dilluns, 28 de juny del 2010

La Llum de les paraules (31)

"Hauríem de fer servir el passat com a trampolí i no com a sofà."
Us recordo que les inscripcions per l'Escola d'Estiu a Granollers (Barcelona) estan obertes. Els interessats truqueu al mateix centre DARSANA: 938795217
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 24 de juny del 2010

Paraules des de la Divinitat

Deixa que la llar del teu cor sigui el repòs de la teva essència pura i amorosa.
Obra la porta de la teva veritable naturalesa perquè sentint-la, jo seré en tu.
Escolta’m en el silenci i la quietud, en el recolliment interior perquè la meva paraula és forta i clara. Deixa que la meva Presència broti dins teu, adormida per la dualitat de la teva existència
Abraça’m en el silenci i sent el meu Amor en el teu interior al sentir benestar d’esperit, calma i pau. En el “no-ser” em trobaràs i reconeixeràs la meva Presència al sentir la immensitat de la teva ànima en el buit del teu Firmament interior.
És en el buit del silenci on trobaràs la teva veritable essència, la meva Presència en tu.
És amb el cor obert que trobaràs la clau del teu despertar.

-------------------------------------------------------------

Els vostres ulls no veuen més enllà de la forma quotidiana. Us distraieu al venerar la forma de la vida. Aixequeu el vel de la quotidianitat i em veureu. El contingut d’aquesta vida omplirà els vostres cors i sereu alimentats fins a la sacietat. Aixequeu el vel de la forma i veureu la Veritat, el sentit de la vostra existència.
Tu, que tan creus amb el que veus, ets cec davant la Veritat. Els teus ulls impregnen de contingut limitat a la teva ment, i aquesta, incapaç de valer-se per sí mateixa, necessita de la teva por perquè t’aferris encara més a les limitacions de la forma.
És el Contingut que et farà créixer. Ell et portarà la Llum que et guiarà cap el Pare i a la teva il•luminació.
Cec, obra els ulls del teu cor i sent el dolor de la forma, per a alliberar-te d’ella i poder veure la Llu, la Veritat de la Creació.
Atén a les teves reaccions perquè elles et guiaran al teu interior. Sigues conscient del teu contingut i allunya la forma del teu interior perquè ella només et distraurà per a seguir el camí que has vingut a fer.

diumenge, 20 de juny del 2010

Escola d'Estiu en el mes de juliol


Em complau comunicar-vos que aquest mes de juliol es farà la 1ª Escola d’Estiu en el centre Darsana de Granollers (Barcelona), a fer en la primera setmana (del 5 al 10 de juliol), o bé en la tercera (del 19 al 24 de juliol).
Serà una Escola d’Estiu de cara a l’autoconeixement i despertar de la consciència. Seran petits cursos, tallers de 2’5h. cada tarda de dilluns a divendres, mentre que pel matí hi ha possibilitat de poder fer diferents tipus de Meditacions (veure l’esquema de més avall).
S’ha proposat les dues opcions, tant la primera setmana com per la tercera, per aquells de vosaltres que estigueu interessats i no pugueu a principis de mes, però sí en la segona quinzena, o a l’inrevés.
Les meditacions del matí començaran a les 10h. La durada d’elles depèn del tipus que es facin:
• Dilluns: Meditació i Relaxació (1h.)
• Dimecres: Meditació amb Àngels (1’15h.)
• Divendres: Sessió de Puresa Espiritual (1’30h.)

Per les tardes és quan es faran els seminaris o tallers. El temari serà:
• Dilluns: Els pensaments. El pensament positiu.
• Dimarts: Viure el present. El poder de l’Ara.
• Dimecres: Sanació emocional a través de l’escriptura.
• Dijous: Viure Conscientment.
• Divendres: Fluir per la vida. La Rendició.

Els tallers començaran a les 17h. fins a les 19’30h.
Els dissabtes es realitzaran cursos de Reiki (tot el dia).
Per a més informació truqueu a Darsana al 938795217.
Les inscripcions s’hauran de fer amb anterioritat a l’inici de les activitats en el mateix centre abonant l’aportació de l’activitat. Darsana es troba en el c/ Bruniquer nº 3 – Granollers (davant la policlínica)

Si voleu que aquestes activitats o les de l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència es facin a la vostra població, centre, escola o associació, truqueu al 606098752 o bé envieu un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es constant el vostre motiu i un telèfon de contacte.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.
Una abraçada.

dijous, 17 de juny del 2010

A vosaltres, estimats germans

A vosaltres ens dirigim, estimats germans.
Que les energies del nostre missatge arribi a tots amb l’Amor y la Llum de la Llar de qual tots procedim.

