dilluns, 31 de maig del 2010

Activitats de darrera hora a Granollers


Meditació i Relaxament:
• A part de les Meditacions amb Àngels del primer i tercer dijous, el segon i quart dimarts, dies 8 i 22 de juny es faran unes sessions de meditació i relaxament al centre Darsana de Granollers (Barcelona) a les 20h.
• L’aportació a aquesta activitat és de 11€/sessió
• Els interessats trucar al 938795217


Si voleu que aquesta activitat o d’altres que es van anunciant es realitzin a la vostra població, al vostre centre, local, escola o associació, caldrà que truqueu al 606098752 (Jordi).

Totes les activitats que vaig realitzant les podeu trobar anunciades al blog http://emael.blogspot.com així com també trobareu articles relacionats amb l’evolució de la vostra ànima i els nous temps que ens trobem (s’actualitza cada setmana).

Us anuncio, també, que el primer cap de setmana de juny ens trobareu a la fira ECOGRA de Granollers, dies 4, 5 i 6, en una estand on us atendrem i us donarem tota la informació que vulgueu saber sobre les activitats que fem, havent sorpreses i novetats de cara a l’estiu.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 27 de maig del 2010

La Clau


- Mestre, quina és la clau per a la perfecció? – li preguntà un deixeble al seu mestre.
- L’acceptació del present – li respongué.
- Però mestre, el present no sempre és positiu.
- Aprèn d’ell.
- A vegades, no depèn de mi allò que em passa – continuà dient el noi
- Però vius, sents i penses davant de cada fet. Allò que experimentes t’enforteix i t’obra les portes d’un major bé.
- Fins i tot quan sento dolor pel que visc?
- Llavors és quan més se t’ofereix l’oportunitat d’enlairar la teva ànima.
- El patir? – interrompí el deixeble.
- No, fill! L’adonar-te que el patiment que es viu està unit a una part de tu. Obrint la porta d’aquesta part, alliberaràs part del que t’aferra a la matèria, i llavors el teu esperit s’enlairarà.
- Llavors cal patir per a l’Ascensió?
- Cal desaferrar-se de tot el que t’envolta i accepta cada present com un pas més cap a la teva il•luminació. En ella veuràs la Llum del teu ser i el sentit de la Creació.
El deixeble quedà una estona pensatiu i a continuació preguntà novament al mestre:
- Mestre! Així, l’acceptació és la clau de la felicitat?
- I el sentir a Déu en tu, perquè tu ets part d’Ell.
El vell savi donà mitja volta i deixà al seu deixeble pensatiu amb les paraules que acabava d’escoltar.
Mentre, el noi restà quiet i s’assegué en una pedra del jardí en forma de seient. Allà estant, reflexionà sobre les paraules del seu tutor i es preguntà: com puc sentir a Déu en mi?. A continuació com si de l’arbre més proper vingués, una veu clara i ferma li digué:
- Sent l’amor en tu i obra el teu cor.
El noi quedà en silenci. Tancà els ulls i deixà passar el temps.
Per allà va passar novament el seu mestre i veié com unes llàgrimes lliscaren galta avall del seu deixeble.
Per la tarda, es tornaren a trobar i el mestre li preguntà:
- Has sentit a Déu en tu ?
- Mestre, després de separar-nos m’he posat a reflexionar sobre el que m’has comentat i fent-ho, he sentit una veu que em deia que sentís a Déu dins meu. He tancat els ulls i he obert el cor, i he sentit l’amor més pur, fort i incondicional mai sentit. He vist una llum que m’abraçava i he sentit tanta tendresa, protecció, estimació que m’he posat a plorar. Aquesta Llum em deia que ella era jo i que mai he estat sol. No podia deixar de plorar, però era un plor d’amor, d’alegria, de joia, no de tristesa. (Després d’una silenci, el noi continuà emocionat parlant al mestre): Jo no era jo. Jo era Déu. Sentia la seva força, la seva pau i una comprensió il•limitada de tot el creat. Jo era molt més que el que semblo ser. No sé com dir-ho, mestre, però era immens, poderós i una Llum serena, amorosa en el seu estat més pur.
- Què has après d’aquesta experiència?
- Que jo no sóc jo i tot està en el seu perfecte lloc – li respongué el deixeble.
- I què em diries de la teva vida? – preguntà el mestre.
- Jo Sóc la vida eterna en perfecte harmonia segons la Voluntat Divina.
El mestre somrigué i li digué:
- Fill, has obert el teu cor i has sentit a Déu en tu. Que els teus passos recordin que cada pas donat et portaran a tu, visquis el que visquis.
I deixà al noi sol. El jove li va fer un somrís, va donar mitja volta i marxà content, sabent que el que havia passat li havia regalat una nova vida a partir d’ara.
El mestre es girà i veié una gran llum radiant envoltant a un noi ple de vitalitat, alegria i amb ànsies d’aprendre. Sers amorosos l’envolten en el seu caminar alegre i juganer.






