes sents la força de continuar i l’amor del Déu que hi ha en tu, tenint la confiança i la seguretat que tot això passarà i acabaràs tenint segons els teus anhels i la teva Voluntat, llavors, és quan has arribat a trucar les portes de la teva divinitat i aquestes s’han obert.
A vegades s’ha de perdre tot per a guanyar-ho tot. En el meu cas ha estat així.
Amb el temps, en aquests darrers tretze mesos tot s’ha aposentat perquè els pilars de la meva plena manifestació puguin enlairar el meu ser i portar a terme allò que he vingut a fer.
La meva vida ha canviat absolutament tota ella.
Vaig haver de canviar el meu ritme i estil de vida, i darrerament vaig sentir amb una força inusual que també havia de donar un nou rumb a la meva activitat. Així ho he fet.
No em qüestiono els resultats, i si anirà bé o no, o si aquest és el camí. No dubto gens dels passos realitzats, perquè tinc la plena certesa que és el que haig de fer segons la veu del meu cor i dels que m’acompanyen del món de la Llum.
Actualment no sóc jo qui pren les decisions. Hi ha un ser superior dins meu que decideix per mi. Confio plenament en Ell i sé que sap el que es fa. (Jo també ho sé). Em deixo emportar pel que sento, sense preguntar, controlar ni organitzar res. Només faig el que sento des de la meva divinitat.
Flueixo, i quan més ho faig, més m’adono del poder que hi ha dins de cadascú per a portar a terme el significat de la seva vida.
Accepto. Confio.... i sé, encara que no els “petits detalls del gran projecte de la meva ànima”, sí la direcció a seguir i com fer-ho. És com si a cada passa donada “algú amorós” et digués què fer, com el millor amic i aliat que pots arribar a tenir t’agafés de la mà, veient els resultats de cada passa feta. Quan més et deixes, més bé et sents i més satisfacció i resposta del teu entorn reps que et porten allà on vols.
Ara em dedico a ser jo. SER, amb el que això representa amb tota la seva magnitud. SER, sense les interferències d’un possible passat o les intromissions del teu entorn. Tu ets Llum i Amor, i la teva presència fa que qui siguin amb tu, vegin la necessitat de respectar-te, i fins i tot, recolzar-te, ajudant-te a obrir les portes necessàries per a arribar a portar a terme la teva nova vida, sense saber a lo millor, per què ho fan.
Ara, endinsat en el meu camí, i després de trobar els rètols al llarg d’ell sé que haig de prendre noves decisions i deixar que aquestes em portin més enllà d’on em trobo en aquests moments.
Estic gaudint com no ho he fet fins ara. SENTO i SENTO la força de l’AMOR que sóc, en el meu ser, i cada dia és una oportunitat de poder materialitzar i obtenir els seus fruits. Així està sent.
Gràcies per tot, per tots i per mi.
La meva vida continua i dins d’aquest procés, m’esperen situacions que de bon grat us les aniré transmetent per a compartir-les amb vosaltres. Gràcies a tots.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres, i penseu que res és el que sembla.

dilluns, 14 de febrer del 2011

Activitats en aquest mes

Us recordo que aquest dijous dia 17 hi ha una xerrada presentació del Seminari: "Connexió Divina - La Sanació del Ser" al centre Darsana de Granollers (Barcelona), ubicat al c/ Bruniquer 5, baixos. T. 938795217.
També us faig saber la realització del Seminari aquest mes de febrer a Cardedeu, els dies 25, 26 i 27 de febrer (Centre La Font: 938455556).
Aquells que vulgueu que el Seminari es realitzi a la vostra població, centre, associació o lloc de treball, podeu trucar al 606098752 (Jordi) o enviar un e-mail a l'adreça: emaeljordimorella@hotmail.com
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 10 de febrer del 2011