El planeta s’està desprenent de la seva pell. Com una serp la muda, així vosaltres també us despreneu d’una vida i una manera de ser per a donar pas a una nova humanitat.
El nostre món y el vostre cada vegada estan més a prop. Les vostres vibracions ara, són més semblants amb les nostres. El vostre món es desprèn de la densitat en la qual ha estat abraçat durant segles. Un nou caminar està manifestant-se en el vostre camí. Un nou ser està emergint de la ignorància protagonitzada fins el moment. Res serà com el que va ser. Res serà com ara. El despertar d’un nou dia, d’un nou cel està apareixent en la vostra existència.
Els que ens trobem en aquesta dimensió estem emocionats pels canvis que han de succeir en el vostre planeta y que ja han començat a produir-se. Una nova consciència apareix en el nou ser humà. Molts de vosaltres que heu obert el vostre cor heu rebut la bona nova i esteu vivint els seus efectes en el present. Aquest ser despert no tem l’ara i és conscient del que s’apropa en el vostre planeta i la humanitat. Els cors badallen del seu adormilament i comencen a ponderar en la vida de tots aquells que us heu obert a les noves energies.
Un gran canvi està succeint en cadascú de vosaltres. Alguns ho interpreten com la desaparició de la tranquil•litat, mentre que d’altres com tu, com un senyal de la construcció de la Nova Jerusalem.
El món que viviu transmutarà la seva essència, la seva manera d’actual des de lament per la del cor. Encara que hi hagi focus de resistència a la Terra, al final es realitzarà la Voluntat Divina en vosaltres. Us unireu i establireu un nou ordre mundial, una manera diferent de regir els països. Nous governants regiran els alts càrrecs de les nacions. Aquests nous sers, amb la seva Llum i connexió amb les altes esferes de la Llum, arribaran a tots els que es trobin sota la seva ordre. La seva bondat, tolerància, amor i consciència faran que el vostre món reneixi de les cendres en les quals us trobareu.
Una purificació d’alt grau s’està produint en aquests moments en les ànimes que habiteu la vostra dimensió. Aquesta transmutació és necessària per a poder viure en pau i des de l’amor en aquest nou món cap el qual us dirigiu.
No temeu. Només aquells arrelats en el passat veuran com la tempesta del present els sacsejarà fortament volent mantenir la seva rigidesa. Sigueu com el junc i el bambú, que sent forts, flexibilitzaran la seva presència davant les suposades adversitats que semblen viure. Mantenir-vos ferms en el vostre interior. Escolteu el vostre cor que ell us dirà en tot moment què haureu de fer per a no deixar-vos portar per la incomprensió de la foscor.
Un món nou està emergint de les profunditats del ser humà. Un món on l’essència de cadascú podrà manifestar-se lliure i plenament en el nou espai on s’ubicarà.
No temeu, estimats germans. No temeu per no conèixer, alguns de vosaltres el per què de tot el vostre present. Confieu. Confieu i tingueu fe que tot el que està succeint i succeirà, té un fi diví. Tot el procedent del Pare prové de la seva mà amorosa. Agafeu-la i no temeu deixar de ser el que heu estat sent fins ara. Deixeu-vos anar perquè les aigües dels nous temps us portaran al gran llac de la “germanor blanca” on cadascú de vosaltres podrà manifestar la seva divinitat. Deixeu que tot sigui. No temeu perquè nosaltres estem amb vosaltres. Crideu-nos quan ens necessiteu i obriu els vostres cors perquè ens puguem comunicar amb vosaltres. Qui us escriu aquestes paraules sap de la importància de ser Un amb nosaltres, els vostres germans de la Llum, com ell ens diu. No temeu. Confieu. Obriu els vostres cors i deixeu que el Pare guiï les vostres vides i nosaltres puguem portar a terme allò que hem vingut a fer amb vosaltres. Som part de vosaltres, i com a família, volem el millor per a vosaltres i el vostre món. Per això hem vingut al vostre planeta, i encara molts més arribaran durant els propers anys, perquè la vostra llum cada vegada il•lumina més l’univers en el qual ens trobem.
Un nou ser humà està naixent i tu ets un d’ells. Deixa que la resurrecció sigui en tu. Nosaltres estem i estarem al teu costat. Res heu de témer.
Per a finalitzar us volem dir que la Llum que desprendràs obrirà els cors de qui estan al teu costat i les portes que fins ara han estat tancades, començaran a obrir-se.
Ets un de nosaltres, estimat germà encarnat. Et vas oferir voluntari/a per a materialitzar la Voluntat del Pare aquí en aquest planeta allunyat de l’univers per què tot pugui seguir el seu curs, però el vostre despertar ha cridat l’atenció d’altres vides del firmament. Sou ànimes infinites i perfectes, plenes de Llum i Amor.
La Llum crida a la Llum, per això estem aquí amb tu.
No estàs sol/a ni ho estaràs. La nostra unió és forta, o potser ja no te’n recordes de quan estaves aquí amb nosaltres? És l’hora que la Família es reuneixi.
Amb tot el nostre Amor i servei al Pare, Creador de tota Vida, que la consciència sigui en tu.

