dijous, 29 d’abril del 2010

Moments d'estar sol


Qualsevol moment és una bona oportunitat per a connectar amb mi mateix novament, i sentir i expressar la meva naturalesa espiritual sense anar enlloc. És una sensació agradable. El silenci és gratificant.
Tots podem cercar un moment per a estar sols, i és en un d’ell que he pogut prendre’m un te i deixar anar les meves emocions, plorar pel sentiment d’amor que m’ha envaït i sentir el que sentia sense la necessitat de controlar-me.
Els períodes que estic amb mi sento l’essència de la Llar d’on procedeixo. Hi ha tanta calma, pau, harmonia i amor en mi! Senzillament em quedo quiet per a sentir qui sóc jo.
Alguna cosa està succeint en mi, en el meu interior. Tot el que sento sembla notar-se amb més claredat i certesa. M’endinso en el món del meu interior i em sento infinit, lliure i en pau amb tot. Em sento Un amb l’expansió de l’univers i amb tot el que en ell existeix. Sento la força de la naturalesa divina que sóc. Sento Amor i amb grans desigs de poder-lo transmetre i fer-lo servir per a ajudar als altres.
Jo Sóc Llum i Amor en expansió. No sóc la limitació de la forma, sinó l’alliberament de l’esperit. Jo Sóc.
L’Amor allibera i equilibra. L’Amor és la clau perquè un sigui un mateix. La força de l’estima allibera a l’ànima captiva de qualsevol passat. Sentir aquesta energia alliberadora dins d’un mateix et permet mantenir la pau i la serenitat per a donar-nos que tot està bé i que nosaltres podem deixar enrere qualsevol situació que la nostra ment classifica com a dolorosa. No hi ha res que pugui alterar el nostre estat d’equilibri sentint i actuant des de l’amor. Qualsevol esdeveniment sorgit en el nostre dia a dia que no estigui en consonància amb la nostra voluntat, podem transmutar el seu contingut si deixem que l’amor intervingui. Des del cor i l’acceptació des de la consciència, aquestes situacions deixen de tenir un caire dramàtic i ens permeten enlairar-nos en el nostre camí si fluïm i no deixem que les resistències del nostre ego es manifestin.
El dolor és resistència apareguda, bé ara o des de fa temps i no li hem obert la porta perquè aquestes surtin de nosaltres. Mantenir la nostra postura de negació, enforteix les limitacions del veritable ser que som.
En els moments de quietud, silenci i connexió interior ens desprenem de tot allò que se’ns ha incrustat al llarg de la nostra identificació amb la forma, callant la nostra ment i alliberant la calidesa i saviesa del nostre cor. Llavors serem. Llavors sentirem i aprendrem.
Meditar, o aquests espais al llarg del dia d’interiorització, representen molt més que senzillament estar bé. Ens obren les portes de la nostra divinitat, arribant a ella cada vegada més a prop i, amb el temps, arribar-la a manifestar si avancem cap el nostre autoconeixement, despertant la nostra consciència espiritual.
Un silenci ens diu molt més sobre nosaltres que mil paraules. Estar sol a voluntat, permet a l’individuo ser ell i asserenar el seu esperit, enlairant-lo cap a la seva divinitat.
El que és important en nosaltres, no es troba en els llibres, sinó dins de cadascú. No cal haver estudiat moltes carreres i haver passat per la universitat durant molts anys, perquè d’aquí no s’obté la saviesa. Savi és aquell que es coneix i sap de la seva veritable naturalesa. És en la quietud i la solitud on ens trobarem i sabrem què fer amb nosaltres mateixos. Donar aquests passos depèn de cadascú, i el fet de donar-los i seguir la veu del nostre cor, ens permetrà arribar a la nostra realització i plenitud. Déu, llavors, es manifestarà en nosaltres cada cop més, perquè Ell es troba en tu, i quan més siguis tu, més aquesta part més amorosa i enlairada de tu podrà manifestar-se davant el món, i tots ens beneficiarem.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 26 d’abril del 2010

La Llum de les Paraules (28)