dilluns, 24 de maig del 2010

Activitats pel mes de juny



Aquest proper mes de juny continuarem amb las sessions de Meditació amb els Àngels.

Meditacions amb els Àngels
• Al centre Darsana de Granollers (Barcelona), el primer i tercer dijous de cada mes, és a dir, els dies 3 i 17 de juny, a les 20h.
• L’aportació per l’assistència a aquestes activitats és de 11€

En aquestes activitats caldrà que porteu uns mitjons gruixuts o d’esports perquè anirem descalços, com també alguna cosa per a estirar-nos al terra i tapar-nos per a estar més còmodes, encara que ens dirigim cap el bon temps. Per a més informació, truqueu als telèfons nombrats anteriorment.

A més a més, podeu trobar-me a nivell terapèutic, per a sessions individuals, al centre Darsana de Granollers i a Cardedeu (Barcelona). Caldrà demanar hora amb anticipació trucant al 606098752 (Jordi).

Tots els interessats en assistir a les activitats, o demanar més informació, caldrà que truqueu al 938795217 (Darsana), o bé enviant un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 20 de maig del 2010

Una mort anunciada


Les noves energies de la nova Terra ens van convidar a deixar de ser qui no érem i mostrar-nos segons la naturalesa estel•lar de la nostra divinitat. Durant anys, per a alguns de nosaltres molts, hem actuat i hem caminat cap el despertar de la nostra consciència i obertura del cor. La pols del camí i el sender fangós de les pors ens han impedit poder veure clar però confiant, alhora, que ens trobàvem en el camí i la direcció correcta i adequada.
Hem canviat moltes vegades de domicili per a poder trobar aquell que ens fos assequible per a portar a terme el que havíem vingut a fer, però el nostre cor ens deia, després de estar poc temps instal•lats en el nou espai que havíem de tornar a fer les maletes perquè només era un lloc de pas i les energies que allà trobàvem no eren les adequades per a la nostra manifestació.
He canviat moltes vegades de residència. No estava més d’un any i mig, dos, excepte en les darreres que he estat nou i deu anys respectivament, dins d’una mateixa població. Ara em trobo en un nou indret on el meu cor em diu que em permetrà donar nous passos cap a la manifestació del nou ser espiritual que hi ha en mi, després de transcendir la terrenalitat. Com vaig llegir fa pocs dies en una altre ser que com jo hem arribat a aquest punt, “visitem més sovint la nostra veritable llar d’on tots procedim, i a més a més, els nostres acompanyants de la llum ens conviden que ho fem”.
Em trobo en aquesta dimensió on vaig accedir venir, i estant aquí, sóc qui sóc, en companyia de la Llum i l’Amor de la vibració de la qual procedeixo i sóc abraçat a cada instant.
Fa poc que una amistat em va dir: “Jordi, camines diferent. Ja no camines com abans”, mentre passejàvem un al costat de l’altre, amb les muntanyes del Montseny (Barcelona) de fons en un paisatge verd de camps i on la vista es perdia a l’horitzó, sentint els ocells a cada passa que donàvem.
És cert, no “camino” com abans. El ser que havia en mi ha mort. La resurrecció del veritable ser que hi ha en mi s’està mostrant i cada vegada ho farà més, manifestant-se amb tot el seu resplendor. El cor és la guia del nou ser humà que habita i habitarà la Terra. Les morts són nombroses al llarg de la nostre planeta. Són cors tancats que necessiten “un temps de reflexió i veure clar” per a tornar sent ells.
Estimats lectors, qui us ha escrit fins ara no és el mateix que qui escriu aquestes paraules. Sé que no és el darrer lloc on estaré. Sé que encara aniré a un altre i aquest cop, sí que serà l’harmonia total amb el meu entorn. Mentre, aquí on sóc ara, em permet obrir noves portes cap a la meva plena realització. Se m’està preparant el terreny per a la meva eclosió. El que he vingut a fer, molt aviat podrà veure’s d’una manera clara, constant i absoluta. Tota la preparació feta fins ara m’ha portat a tots els canvis i anades i vingudes d’aquí cap a allà. A cada pas i lloc on arribava he plantat la meva llavor, però en tots els llocs, he acabat “sent expulsat”. Les energies d’allà no eren les adequades per a mi per a instal•lar-me d’una manera definitiva. El meu cor em diu que aquest lloc existeix, però que encara hauré d’esperar no gaire, on d’aquí a poc, arribaré on poder arrelar les meves energies conjuntament amb d’altres, on ens reconeixerem per les nostres vibracions i els nostres cors seran un.