dilluns, 14 de juny del 2010

Comunicat de properes activitats de cara a l'estiu


Us faig saber, que per a aquest estiu estem preparant, de cara al mes de juliol, una “Escola d’estiu”, i per a l’agost “unes vacances diferents”, per al vostre benestar i l’evolució de la vostra ànima.
La setmana vinent, en aquest mateix blog, se us donarà la informació de cara el mes de juliol, i en relació a l’agost ja se us informarà més endavant; tot i així, aquells que estigueu interessats o vulgueu informació sobre aquestes propostes, podeu trucar al centre DARSANA de Granollers (Barcelona) 938795217.
En aquest mateix centre se us recorda que el dia 18, dijous a les 20h. es farà una Meditació amb els Àngels, i el dimarts 22, una sessió de Meditació i Relaxació a la mateixa hora. La aportació per assistir-hi és d’11€ cadascuna.

Si voleu que les activitats de l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència es facin en la vostra població, podeu trucar al 606098752 (Jordi), o escriure un e-mail constant el vostre interès, la informació que voleu saber i un nombre de telèfon a emaeljordimorella@yahoo.es


“Només existeix un sol moment, i és aquest”


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres

dijous, 10 de juny del 2010

Gratitud: manifestació del reconeixement


Durant anys hem estat vivint en un estatus on les nostres necessitats bàsiques, segurament van ser cobertes, i fins i tot, part dels nostres desitjos. Hem viscut en un entorn on la majoria tenia uns hàbits de vida, una actitud concreta davant la vida, i amb el temps, nosaltres hem adquirit aquests costums i ens l’hem fet nostres. Hem tingut per a la nostra supervivència i hem donat per “normal” el fet de tenir-les perquè la majoria també les tenia. Quan ens hem identificat amb el nostre entorn, és quan “normalitzem” la nostra vida i donem per “normal” allò que tenim i fem.
La majoria dels sers humans vivim amb unes “comoditats” (segons la seva comunitat i país) que trobem “normal” el tenir-les. Arriba un moment que ja no ens donem compte d’elles perquè les utilitzem i vivim en el dia a dia. Ara bé, ja dones les gràcies per tenir-les? Sents agraïment per tot el que la vida et dóna?Expresses gratitud per totes les benediccions que la vida t’ofereix?
Fa poc vaig assistí a una conferència on la persona que la impartia va fer que els assistents agafessin un full de paper i escrivissin 100 coses per a donar gràcies. Degut a l’actitud i expressió d’alguns dels presents, va comentà el següent: “ Si anéssiu durant tres mesos a Haití, amb tot el que han viscut fa poc, i després tornéssiu a aquí, segur que trobaríeu cent motius per a agrair”. El públic assistent va moure el cap en senyal de confirmació del que deia.
No hi ha res normal. El normal és mentre dura. Quan ens acostumem a tenir alguna cosa, ho trobem normal, però no hi ha res que sigui gratuït i que sigui per què sí. No hi ha una normalitat perquè en qualsevol moment pot ja no estar. Tot el que tenim i obtenim són benediccions de la vida que se’ns concedeix pel nostre procés evolutiu.
Ignorar tot el que se’ns ofereix, que és molt, és no valorar la vida.
Donar les gràcies és ser conscients del que tenim.
Donar les gràcies és sentir-te beneït per tot el que la vida et dóna.
Donar les gràcies és ser conscients de la protecció divina.
Donar les gràcies és una expressió d’amor perquè et sents protegit, alimentat i guiat per la Font de tota Vida de la qual tots procedim.
Agrair és una manifestació des del cor que t’apropa i uneix als sers humans. És agrair a Déu la seva benedicció cap a tu.
Quan donem les gràcies estem obrint el nostre cor i mostrant la nostra humilitat i satisfacció per tot el que la vida ens dóna. És un acte que reconforta el teu esperit i t’uneix als altres sers humans i a la teva família espiritual de la Llum. Donar gràcies et fa mostrar el teu aspecte més amorós i compassiu vers el ser humà.
Potser vosaltres també coneixeu a algú com la situació que us exposaré a continuació: una persona molt propera a mi, sempre a mi, sempre que algú li dóna les gràcies, diu:”de gràcies no se’n viu”. Com pot algú que es dóna compte de la benedicció que se li ha donat a través d’una persona i mostra el seu agraïment, obrint el seu cor, l’altre persona el rebutja i no li accepta la seva gratitud i el seu amor cap a ell?! Clar que es viu de la gratitud‼!
La nostra veritable essència és esperit, no matèria. La forma, amb els anys desapareix, no així l’esperit.