" - Per què no li afecten les coses com a mi?
- Perquè no intenta saber totes les respostes, però sí entendre totes les preguntes. "


Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 22 d’abril del 2010

Tot caminant

A mesura que hom es va endinsant en el camí del recordar qui és i comença a experimentar sensacions “diferents”, tant en el seu cos com interiorment, va notant la immensitat del ser que és. Apareixen sensacions i percepcions més enllà de tota connotació terrenal, com si un món aparegués en mig del seu camí invisible fins el moment. Quan algú es lliura a l’experiència de l’autoconeixement, sense por, i amb la confiança necessària per a saber que res li passarà i lliurant-se del tot al flux de la vida, és quan s’adona que el món que viu no és el real, i que les portes obertes degut a la connexió interior agafa el sentit del per què ha viscut fins ara i cap a on es dirigeix la seva ànima. De sobte, tot es manifesta d’una manera nítida i clara i el món deixa de ser vist amb els ulls i sentits físics, degut que el món d’on pertany és molt més gratificant i amorós del que ha viscut durant tot el seu passat. El present agafa el protagonisme de la seva vida i la immensitat del seu interior el fa adonar de la divinitat que s`és.
Quan hom arriba a aquest punt on tot es veu des de la vessant espiritual, i d’una manera objectiva, llavors apareix la visió general, i no parcial i subjectiva de tot el que li ha passat o li està passant a la seva vida. Tot canvia. Tot té sentit. Tot està en perfecte ordre i segueix un Pla d’Ordre Superior, diguem-li Pla Diví, on tots estem interrelacionats i som peça clau per a tot aquell que és al nostre costat i tot l’existent en el nostre planeta.
Sentir la naturalesa que som i la nostra veritable essència ens permetrà deixar de preguntar-nos molts per quès de la nostra vida i l’interès en un futur. Tot és ara. Tot és present. No hem estat ni serem. En tot moment som, i la nostra presència conscient en el nostre dia a dia, ens permetrà fluir per la vida, perquè ens adonarem que les aigües en les quals ens trobem, ens porten al major bé del nostre ser, la humanitat i el planeta Terra. Tot recobra el sentit perdut o oblidat al llarg dels anys.
Tot es troba en el teu interior, en la teva essència. Tota la saviesa de la Creació es troba dins teu. Totes les respostes a les preguntes que t’has fet fins ara, t’estàs fent o et faràs es troben arrecerades dins teu, només cal que trobis el sender adequat de quietud, silenci i predisposició i les teves percepcions innates del veritable ser que ets s’obriran per a conduir-te a la saviesa que hi ha en tu, connectant-te amb el ser multidimensional que ets. Tu ets el Tot. Tu ets l’essència de l’Univers i del sentit de la vida arreu d’ell. Tu ets el sentit de la nostra existència. Tot és. Tot flueix. Tot és harmonia, pau i amor. Quan així arribes a sentir el teu ser, et converteixes amb el més preuat de tot el que existeix, en Amor. L’Amor és el que dóna sentit a la nostra vida i et fa connectar amb la teva veritable Llar, amb el lloc d’on pertanys.
Tu no ets forma, ets esperit.
Avancem entre l’oblit i una vida creada pels altres. Ens identifiquem amb ella, i llavors, el dolor apareix en nosaltres. Ens identifiquem amb tot l’establert però el nostre cor ens parla d’un altre món diferent. Acceptem el que vivim i ens oblidem que som divins.
El camí del despertar la consciència és el camí de recordar qui som. Viure i evolucionar és recordar qui som, i una vegada hem despertat d’aquesta somnolència, ens adonem, segons el grau evolutiu de cadascú, que tot el que necessites per a ser tu ja ho tens. Només cal anar al teu interior i sentir l’amor dins teu. No has vingut aquí sense el llibre d’instruccions. Ara que ja ets conscient que el tens, només cal que el llegeixis i permetre que tot sigui segons la teva Voluntat, Una amb la de la Font Creadora de tota Vida. Tu ets aquesta Font. Tu ets Déu.
Sentir el veritable ser que ets et portarà cap a la teva realització. El teu cor et parlarà clar i alt i et guiarà en el camí cap a la teva divinitat.
Ens trobem en temps de treure la pols i sanar la nostra existència. Ens trobem en temps de despertar i manifestar al veritable ser que som. La nostra Llum i el nostre Amor ens obrirà les portes de la sanació a les nostres vides i la dels altres. Tot comença per tu. Tu ets un pilar dels nous temps. Saber qui ets farà enlairar la teva ànima i sentir al Déu que hi ha en tu.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 19 d’abril del 2010