Els temps canvien i molts de nosaltres hem hagut de morir i acomiadar-nos de tot allò que no ens pertanyia per naturalesa. Ho hem intentat però cada cop “se’ns treia” degut a la incomprensió i incompatibilitat amb la nostra manera de ser. Hem intentat sembrar, però les llavors brotades no han donat els fruits que nosaltres voldríem, per això, els nostres estimats germans de la Llum, que tan agraït estic de les seves presències i intervencions realitzades a la meva vida, al meu ser, ens han acompanyat en tots aquests viatges de població en població, del mar a la muntanya, del sud cap el nord i de l’interior cap a la costa.
Hem viatjat buscant el nostre indret, el nostre espai per a instal•lar-nos definitivament, però les energies que hem anat trobant no han estat les adequades en relació a les nostres vibracions. Allà on anàvem eren més denses a les nostres i ens hem sentit malament. Ara, sento el meu cor que em diu que la propera ja serà la bona, però de moment, em trobo a les portes d’una nova vida i manera de “caminar”, on jo sóc i seré jo; on podré manifestar-me tal com sóc i poder sentir la plenitud realitzada segons el que he vingut a fer. Fins ara he anat posant la meva llum i el meu amor allà on he anat, adonant-me que eren llocs, on precisament necessitaven d’ella. Era un far de llum en un lloc de foscor. Ara aniré, en la resurrecció on hem trobo, a un espai on les portes s’obriran de bat a bat, sense esforç i segons la meva voluntat.
La meva vida continua i continuarà, i a més a més, vull continuar vivint en aquesta dimensió, perquè encara hi ha molt a fer, però tot serà diferent, perquè les energies d’aquests temps en els quals ens trobem em permetran mostrar la meva divinitat segons la Llar d’on procedeixo. Fa anys que estic en el camí de l’ascensió, però ara ha arribat l’hora de començar a gaudir tal com la meva essència creu que ha de fer-ho.
El camí em porta a nous horitzons, noves terres i sento, en el més profund del meu cor, que em dirigeixo cap el meu arrelament en un espai de la natura envoltat d’energies, de sers que com jo, les nostres vibracions puguin ser expressades, compreses i tinguin un lloc on manifestar-se i ser acceptades.
Els nous temps comporten una mort per a poder ressuscitar i enlairar els nostres esperits i poder obrir els nostres cors plenament, acabant de portar a terme allò que cadascú ha vingut a fer.
Sento la nova vida en mi, alliberat de tota terrenalitat, transcendint la densitat i enlairant el meu esperit, obrint les portes de la Unicitat amb la meva veritable Llar, la Llar espiritual.
El meu cor em parla alt i clar. He anat trobant àngels encarnats en el meu procés i els agraeixo les seves intervencions i consells en moments determinats.
Continuaré escrivint i fent allò que el meu cor em dicti. La meva vida ha canviat de ritme i estil . Encara canviarà més.
Una vida ha acabat per a entrar en una altra de plena Llum, Amor i energies adequades a la meva ànima on el meu ser podrà expressar-se en lo il•limitat de la seva essència.
Els nous temps ens porten a cadascú en el seu lloc, segons el seu grau d’ascensió i la vibració de les seves energies. Ha arribat l’hora d’estar cadascú en el seu lloc. Molts de vosaltres noteu com el vostre cor us parla i sentiu que “aviat” fareu un gran canvi a la vostra vida. Deixeu-vos emportar per aquest flux emanat de la Llar d’on proveniu i escolteu el vostre cor, perquè aquest us portarà a l’espai que necessiteu per a reposar i actuar les vostres noves energies enlairades pel vostre despertar de la consciència i enlairament de les vostres, també, vibracions. Jo el noto i em deixo emportar per arribar al meu espai.
Qui us escriu ja no és qui us escrivia, i potser alguns de vosaltres ja haureu notat aquest nou ser que s’ha manifestat a través dels seus darrers escrits, d’un temps cap a aquí.
Obriu i escolteu el vostre cor, que ell us portarà al vostre lloc perquè el vostre esperit i el vostre ser puguin sentir-se a gust i sentir l’harmonia i la plenitud del veritable ser que sou i la presència de la vostra “Llar” d’on procediu.
La mort, a molts us truca la porta. Obriu-la i no temeu perquè sereu portats cap el vostre major bé.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 17 de maig del 2010