Quan donem les gràcies per alguna cosa, ens fa sentir bé, agraïts, beneïts, estimats per Déu, per la vida, degut al que ens ha facilitat. La nostra ànima es reconforta i crea un estat de benestar interior que enlaira la nostra ànima i tot el nostre ser. Ens fa sentir estimats i protegits. Creieu que algú pot negar a uns er humà el seu estat diví negant el seu agraïment? Només algú que viu negat el cor i tancant la seva ment pot negar un dels regals que la vida ens ha concedit:la gratitud. Acceptar-la fem que aquell que l’expressa se senti en pau amb sí mateix i pugui seguir el seu camí sent estimat i guiat. Nosaltres no som ningú per a no acceptar una mostra amorosa de gratitud.
Ningú posseeix res ni li pertany. Tot se’ns ha estat donat de més, i temporalment. La duració depèn de cadascú, però res ens pertany, ni el diner que tenim, ni el cotxe, ni la casa, ni els fills, ni la parella. Res és de la nostra propietat. Tot ens ho ha estat donat per a l’evolució de la nostra ànima, pel nostre aprenentatge espiritual. Creure que ens pertany és viure d’esquena a la realitat i no reconèixer el veritable significat de la vida i de tot el que tenim actualment.
Quan més adormits espiritualment estiguem, més ignorarem la gratitud, i per tant, menys exterioritzarem. Pensar que tot és normal, és negar l’evidència i viure en un món irreal.
Som part d’un univers i una humanitat. Cadascú de nosaltres ha nascut o ha anat a viure a un part del planeta, però aquesta estància només és temporal (el temps que sigui) per a l’evolució del nostre ser. No hi ha res perquè sí, i que sigui normal. La normalitat és subjectiva, no objectiva, per tant, és part del nostre procés espiritual manifestar la gratitud com agraïment de tot el que la vida ens dóna.
Donar les gràcies és un acte d’amor, humilitat, valorar la vida i d’obrir el cor als altres. És deixar que la nostra veritable essència reconeixi la generositat de l’univers cap a nosaltres, i per tant, ens hem de sentir agraïts i afortunats. Sí, fins i tot tu, que potser, des de la visió racional de la vida pots estar vivint mometns de suposada penúria o dramatisme. Tot allò que no és positiu és una manifestació de les nostres resistències al canvi i a l’aprenentatge. Obrim-nos i aprenguem què ens vol transmetre aquests moments de la nostra vida. El contingut alliçonador de la situació et permetrà veure amb claredat quina part de tu no està permetent la teva realització, la teva evolució.
Normalment, per la nit, abans de dormir-me dono les gràcies a Déu per tot el viscut, per tot el que he sentit i he obtingut. Pot ser no haguem adquirit res al llarg del dia, potser no ha succeït res en especial o no he sentit res, cap sentiment en especial. Potser el fet de no percebre res, ens porta a una actitud davant la vida o una vivència que ens farà evolucionar i donar nous passos cap a la nostra integritat, la nostra divinitat. Que no ens adonem compte no vol dir que no hagin succeït. Potser hem estat adormits durant el dia i no ens adonat del què sentíem o experimentàvem.
Obrir la nostra ment i el nostre cor ens permetrà ser conscients de les benediccions de cada dia.
Donar les gràcies és una manifestació de reconèixer el veritable significat i valor de tot el que tenim i obtenim. És entendre que la vida és generosa amb nosaltres i dóna a cadascú segons el seu procés d’evolució espiritual.
Donar les gràcies és obrir el cor i reconèixer les benediccions que la vida et dóna a cada instant.
Abans d’adormir-te pensa en el dia que acabes de finalitzar. Procura recordar alguna cosa bona d’aquell dia. Sempre n’hi ha. Si no en trobes cap, segur que has passat per aquella jornada amb la somnolència del teu ser i el teu cor tancat. Procura no adormir-te fins trobar alguna cosa que en aquell dia hagi valgut la pena viure’l. Potser la rialla d’un nadó que t’ha alegrat al veure-la, o la vista d’un paisatge preciós, o la olor de la terra mullada o de la flor de jasmin. Segur que si busques bé, en el teu bagul del dia trobaràs benediccions que la vida t’ha ofert. Amb la pràctica et donaràs compte que ets molt mimat i estimat per l’univers, per Déu. Ets un ser afortunat, visquis on visquis.
Dóna les gràcies per totes les benediccions rebudes.
La teva ànima i el teu ser se sentiran reconfortats i una sensació de pau, calma i benestar apareixeran en tu.
Accepta totes les “gràcies” que se t’ofereixin perquè ells reconeixen la teva vàlua davant la vida i t’obren el seu cor per a ser un amb tu pel major bé del planeta Terra i aquest grup on tots ens necessitem anomenat “humanitat”.
Gràcies per existir, per ser. Gràcies per tot, per tots i per mi.
Gràcies.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 7 de juny del 2010