Meditacions amb Àngels


Aquest dimarts, dia 20, a les 20h. es realitzarà una meditació amb els àngels al centre DARSANA de Granollers, situada al c/ Bruniquer nº 3, baixos.
Tots aquells que vulgueu assistir haureu de trucar al 938795217 per a confirmar la vostra assistència i reserva de plaça.
Per a qualsevol informació truqueu al mateix nombre que de bon grat us atendrem.
Si voleu que aquestes activitats es realitzin en la vostra població, en el vostre centre, podeu trucar al 606098752.
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 15 d’abril del 2010

Visió des de la Llar

Tanco els ulls, i el món interior es presenta davant meu. És immens, lluminós i ple de calma, harmonia, pau i amor. Quan m’endinso en ell sento com si fos comprès, recolzat i protegit per l’univers. Això em fa relaxar encara més, perquè m’adono que estic en un lloc segur. La meva vida pren sentit al sentir que estic en el lloc adequat a cada instant, i tot el que visc o viuré, serà l’adequat. No hi ha res fora de lloc. Tot està on correspon estar i la meva situació és l’apropiada per a posar més llum i donar pas al veritable ser que sóc.
Aquí no hi temps i tot es realitza quan ha de ser. Tot es regeix pel cor, pel major bé de la nostra ànima. Només amor regeix aquest mon on visc. Jo sóc part d’ell i Un amb Ells, perquè aquí hi ha altres sers com jo, plens de comprensió, serenitat, llum i una pau immensa. Tots som Un. Res haig de témer amb Ells. Em deixo anar del tot perquè em trobo a Casa.
Des d’aquí estant veig com la humanitat s’enlaira i el món és diferent a l’actual. Veig la gent feliç i plena d’amor, comprensiva i respectuosa. És un món on es pot viure en l’harmonia, la pau i l’alegria de ser un. Veig una gran llum que il•lumina tot el planeta, i alhora, aquest radia el seu resplendor per tot l’univers.
Des de Casa estant veig com legions d’entitats de Llum s’apropen a la Terra i estan amb els humans, havent un intercanvi constant d’amor i joia. La vibració de Gaia dóna peu a l’arribada d’entitats més enllà del nostre cel. La Terra és una unió amb el Cel.
La humanitat ha adquirit una consciència que permet viure en harmonia amb el seu entorn, havent respecte, tolerància i acceptació cap a la resta de la humanitat i els sers que habiten els seus indrets. Hi ha algun focus de resistència però aquests cada vegada són més petits i dèbils. La força del cor predomina en la nova terra, i el paradís es manifesta per arreu.
Molts ja han marxat d’aquesta dimensió terrenal anant més enllà del nostre univers i els que queden desperten del seu adormilament espiritual. La gent està disposada a obrir-se i a aprendre cada vegada més de pressa.
Alguns dels mestres espirituals ja han marxat a altres indrets del firmament per ajudar a altres sers d’altres dimensions. El firmament és ple d’amor, de la voluntat divina. L’expansió es va fent cada vegada més gran i ràpida. La Terra ha tingut un paper important en aquest procés amorós.
Estant aquí, m’adono de la importància dels moments presents en el nostre planeta. Són temps decisius per a l’evolució de les ànimes que l’habiten. El present que s’està vivint és de glòria i preparació per a la realització de la Voluntat Divina. Tot porta a la culminació de la presència de l’Amor en la nostra dimensió. La Llum s’està fent un lloc per a fer desaparèixer la foscor que encara es rebel•la per a marxar.
Les ànimes que en aquest moment senten la força de l’amor en ells saben d’aquests moments i es mantenen esperançats, serens i amb alegria pel que està succeint en el seu entorn. Són comprensius i saben del per què així està sent. Són pacients mantenint la seva Llum encesa en tot moment per a tranquil•litzar i asserenar els esperits de tots aquells que es troben en el seu entorn. Mantenen les energies de la Terra i donen la mà a la humanitat per a fer-la avançar en el camí cap a la resurrecció.
Elles són les veritables fonts del planeta, donant l’aliment que necessita en aquests moments tan esperats.
Des d’aquí on sóc la visió és complerta del nostre caminar i cap a on ens dirigim. Només hi ha Amor, pau i serenitat. Tot és harmonia i comprensió.
Us transmeto aquest Amor i aquesta Pau a tots vosaltres.
Al•leluia! Al•leluia! Al•leluia!