Escola d'Autoconeixement i el Despertar de la Consciència


L’Escola d’Espiritualitat és l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència, un espai on es donen les claus per a obrir l’enteniment de l’existència, el recordar qui som realment i del per què de la vida. Unes sessions, trobades, cursos i tallers per a connectar amb el nostre potencial interior i despertar al veritable ser que som.
L’Escola de l’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència facilita a tots aquells que desitgin caminar cap a la seva divinitat, que el ser amorós i savi que hi ha en ell/a pugui ser manifestat. Per aquest camí s’haurà d’obrir el cor, i a través d’una actitud oberta i una sèrie d’exercicis i coneixements transmesos i aplicats en cadascú, podrem arribar a escoltar la veu del nostre cor, la veu de la saviesa, per a saber què fer a cada moment de la nostra vida i quin camí seguir a cada decisió presa o a tenir present.
Controlar la nostra ment i aprendre a escoltar el nostre cor, permetrem que l’amor sigui en nosaltres, obrint la porta del ser espiritual que hi ha en cada un de nosaltres i aconseguir viure i ser segons la nostra voluntat.
Quan més ens coneguem, més deixarem enrere el patiment, el neguit, els mals entesos, les preocupacions i els dubtes, perquè el ser d’alta vibració que podrem arribar a ser demanarà pas per a ser expressat.
Som molt més del que els altres veuen de nosaltres i ens veiem al mirall. Darrera de la vestimenta física hi ha un ser de Llum, Amor i Etern.
L’Escola d’Autoconeixement i el Despertar la Consciència ens permetrà entendre el per què de tot el que passa al planeta Terra i a la nostra vida. Vivim en una Gran Escola per a l’evolució de la nostra ànima. Amb la predisposició adequada i veient-ho tot des dels ulls del nostre cor, arribarem a adonar-nos del veritable contingut alliçonador que hi ha en cada fet, cada situació que veiem, vivim i se’ns presenta.
Entendre’ns nosaltres és entendre la vida. Quan més ens coneguem, més coneixerem el motiu pel qual es viu el que es viu.
Tot es troba dins d’un Gran Pla Diví. Tu ets part d’ell i cadascú de nosaltres també. Saber què has vingut a fer, et permetrà no perdre tant de temps, tanta energia i t’estalviaràs molts mals de cap, preocupacions i tensions, perquè llavors, sabràs.
Algunes de les activitats (cursos, tallers, trobades) de l’Escola són:

Qui sóc jo? (curs de 9 hores)
Sanació emocional (sanació del passat) a través de l’escriptura (curs de 10h.)
Control mental (curs de 9h.)
La paraula i els canvis (curs de 9h.)
Els somnis (curs de 12h.)
Viure Conscientment (curs de 6h.)
La Mort (curs de 7’5h.)
El Nen Interior (curs de 7’5h.)
La Llei d’Atracció (4’5h.)
Trobada amb els Àngels i el Gran Pla Diví (9h.)
Reiki: 1r. Nivell, segon i Mestria (tot un dia cada nivell)
Meditacions amb els Àngels
Trobades de Puresa Espiritual
Sessions individuals (caldrà demanar hora amb anticipació):
o Reiki
o Neteges energètiques a persones, cases, botigues, centres,....
o Equilibri de xacres
o Autoestima, automereixement, autovaloració, malestar en general,....
o Equilibri total del ser
o Desbloquejos d’altres vides
o Sanació de la consciència cel•lular
o ......
• ......


