dimarts, 29 de desembre del 2009

Activitats de l'Escola pel mes de gener



Començarem un nou any, i és una oportunitat per a iniciar o continuar a donar passos cap a la nostra evolució, auto coneixent-nos i despertant més la nostra consciència per a adonar-nos del nostre potencial espiritual i qui som nosaltres realment i no qui ens pensem que som.
L’Escola us ofereix una sèrie d’activitats encaminades cap a la vostra integritat i poder connectar amb les vostres capacitats creatives i amoroses per a viure com ho voleu fer i arribar a ser, sentint el benestar en vosaltres, la pau i l’harmonia en el vostre interior.
Per a tal fi, us proposem les següents activitats:

· Dimecres 13, a les 18h, es farà una Sessió de Puresa Espiritual en grup. Es realitzarà al centre d’El Masnou “Espai de Llum” (Barcelona). T.: 699 769 513
· Dissabte 16 (dues opcions):
o Matí: Taller sobre la Llei d’Atracció (demana i se’t donarà), de les 10h. fins a les 14h. al centre “Espai de Llum”. T.: 699 769 513
o Tarda: Taller sobre la Llei d’Atracció (demana i se’t donarà) de les 17h. fins a les 21h al centre “Espai de Llum”.T.: 699 769 513
· Dimecres 20, Meditació mensual (opció de matí), a les 10h. al centre “Espai de Llum”. T.: 699 769 513
· Dijous 21, Meditació mensual (opció de tarda), a les 18h. al centre “Espai de Llum”. T.: 699 769 513
· Dissabte 23, de les 17h. fins a les 21h. taller sobre “Reafirmació Personal”al centre d’El Masnou “Espai de Llum”. T. 699 769 513

Per a més informació o inscriure’s en alguna de les activitats exposades caldrà trucar al telèfon respectiu que consta al final de cada una d’elles.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimarts, 22 de desembre del 2009