La Llum de les Paraules (30)

" L’objectiu no és la matèria, sinó el fons. No és el cos, sí l’esperit. "

Us recordo, també, que en aquest mes de juny es fan unes sessions de meditacions, al centre Darsana de Granollers (Barcelona), on obrim les portes per a tots aquells que vulgueu viure una estona de harmonia, pau, tranquil·litat i sanació.
  • El segon i quart dimarts de cada mes, és a dir, els dies 8 i 22 es fan sessions de Meditació i Relaxació a les 20h.
  • El primer i tercer dijous, els dies 3 i 17 es fan unes Meditacions amb Àngels, fent aquests sers de Llum, presència en aquestes trobades i sentint-los irradiant-nos el seu Amor i la seva protecció.

De cara el mes de juliol es farà una Escola d'Estiu per l'evolució de la nostra ànima i alguna que altra novetat pel mes d'agost per aquells que vulgueu fer unes "vacances diferents". Ja us ho anunciarem en el seu moment.

Pels que estigueu interessats podeu trucar al 938795217 (Centre Darsana). També podeu entrar a la web per a saber de les activitats i teràpies que es realitzen: www.darsana.net

dijous, 3 de juny del 2010

Vers la Resurrecció




Els passos del nostre caminar ens porten constantment a un encreuament en mig de l’Ascensió on has de prendre la decisió adequada per a no allunyar-te de la teva essència. Són moments de connectar i manifestar la nostra integritat. Som sers vivint una realitat que no coincideix amb qui som realment. Durant anys hem estat portats per la força del passat, però ara, la nostra ment racional sembla estar debilitant-se, degut que el cor comença a recuperar el seu espai dins de nosaltres.
Cada decisió ens porta a una nova vida en relació al present. Pot ser de major o menor benestar, segons els barems amb els quals s’ha pres la iniciativa d’agafar un camí o altre.
Constantment estic en contacte amb persones on les seves vides han donat un gir immediat, o bé van notant que el que va ser ja no és, i es té unes sensacions conforme molt aviat es produirà un Gran Canvi en les seves vides.
Així serà. Les percepcions que estan tenint són fruit de l’obertura del seu cor i de començar a deixar-se anar segons els esdeveniments de la seva vida. Durant anys s’ha anat a contracorrent, com els salmons, que van riu amunt per a posar els ous. Quan més ens mantinguem amb els nostres ideals intentant que tot el que ens envolta s’adapti a ells, major esforç haurem de fer per a mantenir la serenitat, la calma, la tolerància i el benestar interior. És veritat que sembla que el món està boig i que tot es rebel•la i la foscor estigués demanant pas, però només és la darrera desesperació per a fer-se veure i poder manifestar-se en aquest planeta on els nous nats ens porten la seva llum, la seva força espiritual i el seu amor. La seva consciència és superior a la dels seus primogènits, enlairant les energies del nostre estimat planeta, instaurant unes energies de major vibració a la de fa pocs anys.
Els temps canvien, i per a això, no podem prendre les decisions basant-nos amb les mateixes premisses d’anys enrere. Els nostres pilars necessiten renovar-se i re estructurar-se per a poder continuar existint en pau i harmonia en aquesta nova era: La Era Crística. Per què Déu en tu pugui manifestar-se necessita d’un nou cos, una nova ment i una visió i actitud diferent davant la vida a com has estat vivint en el passat.
Viure crísticament és deixar que el cor et parli, l’escoltis i portis a terme allò que et dicti.