Hi ha la possibilitat de poder-les fer en cap de setmana.
Si voleu que aquestes activitats es realitzin en la vostra població, i voleu que vingui a fer-les al vostre centre, escola o associació, truqueu al 606098752 (Jordi), o bé enviar un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es constant un nombre de telèfon per a poder-nos posar en contacte amb vosaltres si calgués.
Actualment, les activitats de l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència es realitzen en la província de Barcelona: a Granollers i a Cardedeu,
Si voleu més informació podeu trucar al telèfon anteriorment nombrat o enviar un correu electrònic a l’adreça també anterior.

Una nova etapa comença pel nou ser humà que vol mostrar el veritable ser que hi ha en ell, on les consciències desperten i els cors agafen el protagonisme que els correspon.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 13 de maig del 2010

Reflexió sobre el primer pas

El primer pas és el voler.
El segon la predisposició, i el tercer, l’acció.
En aquests moments on la Terra està canviant i el ser humà es veu involucrat en aquest procés de transformació interior, un arriba a preguntar-se, degut al que està vivint, que la seva vida no té sentit o està fart de la manera que la viu.
Què puc fer? – es pregunta.
Bé, arribat a aquest punt de donar-se compte que el que viu i com ho viu no li satisfà, el nostre ser humà es troba davant la porta adequada per a poder deixar enrere una manera de ser i de viure. Sí, dic ser, perquè per a realitzar un canvi, un ha de deixar de ser el que va ser per a mostrar al veritable ser que se és o apropar-se una mica més a la seva veritable naturalesa com a ser espiritual que és.
Primer punt:Voler.
Un ja vol, però no canviar, llavors ens trobem davant d’un dilema perquè no podem canviar si no deixem anar “alguna cosa” o “una manera de ser” que no ens ha portat a cap estat de benestar. Vols o no vols? Si realment vols has de ser el suficientment flexiu per a no aferrar-te a una manera de pensar, sentir i actuar. Aquí, llavors, entrem en el segon punt: la predisposició.
No podem canviar si volem, sinó ens predisposem. Hem d’estar el suficientment oberts i humils per a reconèixer que, en el fons,en algun nivell no ens estimem el suficient. Hem d’acceptar que el que expressàvem i la manera que ho fèiem no era el més adequat per a nosaltres. No podem voler al no reconèixer, ni acceptar, ni, en una paraula, predisposar-nos a ser diferents.
La predisposició consisteix en un acte de profund “deixar-se anar i obrir-se” a noves maneres més en acord a la nostra naturalesa. Som Llum i Amor. Som consciencia, i per tant, hem d’obrir-nos a noves maneres de veure la vida i sentir la nostra essència amorosa a través, per exemple, de la meditació.
No podem voler viure en la prosperitat si no ens predisposem a allunyar els nostres pensaments i creences basades en la mancança i la misèria.
Si realment veiem clar que hem de canviar i ens predisposem, llavors ve la següent fase, que és l’acció.
Què puc fer per a donar aquests canvis? Què haig de canviar de mi? Ser actiu és treballar-se amb un mateix per a ser més amorós. Sí, perquè amb l’amor les teves relacions aniran millor, la teva capacitat d’atracció de la prosperitat serà major, els teus èxits també, perquè una persona que s’estima, que es creu mereixedora i se sent agraïda per la vida que viu, obra les portes del benestar a la seva vida. Què puc fer per a estimar-me més? Què tal si comences obrint el teu cor i portant a terme allò que et dicta?Què et sembla si no li dones tantes voltes al cap i flueixes més per la vida? Què et sembla si vas al teu interior i connectes amb les teves capacitats innates que hi ha en tu com a ser espiritual que ets? Començant a no criticar ni jutjar pot ser un bon principi. Començant a tenir més esperances i a no rondinar o enfadar-se també és un bon remei. Seguir amb no aferrar-se a les velles idees de la teva educació et permetrà alliberar-te d’uns lligams emocionals, socials, religiosos i polítics que et permetran ser tu.
Voler, predisposar-se i acció són pilars bàsics per a començar a caminar pel sender de la teva realització. Per descomptat que hi ha d’altres, però comencem per aquests, i el contingut de cadascun el trobaràs en el teu interior.
El viatge del canvi es comença anant a l’interior de cadascú. En la quietud i el silenci es troben les respostes de la nostra vida. Hem de familiaritzar-nos amb qui som i acceptar-nos tal com som. És, també, un bon principi.
Mai és tard per a començar a ser un mateix. La nostra ànima no té límits, per tant, l’edat no compta a l’hora de ser un. Quan més siguem nosaltres, més íntegres serem i més amorosos ens mostrarem. Quan més tinguem integrats en el nostre interior l’amor, la bondat, la compassió, la comprensió i l’acceptació, més la vida ens somriurà i trobarem el sentit d’ella, el veritable sentit de la nostra existència. Més gaudirem del nostre estar en aquest planeta anomenat Terra. Així, més sentirem a Déu dins nostre i més el manifestarem.
L’acció comporta no sempre, anar d’aquí cap a allà, sinó que, a vegades, representa saber estar quiet i callat escoltant la veu del nostre cor. Entrar en acció representa fer tot allò que ens porti cap a la nostra plena manifestació i realització.
El camí de l’Ascensió consisteix en anar recordant qui ets tu en veritat i permetre que el veritable ser que hi ha en tu pugui mostrar-se lliurement en el món que et trobes.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.