Prosperitat


Prosperitat no és acumular.
Prosperitat no és guardar i mantenir.
Prosperitat és fluir i confiar que allò que necessitis ho tindràs.
Prosperitat és sentir l’abundància de l’univers en tu i sentir-te realitzat en la teva vida.
Això és prosperitat.
Hauríem de diferenciar aspectes sobre la prosperitat: per un costat, la prosperitat material i per un altre, la prosperitat espiritual. A vegades, una no té res a veure amb l’altre.
La visió del ser humà es basa en la matèria i s’interpreta des d’ella. Degut al món de la forma que vivim, el que predomina per davant del sentit pel qual hem vingut en aquesta vida, és la possessió i els resultats físics a la nostra existència actual. Ser pròsper és tenir. No sempre és així.
Som sers espirituals vivint en la forma, i a vegades posem per davant la forma abans que el fons, que és l’essència de la nostra existència.
Hi ha alguna altra manera de ser pròsper o d’interpretar la prosperitat a la vida d’un que no sigui el veure que “tot” ho té? Qui diu que un, que aparentment no té grans pertinences no sigui ric? Qui diu que un que viu acomodadament és més ric que un altre? En què ens basem per a dir que un viu en la riquesa o no ?
La riquesa és un estat interior. No té a veure amb la part més visible de la matèria. No a més possessions, més ric és un. La riquesa és una consciència integrada en les nostres cèl·lules. No és matèria, és consciència. Si la veritable riquesa porta alegria i benestar en el ser humà, com és que no tots els considerats ben acomodats econòmicament són feliços? Per què a vegades se senten buits, tenint-ho tot aparentment?
Qui és ric, aquell que gaudeix de la vida i té “tot allò” que necessita per a gaudir de la seva presència en la vida actual, o aquell que està envoltat dels considerats bens materials?La riquesa no és el nostre objectiu, no hem de confondre la nostra visió de la vida.
La riquesa no depèn de la quantitat, sinó de la teva actitud davant la vida, del teu grau d’evolució espiritual. La riquesa és un estat interior conforme tot el que necessites o necessitaràs saps que ho aconseguiràs, i que, depèn de cadascú, més tard o més d’hora s’obté.
És bo ser ric. És bo poder gaudir de tot allò que t’envolta, però un ha d’estar preparat per a rebre-ho i poder, realment, gaudir de l’abundància que l’univers et té reservada. De res serveix posseir i no sentir-te còmode amb les benediccions que la vida et dóna.
Un gaudeix veritablement, quan està preparat per a acceptar allò que la seva voluntat expressa i és una amb el flux del seu Pla Diví. Quan estem sintonitzats amb la nostra naturalesa i l’objectiu pel qual em nascut, llavors, és quan les forces de l’univers s’uneixen per a obrir-te les portes de la més absoluta prosperitat davant la vida. No sempre el més ric és el que té. Ric és aquell que accepta i gaudeix des de la serenitat i l’amor allò que li pertany per naturalesa i se li ha concedit. Potser molt o poc, depèn de cadascú. El molt o poc pot ser riquesa pel ser humà benefactor.
Hi ha persones que atrauen prosperitat allà on són. He arribat a conèixer persones d’aquest tipus. Entren en una botiga i aquesta s’omple ràpidament de clients. Col·laboren en un centre, i aquest, trobant-se bloquejat d’activitat, de cop i sobte comença a rebre clients o pacients augmentant constantment. La font de prosperitat és aquest ser que té integrat la consciència d’abundància en les seves cèl·lules, i a través de la seva presència desbloqueja la mancança.
A vegades funciona pels altres, però no per a un mateix. Pot donar aquesta sensació. És veritat, a vegades pot semblar que allò que funciona amb els altres no està sent amb nosaltres.
Cadascú ha vingut amb una missió concreta en aquesta vida. No perquè “no aparenti tenir”, no funcioni. En persones de molta Llum i avançades en el seu procés espiritual, no sempre estan envoltades de grans fortunes o possessions. Cadascú ha vingut per a una feina en concret. A vegades, les propietats limiten, i aquests sers necessiten plena llibertat per a ser ells i ajudar a la humanitat. Malgrat tot, tenen sempre el que necessiten, i tard o d’hora reben allò que han expressat segons la seva consciència i Pla Diví. Amb el temps, aconsegueixen allò que volen. Amb el temps atrauen i manifesten la seva voluntat en aquest planeta on es troben.
Els grans mestres espirituals del planeta saben de la importància de connectar amb el nostre interior i mantenir la calma, la pau i sentir la serenitat i l’amor de la creació. Saben que si senten això, la vida els somriurà i se sentiran agraïts per tot el que aquesta els dóna. Les portes del benestar són i seran en ells, i si aquesta és la seva voluntat, al final també gaudiran de l’abundància física.
Ser ric no és tenir, és sentir-se ric. Gaudir i estimar no és matèria, és esperit. La realització i materialització d’un en aquesta dimensió depèn del seu grau de consciència i voluntat. No tots són rics de la mateixa manera.
Recorda que la riquesa és un estat interior, no una visió emmagatzemada de la matèria a la teva vida.
Prosperitat és la capacitat de materialitzar.
Ric no és aquell que en té més, sinó aquell que se sent un afortunat en la seva vida. Sovint el tenir o no tenir no depèn exclusivament de tu.
Sigues tu i agraeix el que la vida et dóna. Veuràs com tens molt més del que et penses.
La riquesa és un sentiment no una possessió.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.





dimarts, 15 de desembre del 2009

La Llum de les Paraules 25

"No t’amoïnis per si aconseguiràs el teu objectiu. Dirigeix-te cap a ell i dóna en tot moment allò que hi ha en tu. "
El dimarts 29, en el programa radiofònic La Veu del Cor de ràdio Premià de Mar es parlarà de com ha anat aquest any a nivell espiritual i com anìrà el 2010. Aquells que vulgueu sintonitzar-ho serà en el 95.2 FM o per internet en directe o descarregat a www.radiopremiademar.org .
També us recordo que el dijous 17 es fa una xerrada presentació de l'Escola d'Espiritualitat al centre "Espai de Llum" a les 18'30h. en la població d'El Masnou (Barcelona), situat al carrer Joan XXIII nº 19. US ESPEREM!!!
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

divendres, 11 de desembre del 2009

2009: Any de les "parelles"