dilluns, 12 d’abril del 2010

Nova activitat


A partir de la segona quinzena d’aquest mes d’abril, en el centre DARSANA de Granollers (Barcelona), es realitzaran unes sessions setmanals de “Meditacions amb els Àngels”. Tenen molt a dir-nos, i sobre tot, a voler que els obrim les portes de la nostra vida de cara als nous temps que ens trobem.
L’era de la Consciència Crística ens porta a obrir el nostre cor i així poder-los sentir i relacionar-nos amb ells, els sers de Llum que sempre han estat al nostre costat i que ara ha arribat l’hora d’enretirar el vel que ens ha privat adonar-nos de les seves presències.
Seran meditacions on, a part del moment d’interiorització que representa el meditar, els convidarem, invocarem i ens obrirem interiorment per a sentir el seu amor, i potser, el missatge que ens han de comunicar personalment.
Seran trobades de Llum, Pau i Amor.
Tots aquells de vosaltres que vulgueu assistir, haureu de trucar al centre per a confirmar la vostra asistencia: 938795217.
Us esperem!

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 8 d’abril del 2010

Energies subtils


El ser humà és energia permanent emanant una vibració o una altra segons el seu estat interior i el seu nivell d’evolució. La vibració que es desprèn és el tipus d’atracció que omplirà la seva vida.
Hi ha tanta energia subtil no visible als nostres ulls físics! Hi ha un món ple de vida, de diferents vibracions disposades a apropar-se i unir-se a aquelles que són semblants o iguals a les seves. Quan un cos deixa de bategar, la seva energia queda disposada a seguir el seu camí, bé seguint la direcció de l’ascensió, bé atrapada en la nostra dimensió volent continuar la seva voluntat a través dels humans d’energies més dèbils.
Existeixen energies de diferent vibració. Podríem dir que de tres tipus, sent les més denses, de baixa vibració, les que s’alimentés de la dualitat del ser humà que no vol adaptar-se als nous temps i que el seu cor es troba tancat pel dolor patit al llarg de tota la seva existència. Del ressentiment, dolor, pena, infravaloració i pors s’alimenta aquesta energia de baixa vibració, trobant-me-les adherides a les persones desequilibrades i en ambients poc nets a nivell energètic, o en llocs on el desamor predomina. La falta d’autoestima atrau a aquestes energies o entitats procedents del món subtil de la denominada foscor, anant a elles, totes les ànimes o energies plenes de temor, remordiments, culpabilitat, dubtes, desconcert o pors en general. A vegades entro en centres o domicilis i es troben allà, alimentant-se de la inestabilitat del lloc o de la falta de poder del qui l’habiten.
Hi ha un altre tipus d’energies, a les quals jo denomino benèvoles o grises, però que no són de llum pròpiament dites. D’aquestes, al llarg de la meva experiència m’he anat trobant i a vegades fan dubtar a aquells que capten les seves vibracions perquè veuen que, per un costat ajuden a algú, però n acaben de ser del tot lluminoses. És cert que el món de les energies és un món on, a l’igual que en el món terrenal, humà, hi ha diferents tipus de vibració. Aquestes vibren una mica més alt que les primeres, però tenen una limitació en elles degut que la seva benevolència no és desinteressada. Són entitats, energies, que no han acabat de transcendir cap a la Llum i volen ajudar als humans, però amb dominància, amb un interès pel seu ego. Se’l fan propi i aquell ser “és per a ells, els pertany”, perquè la seva tasca els fa sentir-se importants i els fa augmentar la seva vanitat i ego. Aquestes entitats necessiten alimentar-se de la poca decisió de qui ajuden. El que fan, en el fons, és dominar-lo i ordenar-li el que han de fer. Ells són els seus dirigents per a fer en tot moment el que ells volen, quan ha de ser el ser humà qui ha de dirigir i decidir en la seva vida. Quan aquest es recolza massa en “ells”, no sent capaç de decidir per sí mateix, és que hi ha una dominància i supeditació per part del ser terrenal. Li fan fer el que ells creuen que ha de fer, i no sempre els seus “consells” són del tot amorosos, sinó per un interès persona. El ser humà, llavors, queda anul•lat fent cas, en tot moment, el que segons ell, li dicten. Va perdent el seu poder amb el temps.