dilluns, 10 de maig del 2010

La Llum de les Paraules (29)

"La vida és el procés de recordar qui ets. La teva ànima està dins de la matèria, d’un cos, i això a vegades, ens confon. "
Una abraçada y que l'Amor y la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 6 de maig del 2010

L'hora del cor

Quan em llevo al matí i em poso davant l’ordinador per a començar el dia, miro per la finestra i veig la bellesa del lloc on em trobo. El poble en el qual visc sembla prendre sentit en el sender del meu procés. Els meus ulls contemplen el perfecte ordre de la natura i la meva pell sent la brisa i les energies del nou dia. Tot sembla brindar-se a un convit per que el meu ser s’endinsi a les noves oportunitats que el nou sol il•luminarà davant els meus peus.
Gaudeixo amb cada present, no havent més moment que l’ara. Visc en ell i em deixo portar obrint el meu cor per a discernir cada pas donat i oportunitat presentada oferint-me el seu regal. El dia està ple de regals, molts d’ells quasi imperceptibles, però per a aquells que veuen la llum de les seves presències enlairen la seva essència cap a l’Ascensió.
En el silenci del matí i el despertar de cada nou jorn, la meva ànima es regenera i sent la plenitud de la meva existència i la presència de tot el que es veu. En aquest estat interior el cor pren el paper que li correspon. Tot flueix. Tot està en ordre. Tot està en el seu lloc.
Els nous temps ens empenyen a prendre decisions, però la major de totes, i en aquests mesos d’abril i maig, a acceptar que la nostra vida es recol•loqui en el lloc que li correspon. Tot és moviment en el nostre entorn i el planeta. Més que mai necessitem reafirmar-nos nosaltres mateixos per a encarar els temps propers que se’ns apropen.
Molts de nosaltres estem preparats per a fer front als moviments que la humanitat i el planeta ha de fer. Molts de nosaltres hem estat treballant per a adquirir més Llum en el nostre ser per a poder donar de la mà a tots aquells que veuen com la vida ja no es com abans i tot sembla enfonsar-se.
És l’hora d’obrir els nostres cors perquè l’hora del cor és aquí. Ha arribat el moment de relacionar-nos amb el cor i no amb la ment, per a unir-nos i apropar-nos els uns amb els altres i créixer junts, creant un ser humà unit i fort, ple de Llum i Amor.
El planeta es dirigeix cap a la reconciliació i la pau, però perquè així sigui, necessitem que el nostre cor prengui el protagonisme que li correspon.
Ens mantindrem forts i arrelats als nous temps, sense por i ben arrelats si connectem i sentim la força de l’amor que hi ha en nosaltres, i el nostre cor és el motor i altaveu del nostre nou caminar.
Varem néixer en una dualitat que es va fonent cada vegada més pel procés d’enlairament de la nostra ànima. El prendre consciència de qui som en veritat ens permetrà despertar la nostra consciència i obrir-nos pas entre les tenebres de la nostra educació i acceptació de les seves creences. Obrir el nostre cor ens permetrà discernir la veritat del que vivim i som.
Ha arribat l’hora de relegar a la ment a un segon terme per a donar pas a la nova era: L’Era del Cor, la de l’Amor, la de la Unió i Ascensió del ser humà. Despullar-nos de la pell del vell ser és part fonamental per a arribar a manifestar al nou ser que hi ha dins de cadascú de nosaltres, i aquest nou individu, pertanyent a la nova raça humana, sent, actua i veu des del cor.
L’hora del cor ha arribat.
Escoltem-lo i fem allò que ens dicta perquè allò que ens xiuxiueja, i moltes vegades en veu alta i ferma, és la directriu pel nostre major bé i el de tots.
Només una persona que viu des del cor pot fer unir a tot un poble i una humanitat, ansiosa de tenir pau i sentir l’amor en cada inspiració que realitzi en el seu caminar.
La bellesa, l’amor, el fluir, el sentir i el sentir-se un amb els altres provenen del major regal que la nostra divinitat ha pogut arribar fer-nos: el nostre cor. Obra’l i deixa que ell et porti i t’obri les portes del teu fluir i la teva realització.
Els temps que ens trobem requereixen que les nostres obres manifestades siguin les del nostre cor, aquesta part més intuïtiva, amorosa i sàvia que el ser humà arrecera en el seu interior.
La nova era convida que el ser humà obri el seu interior per a mostrar la fortalesa del seu esperit i deixar que la seva majestuositat, la seva Llum i Amor il•luminin i abracin al nou mon amb els sers que el comparteixen.
La pau és possible des del cor.
El veritable amor es manifesta des del cor.
La veritat de la vida sorgeix del cor.
No creus que ha arribat l’hora d’obrir-lo i escoltar el seu missatge i les seves dolces paraules per a arribar a materialitzar allò que has vingut a fer?
Una nova vida està trucant a la porta. No tinguem por de deixar ser qui érem fins ara per a donar pas al veritable ser que donarà sentit a la nostra vida i sentirà la connexió amb la nostra Llar espiritual, sent Un amb Tot, amb Tots i amb Un mateix.