Aquest any que estem finalitzant ha estat un dels més importants per a l'evolució personal del ser humà i el planeta. La nostra reafirmació ha estat enfortida degut als esdeveniments que s'han presentat en la nostra vida. S'ha viscut moments de prendre decisions i això ens ha portat a anar al nostre interior per a poder decidir el millor per al nostre major bé.
Aquest any s'han obert noves portes, per això tot aquest moviment interior on necessitàvem moments per a estar amb vosaltres i els nostres acompanyants de la Llum.
Estem en els darrers dies d'un periode important per a la humanitat. Aquesta s'ha dividit i ha pres partit sobre quin camí agafar. Ha hagut qui han preferit no adaptar-se als nous temps, i qui ha donat passos per a acceptar aquesta nova energia en la seva vida. Molts s'han endinsat però en els moments decisius, després d'un gran esforç per la seva part, han desistit per no sentir-se preparats per a recollir el fruit beneït d'una nova vida. Ha hagut qui "ha anat a per totes", han confiat malgrat de les suposades adversitats que s'han trobat i qeu encara es troben, però jo us dic que no abandoneu perquè el fruit del sembrat se us concedirà.
Hem esta molt de temps preparant-nos per a aquests moments. Ara que ens trobem a les portes del canvi anunciat i percebut pel nostre cor, no us tireu enrera. Endavant! Continueu!
2009 ha estat un periode de "poda", on aquells que voleu ser vosaltres i poder manifestar la vostra divinitat pugui ser, i aquells que prefereixin mantenir-se fins on han arribat o aferrats als seu passat no interfereixin en el procés dels "voluntaris de la Llum i l'Amor". Molts us heu lliurat a les mans del Pare. Res heu de témer amb Ell, perquè el seu Amor us protegirà i tot se us donarà.
Estem en temps de definir el Gran Canvi de la Humanitat i el Planeta. Molts de vosaltres ja heu pres una decisió. Molts de vosaltres esteu ajudant a sostenir les energies del nostre estimat planeta Terra en mig de l'Univers i allunyat de les nostres vides.
Potser, si analitzeu detingudament aquest any, ha hagut moviment en el vostre interior i en el vostre entorn. Heu tingut sentiments i sensacions noves o que feia temps no teníeu. En poc temps, mesos, ha ahgut allunyaments i aproximacions de persones, propostes o altres situacions en la vostra vida. Això ha estat necessari per a poder definir el vostre camí. Vosaltres esteu evolucionant, i per tant, el tipus d'energia que atreieu fins ara ha variat, per tant, noves propostes o situacions s'han presentat. Deixeu-les anar i no us aferreu al que ja és obsolet en les vostres vides, i accepteu el nou.
Durant aquest any, el vostre interior ha anat canviant. Reflexioneu per un moment i segurament notareu que ja no penseu ni actueu igual que a principis de gener. ¡Quánta valentia per a ser vosaltres!. Els fluxs energètics que hem rebut del món de la Llum han permès viure el que hem viscut. Hem donat passos cap a la nostra integritat. Molts dels que esteu llegint aquestes paraules sentiu més pau en vosaltres, més maduresa, saviesa i comprensió. Sou una mica més vosaltres. Us adoneu? Parts vostres que necessitaven equilibrar-se, han obert les seves portes per a poder ser sanades. Os esteu apropant a la vostra "perfecta parella".
La vostra part masculina i femenina s'estan apropant i col·laborant conjuntament. Molts de vosaltres predominava una o l'altra, i en aquests finals d'any, les dues parts de la "parella" s'han apropat i han decidit comptar més amb l'altra a partir d'ara. Aquest ha esta un any de "parelles", que encara que pugui coincidir que heu trobat a algú en la vostra vida per a compartir-la, en el fons, és una unió entre la vostra part masculina i femenina. Encara que en alguns continua predominant la ment, el cor ha fet presència en les vostres vides per a fer-se notar i ser escoltat, perquè de ell proveé la saviesa del vostre veritable Ser Superior: la vostra divinitat.
Aquesst ha estat un dels grans esdeveniments d'enguany: l'apropament, i fins i tot la unió en molts de vosaltres, de la vostra part masculina (ment) i femenina (cor). Potser us pensaveu que trobarieu parella aquest any. Potser ha estat així, perquè per a molts és el vostre camí, però el veritable sentit, quan a principis d'any es canalitzava que seria un any de "parelles", es referia, no tan sols a nivell físic (un acompanyant de vida per a compartir el camí junts), sinó la unió de les dues parts, com jo denomino "matrimoni sagrat": la unió amb tu mateix, on una part de tu es trobava allunyada, i que aquest any ha facilitat el seu retorn. Ara ets més complert, més tu per a endinsar-te en la nova vida que et depara el 2010.
Estimats Sers de Llum encarnats en aquesta dimensió, els vostres anhels estan a punt de manifestar-se. Has donat passos per què així sigui. Has plantat. Has abonat la terra i l'has regada. Ara aquesta, després del procés d'Ascensió està a punt de donar-te els fruits que tant has esperat. Començaràs a notar com la vida et va somrient cada més, i a mesura que endinsant-te en el nou any, la teva via anirà canviant. Tu aniràs canviant notant cada vegada més la teva plenitud i l'Amor en tu.
Si ets dels que sostenen el pilar de la il·luminació, aquesta t'enlairarà cap a la teva divinitat. No tinguis por a donar nous passos en la teva vida. L'energia de l'11-11-2009 et va permetre allunyar de tu els temors del que pugués passar-te a partir d'ara arrel de les decisions que vas prendre o has pres en el present més inmediat. Escolta el teu cor i no temis perquè Déu, l'essència de la qual tots procedim, ens guia, protegeix, alimenta i estima. No estàs sol i pensa que si no tens "parella" i la desitges en la teva vida, ara que la teva part masculina i femenina s'han trobat, o com a mínim apropat més en el teu interior, el teu exterior manifestarà el teu canvi interior, i per tant, ara tens més possibilitats que així sigui.
Deixa que la veu del teu cor et guiï i no temis pels resultats perquè allò cap a on et dirigies t'aportarà benestar i una connexió major amb la teva Família Espiritual. Amb ells és com estar a "Casa" aquí a la Terra. Pensa, que en el fons, tot el que necessites es troba en el teu interior.
Ara ets un ser més equilibrat i obert que a principis d'aquest any. Han succeït molts moviments i canvis a la teva vida, manifestant el teu ser més Llum i Amor. La teva aportació ha enlairat les energies de la Terra i la del grau de consciència col·lectiva del planeta. Gràcies per la teva aportació i somriu, perquè si tu has estat un dels que han continuat endavan malgrat totes les dificultats, la nova vida anunciada es manifestarà davant teu.
Ha arribat l'hora. Els canvis prevists començaran a emergir del no res per a materialitzar la teva Voluntat, Una amb la del Pare. Sent aquesta Unicitat i posa la teva vida i la teva ànima a les mans de Déu. Ell en tu et portarà a la realització.
Aquest any molts heu trobat "parella". Enhorabona perquè ara sou una mica més divins!

