dilluns, 26 d’octubre del 2009

Activitats pel mes de novembre a Premià de Mar (Barcelona)


Dins del marc de l'Escola d'Espiritualitat, a Premià de Mar es realitzaran les següents activitats dins del proper mes de novembre:

- Curs sobre "El poder de la ment" els dimarts a les 20h. (6 sessions d'1'30h.). Inici: dia 3

- Curs sobre "Viure Conscientment" els dijous a les 19'45h. (4 sessions d'1'30h.). Inici: dia 5

- El primer i tercer dijous (dies 5 i 19) es farà una sessió de puresa espiritual a les 10h. del matí. Grups reduïts. Es fan, també, sessions de puresa individual.


Us recordo, tanmateix, que per a fer sessions individuals (teràpies, consultes, neteges energètiques,...) caldrà demanar hora anticipadament. Seran hores concertades.


Per assistir als cursos, tallers, sessions particularitzades o per demanar informació, caldrà que truqueu al 606098752 o enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es


Una abraçada i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dimecres, 21 d’octubre del 2009

Obrint el cor

Estant un deixeble amb el seu mestre, li preguntà:
- Mestre, què puc fer per a obrir el cor?
- No pensar ni preguntar. Sent! – li respongué.

divendres, 16 d’octubre del 2009

Fruita beneïda

La fruita és una benedicció de la generositat de la mare Terra. Unes són més dolces, les altres més àcides, amargues o insípides. Hi ha, fins i tot, que tenen un gust i una aparença especial, considerades com el “caviar” de la terra.
Cadascuna manifesta la seva presència segons la seva procedència. Unes punxen, d’altres són fines, rugoses, aspres, de vellut, i totes tenen la seva substància que permeten alimentar a aquells que l’adquireixin.
Malgrat les diferències, tant d’aparença com de gust, totes, absolutament totes tenen una llavor plena de vida, a punt de germinar i florir amb una mica d’aigua i calidesa. Així, tal com una fruita el ser humà també conté la seva essència dins d’una llavor en el seu interior disposada a emergir amb un rec d’amor i tendresa .
Som com una fruita a punt de germinar i mostrar la nostra majestuositat i individualitat. Molts ens semblem i amb d’altres res a veure, però tots alberguem en el nostre interior la llavor de la intencionalitat divina que permetrà manifestar al veritable ser que som. Unes creixeran més de pressa que d’altres, però en l’època adequada ensenyarem els nostres radiants fruits a la natura per a poder alimentar a aquells que necessitin de nosaltres, o vulguin provar del nostre ser. Nosaltres ens mostrarem altius, resplendents per a posar bellesa al nostre entorn i ser aliment per a aquells més propers a nosaltres, o per algú inesperat que vingui de lluny i es creuin en el nostre camí.
La llavor que hi ha dins teu necessita ser regada amb l’aigua de l’amor per a somriure i poder escoltar el que el seu cor li diu, portant a terme allò que pel qual ha vingut.
Permet que el teu veritable ser es manifesti al món, perquè molts estan esperant que tu siguis tu per a poder donar un nou pas en el seu camí d’evolució. Tu ets part del seu procés per a arribar a ser ell. Tots ens necessitem i estem units espiritualment. Obra les teves portes i manifesta’t perquè la teva presència il·lumini el lloc on estàs i aquells que viuen en la penombra puguin veure clar quin és el sender a seguir per a connectar amb la seva ànima i ser ells.

dilluns, 12 d’octubre del 2009

La Llum

Una vegada un deixeble va preguntà al seu mestre:
- Mestre, pot ser que la Llum m’enlluerni?
El Mestre li va respondre:
- Quan et trobes en el lloc adequat, la Llum t’indica el camí a seguir. Quan no estàs en el lloc adequat, t’enlluerna i inquieta, removent al teva vida.