Finalment hi ha un tipus d’energies que són d’alta vibració i estan al servei de la Font Creadora i Amorosa de la qual tots provenim. Aquestes són etèries i pertanyen al món de la Llum. Són sers al servei de Déu que es troben en la nostra dimensió per a ajudar a enlairar les vibracions de la humanitat. Ajuden als sers humans a seguir el seu camí cap a l’Ascensió, cooperant amb ells i respectant el seu procés d’evolució.
No imposen ni dicten la seva voluntat, sinó que acompanyen al ser encarnat en el seu camí cap vers la seva divinitat. Aquestes darreres entitats són d’una Llum brillant i intensa. Haig de dir que hi ha de diferents lluminositats i intensitat segons el grau de vibració d’elles, però la seva funció és ajudar al ser humà, no a dictar-li el que ha de fer en tot moment. Donen prioritat a la presa de decisió del ser, deixant-li visqui el seu procés segons les seves decisions. No intervenen a no ser que els hi demanem i els seus “consells” sempre són en benefici nostre i de la humanitat. Fins i tot, a vegades, no intervenen quan nosaltres els hi demanem per a no interferir en el nostre lliure albir i l’evolució de la nostra ànima. En relació a les segones energies que he nombrat anteriorment, aquestes intervenen segons el seu parer, no sempre segons el Pla Diví de la persona.
Els d’aquesta tercera classe, cooperen amb nosaltres, no ens imposen. Ens acompanyen i deixen que nosaltres prenguem les nostres decisions. Saben que som sers perfectes i que som capaços de decidir en la nostra vida i estem preparats per a seguir el nostre camí cap a l’evolució de la nostra ànima. No sempre ens contesten quan preguntem, en canvi, sí ho fan les entitats grises. Creuen que elles sí que saben i no sempre ens valoren.
Hem d’estar atents a la seva actuació en nosaltres. Les primeres ens anul•len. Les segones ens dominen però ens empenyen a avançar segons els seus interessos, sovint, i les terceres ens estimen profundament d’una manera desinteressada, pura i incondicional, respectant el nostre ritme d’evolució i col•laborant amb la Voluntat Divina, no així les dues primeres, que d’alguna manera ens frenen del tot o parcialment.
Estem envoltats d’un món subtil ple de diferents tipus d’energies. Hi ha de major a menor vibració, o al revés, dins de cada grup, però no hem de témer, perquè nosaltres som qui donem l’ordre d’atracció d’unes o altres segons el nostre nivell de consciència i amor.
Som Llum i Amor, però degut que estem vivint en una experiència terrenal no tots recorden qui són realment. Energies iguals s’atrauen, segons una llei de l’univers. Segons tu ets, del mateix atraus.
No s’ha de tenir por del món més dens a la nostra vibració, perquè la Llum allunya i fa desaparèixer la foscor i la densitat s’allunya i res té a fer amb l’alta vibració. Som sers espirituals. Som sers perfectes i purs. El nostre naixement ens va portar a una dimensió plena de limitacions per les seves creences i convencionalismes socials i culturals, i això ens va limitar. Ens varem identificar amb allò i amb el temps no hem entès perquè la vida no ens ha somrigut. Bé, sabent-ho ara, és qüestió d’alliberar-nos de tot això i perdre les pors i allunyar a l’ego de la nostra essència. Llavors tornarem a connectar amb la nostra divinitat. Aquesta és una de les nostres finalitats a l’adquirir el cos que tenim per a enlairar la nostra ànima. En el camí de l’autoconeixement arribarem a adonar-nos qui som en veritat i no qui ens pensem que som per com ens han fet.
Som Llum i Amor, i allà on es trobi una ànima evolucionada, res poden fer cent entitats de la “foscor”. L’Amor et protegirà vagis on vagis. L’Amor és l’energia de més alta vibració existent en l’univers i tu, ets Llum i Amor.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 5 d’abril del 2010