Connexió Divina: la plena realització

He sentit la necessitat de fer una reestructuració de la meva activitat. Fins ara proposava una vintena de cursos i tallers de diferent índole relacionats amb el camí de l’auto coneixement i el despertar de la consciència.
Dins meu he sentit la força del canvi, com si hagués arribat l’hora de començar segons els meus nous pilars. Tot el que anava aprenent o se’m facilitava, bé a través del món de la Llum o del meu aprenentatge a través de l’aplicació d’una sèrie de lectures, meditacions o cursos realitzats, volia transmetre-ho perquè notava que no tenia sentit saber sense ensenyar-ho després als altres. Per un altre cantó, no per més que proposés, més activitat tindria, com així ha estat. La gent necessita sentir-se atreta pel que se li ofereix, i no tots estan o han estat preparats per a rebre el que jo els oferia, tot i així, aquells que hi assistien, les seves vides canviaven.
Després d’anys m’he adonat que no és qüestió d’oferir i oferir si no és d’interès de la gent o aquesta no està preparada per a rebre l’oferiment que se li fa, encara que fos la clau de les seves vides per a ser feliç o sentir la pau dins d’ells.
He fet aquesta reestructuració, i m’adono, després de tota l’experiència al llarg d’aquests anys, que el més important es troba dins de cadascú, i que hi ha una essència, una part de nosaltres desconeguda que pertany al món espiritual, i que quan hom s’endinsa en ella troba els millors tresors que un pot arribar a trobar, i tots ells són part del què és. Li pertanyen i que han estat amb ell des del naixement. Ningú ens ha parlat d’aquesta clau mestre per a la realització de la nostra vida i la plena felicitat constant pel nostre caminar. Ningú ens ha parlat del nostre veritable potencial per a crear i viure la vida que volem o anhelem.
Hi ha una part dins de cadascú que necessita ser presentada al seu entorn, al nostre entorn, i és el Déu que hi ha dins nostre.
M’he adonat i sentit que quan connectem amb ella, amb aquesta part divina que tots portem a dins, la nostra vida es transforma en una altra molt diferent a la que hem estat vivint i aferrats durant molts anys. Quan aconseguim connectar amb ella, tot canvia i es transmuta en el nostre cos, el nostre esperit i el nostre entorn. Les sanacions es produeixen, el temps s’atura, els miracles fan presència, una perfecta salut es manifesta de manera constant si mantenim aquesta connexió, i la nostra voluntat és materialitzada només amb el nostre pensament, la nostra intencionalitat. Tot això és possible si deixem que Déu-en-nosaltres pugui manifestar-se lliurament a través nostre.
El ser humà està despertant de la seva somnolència espiritual, i cada vegada se sent més atret per aquells aspectes més ocults del seu interior. Cada vegada parla més obertament de les seves inquietuds espirituals i s’adona que part del seu entorn també li passa el mateix. Ens trobem com si estiguéssim en un punt del camí on hagués de sortir a la llum i mostrar-se el veritable sentit de la nostra existència i deixar enrere la ignorància en la qual s’ha estat adossat durant tots aquests anys.
És l’hora de trobar les respostes que tant de temps ens hem estat qüestionant i mirant d’obtenir-les. Com un camp de violetes i margarides alhora, sembla com si comencessin a despuntar els primers pètals que donaran color i bellesa al camp i la natura en la qual es troben. És l’hora de despertar i adonar-nos quina és la nostra veritable essència i potencial. La nostra divinitat està esperant que li obrim la porta del nostre cor per a mostrar-se i poder portar la nostra vida cap a allò que hem vingut a fer. Deixar-nos anar i obrir-nos sense temor és una manera pràctica de començar a llençar-nos al buit, com algú pot dir.
La resposta a la vida ets tu. Tu ets el sentit de l’existència. Tu ets l’univers aquí a la Terra. Tot univers està regit per la mà de Déu. On és Déu en tu?
Aquest és el camí a seguir, a trobar-lo, sentir-lo dins nostre i deixar-lo manifestar. Llavors, ens manifestarem amb tot el nostre majestuós resplendor.
El món necessita de la nostra íntegra divinitat. Només llavors tu seràs tu, i la gent del teu entorn i tota la humanitat es beneficiaran del teu coratge mostrat per a obrir les portes del veritable ser que ets.
Al llarg dels anys m’he adonat que la vida només té un camí, el de l’amor, el de contactar amb el Déu que hi ha dins de cadascú i permetre que es mostri per allà on estiguem.
L’experiència i la instrucció rebuda des del món de la Llum m’han portat a adonar-me que la meva activitat és mostrar el camí perquè “els Déus” de la Terra puguin ser manifestats i sentits.
Una vegada així sigui, tot és possible. Les limitacions desapareixen, i les consciències desperten al sentir l’amor, la pau, l’harmonia i la serenitat a la teva vida. Un és feliç al mostrar al sanador que hi ha dins d’un mateix i al Mestre que cadascú és. Les capacitats de sanació, també per a tu, no només pels altres, així com un immens benestar es potencien en cada ser.
Només existeix amor en nosaltres, i és aquest amor que ens permet realitzar la nostra voluntat, una amb la voluntat de l’univers. És aquesta voluntat que permet sanar i crear amb la nostra intencionalitat. Sentir ens farà obrir les portes de l’auto coneixement i la saviesa.
Recordo que és savi aquell que coneix a Déu, a sí mateix.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 7 de febrer del 2011

La Llum de les Paraules (40)

"Un ànec blanc no necessita banyar-se per a ser blanc. Tampoc tu necessites fer res sinó ser tu mateix. (Lao Tse)"
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 3 de febrer del 2011