Viure crísticament és despertar la teva consciència, despertar de la somnolència espiritual i començar a auto conèixer-te. Llavors t’adonaràs de qui ets en veritat i no qui et creus qui ets. Això comporta a veure clar què és la vida i el sentit d’ella. Llavors el nou ser que hi ha en tu demanant pas podrà manifestar-se per a mostrar al món la teva veritable essència.
Viure crísticament és viure des de l’amor, l’acceptació i el cor. És tenir la fortalesa de ser tu, de permetre que la teva divinitat es manifesti, perquè tu ets Déu.
Els temps actuals ens porten a plantejar-nos tota una sèrie de preguntes, qüestions i aspectes relacionats amb la nostra vida. Els nostres sentiments i emocions estan activats, i en algun moment, hem de tenir la fortalesa i la fermesa de no deixar-nos emportar per les mogudes interiors degut a la instauració de les noves energies. Les teves energies, les que has estat emprant durant tots aquests anys ja estan obsoletes. Necessites renovar-te i deixar que els nous temps, l’Era de l’Amor i la realització pugui ser en tu i la teva vida sigui un exemple dels nous temps.
El planeta et necessita perquè només tu ets capaç de portar a terme allò que només tu pots donar-nos, i a la vegada, ajudar a la humanitat.
Ha arribat l’hora de llençar-te al buit confiant que tot serà. Confia i deixa que el món de la Llum sigui en tu. Els nous temps obren les portes del món espiritual perquè tu, com a ser espiritual que ets puguis prendre contacte amb els teus germans de la Llum, els àngels, els teus guies i altres sers d’alta vibració. Tu ets uns ser complert, o potser encara no t’has adonat i no ho saps? Tu ets un ser perfecte i diví, que no ho sabies? Ara és l’hora de mostrar tot el nostre resplendor i estar preparats perquè aviat succeiran coses en les nostres vides, per a aquells que ja porteu temps treballant-vos.
Una nova vida us espera als vostres peus. Allò que volíeu, a partir d’ara pot ser el moment per a què es faci realitat. Tot depèn de la teva predisposició i preparació. Has obert el teu cor? L’escoltes i fas allò que et dicta? Obra’t i prepara’t pel Nou Món. Ens dirigim a ell. Està trucant a la nostra porta. L’has oberta, o al veure que no el coneixies li has negat l’entrada? No tinguis por i deixa que l’Amor sigui en tu. Confia, germà/na. No temis i allunya de tu les pors que puguis arribar a tenir. Allò que va ser, ja no serà. Vols continuar menjant de les restes que ahir vas tirar a la brossa? Un nou aliment se t’està donant. Agafa’l, accepta’l perquè alimenta el teu esperit i el teu cos. El manà que se us dona prové de la Font Amorosa de la qual tots procedim. Deixem que ens alimenti. Posem la nostra vida i tot el nostre ser a les seves mans. Confia. Res has de témer, encara que la teva situació sigui la que sigui. Tingues fe i sent l’amor en tu. Només des de l’Amor la teva vida pot sentir la felicitat i atraure-la cap a tu. L’Amor obra miracles. Tu ets un miracle de l’Univers, i tots ens beneficiem de la teva presència en aquest món limitat de la forma. No et confonguis. Deixa que els ulls del teu cor et mostrin la Veritat de l’existència. No deixis que la teva ment et guiï. Ell està en connexió amb la teva saviesa interior, amb la teva divinitat. Deixa que ella es manifesti en tu.
Que l’Amor i la Pau t’acompanyin en el teu caminar, i en el moment de decidir, que sigui el teu interior qui et parli, no la teva ment.
Tot va bé. No temis. Tot va bé.
Estàs sent protegit/da.
Una abraçada.