La Llum de les paraules (26)

"No t’amoïnis per si aconseguiràs el teu objectiu. Dirigeix-te cap a ell i dóna en tot moment allò que hi ha en tu".
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 1 d’abril del 2010

El poder interior

En aquests moments tinc “una joguina” a les mans. Sembla com si m’haguessin regalat una “joguina”, o més ben dit, m’haguessin donat el llibre d’instruccions d’una “joguina” que fa temps em van donar.
Llegeixo cada pàgina del llibret i sembla que entri en un món més enllà de tota limitació. Un món on només ha existit fins ara, dins del meu cap i el meu cor, i resulta que ara, aquest món particular que sabia de la seva existència arrecerat dins meu, pot fer-se realitat en el món terrenal, el país de la forma i la matèria.
El llibret em parla de la meva capacitat d’emprar-la i com fer-la servir, no només en els meus moments de recolliment, sinó per a canviar la coreografia i els decorats de la meva vida, i fins i tot, la dels altres. Puc, també, canviar el guió i el final del què ha de ser segons les limitacions de la no- consciència.
Durant anys he estat jugant amb ella pensant que servia per a fer-me passar una bona estona, encara que a vegades he pensat que els altres també es podien beneficiar de la meva “joguina”. Va arribar un moment que vaig saber que tots la tenien però que pocs, molt pocs, eren conscients d’ella i, molts menys, la sabien fer servir. Ara m’adono que molts s’hi han apropat i comencen a voler saber d’ella.
La consciència d’Unicitat i la manifestació de la meva divinitat fan que l’heroi del meu món interior durant anys, pugui ser una realitat, realitzant les més nobles i amoroses gestes de la força de la Llum i l’Amor. No era un món irreal, una quimera, sinó una realitat que pertanyia a la meva veritable naturalesa com a ser en procés d’Ascensió. La meva vida ha canviat com de la nit al dia. Veig diferent, penso, sento i actuo diferent. Què és el que ha permès això? La meva “joguina”, però no ella, sinó que ara se m’ha estat donat el llibret d’instruccions i m’adono que el que feia era l’adequat però a escala petita. Les explicacions del seu servei em porten a obrir les portes de la majestuosa manifestació del Déu que hi ha en mi, creant harmonia, sanació, benestar, equilibri, felicitat i prosperitat a tots els nivells de la meva vida i la dels altres. Les portes s’han obert i el saber fer servir tot el potencial de la meva “joguina” em permet ser jo i deixar que el Cel es manifesti a la Terra. El vel de l’espiritualitat s’ha retirat i ha donat pas que la presència dels sers de Llum al servei de la Font Creadora de tota Vida puguin ser entre nosaltres per a ajudar-nos en el camí d’evolució de la nostra ànima.
Estic aprenent a com fer servir aquesta “joguina” que només la utilitzava de tant en tant i amb una capacitació limitada però que ara se m’ha permès poder-la utilitzar amb el seu màxim resplendor. Els resultats són majestuosos. Les realitzacions es manifesten constantment a la meva vida o en la dels altres, segons per a qui empri la meva nova capacitat de ser i fer.