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.


dimarts, 8 de desembre del 2009

Novetats i activitats de l'Escola d'Espiritualitat


El missatge de la Nova Era i el camí de l'autoconeixement i el despertar la consciència cada vegada hi ha més persones interessades en conèixer-lo i aplicar-lo a la seva vida, per això, em satisfà fer-vos saber que a partir d'avui, la presència de l'Escola té un nou indret dins de la població d'El Masnou (Barcelona). És en el centre "Espai de Llum" ubicat al carrer Joan XXIII nº 19. Tots sou benvinguts i per a obrir-vos les portes donant-vos la informació sobre ella o que vosaltres vulgueu preguntar, el dijous 17 a les 18’30 h. a les d'aquest mes es farà una xerrada presentació de l'Escola d'Espiritualitat. L'entrada és gratuïta i sou convidats a ella. Us esperem!!! Si voleu més informació, el telèfon del centre és: 699769513.
També us faig saber que, com a novetat i dins del marc de l'Escola, aquest mes hi ha previst fer cursos i tallers, a part dels ja presentats dies enrera, sobre:
- Domesticar la ment: diumenge 13 pel matí
- Ho'oponopòno: diumenge 13 per la tarda
- La Llei d'Atracció: diumenge 20 pel matí
- Reafirmació personal: diumenge 20 tarda , dilluns 21 per la tarda o dilluns 28 pel matí.
- La Rendició: dilluns 21 pel matí.
- Aprendre de la vida: dilluns 28 per la tarda.
- Reiki I nivell: diumenge 27 tot el dia.
Per a més informació d'aquestes activitats, truqueu al centre L'essència: 935404843


Ha arribat l'hora de caminar cap a la nostra essència i deixar-la manifestar plenament.