Els inicis de la plena realització

Els somnis em parlen conforme allà on haig d’arribar ja és tal com ha de ser amb tota la seva magnificència, i que en aquests moments em trobo en els inicis de tot el procés per a arribar al punt àlgid constant del què ha de ser. El resultat és plenitud, amb demandes constants i absoluta realització.
Els somnis em parlen que em trobo en els passos adequats i connectant amb la gent que permetrà que tot sigui.
Em trobo en un indret temporal, vivint en una “llar d’acollida” per a donar-me el suport necessari en aquests moments mentre el camí a seguir no s’aposenti més fermament.
El cel em protegeix i em gronxa en els seus braços mentre confecciono els pilars necessaris per a portar a terme el què he vingut a fer en aquestes terres i en la meva vida actual. Fins ara he anat plantant llavors i regant, no recollint sempre els resultats esperats. Ha arribat a un punt del meu procés, que he deixat d’esperar, i només faig allò que el meu cor em dicta. El fet de no esperar representa no fer-se càrrec ni voler controlar el que es fa, només, senzillament, dono els passos que sento que haig de fer, i lliuro els resultats al Pare, perquè aquests no depenen de mi, sinó de la Voluntat Divina segons el procés d’evolució de la meva ànima.
Els esglaons pujats fins ara, m’han fet canviar. El meu ser ja no pensa com abans, no sent ni actua com temps enrere, i quan més em deslligo del què faig, més deixo que això, el que sigui, pugui seguir el seu curs sense interferències per part meva. A una llavor que se la va regant no se l’estira quan comença a brotar perquè creixi més ràpidament, perquè el que pot passar és que l’arrenquis o la trenquis. Llavors, el teu anhel se’n va en orris. Adéu fruits! Així, d’alguna manera passar el mateix amb el que fem a la nostra vida actual, volem posar tant del nostre costat que “ofeguem” el poder créixer com ha de ser.
M’estic adonant que quan més em desentenc del resultat, més ràpida i fluidament aquest apareix, perquè no espero, només faig segons el meu cor. Tot el que em pugui arribar serà com una benedicció que se’m dóna. El plaer del fer és el procés d’anar seguint les directrius interiors d’aquesta veu que surt del teu cor. Si et centres en allò que sents que has de fer i com ho vols fer, és quan es produeix el procés de l’Ascensió en cadascú. Un gaudeix plenament quan fa allò que creu que ha de fer. El resultat és el fruit de tot el fet fins llavors. No és la recompensa per a la teva ànima, sinó el camí realitzat des de l’amor i la joia de viure i de ser un mateix el que enlairarà a l’ànima i poder ascendir una mica més pujant nous esglaons cap a la nostra divinitat.
Quan sento que haig de fer una cosa i m’il•lusiona, no em qüestiono si serà factible o no, només faig allò que puc fer en aquells moments segons visc. Quan apareix la il•lusió és un senyal conforme és part del teu camí i endavant!. Tot el que pugui venir arrel del que un pugui fer serà en acord a l’evolució de la seva ànima. Cada vegada més, la voluntat d’un és més realitzable segons els nous temps que ens trobem. Les energies són diferents a temps passats. Ara podeu materialitzar allò que voleu, però recordeu que no heu d’esperar ni crear-vos cap expectativa, només confiar que així serà i tenir el convenciment que allò que voleu ho aconseguireu. Recordeu: no us feu cap idea de com serà segons els vostres patrons, deixeu-lo a les mans de Déu i dels sers de la Llum que us acompanyen perquè us indiquin el millor camí per a la seva realització segons el major bé de tots.
Quan decidiu obrir el vostre cor i obrir-vos al món, no al món que vosaltres voleu, sinó a l’univers sencer sent com sou, res haureu de témer, perquè deixareu de controlar i voler que les coses i les idees siguin com vosaltres voleu.
Ningú aconseguirà la felicitat si no allibera les seves pors, i aquestes seran alliberades quan us desaferreu de tot el que us ha passat i heu viscut fins ara. Quan us allibereu de la vostra ment i de tot el que heu viscut fins ara, escoltant el vostre cor com a nou camí cap a la integritat i realització, llavors, sereu lliures per a crear a voluntat. Llavors la vostra divinitat serà una amb la divinitat universal i la materialització del què heu vingut a fer serà plena. Només agraïment arribareu a sentir, i l’amor de la Llar en els vostres cors.
Fa anys vaig començar a dedicar-me a transmetre una formació espiritual que li vaig posar de nom “La Veu del Cor”. Amb el temps va derivar-se a una Escola d’Espiritualitat, i ara, el meu cor em diu que el més important i necessari és connectar i conèixer a Déu, al Déu que hi ha dins teu.
Cada vegada he donat passos més endins de la nostra connexió divina, del nostre auto coneixement, perquè savi, és aquell que coneix a Déu, que es coneix a si mateix. Quan fas aquesta “connexió”, les portes de la sanació, la realització i les oportunitats s’obren a la teva vida de bat a bat.
Coneix-te i coneixeràs l’Univers i els Déus que l’habiten. Llavors, la teva vida et somriurà i tindrà el sentit que sovint has volgut trobat.

Que l’Amor i la Pau de Déu siguin en tu.