dijous, 8 d’octubre del 2009

El camí de la Saviesa


Només hi ha un camí cap a la saviesa: el de conèixer-se un mateix.
El camí de l’autoconeixement representa deixar de trobar “fora d’un” i endinsar-se a l’interior per a conèixer i trobar tot allò que hi ha en ell sobre la seva veritable essència i el procés seguit fins arribar al present.
El coneixement aplicat et porta a la saviesa.
En aquest viatge interior s’anirà trobant uns aspectos coneguts i d’altres, encara que no manifestats, sí que es troben en tu des del teu naixement com a ànimes voluntàries en aquest experiment diví en el planeta Terra. Conèixer les tevés arrels espirituals et permetrà adonar-te del teu potencial i les capacitats que tens per a materialitzar el què has vingut a fer. Una vegada vagis experimentant amb aquests elements que vagis trobant dins teu, s’aniran obrint noves portes que t’aproparan més a la teva divinitat. Tu ets un ser creat per la Voluntat de l’essència amorosa del firmament. Tu ets aquesta perfecció de Tot el que És.
El coneixement és el preludi de la saviesa.
El coneixement et ve de fora, la saviesa del teu interior.
El coneixement pot ser oblidat amb el temps, la saviesa queda integrada en la consciencia de les teves cèl·lules i ADN.
Savi és aquell que es coneix, aquell que ha obert les portes de l’enteniment des del cor i la intemporalitat del ser.
El coneixement és temporal, no així la saviesa.
El coneixement prové de l’intelecte, mentre que la saviesa està associada a l’essència espiritual de l’individu.
El camí de l’espiritualitat és el camí de l’autoconeixement i del benestar interior. A més autoconoxeiment, més serenitat, assossegament, pau i harmonia interiors.
Seguir el camí de la saviesa és aprendre a escoltar el nostre cor. Ell ens parlarà alt, clar i fort. Ell és la veu de la teva part més intuïtiva, de la connexió amb els sers acompanyants de la Llum que tot ser humà té. Les seves veus poden ser escoltades a través del teu cor. D’on creus que procedeix aquelles idees i respostes que et venen de cop en moments de no inspiració?
La saviesa és una per a tots perquè no pertany a ningú i sí a l’essència de Tot el que És. El coneixement és partidiste per moments concrets. Veure més enllà de la forma és endinsar-te al veritable sentit de la vida, de despertar la consciencia i quan així és, transmuta la forma en aprenentatge, i és aquest aprenentatge el que et permetrà anar més enllà de tota limitació.
La teva vida està sent conduïda cap a la saviesa, per això, hem d’aprendre del què ens passa i succeeix a la nostra vida, en el nostre planeta i l’univers. Hem de fer-ho des del cor, perquè el raciocini és limitat, no així les percepcions i sensacions. Quan més visquem des del cor més información rebrem de nosaltres al no restringir el contingut alliçonador amb arguments subjectius que la vida ens dóna de cara a l’evolució de la nostra ànima. Des del cor entenem perquè sentim, i allò que sentim s’entén clara i perfectament. No hi ha dubtes del què se sent, sí del que es rep des de la ment.
Som sers perfectes, complerts i sencers. Som, i aquest Ser, al manifestar-lo ens fa sentir plenitud. Quan més íntegres i sabedors de qui som, més savis serem. La il·luminació comporta saviesa, amor i servei.
A més amor sentit, més ens adonarem de qui som, i llavors sabrem que no hi ha res ni ningú que pugui alterar el nostre estat de benestar.
Savi és aquell que es coneix.
Si així és, coneixeràs l’univers i els déus que l’habiten.
Tu ets un d’ells.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 5 d’octubre del 2009

Comunicat

Em poso en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos que degut a situacions alienes a la meva voluntat, degut a aspectes "tècnics", aquest blog, probablement deixarà d'actualitzar-se dues vegades setmanals com estava succeïnt fins el dia d'avui. Miraré que continuï com fins ara, però per raons "operatives", podria ser que fos un cop setmanal i d'una manera aliena, és a dir, que potser no podrà ser els dilluns o els dijous com estava sent fins ara. Pel meu cantó miraré que es mantingui un d'aquests dos dies, tot i així, aneu entrant al llarg de la setmana per veure les novetats o articles que es continuïn anant publicant.
Quan tot torni al curs normal ja us ho tornaré a notificar, de moment el blog variarà les assiduítats de les seves publicacions. Davant la vida hem d'anar adaptant-nos al procés que estem seguint, i de moment, encara que faré tot el possible, podrà canviar els dies de publicació.
La vida continua pel nostre major bé.
Una abraçada i que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 1 d’octubre del 2009