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 2 de desembre del 2009

El fons com a pilar de la forma

Els nostres sentits capten el món de la forma que ens envolta.
Hem après a viure en un entorn on la matèria és prioritzada per a crear una manera de viure, pensar i actuar. Crear des de la densitat porta confusions en la veritable naturalesa del ser humà. Es valora la forma com a mostra d’èxit i estatus, quan sovint, només és un castell de naips que a la mínima brisa desmonta i s’ha de tornar a construir.
L’aferrament a la forma manté un ser humà lligat de peus i mans a una vida distorsionada i mal interpretada des dels sentits físics.
Quin és el veritable valor de la matèria? Quin és el paper del fons? Avançar donant credibilitat al físic, deixem de poder gaudir plenament de la nostra existència. Centrant-nos en l’adquisició del fet material, permet que la forma ens atrapi i ens faci interpretar la vida segons la seva visió, no tal com és.
Envoltant-se de la forma ha estat, i encara ara, signe de gran prosperitat i reconeixement. Així ha estat durant segles quan degut a les velles energies, ens han fet viure en uns moments on l’energia de baixa vibració abraçava al planeta. Viure amb ella ens feia caminar des de la ignorància espiritual, des de la no-consciència.
Al llarg del planeta Terra han hagut, per sort, sers de Llum que han anat regant els seus llocs on eren, i que amb els anys, noves llavors amb consciència han anat brotant. Ara, quan estem a punt de finalitzar el primer decenni d’aquest nou segle renovador, equilibrador i amorós, ja són milions de persones que han començat a despertar de la somnolència espiritual, i uns quants més que mantenen les energies de la Terra, fent-se responsables d’elles per a mantenir-la en equilibri perquè el ser humà pugui continuar la seva evolució.
Cada vegada són més qui s’adonen que l’important és el fons, i no la forma, i que la presència d’aquesta a la vida d’un, no vol dir que hi hagi uns bons pilars en el ser que gaudeix dels béns materials, però sí, d’aquell que té un bon fons pugui aconseguir vèncer i gaudir de la forma plenament.
Viure en la forma i per a la forma crea una addicció que atrapa al ser que s’hi aboca plenament a ella i per a ella
Viure des del fons et permet gaudir de la vida amb serenitat, despreocupació, pau, amor i desaferrament, perquè flueixes i saps que tot ho tens, no necessites “lluitar “ per a aconseguir, perquè allò que necessites o vols ja ho tens. Només cal que ho agafis. Tot et ve i les portes de la vida s’obren de bat a bat.
Des de la forma obtens només matèria, densitat i una no estabilitat per les preocupacions sorgides al voler mantenir-la i les contradiccions i qüestions que apareixen en l’interior d’aquell que segueix aquesta direcció. Hi ha un conflicte intern entre el com s’actua i què sent la persona dins d’ella en relació a la seva vida. Des de la forma la ment s’emboira i un es perd pel camí, on moltes vegades s’ha endinsat tant que no es veu capaç de sortir, malgrat el camí de sortida encara hi sigui.
Des del fons, tu ets tu, i la teva presència té sentit en aquesta vida que et trobes. Sent tu, connectes amb la teva divinitat, i la sensació de plenitud i amor és gran. El fons és qui dóna la qualitat de vida en un. Allò que és invisible és el que dóna sentit a allò que és visible a la nostra vida. El fons enforteix la nostra integritat i l’evolució de la nostra ànima. Quan més amorós és, més podrem gaudir de la matèria en aquest món on vivim. Ser Un és sentir i mostrar al Déu que hi ha dins de cadascú, perquè tu ets Déu i la teva essència és Llum i Amor. La teva condició humana t’ha despistat, i sovint, prendre uns camins o decisions a la vida segons les creences de la forma adquirides en la vostra educació. El que es veu i s’escolta no sempre coincideix amb què se sent interiorment.
Allò que se sent de dins crea alliberament i benestar. Allò que el teu cor et dicta és la saviesa del veritable ser que ets. Quan més s’hagi treballat el món interior, més es gaudirà del món exterior.
S’ha d’aprendre a viure la terrenalitat (matèria) des de l’espiritualitat (fons). Viure la terrenalitat des de la terrenalitat anul·la al ser humà. Hem d’aportar la nostra essència espiritual per a crear l’harmonia i l’equilibri a la nostra vida.
Ser un mateix, representa haver connectat amb la nostra espiritualitat, a acceptar-la i portar-la a terme. Viure espiritualment en aquest món de densitat ens permetrà materialitzar la nostra voluntat i deixar que la vida ens somrigui, sent nosaltres.
L’espiritualitat et fa lliure, la terrenalitat t’atrapa caient en l’addicció degut a la por, anul·lant la teva essència, el meravellós ser que ets.
L’important és el fons, no la forma. L’obtenir-la pot ser una conseqüència del gran amor que hi ha en un, quan el cor s’ha obert, se sent l’Amor en ell i s’ha alliberat de la ment que és la promotora d’haver-nos aferrat a la forma. Quan així és, que es valora per sobre de tot a ella, un s’allunya d’un mateix, no gaudint de la vida, patint i sentint un constant malestar en el seu interior.
El veritable sentit de la teva vida es troba dins teu (fons), no en els béns materials que t’envolten (forma).
Allò que és invisible (fons) et fa gaudir d’allò que és visible (matèria).
Ets molt més que un cos. Res és el que sembla.

Que l’amor i la pau siguin en tu.