El veritable poder interior no resideix en tenir una bona ment o capacitat de resolució racional, sinó en deixar que la veritable essència que tu ets, pugui manifestar-se segons la teva naturalesa espiritual. Estic parlant de la “joguina” nombrada al llarg d’aquest escrit. M’estic referint en el fet de saber fer servir l’energia que som. Aquesta “joguina” és l’energia que som i ens envolta. Quan més la sapiguem fer servir, més ens adonarem del nostre veritable potencial, i per a saber-la fer servir s’ha de llegir “el llibre d’instruccions” que ens ha facilitat els nous temps de la nova energia existent entre nosaltres: l’energia crística. Quan més siguem nosaltres, ens coneguem i alliberem tot allò que hem anat acumulant al llarg dels anys i les vides, més espai deixarem per a mostrar al veritable ser que som, ...a nosaltres mateixos. Quan més siguem nosaltres, més purs serem, i per tant, més amorosos ens manifestarem, tant a la nostra vida com en la relació amb els altres, i llavors, més entendrem les instruccions del veritable poder interior. Aquest prové de l’autoconeixement d’un mateix i de obrir el sentit del “sentir” dins nostre.
Som energia i tots els nostres actes, pensaments, actituds, gests o expressions són energia. Aprendre a fer servir cada una d’elles ens permetrà endinsar-nos en les profunditats de la nostra naturalesa llumínica, amorosa, omnipotent i infinita.
Hi ha molta gent que sap, però això no és suficient per a mostrar el veritable ser que un és. No hi ha prou en saber, s’ha de sentir visceralment cada paraula, sentiment, pensament i allò que es fa des del cor. Aquest ens obrirà les portes de la manifestació de l’avatar que som. Hem de tenir integrat l’amor en nosaltres.
Déu és en tu. Tu ets part d’Ell. Tu ets Déu, però aquesta naturalesa divina no la mostraràs a no ser que t’hagis despullat de tot allò que et limita i et priva ser tu: pors, ego, cuirasses, poca autoestima, actituds interessades, expectatives, infravaloració, poc mereixement, creences socials i convencionalismes culturals. Despulla’t i desaferra’t de tot això i llavors només quedaràs TU!. Serà quan llavors podràs llegir i entendràs les instruccions del veritable poder interior. Llavors començaràs a saber fer servir l’energia segons la teva voluntat, Una amb la Voluntat Divina, perquè les dues seran Una.
El veritable poder resideix en saber fer servir l’energia i sentir la divinitat dins teu, perquè tu ets Déu. No només saber-ho, sinó sentir-ho per tot el teu cos, en cada una de les teves cèl•lules. Quan el teu cor sigui qui guiï la teva vida i la teva ment s’hagi posat al seu servei per a materialitzar allò que ell et dicti, llavors serà un bon moment per a dir: estic en el camí adequat!
En això consisteix la força i el poder interior, obrir les portes del Mestre que hi ha en cadascú, on les paraules, els pensaments, les actituds i les teves obres siguin una. Totes han d’anar cap a la mateixa direcció i mostrar-se íntegres. Sent així, has de deixar que la humilitat abraci el teu caminar perquè Déu actuï a través teu. Deixa que es vagi despertant al ser únic i especial que ets. Deixa que DÉU EN TU es manifesti a través teu. No jutgis, no pensis, no organitzis, no controlis, senzillament deixa’t portar per allò que el teu cor et dicti. Qui són amb tu del món de la Llum t’ajudaran en el teu camí per a arribar allà on has d’arribar segons el teu Pla Diví.
El veritable poder es basa en saber fer l’energia i aquest procés et portarà a estimar-te cada vegada més i a sentir l’amor i la necessitat d’ajudar a la humanitat i al planeta cada vegada més, sabent en tot moment, de quina manera fer-ho, perquè no tots ho hem de fer de la mateixa manera. Fer les paus amb tota la teva família, el teu entorn i ser tu t’obrirà les portes per a obrir la porta adequada d’aquest caminar.
Camí endins estaré jo esperant-te perquè junts, amb d’altres que també hi seran, ens ajuntarem per a crear entre tots, l’Amor i la Llum potenciada per a fer que tot el planeta pugui ascendir, i aquest cop d’una manera ràpida.
Que l’Amor i la Pau siguin en tu.