Endinsar-nos cap a la Divinitat


Una de les característiques de la nova consciència és la connexió amb l’espiritualitat. Despertar la consciència és despertar la consciència espiritual, el camí vers el coneixement. Aquest sender ens portarà cap a la manifestació de la nostra divinitat.
El camí de l’Ascensió consisteix en anar obrint les portes del nostre interior per a alliberar tots els residus kàrmics, totes les limitacions del nostre passat per a poder ser nosaltres mateixos sense cap obstacle i així poder mostrar-nos tal com som segons la nostra veritable naturalesa. . No som sers humans amb una ànima, som sers espirituals en una experiència biològica. Som esperit en la matèria. Soms energía en un procés de puresa.
La Nova Era és l’era de l’alliberament i llibertat d’esperit. És el començament de la realització per a tot aquell que estigui preparat i ho hagi sol·licitat. És el preludi del canvi tan esperat per tots els sers que ja han obert el seu cor i han despertat la seva consciència. És el moment on l’esperança dels temps es farà realitat.
Molts de vosaltres heu estat esperant aquests moments. Durant temps us heu estat preparant per a rebre aquests sagrats temps on la transmutació del ser humà començarà (ja ha començat) a realitzar­-se, i mostrar així, al veritable ser que és: Déu.
Sou déus procedents de la Font de tota Vida. Sou part d’aquesta Font Universal on l’Amor s’arrela en els cors dels homes i permet enlairar el seu esperit. Aquesta consciència ens permet conèixer la Veritat de Tot el que És. Ara és possible. El vostre ADN s’està reestructurant, enlairant-vos cap a la vostra divinitat. El camí vers ella representa encarar-se amb el passat i alliberar-lo del vostre present. El veritable alliberament us portarà a vosaltres.
Quan més sigueu Un amb la vostra integritat, la vostra veritable essència, més anireu despertant la vostra consciència i la intencionalitat divina que va portar a la vostra creació anirà manifestant-se cada vegada amb més notorietat en el vostre dia a dia, en les vostres obres, pensaments, gests, actituds davant la vida i els vostres sentiments s’aproparan més a l’únic que dóna sentit a les
Procediu, no d’aquest mó terrenal, sinó de més enllà del que els vostres ulls poden veure. El vostre esperit us ho recorda constantment. Cada vegada que estimeu, us ho recorda. Cada vegada que no us sentiu compresos quan actueu des del cor, us ho recorda. Cada vegada que necessiteu estar en contacte amb la naturalesa, us h recorda. Tantes vegades el vostre esperit us parla de qui sou i no sempre és escoltat!
Despertar la consciència és obrir-se a la Veritat i rendir-se a ella. Per a arribar a aquest punt, el ser humà ha d’obrir les portes del seu interior i realitzar el viatge més profund i rentable que pot arribar a realitzar mai en aquesta dimensión on es troba. A mesura que es vagi endinsant en el sí de la seva essència anirà donant-se compte del què hi ha en ell i les seves capacitats. A mesura que vagi obrint los portes del seu interior anir`descobrint el veritable tresors que alberga en el seu ser i, que potser, mai li han parlat d’ell. Aquests descobriments li alimentaran de per vida i ja mai més tindrà set de buscar el saber, perquè tot el que necessiti ja es trobarà en el seu interior. Deixarà de buscar foa de si per a anar cap a dins del seu ser. El viatge val la pena perquè anirà descobrint el meravellós, poderós i amorós ser que és. Començarà a sentir com quan es trobava en la seva veritable Casa etèria on els seus acompanyants de la Llum eren Un amb ell. La sensació d’expansió i buit començaran a manfestar-se cada vegada amb més assiduïtat. El nostre humà, llavors anirà desfent les resistències que li han anat acompanyant al llarg de la seva vida actual. Començarà a sentir l’amor cada vegada amb més pursa i intensitat. El nostre humà s’aproparà a pas ferm i amb el ritme que la seva ànima li indiqui al ser diví que és.
Tots manifestarem el nostre resplendor i majestuositat davant el món que vivim La nostra Llum i Amor seran la font on beure cada individu de la humanitat.
Despertar la nostra consciència espiritual permetrà anar integrant les energies d’aquesta Nova Era: l’Energia Crística. Els temps de l’Amor, l’alliberament i l’equilibri han trucat a la nostra porta i els humans varem dir sí a ells. Caminar pel camí de l’espiritualitat ens portarà a nosaltres mateixos, perquè és el camí de la connexió amb la nostra ànima novament. És el sender de l’auto descobriment, del veritable ser que3 hi ha dins de cadascú. És conèixer la Veritat de la nostra existència. Quan més obris el teu cor, més sentiràs a Déu en tu i l’Amor abraçarà a tot el teu ser
Ser conscient és despertar de la ignorància de qui se és. El ser humà necessita sortir de la somnolència espiritual per a endinsar-se en la Llum del seu ser i tornar a recordar d’on procedeix el sentit de la seva estada en aquesta dimensió i el seu Pla Diví segons la Voluntat de Déu.

Que l’Amor i la Pau siguin n en tots vosaltres.