Des del fons del meu cor, que la Pau i l’Amor siguin en tu.

diumenge, 2 de maig del 2010

Activitats pel mes de maig


1. Meditacions amb Àngels:
a. Els primers i tercers dijous de cada mes es realitzaran Meditacions amb Àngels al Centre Darsana de Granollers (Barcelona) www.darsana.net . Per tant, els dies d’aquest mes que es faran seran el 6 i el 21. Les meditacions començaran a les 20h. T.: 938795217 (Darsana), o bé al 606098752 (Jordi). Aportació: 11€/sessió.
b. El segon i tercer dimarts d’aquest mes es faran al centre Ponts d’Unió de Sant Celoni (Barcelona) www.santceloni.cat/entitats/pontsdunio . Excepte aquest mes, les Meditacions es faran el primer i tercer dimarts. Els dies a fer, per tant, seran l’11 i el 18. Les meditacions començaran a les 20’30h. T.: 606098752 (Jordi), o bé al 663179917 (Ponts d’Unió). Aportació: 11€/sessió.

2. Trobades de puresa espiritual:
a. Al centre Darsana de Granollers, el dia 27 a les 20h.
b. Al centre Ponts d’Unió de Sant Celoni, el dia 25 a les 20’30h.
c. Les aportacions a aquestes trobades seran de 20€.

3. Taller sobre El Nen Interior. Es realitzarà el diumenge 23 durant tot el dia, de les 10h. fins a les 19h., parant dues hores per a dinar. Si voleu més informació, truqueu al 606098752 (Jordi), o bé al 663179917 (Blanca). Aportació al taller: 90€

4. A més a més les teràpies continuo fent-les a Granollers i a Cardedeu. Els qui vulgueu demanar hora, haurà de ser al t.: 606098752 degut que les visites són concertades.

També podeu demanar més informació o inscriure’s a les activitats, enviant un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es , constant el vostre nom, motiu de l’enviament i un telèfon on se us pugui trobar.
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres.